درود
به مناسبت کولو سرور اختصاصی جدید ایران یک آفر با تخفیف ویژه برای کاربران وب هاستینگ تاک در نظر گرفتیم.
از اونجایی که تاپیک های فروش قبلی ما به مدت طولانی فعال بود (و همچنان هست) و با استقبال بی نظیری از آفرهای ما منجر شد و توانستیم در خدمت بسیاری از عزیزان در این انجمن باشیم تصمیم گرفتیم یک آفر ویژه هم روی سرور اختصاصی ایران بدیم و همچنان در خدمت همه کاربران گرامی باشیم.
تاپیک قبلی فروش ما برای مدت زیادی در حال اپدیت شدن و قرار گرفتن در رده بالای فروش سرور مجازی انجمن بود و حتی یک نفر هم شاکی نداشتیم که نشان از کیفیت برتر سرویس های ما همراه با پشتیبانی 24 ساعته ما بوده است که در هر شرایطی رضایت کاربران رو جلب کردیم.
برای مشاهده و مطالعه تاپیک فروش قبلی ما در این انجمن که به مدت 1 سال و نیم فعال بود کلیک کنید. (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195965)
(http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195965)همچنین تاپیک فعال فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 10 گیگ در حال حاضر فعال است و به 16 صفحه رسیده است.
(http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=213238)
هرچیزی که شما از یک سرور مجازی ایران نیاز دارید ما یکجا ارائه میکنیم!
مشخصات سرور رو مطالعه بفرمائید تا بدونید با چه آفر کم نظیری روبرو هستید...
پرسرعت ترین NVMe جهان را با سرعت خواندن و نوشتن 5 گیگابایت در ثانیه تجربه کنید ! (ADATA XPG S50 PCIe Gen4)
سروری که امروز قصد داریم روش آفر بدیم بسیار قدرتمند است و تازه کولو شده است و دارای سخت افزار نو هست و به جرات میتونیم بهتون تضمین کیفیت کم نظیری رو بدیم از جمله مواردی که میشه بهش اشاره کرد دارا بودن 2 عدد پردازنده 2680v3 E5 که هر پردازنده 12 هسته واقعی دارد و در مجموع 24 هسته پردازنده واقعی و بیش از 60 گیگاهرتز قدرت پردازش دارد (البته سرور اختصاصی ما قابلیت اضافه کردن 2 عدد پردازنده دیگر راهم دارد و در آینده قصد داریم 2 عدد پردازنده دیگر هم اضافه کنیم و این سرور 48 هسته ای خواهد شد!) و همچنین دارای 256 گیگابایت رم DDR4 است (در آینده ارتقا داده میشود!) و 1 عدد درایو NVMe با ظرفیت 2 ترابایت( 2 عدد دیگر اضافه خواهد شد!) و 2 عدد درایو SSD با ظرفیت 1 ترابایت سامسونگ (6 عدد دیگر اضافه خواهد شد!) دارد که در حال حاضر مجموعا 4 ترابایت فضای فوق العاده پرسرعت در اختیار داریم و همچنین سرور اختصاصی ما دارای پورت اتصال 10گیگابیت فیبرنوری است و البته پلان های زیر به هیچ وجه بی کیفیت و یا اورسل نخواهد بود و این فقط یک آفر ویژه است.
مشخصات و منابع سرور اختصاصی درنظر گرفته شده در حال حاضر بصورت زیر است :
================================================== =======================
CPU 2*Intel xeon E5 2680 v3 24core 60 Ghz
Ram 256G DDR4
Hard 1*2T NVMe Adata XPG S50
Hard 2*1T SSD Samsung
port 10Gbps
vmware Esxi 6.7
http://dl.abarserver.net/pic/hp560.png
همانطور که مشاهده میکنید منابع کافی برای ارائه در اختیار داریم و به هیچ وجه اورسل نخواهیم داشت و همچنین کنسول هم ارائه میدیم تا خیالتون از بابت کیفیت وی پی اس راحت باشه.
تست پورت سرور :
http://dl.abarserver.net/pic/port%20test.png
وی پی اس ها دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری است :
http://dl.abarserver.net/pic/reboot.png
آفرهای سرور مجازی ایران با فضای SSD و NVMe با 50% تخفیف دائمی قابل تقدیم است :
رم 1گیگ DDR4
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
فضا 20 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
پهنای باند نامحدود (1 به 10)
دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری
دارای کنسول vsphere به درخواست مشتری
رم 2 گیگ DDR4
فضا 30 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 4 گیگ DDR4
سی پی یو 4 هسته (استفاده منصفانه)
فضا 60 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
همچنبن تعدادی سرور مجازی آلمان با فضای NVMe روی یک سرور اختصاصی سری جدید AX از دیتاسنتر هتزنر قابل تقدیم است.
رم 2گیگ DDR4
هارد 20 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
رم 4 گیگ DDR4
هارد 40 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
کدهای تخفیف دائمی میباشد و تا زمانی که تمدید بشود با همین تخفیف خواهد بود.
سرویس ها تحت قوانین استفاده منصفانه (fair usage) ارائه میشود.
پهنای باند نامحدود سرورهای مجازی ایران به صورت 1 به 10 میباشد و این سروهای مجازی برای میزبانی بسیار عالی است.
ارائه سرور مجازی ایران تنها با احراز هویت صورت میگیرد.
کلیه کانفیگ های اولیه رایگان انجام میشود و تقریبا تمامی تمپلیت های ما آپدیت است.
لایسنس اورجینال دایرکت ادمین برای این پلان ها ماهیانه 60 هزار تومان است.
کانفیگ تخصصی سرور دایرکت ادمین با 50 درصد تخفیف 100 هزار تومان است.
هر آی پی اضافه روی سرور مجازی ایران ماهیانه 15 هزار تومان خواهد بود.
در صورت نارضایتی هزینه پرداختی شما تا یک ساعت بعد از خرید بدون هیچ دلیلی برگشت داده میشود.
پشتیانی از طریق تیکت در سایت و تلگرام و تماس از ساعت 9 صبح الی 11 شب هر روزه است.
netfa
August 16th, 2020, 03:39
یک سرور قبلا از ایشون داشتیم از لوکیشن آمریکا. سرعت تحویل و پشتیبانی عالی بود. کیفیت هم تا الان راضی کننده بوده.
همین یک ساعت پیش هم یک سرور آلما از ایشون تهیه شده که واقعا سرعت تحویل و پشتیبانیشون همچنان عالیه و سرعت سرور هم در تست های اول عالی بود.
ای کاش فقط آفر برای ram 4g هم میذاشتین. حداقل برای مشتریان قدیمیتون.
در کل توصیه میشه و راضی هستم
da6276
August 16th, 2020, 19:03
یک سرور قبلا از ایشون داشتیم از لوکیشن آمریکا. سرعت تحویل و پشتیبانی عالی بود. کیفیت هم تا الان راضی کننده بوده.
همین یک ساعت پیش هم یک سرور آلما از ایشون تهیه شده که واقعا سرعت تحویل و پشتیبانیشون همچنان عالیه و سرعت سرور هم در تست های اول عالی بود.
ای کاش فقط آفر برای ram 4g هم میذاشتین. حداقل برای مشتریان قدیمیتون.
در کل توصیه میشه و راضی هستم
درود بر شما
سپاسگزارم خیلی به ما لطف دارید قربان ، مشکلی با سرویس داشتید در خدمت هستیم.
به درخواست شما و سایر کاربران که پیام دادند پلان رم 4 گیگ روهم به سرویس های این تاپیک اضافه میکنیم.
AINALE
August 19th, 2020, 17:19
سرور ایران ازشون خریدم خیلی خوب و پر سرعت هستند
البته ایشون از خیلی وقت پیش مورد تایید بودن
userband
August 22nd, 2020, 11:32
من دیشب سفارش دادم با اینکه روز تعطیل بود یک ساعته تحویل دادن پیشتیبانی هم کارشون عالیه
uouseftest
August 22nd, 2020, 23:13
ایشون با از من مدارک کارت ملی من رو خواستم گفتم من نمیدم و سرور رو کنسل کنید. پول منو مسدود کرده گفته فتا گفته که برای برگشت پول باید عکس کارت بانکی بدون هیچ گونه مات کردنی باشه. فردا از ایشون شکایت میشه و از اینماد هم شکایت کردم. تا ببینه طبق قوانین اینماد هر شخصی میتونه درخواست کنسلی کنه. همچنین این شخص مسءول مسدود کردن پول مردم نیست. برای مرجوع پول واریزی شماره کارت 4 رقم اول و اخر نیاز هست و به ایشون ربطی نداره. فروشنده معبری نیست
- - - Updated - - -
مدارک به هر شخصی قرار نیست داده بشه 50 تومن سرور میفروشه معلوم نیست با مدارک مردم میخواد کجا چیکار کنه. اصلا پیشنهاد نمیشه ایشون
- - - Updated - - -
همه اشخاصی هم که نظر مثبت دادن مشخصه خودشه. با اکانت فیک اومده نظر داده
da6276
August 22nd, 2020, 23:25
ایشون با از من مدارک کارت ملی من رو خواستم گفتم من نمیدم و سرور رو کنسل کنید. پول منو مسدود کرده گفته فتا گفته که برای برگشت پول باید عکس کارت بانکی بدون هیچ گونه مات کردنی باشه. فردا از ایشون شکایت میشه و از اینماد هم شکایت کردم. تا ببینه طبق قوانین اینماد هر شخصی میتونه درخواست کنسلی کنه. همچنین این شخص مسءول مسدود کردن پول مردم نیست. برای مرجوع پول واریزی شماره کارت 4 رقم اول و اخر نیاز هست و به ایشون ربطی نداره. فروشنده معبری نیست
ارائه سرور مجازی ایران فقط با احراز هویت ممکن است و همچنین برای برگشت وجه باید دقیقا به همان کارتی که واریز داشتید واریز کنیم متاسفانه شما عکس درخواستی را ارسال نکردید و از برگشتن وجه تا زمانی که اینکار را انجام ندید معذوریم.
لاقل بزارید چند ماه از عضویت تون بگزره بعد درباره صلاحیت سایر افرادی که قانون را رعابت میکنند حرف بزنید ، دوست گرامی سابقه ما در این انجمن مشخص هست و همچنین اینماد داریم و ما احراز هویت شده هستیم و نگرانی از این بابت نداریم ، شما اگر ریگی به کفش ندارید باید احراز هویت رو انجام بدید تا بتونیم در خدمتتون باشیم و یا عکس کارت بانکی رو بدون دستکاری ارسال کنید تا بتونیم هزینه تون رو برگشت بزنیم.
اصلا 50 هزار تومان ارزشی ندارد و هیچکس خودش رو مدیون نمیکند ، فقط بحث قانون است که اگر شما خلافی انجام بدید ما باید پاسخگوی قانون باشیم و این یک روال کاملا عادی در بین تمام سایت هایی است که کار مالی انجام میدهند و شما با خلاف جریان آب شنا کردن راه به جایی نخواهید برد.
بازم بهتون میگم اگر میخواهید زودتر کارتون انجام شود باید زودتر عکس کارت بانکی که باهاش پرداخت کردید رو ارسال کنید تا بدونیم از کارت خودتون پرداخت رو انجام دادید.
uouseftest
August 22nd, 2020, 23:31
ارائه سرور مجازی ایران فقط با احراز هویت ممکن است و همچنین برای برگشت وجه باید دقیقا به همان کارتی که واریز داشتید واریز کنیم متاسفانه شما عکس درخواستی را ارسال نکردید و از برگشتن وجه تا زمانی که اینکار را انجام ندید معذوریم.
لاقل بزارید چند ماه از عضویت تون بگزره بعد درباره صلاحیت سایر افرادی که قانون را رعابت میکنند حرف بزنید ، دوست گرامی سابقه ما در این انجمن مشخص هست و همچنین اینماد داریم و ما احراز هویت شده هستیم و نگرانی از این بابت نداریم ، شما اگر ریگی به کفش ندارید باید احراز هویت رو انجام بدید تا بتونیم در خدمتتون باشیم و یا عکس کارت بانکی رو بدون دستکاری ارسال کنید تا بتونیم هزینه تون رو برگشت بزنیم.
اصلا 50 هزار تومان ارزشی ندارد و هیچکس خودش رو مدیون نمیکند ، فقط بحث قانون است که اگر شما خلافی انجام بدید ما باید پاسخگوی قانون باشیم و این یک روال کاملا عادی در بین تمام سایت هایی است که کار مالی انجام میدهند و شما با خلاف جریان آب شنا کردن راه به جایی نخواهید برد.
بازم بهتون میگم اگر میخواهید زودتر کارتون انجام شود باید زودتر عکس کارت بانکی که باهاش پرداخت کردید رو ارسال کنید تا بدونیم از کارت خودتون پرداخت رو انجام دادید.
شما که چند ساله عضوی اومدی بگی که فتا گفته کارت ملی مردم رو جمع کنی؟ تیکت ارسال کردی توی جوابش عکس از کارت بانکی پرداختی بدون cvv و تاریخ انقضا فرستاده شده. انتظار داری اونارم بدیم بری کارت ملت رو خالی کنی؟ بعد بیای بگی دستکاری شده نباشه؟
- - - Updated - - -
40659
- - - Updated - - -
هر درگاه بانکی هم هر کسی داذه 4 رقم اخر و 6 رقم اول کارت نشون داده میشه شماره کارت واریزی داده شده پولو پس بده به همون کارت. تورو به سلامت.دیگه تاریخ انقضا یا cvv2 نیاز نیست بگیری از ملت. خدماتتم مشخصه چچیه سرور رو نخواستیم پول ملت رو پس بده
da6276
August 22nd, 2020, 23:52
- - - Updated - - -
مدارک به هر شخصی قرار نیست داده بشه 50 تومن سرور میفروشه معلوم نیست با مدارک مردم میخواد کجا چیکار کنه. اصلا پیشنهاد نمیشه ایشون
- - - Updated - - -
همه اشخاصی هم که نظر مثبت دادن مشخصه خودشه. با اکانت فیک اومده نظر داده
شما که چند ساله عضوی اومدی بگی که فتا گفته کارت ملی مردم رو جمع کنی؟ تیکت ارسال کردی توی جوابش عکس از کارت بانکی پرداختی بدون cvv و تاریخ انقضا فرستاده شده. انتظار داری اونارم بدیم بری کارت ملت رو خالی کنی؟ بعد بیای بگی دستکاری شده نباشه؟
- - - Updated - - -
40659
- - - Updated - - -
هر درگاه بانکی هم هر کسی داذه 4 رقم اخر و 6 رقم اول کارت نشون داده میشه شماره کارت واریزی داده شده پولو پس بده به همون کارت. تورو به سلامت.دیگه تاریخ انقضا یا cvv2 نیاز نیست بگیری از ملت. خدماتتم مشخصه چچیه سرور رو نخواستیم پول ملت رو پس بده
متاسفانه بدون احراز هویت این امکان وجود ندارد و خون شما از سایرین رنگین تر نیست که با هوچی گری راه به جایی ببرید.
اولا که باید عکس را در تیکت روی سایت ضمیمه کنید و در تلگرام قابل قبول نیست ، دوما چیزی که شما برای ما فرستادید اصلا مشخص نیست کارت بانکی باشد و همه جی رو محو کردید و فقط یک شماره کارت مشخصه با نام شما ! ما به شما گفتیم cvv2 و انقضا رو بپوشونید و عکس کارت را ارسال کنید ولی شما از اینکار خودداری کردید.
تنها در صورتی که کاری که گفتیم رو انجام بدید بهتون سرویس میدیم یا هزینتون رو برگشت میدیم و اصراری هم نداریم که هم وقت شما رو بگیریم و هم وقت خودمون رو...
uouseftest
August 23rd, 2020, 00:25
فردا که اینماد پاسخگو بودی پولمو پس دادب میفهمی که با شماره کارت پولو پس میدن. نه سفارش تحویل دادی نه پول رو؟ کلاهبرداری نیست؟
- - - Updated - - -
پول ملتو میخوری فکر کردی میان بهت کارت ملی میدن؟
- - - Updated - - -
من که پیگیر تو یکی میشم بفهمی پول مردمو نخوری
da6276
August 23rd, 2020, 00:27
فردا که اینماد پاسخگو بودی پولمو پس دادب میفهمی که با شماره کارت پولو پس میدن. نه سفارش تحویل دادی نه پول رو؟ کلاهبرداری نیست؟
شما دارید قانون رو نقض میکنید و بدون احراز هویت امکان پذیر نیست.
خیر کلاهبرداری نیست ، لطفا از همون اینماد پیگیر باشید.
uouseftest
August 23rd, 2020, 00:31
شما دارید قانون رو نقض میکنید و بدون احراز هویت امکان پذیر نیست.
خیر کلاهبرداری نیست ، لطفا از همون اینماد پیگیر باشید.
کلاهبرداریه درگاه هر واریزی شده پولو باید به همون شماره کارت پس بدی به تو هم ربطی نداره. این یعنی کلاهبرداری سرور تحویل ندادی پولم پس ندادی
userband
August 23rd, 2020, 00:41
در مورد کارت ملی از آبان سال قبل (بعد از اون اتقات که اینترنت قطع شد) گرفتن سرور مجازی ایران همه باید اطلاعات هویتیشون رو در اختیار سرویس دهنده قرار بدند ایشون از من خواستن بهشون دادم در مورد نحوه پس دادن پول اطلاعی ندارم البته در مورد سو استفاده از عکس کارت ملی هم خیلی بعیده تازه اصلش هم تا خود طرف حضور فیزیکی نداشته باشه ارائه هیچ خدمتی مجاز نیست
da6276
August 23rd, 2020, 00:48
کلاهبرداریه درگاه هر واریزی شده پولو باید به همون شماره کارت پس بدی به تو هم ربطی نداره. این یعنی کلاهبرداری سرور تحویل ندادی پولم پس ندادی
ما تابع قوانین شما نیستیم و شما نمیتونید برای ما تعیین تکلیف کنید ، شما قوانین سرویس دهی مارو زمان سفارش قبول کردید پس لطفا ادب داشته باشید و سعی کنید به قانون احترام بزارید تا همیشه به نتیجه برسید.
شما هر سایت دیگری هم که تشریف ببرید سرویس بگیرید باید همین روال را طی کنید و ما فقط داریم به وظیفمون عمل میکنیم تا از سرویسهای ما یا بازگشت وجه سو استفاده ای صورت نگیرد ، تازه ما سختگیر نیستیم بعضی سایت ها بهتون میگن که برای احراز هویت باید متنی را در کاغذ بنویسید و کارت شناسایی رو روی کاغذ بگیرید و از خودتون و تمام این مدارک عکس سلفی بگیرید و ارسال کنید تا بهتون سرویس بدهند!
ما فقط از شما یک عکس از کارت بانکی خواستیم که بدونیم کارت دست خود شماست و صاحب کارت خود شما هستید و از کارت شخص دیگری سواستفاده نمیکنید ، اگر سواستفاده کنید ما باید پاسخگو باشیم و اگر ندونیم شما چه شخصی هستید پای خود ما گیر خواهد بود.
سال قبل برای یکی از همکاران ما کاربری آمده است سرویسی سفارش داده است و از افزودن وجه حسابشون رو شارژ کردند و سپس روی سایت تیکت باز کردن با این عنوان که میخواستم 100 هزار تومان شارژ کنم اشتباهی 10 میلیون تومان شارژ کردم و سپس درخواست بازگشت وجه اضافی را کردند و ایشون هم اینکار رو انجام دادند ولی بعدا ازشون به دلیل استفاده غیر قانونی از کارت شکایت شده است و ایشان بدون اینکه بداند درگیر پولشویی شده است و این همکار گرامی ما که شخص بسیار درست کاری هم هستند مجبور شدند پولی که نگرفتند رو پس بدهند!!
بنده با شما مشکل شخصی ندارم و فقط دارم به وظیفم عمل میکنم پس لطفا بخودتون مسلط باشید و قانون رو رعایت کنید تا همه چیز طبق روال عادی و قانونی پیش برود.
اگر فکر میکنید از طریق اینماد به نتیجه میرسید یا حتی از طریق پلیس فتا میتوانید اقدام کنید ما خوشحال خواهیم شد تا شما توسط پلیس احراز هویت بشید و ماهم قطعا پاسخگوی شما و قانون خواهیم بود و جای نگرانی نیست.
- - - Updated - - -
در مورد کارت ملی از آبان سال قبل (بعد از اون اتقات که اینترنت قطع شد) گرفتن سرور مجازی ایران همه باید اطلاعات هویتیشون رو در اختیار سرویس دهنده قرار بدند ایشون از من خواستن بهشون دادم در مورد نحوه پس دادن پول اطلاعی ندارم البته در مورد سو استفاده از عکس کارت ملی هم خیلی بعیده تازه اصلش هم تا خود طرف حضور فیزیکی نداشته باشه ارائه هیچ خدمتی مجاز نیست
سپاس از شما دوست گرامی
متاسفانه ایشون به هیچ وجه نمیخواد قبول کنه که این یک قانون است و فکر میکنند که ما قصد اذیت کردن داریم.
uouseftest
August 23rd, 2020, 01:01
ما تابع قوانین شما نیستیم و شما نمیتونید برای ما تعیین تکلیف کنید ، شما قوانین سرویس دهی مارو زمان سفارش قبول کردید پس لطفا ادب داشته باشید و سعی کنید به قانون احترام بزارید تا همیشه به نتیجه برسید.
شما هر سایت دیگری هم که تشریف ببرید سرویس بگیرید باید همین روال را طی کنید و ما فقط داریم به وظیفمون عمل میکنیم تا از سرویسهای ما یا بازگشت وجه سو استفاده ای صورت نگیرد ، تازه ما سختگیر نیستیم بعضی سایت ها بهتون میگن که برای احراز هویت باید متنی را در کاغذ بنویسید و کارت شناسایی رو روی کاغذ بگیرید و از خودتون و تمام این مدارک عکس سلفی بگیرید و ارسال کنید تا بهتون سرویس بدهند!
ما فقط از شما یک عکس از کارت بانکی خواستیم که بدونیم کارت دست خود شماست و صاحب کارت خود شما هستید و از کارت شخص دیگری سواستفاده نمیکنید ، اگر سواستفاده کنید ما باید پاسخگو باشیم و اگر ندونیم شما چه شخصی هستید پای خود ما گیر خواهد بود.
سال قبل برای یکی از همکاران ما کاربری آمده است سرویسی سفارش داده است و از افزودن وجه حسابشون رو شارژ کردند و سپس روی سایت تیکت باز کردن با این عنوان که میخواستم 100 هزار تومان شارژ کنم اشتباهی 10 میلیون تومان شارژ کردم و سپس درخواست بازگشت وجه اضافی را کردند و ایشون هم اینکار رو انجام دادند ولی بعدا ازشون به دلیل استفاده غیر قانونی از کارت شکایت شده است و ایشان بدون اینکه بداند درگیر پولشویی شده است و این همکار گرامی ما که شخص بسیار درست کاری هم هستند مجبور شدند پولی که نگرفتند رو پس بدهند!!
بنده با شما مشکل شخصی ندارم و فقط دارم به وظیفم عمل میکنم پس لطفا بخودتون مسلط باشید و قانون رو رعایت کنید تا همه چیز طبق روال عادی و قانونی پیش برود.
اگر فکر میکنید از طریق اینماد به نتیجه میرسید یا حتی از طریق پلیس فتا میتوانید اقدام کنید ما خوشحال خواهیم شد تا شما توسط پلیس احراز هویت بشید و ماهم قطعا پاسخگوی شما و قانون خواهیم بود و جای نگرانی نیست.
- - - Updated - - -
سپاس از شما دوست گرامی
متاسفانه ایشون به هیچ وجه نمیخواد قبول کنه که این یک قانون است و فکر میکنند که ما قصد اذیت کردن داریم.
قبل از تحویل سرویس درخواست عودت وجه داده شده. به شما نه کارت ملی داده میشه نه چیزی. شماره کارت واریزی داده شده عودت بده. چقدر نفهمی شما
- - - Updated - - -
اونم سو استفاده میکنم از کارت شخص دیگه یا نه به هیچ عنوان به تو مربوط نیست و مرجعی نیستی پولی رو پس ندی
- - - Updated - - -
انگار به این گفته شده به کارت دیگه ای واریز کن بتو وطیفه داری به همون کارتی که پرداخت شده پولو پس بزنی
da6276
August 23rd, 2020, 01:05
قبل از تحویل سرویس درخواست عودت وجه داده شده. به شما نه کارت ملی داده میشه نه چیزی. شماره کارت واریزی داده شده عودت بده. چقدر نفهمی شما
توضیحات لازم خدمت شما دادیم لطفا ادب داشته باشید ، تا احراز هویت نکنید ما به شما نه سرویس میدیم و نه برگشت وجه داریم.
تشریف ببرید از طریق قانونی پیگیری کنید.
uouseftest
August 23rd, 2020, 01:05
همینه دیگه دو تا بچه واسه ما شدن فروشنده ادعا دارن. پولشویی زمانیه که از یک کارت دیگه پرداخت شده به یک کارت دیگه واریز کنی. 50 هزار تومن. یه چیزی شنیدی فقط باید حرف بزنی. حرف نزنی هم میغهمیم
da6276
August 23rd, 2020, 01:08
همینه دیگه دو تا بچه واسه ما شدن فروشنده ادعا دارن. پولشویی زمانیه که از یک کارت دیگه پرداخت شده به یک کارت دیگه واریز کنی. 50 هزار تومن. یه چیزی شنیدی فقط باید حرف بزنی. حرف نزنی هم میغهمیم
به اندازه کافی پاسخ شمارو دادیم و دلایل رو براتون شرح دادیم و دیگر پاسخ شمارو نخواهیم داد تشریف ببرید قانونی پیگیری کنید.
uouseftest
August 23rd, 2020, 01:26
اون که میکنم. اینم پیگیری میکنم با کارتهای ملی مردم چیکار میکنی جمع میکنی. میدی به دیتاسنتر؟
ببینیم کدوم پلیس فتا به تو گفته بیای سرور بفروشی بعد کارت ملی جمع کنی. یکی که نداد پولشو نگه داری بگی پولشویی کردی. جالبه گفتیم پول خودمونو به همون کارت بزن ادم بده شدیم
رسیدشم میزارم همه بدونن
40660
da6276
August 23rd, 2020, 01:30
اون که میکنم. اینم پیگیری میکنم با کارتهای ملی مردم چیکار میکنی جمع میکنی. میدی به دیتاسنتر؟
ببینیم کدوم پلیس فتا به تو گفته بیای سرور بفروشی بعد کارت ملی جمع کنی. یکی که نداد پولشو نگه داری بگی پولشویی کردی. جالبه گفتیم پول خودمونو به همون کارت بزن ادم بده شدیم
رسیدشم میزارم همه بدونن
40660
ما برای اینکار احراز هویت شدیم و وظیفمون رو داریم انجام میدیم ، شما پیگیریت رو بکن دیگه هم بحث رو ادامه نده و تهدید و افترا نزن.
بسلامت
- - - Updated - - -
تمام پست های شما گزارش شد ، مدیران لطفا رسیدگی کنند.
uouseftest
August 23rd, 2020, 01:35
گزارش کنی که کلاهبرداریت مخفی بمونه؟ فکر کردی از گوگل یا جای دیگه اومدم که سر مرردم کلاه بزاری؟
da6276
August 23rd, 2020, 01:39
گزارش کنی که کلاهبرداریت مخفی بمونه؟ فکر کردی از گوگل یا جای دیگه اومدم که سر مرردم کلاه بزاری؟
خیلی داری حرف بیخود میزنی دوست گرامی ، ما بیش از ده سال سابقه داریم و شما فرق کلاهبرداری رو با یک سایت معتبر نمیدانید این همه هم ادعا دارید.
از هرجا اومدید باید احراز هویت رو انجام بدید و قانون از ما خواسته که اینکار رو بکنیم حالا شما اطلاع ندارید مشکل خودتون هست و ما وظیفه ای نداریم به شما قانون رو درس بدیم ، شما میتونید تشریف ببرید و قانونی پیگیری کنید و هیچ نیازی نیست اینجا یا هرجای دیگه هوچی گری کنید ، ما برای کاری که میکنیم احراز هویت شده هستیم و طبق قانون رفتار میکنیم و با توهین و بی ادبی نتیجه ای نخواهید گرفت.
uouseftest
August 23rd, 2020, 01:41
مشکلی نداره قانونیشم میبینیم ولی اینجا هم مطمین باش نمیزارم به شخص دیگه با اسم سرور ارزون سرشون کلاه بزاری.
da6276
August 23rd, 2020, 01:41
همین قانونی که شما ازش حرف میزنید به ما گفته که با احراز هویت سرویس بده و یا برای مقابله با پولشویی حتما احراز هویت رو انجام بده در غیر اینصورت اگر مشکلی پیش بیاد باید پاسخگو باشیم.
اقا اطلاعات هویتی نمیدی اصلا اهمیتی ندارد ما داریم به وظیفمون عمل میکنیم فقط و هرکس پست شما رو ببینه متوجه میشه که چقد شخص بی منطق و قانون گریزی هستید.
- - - Updated - - -
تاپیک های فروش ما از سال ها قبل در انچمن موجود است و هیچ وقت هیچ گونه مشکلی با کاربر نداشتیم و شما حتی یک نفر روهم نمیتونید در سرتاسر وب پیدا کنید که از سرویس های ما شکایت داشته باشد و همیشه سرویسهای با کیفیت بالا ارائه دادیم ، شما هم اگر احراز هویت رو طبق قانون انجام میدادید به شماهم سرویس میدادیم و برای ما شما با هیچ شخص دیگری فرقی ندارید و باید قانون رو انجام بدید.
شما کاره ای نیستید که بزارید یا نزارید ما فروش داشته باشیم ، هرکاری دوست دارید بکنید.
uouseftest
August 23rd, 2020, 01:45
مشکلی نداره قانون گفته شخصی که درخواست لغو داده پول رو گرفتی به همون کارت پس نده. این قانون کجا نوشته شده؟
اینماد ببینیم این مورد رو کجاش نوشته
da6276
August 23rd, 2020, 01:46
مشکلی نداره قانون گفته شخصی که درخواست لغو داده پول رو گرفتی به همون کارت پس نده. این قانون کجا نوشته شده؟
اینماد ببینیم این مورد رو کجاش نوشته
تشریف ببرید شکایت کنید تا قانون پاسخ شمارو بده ، ما دیگه به شما پاسخی نمیدیم.
imenbazar
August 23rd, 2020, 10:39
سرعت تحویل و پشتیبانی عالی بود
da6276
August 23rd, 2020, 12:05
سرعت تحویل و پشتیبانی عالی بود
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
من امیر افشار نوری هستم مدیر وب سایت ایمن بازار (http://imenbazar.com/). من متخصص سیستم های ایمنی از قبیل سیستمهای اعلام حریق (http://imenbazar.com/category/32/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%82)، هشدار دهنده نشت گاز (http://imenbazar.com/category/225/%D8%AA%D8%B3%D8%AA%D9%88%DA%AF%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%AA-%DA%AF%D8%A7%D8%B2)، دوربین مدار بسته (http://imenbazar.com/category/33/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87)، سیم و کابل (http://imenbazar.com/category/36/%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84) و سیستم اعلام سرقت (http://imenbazar.com/category/67/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%82%D8%AA) هستم. دارنده چندین مقام المپیاد ریاضی و دارای دو ثبت اختراع بوده و به شطرنج و طراحی مدارات الکترونیک علاقه مندم.
درود بر شما
سپاسگزارم قربان مشکلی داشتید در خدمت هستیم.
teamnet
August 24th, 2020, 13:42
برادر اگر روی سرورهای مجازی بخواهیم سی پنل نصب کنیم اکی هست من برای یک سایت می خوام سرور مجاری ایران بگیرم هزینه هاش به چه صورت هست
da6276
August 24th, 2020, 14:28
برادر اگر روی سرورهای مجازی بخواهیم سی پنل نصب کنیم اکی هست من برای یک سایت می خوام سرور مجاری ایران بگیرم هزینه هاش به چه صورت هست
درود بر شما
پلان های سرور مجازی ایران مخصوص میزبانی میباشد و بسیار کیفیت بالایی دارد و میتوانید سفارش بدهید.
هزینه ها طبق پست اول تاپیک است و برای نصب سی پنل هم مشکلی وجود ندارد.
teamnet
August 24th, 2020, 17:32
ممنونم ولی من می خوام جمع بندی کنم باید یک سایت آموزشی هستیم بر پایه وردپرس و ووکامرس می خوام سایت و فایلهای دانلودی رو یک سرور باشند و یک کنترل پنل هم داشته باشیم حالا اگر سی پنل هم نشد مشکلی نیست ولی پنل داشته باشیم بهتره
چون شاید بعدا سایتهای دیگری هم اضافه کنیم لطفا راهنمایی کنید نظر خودم رو سرور ایران رم 4 هارد nvme هست
da6276
August 24th, 2020, 19:07
ممنونم ولی من می خوام جمع بندی کنم باید یک سایت آموزشی هستیم بر پایه وردپرس و ووکامرس می خوام سایت و فایلهای دانلودی رو یک سرور باشند و یک کنترل پنل هم داشته باشیم حالا اگر سی پنل هم نشد مشکلی نیست ولی پنل داشته باشیم بهتره
چون شاید بعدا سایتهای دیگری هم اضافه کنیم لطفا راهنمایی کنید نظر خودم رو سرور ایران رم 4 هارد nvme هست
سرویس مدنظر شما برای میزبانی عالی است و اگر ایتدای کار شماست و بازدید کننده زیادی ندارید کافیست و با یک کانفیگ تخصصی بسیار نتیجه عالی خواهید گرفت.
teamnet
August 24th, 2020, 21:22
دوست عزیزم بازدید روزانه ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ ای پی و اینکه کاربران در سایت برای مشاهده فیلم ها آنلاین هستند
da6276
August 24th, 2020, 21:43
دوست عزیزم بازدید روزانه ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ ای پی و اینکه کاربران در سایت برای مشاهده فیلم ها آنلاین هستند
برای این تعداد بازدید روزانه مشکلی وجود ندارد ، اگر نیاز به منابع بیشتر باشد قابل ارتقا است و جای نگرانی وجود ندارد.
teamnet
August 24th, 2020, 21:58
برای این تعداد بازدید روزانه مشکلی وجود ندارد ، اگر نیاز به منابع بیشتر باشد قابل ارتقا است و جای نگرانی وجود ندارد.
برادر من کی میتپنم با شما تلفنی صحبت کنم ؟؟
da6276
August 24th, 2020, 21:59
برادر من کی میتپنم با شما تلفنی صحبت کنم ؟؟
موبایل بنده در امضا موجود است و از الان تا ساعت 11 در خدمت هستم.
mniiinm
August 26th, 2020, 14:41
من دیشب ازشون یه سرور با رم 6 گرفتم، تحویلشون سریع بود و مهمتر از اون پشتیبانیشون بود که سریعن پاسخ دادن. سرور من ایرانه و کامل بررسیش کردم کیفیتش خیلی خوب و روانه.
خودم بشخصه سرور ضعیف و پشتیبانی خوب رو به سرور قوی و پشتیبانی ضعیف ترجیح میدم. هیچی اهمیت پشتیبانی رو نداره. امیدوارم همیشه این کیفیت رو حفظ کنند.
HitM4N
August 27th, 2020, 22:35
سلام. برای سرور ایران، احراز هویت لازمه ؟
da6276
August 28th, 2020, 01:01
سلام. برای سرور ایران، احراز هویت لازمه ؟
درود
بله با احراز هویت قابل ارائه است
da6276
August 31st, 2020, 20:20
من دیشب ازشون یه سرور با رم 6 گرفتم، تحویلشون سریع بود و مهمتر از اون پشتیبانیشون بود که سریعن پاسخ دادن. سرور من ایرانه و کامل بررسیش کردم کیفیتش خیلی خوب و روانه.
خودم بشخصه سرور ضعیف و پشتیبانی خوب رو به سرور قوی و پشتیبانی ضعیف ترجیح میدم. هیچی اهمیت پشتیبانی رو نداره. امیدوارم همیشه این کیفیت رو حفظ کنند.
خواهش میکنم انجام وظیفه میکنیم.
موردی بود در خدمت هستیم.
mojtaba2420
September 2nd, 2020, 00:28
سلام. وقت بخیر
پینگ سرور ایران چند هست؟ (پلن 1)
دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک هست؟
da6276
September 2nd, 2020, 01:16
سلام. وقت بخیر
پینگ سرور ایران چند هست؟ (پلن 1)
دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک هست؟
درود بر شما
پینگ به کجا؟
بله دیتاسنتر اسیاتک برج میلاد است.
seoman
September 2nd, 2020, 20:28
هارد 200 با رم 8 سی پی یو 4 هسته میخوام nvme
برای راه اندازی whm و فروش هاست ، الان از یک شرکت دیگه دارم به دلیل مشکلات بسیار شدید پس از 4 سال میخوام انتقال بدم
قیمت لطفاً .
da6276
September 2nd, 2020, 23:05
هارد 200 با رم 8 سی پی یو 4 هسته میخوام nvme
برای راه اندازی whm و فروش هاست ، الان از یک شرکت دیگه دارم به دلیل مشکلات بسیار شدید پس از 4 سال میخوام انتقال بدم
قیمت لطفاً .
درود
از ایران 490 هزار تومان قابل تقدیم است.
lionfilms
September 11th, 2020, 16:21
درود
به مناسبت کولو سرور اختصاصی جدید ایران یک آفر با تخفیف ویژه برای کاربران وب هاستینگ تاک در نظر گرفتیم.
از اونجایی که تاپیک های فروش قبلی ما به مدت طولانی فعال بود (و همچنان هست) و با استقبال بی نظیری از آفرهای ما منجر شد و توانستیم در خدمت بسیاری از عزیزان در این انجمن باشیم تصمیم گرفتیم یک آفر ویژه هم روی سرور اختصاصی ایران بدیم و همچنان در خدمت همه کاربران گرامی باشیم.
تاپیک قبلی فروش ما برای مدت زیادی در حال اپدیت شدن و قرار گرفتن در رده بالای فروش سرور مجازی انجمن بود و حتی یک نفر هم شاکی نداشتیم که نشان از کیفیت برتر سرویس های ما همراه با پشتیبانی 24 ساعته ما بوده است که در هر شرایطی رضایت کاربران رو جلب کردیم.
برای مشاهده و مطالعه تاپیک فروش قبلی ما در این انجمن که به مدت 1 سال و نیم فعال بود کلیک کنید. (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195965)
(http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195965)همچنین تاپیک فعال فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 10 گیگ در حال حاضر فعال است و به 16 صفحه رسیده است.
پرسرعت ترین NVMe جهان را با سرعت خواندن و نوشتن 5 گیگابایت در ثانیه تجربه کنید ! (ADATA XPG S50 PCIe Gen4)
سروری که امروز قصد داریم روش آفر بدیم بسیار قدرتمند است و تازه کولو شده است و دارای سخت افزار نو هست و به جرات میتونیم بهتون تضمین کیفیت کم نظیری رو بدیم از جمله مواردی که میشه بهش اشاره کرد دارا بودن 2 عدد پردازنده 2680v3 E5 که هر پردازنده 12 هسته واقعی دارد و در مجموع 24 هسته پردازنده واقعی و بیش از 60 گیگاهرتز قدرت پردازش دارد (البته سرور اختصاصی ما قابلیت اضافه کردن 2 عدد پردازنده دیگر راهم دارد و در آینده قصد داریم 2 عدد پردازنده دیگر هم اضافه کنیم و این سرور 48 هسته ای خواهد شد!) و همچنین دارای 256 گیگابایت رم DDR4 است (در آینده ارتقا داده میشود!) و 1 عدد درایو NVMe با ظرفیت 2 ترابایت( 2 عدد دیگر اضافه خواهد شد!) و 2 عدد درایو SSD با ظرفیت 1 ترابایت سامسونگ (6 عدد دیگر اضافه خواهد شد!) دارد که در حال حاضر مجموعا 4 ترابایت فضای فوق العاده پرسرعت در اختیار داریم و همچنین سرور اختصاصی ما دارای پورت اتصال 10گیگابیت فیبرنوری است و البته پلان های زیر به هیچ وجه بی کیفیت و یا اورسل نخواهد بود و این فقط یک آفر ویژه است.
Ram 256G DDR4
Hard 2*1T SSD Samsung
port 10Gbps
vmware Esxi 6.7
همانطور که مشاهده میکنید منابع کافی برای ارائه در اختیار داریم و به هیچ وجه اورسل نخواهیم داشت و همچنین کنسول هم ارائه میدیم تا خیالتون از بابت کیفیت وی پی اس راحت باشه.
تست پورت سرور :
رم 1گیگ DDR4
فضا 20 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 2 گیگ DDR4
فضا 30 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 4 گیگ DDR4
فضا 60 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
همچنبن تعدادی سرور مجازی آلمان با فضای NVMe روی یک سرور اختصاصی سری جدید AX از دیتاسنتر هتزنر قابل تقدیم است.
رم 2گیگ DDR4
هارد 20 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
رم 4 گیگ DDR4
هارد 40 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
پهنای باند نامحدود سرورهای مجازی ایران به صورت 1 به 10 میباشد و این سروهای مجازی برای میزبانی بسیار عالی است.
کلیه کانفیگ های اولیه رایگان انجام میشود و تقریبا تمامی تمپلیت های ما آپدیت است.
در صورت نارضایتی هزینه پرداختی شما تا یک ساعت بعد از خرید بدون هیچ دلیلی برگشت داده میشود.
پشتیانی از طریق تیکت در سایت و تلگرام و تماس از ساعت 9 صبح الی 11 شب هر روزه است.
تخفیفات هنوز هست
یه راه ارتباطی آنلاین معرفی کنید
da6276
September 11th, 2020, 16:23
تخفیفات هنوز هست
یه راه ارتباطی آنلاین معرفی کنید
درود بر شما
بله تخفیف فعال است ، شماره تماس و سایت ما در امضا موجود است و در تلگرام و واتس اپ هم در خدمت هستیم.
H 4 M I D
September 13th, 2020, 16:51
نصب فقط چن دقیقه طول کشید
دمش گرم
da6276
September 13th, 2020, 17:52
نصب فقط چن دقیقه طول کشید
دمش گرم
درود بر شما
خوشحالم که از راضی هستید ، موردی با سرویس داشتید در خدمت هستیم.
lionfilms
September 14th, 2020, 12:57
سلام سرور خریداری شد
سرعت خوب پشتیبانی خوب
واقعا عالیه هستین
RENZOO12
September 16th, 2020, 01:15
سلام وقت بخیر
دوست گرامی سرور مجازی آلمان هنوز با همین تیكت قابل ارائه هستش و تخفیف دائمی سرور با كدش ؟؟؟؟
اگر هست من یكی بخرم فعلا یك ماهه تست ببینم قدرت و سرعت چطوریه اگر رازی كننده باشه چند روز بعدم تا زمان تمدید سرور كلاودم اونم به سایت شما انتقال بدم ..
من ربات ساز هستم الان دو سرور كلاود آلمان دارم لوكیشن نورمبرگ رم 2.
كه داخلش چند ربات ضدلینك دارم كه سرعت بسیار عالی هستش كلاود اما مشكلم اینه هر ماه یه قیمت میزنه آسی شدم از مدیریتش در سه ماه 4 بار قیمت تعقییر داده حالا سرور شما رم 2 كیفیت قدرت و سرعت اندازه اون هست آیا برابری میكنه یا بالاتره یا كمتره ؟؟؟؟؟؟
و هارد طبق گفته خودتون 20 گیگ كامل میدین دیگه ؟؟
چون بعضی دوستان میزنن مثال 30 گیگ هارد وقتی سرور دستور چك میزنم میبینم حدود 10 گیگ یا 15 گیگ داده هارد كه باعث دلخوری میشه شما كاملا رعایت گفته تاپینك خودتون میكنید آیا ؟؟؟
برام مهمه سرعت بالا چون رغبای زیادی دارم اگر دچار افت كندی سرعت بشم بلافاصلع گروها ربات ماه بعد كنسل میزنن تمدید نمیكنن و 6 سال سابقه من در ربات دچار سو تردید میشه
لطفا با دقت بخونید و سوالات من پاسخ بدید
مچكرم از مدیریت سایت ابر سرور
da6276
September 16th, 2020, 04:18
سلام سرور خریداری شد
سرعت خوب پشتیبانی خوب
واقعا عالیه هستین
درود
ممنون لطف دارید ، در خدمت هستیم.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
دوست گرامی سرور مجازی آلمان هنوز با همین تیكت قابل ارائه هستش و تخفیف دائمی سرور با كدش ؟؟؟؟
اگر هست من یكی بخرم فعلا یك ماهه تست ببینم قدرت و سرعت چطوریه اگر رازی كننده باشه چند روز بعدم تا زمان تمدید سرور كلاودم اونم به سایت شما انتقال بدم ..
من ربات ساز هستم الان دو سرور كلاود آلمان دارم لوكیشن نورمبرگ رم 2.
كه داخلش چند ربات ضدلینك دارم كه سرعت بسیار عالی هستش كلاود اما مشكلم اینه هر ماه یه قیمت میزنه آسی شدم از مدیریتش در سه ماه 4 بار قیمت تعقییر داده حالا سرور شما رم 2 كیفیت قدرت و سرعت اندازه اون هست آیا برابری میكنه یا بالاتره یا كمتره ؟؟؟؟؟؟
و هارد طبق گفته خودتون 20 گیگ كامل میدین دیگه ؟؟
چون بعضی دوستان میزنن مثال 30 گیگ هارد وقتی سرور دستور چك میزنم میبینم حدود 10 گیگ یا 15 گیگ داده هارد كه باعث دلخوری میشه شما كاملا رعایت گفته تاپینك خودتون میكنید آیا ؟؟؟
برام مهمه سرعت بالا چون رغبای زیادی دارم اگر دچار افت كندی سرعت بشم بلافاصلع گروها ربات ماه بعد كنسل میزنن تمدید نمیكنن و 6 سال سابقه من در ربات دچار سو تردید میشه
لطفا با دقت بخونید و سوالات من پاسخ بدید
مچكرم از مدیریت سایت ابر سرور
درود بر شما
بله آفر موجود است اما قیمت سرویس ممکن است با توجه به نرخ ارز تغییر کند ولی همچنان از تخفیف برخوردار خواهید بود.
ببینید دوست گرامی بنظرم حق با مدیریت قبلی سرویس تون هست که با توجه به نرخ ارز قیمت سرویس ها را بروز میکنند و ماهم چندبار مجبور شدیم اینکار را بکنیم تا بتوانیم به سرویس دهی به کاربران ادامه بدهیم.
در مورد سرویس های خودمان میتونم بهتون تضمین کیفیت هارد و پورت و آپتایم رو بدم تا خیالتون از بابت سرویس راحت باشه.
در مورد فضا هم متوجه منظور شما نشدم ، ما دقیقا فضایی که گفتیم رو ارائه میدیم و یه بخشی از این فضا درگیر فایل های سیستم عامل خواهد شد و از الباقی فضا میتوانید استفاده کنید.1
RENZOO12
September 16th, 2020, 18:59
سلام وقت بخیر
درسته در مورد فضا آخه بعضی دوستان در پلن فروش میزنن مثال 30 گیگ هارد اما موقع تحویل وقتی سرور بررسی میكنم میبینم سرور 20 گیگ یا 15 گیگ كلا هارد دادن وقتی اعتراض میكنیم پاسخ نمیدن و كنسل میزنم برگشت هزینه با اكراه یا بعضی مواقع كلا نمیخوان بدن
منظور منم این بود شما زدید 20 گیگ فضای هارد همون 20 كاملا ارائه میدید دیگه چون كلا خوده سرور حدوده 900 مگ برای فضای اولیه خودش مصرف میكنه حدوده 19 گیگ هارد برای استفاده من میمونه همین ..
حالا برای ماه اول فعلا با همین افر الان میتونم خرید كنم دیگه درسته ؟؟
كه الان ثبت نام كنم و خریدم انجام بدم كه رباتا بسازم مشتریم یسره پیام میده چیشد
da6276
September 16th, 2020, 19:05
سلام وقت بخیر
درسته در مورد فضا آخه بعضی دوستان در پلن فروش میزنن مثال 30 گیگ هارد اما موقع تحویل وقتی سرور بررسی میكنم میبینم سرور 20 گیگ یا 15 گیگ كلا هارد دادن وقتی اعتراض میكنیم پاسخ نمیدن و كنسل میزنم برگشت هزینه با اكراه یا بعضی مواقع كلا نمیخوان بدن
منظور منم این بود شما زدید 20 گیگ فضای هارد همون 20 كاملا ارائه میدید دیگه چون كلا خوده سرور حدوده 900 مگ برای فضای اولیه خودش مصرف میكنه حدوده 19 گیگ هارد برای استفاده من میمونه همین ..
حالا برای ماه اول فعلا با همین افر الان میتونم خرید كنم دیگه درسته ؟؟
كه الان ثبت نام كنم و خریدم انجام بدم كه رباتا بسازم مشتریم یسره پیام میده چیشد
بله دقیقا همان مقدار که در پست اول عنوان شده است به سرویس شما فضا اختصاص میابد ، البته سیستم عامل بیشتر از 1 گیگ فضا نیاز دارد و در همین مقدار که خریداری میکنید نصب میشود.
بله میتونید سفارش بدید و در حدمت هستیم.
RENZOO12
September 16th, 2020, 19:32
سلام مجدد
ثبت نام انجام شد
خرید نیز انجام شد
فقط مدیر جان سرور پنل مدیریت داره تعویض سیستم عامل هم داره انشالله كه نخوام تیكت بزنم چون سخته اینجوری ...
انشالله داشته باشه موقع رینستال دچار مشكل نشم فقط هم آبونتو برام مهمه
16.04 و 18.04 همین دوتا مهمه برام
da6276
September 16th, 2020, 20:38
سلام مجدد
ثبت نام انجام شد
خرید نیز انجام شد
فقط مدیر جان سرور پنل مدیریت داره تعویض سیستم عامل هم داره انشالله كه نخوام تیكت بزنم چون سخته اینجوری ...
انشالله داشته باشه موقع رینستال دچار مشكل نشم فقط هم آبونتو برام مهمه
16.04 و 18.04 همین دوتا مهمه برام
درود
مشخصات سرویس شما آماده و در سایت تیکت شد.
مجازی ساز ما vmware esxi است و امکان نصب سیستم عامل توسط کاربر وجود ندارد و تعویض سیستم عامل توسط ما انجام میشود ، هربار نیاز به تعویض سیستم عامل داشتید تیکت بزنید سریعا براتون انجام میدیم.
RENZOO12
September 16th, 2020, 23:32
با سلام مجدد
مدیر جان بسیار عالی دست مریزاد در سرعت سرور همون چیزی هستش كه میخوام
بسیار عالی خیلی خیلی مچكر و ممنونم از شما ...
حس سرور اختصاصی به آدم دست میده :111:
انشالله كه قیمت ارز هم بشكنه و قیمت كمتر هم بشه یا ثابت باشه متغییر نشه تا سال های طولانی بتونیم با هم كار كنیم ...
با سپاس فراوان از شما :79:
da6276
September 17th, 2020, 13:35
با سلام مجدد
مدیر جان بسیار عالی دست مریزاد در سرعت سرور همون چیزی هستش كه میخوام
بسیار عالی خیلی خیلی مچكر و ممنونم از شما ...
حس سرور اختصاصی به آدم دست میده :111:
انشالله كه قیمت ارز هم بشكنه و قیمت كمتر هم بشه یا ثابت باشه متغییر نشه تا سال های طولانی بتونیم با هم كار كنیم ...
با سپاس فراوان از شما :79:
درود بر شما
خواهش میکنم ، خوشحالم راضی هستید.
موردی بود در خدمت هستیم ، موفق باشید.
teamnet
September 24th, 2020, 11:06
دوست عزیز منم ی سرویس سفارش دادم امیدارم که همه چی خوب پیش بره چون اعتبارم وسط هست و حتما هم خوب پیش خواهد رفت
da6276
September 24th, 2020, 15:53
دوست عزیز منم ی سرویس سفارش دادم امیدارم که همه چی خوب پیش بره چون اعتبارم وسط هست و حتما هم خوب پیش خواهد رفت
درود بر شما
بسیار باعث افتخار ماست در خدمت مجموعه شما باشیم.
سرویس شما در حال آماده سازی است و تمام توانمان را بکار خواهیم گرفت و نمیزاریم ناراضی باشید.
AINALE
September 24th, 2020, 20:29
با سلام
دوست من ایشون از هر بابت قابل اطمینال هستند هم سرویس دهیشون و هم شخصیتشون
da6276
September 25th, 2020, 15:35
با سلام
دوست من ایشون از هر بابت قابل اطمینال هستند هم سرویس دهیشون و هم شخصیتشون
درود بر شما
سپاسگزارم قربان خیلی لطف دارید در خدمت هستیم.
teamnet
September 25th, 2020, 20:22
منم سرویس و تحویل گرفتم پشتیبانی خوب بود و از سرور تحویل کرفته شده راضی هست م انصافا سرعت عملکرد سرور محازی راضی کننده اس ... امیدوارم همیشه به همین صورت باشه و همکاری ما طولانی مدت خواهد بود
da6276
September 28th, 2020, 19:18
منم سرویس و تحویل گرفتم پشتیبانی خوب بود و از سرور تحویل کرفته شده راضی هست م انصافا سرعت عملکرد سرور محازی راضی کننده اس ... امیدوارم همیشه به همین صورت باشه و همکاری ما طولانی مدت خواهد بود
درود بر شما
بسیار خوشحالم که از خدمات ما راضی هستید ، انشالله همانطور که انتظار دارید خواهد بود و در خدمت شما خواهیم بود.
saeed209
September 30th, 2020, 20:12
تقریبا یک ساله ازشون سرور دارم
نمیگم سرورهای ایشون عالی عالی هستند ! اما نسبت به قیمتی که این سرور ها رو ارائه میدهند بسیار عالی هست ;)
ضمنا پشتیبانی بسیار خوبی دارند
da6276
October 3rd, 2020, 16:31
تقریبا یک ساله ازشون سرور دارم
نمیگم سرورهای ایشون عالی عالی هستند ! اما نسبت به قیمتی که این سرور ها رو ارائه میدهند بسیار عالی هست ;)
ضمنا پشتیبانی بسیار خوبی دارند
درود
سپاسگزارم دوست گرامی و باعث خوشحالی بنده است که میبینم از خدمات ما راضی هستید.
موفق باشید.
mahsat.ir
October 12th, 2020, 18:59
سلام امکان نصب و کانفیگ رایگان کریو هم هست؟
da6276
October 12th, 2020, 19:03
سلام امکان نصب و کانفیگ رایگان کریو هم هست؟
درود
کریو نصب میشه ، کریو برای چه موردی استفاده میکنید؟
alil0rd
October 16th, 2020, 22:49
درود
Ram 256G DDR4
Hard 2*1T SSD Samsung
port 10Gbps
vmware Esxi 6.7
تست پورت سرور :
رم 1گیگ DDR4
فضا 20 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 2 گیگ DDR4
فضا 30 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 4 گیگ DDR4
فضا 60 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 2گیگ DDR4
هارد 20 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
رم 4 گیگ DDR4
هارد 40 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
سلام.
من توی سایتتون ثبت نام کردم. میخواستم ببینم برای سفارش سرور ایران چطوری باید اقدام کنم و قیمت ها همین قیمت هایی هستش که در این پست نوشتید؟
da6276
October 17th, 2020, 01:23
سلام.
من توی سایتتون ثبت نام کردم. میخواستم ببینم برای سفارش سرور ایران چطوری باید اقدام کنم و قیمت ها همین قیمت هایی هستش که در این پست نوشتید؟
درود
برای سفارش روی سفارش در پست اول بزنید و از کد تخفیف استفاده کنید ، بله قیمتهای ارائه شده با 50% تخفیف است و قیمت ها بروز میباشد.
sina.azizi
October 17th, 2020, 18:11
سلام وقت به خیر.
میشه پینگ به آی پی های زیر رو اعلام کنید؟
8.8.8.8
146.66.155.1
da6276
October 17th, 2020, 19:23
سلام وقت به خیر.
میشه پینگ به آی پی های زیر رو اعلام کنید؟
8.8.8.8
146.66.155.1
درود
از ایران تست شد.
C:\Users\Administrator>ping 146.66.155.1
Pinging 146.66.155.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=74ms TTL=51
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=72ms TTL=51
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=74ms TTL=51
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=71ms TTL=51
C:\Users\Administrator>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=35ms TTL=109
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=34ms TTL=109
alil0rd
October 17th, 2020, 19:31
درود
برای سفارش روی سفارش در پست اول بزنید و از کد تخفیف استفاده کنید ، بله قیمتهای ارائه شده با 50% تخفیف است و قیمت ها بروز میباشد.
سلام. من سفارش دادم. توی سایت یه بخشی داشتید بنام ارسال مدارک، کارت ملی هم فرستادم. پول هم آنلاین واریز کردم و sms اومد.
da6276
October 17th, 2020, 20:07
سلام. من سفارش دادم. توی سایت یه بخشی داشتید بنام ارسال مدارک، کارت ملی هم فرستادم. پول هم آنلاین واریز کردم و sms اومد.
درود بر شما
با تشکر از اعتماد شما ، مشخصات سرویس شما ارسال شد.
alil0rd
October 17th, 2020, 21:05
من سفارشو تحویل گرفتم. راضی هستم. پیشنهاد میکنم به بقیه هم. کار ها زود انجام شد. سرور هم خوبه.ممنون
da6276
October 20th, 2020, 13:05
من سفارشو تحویل گرفتم. راضی هستم. پیشنهاد میکنم به بقیه هم. کار ها زود انجام شد. سرور هم خوبه.ممنون
درود بر شما
موردی با سرویس داشتید در خدمت هستیم قربان.
mehran2245
November 10th, 2020, 12:45
پاسخ دهی خوب و رضایت بخش هست
da6276
November 13th, 2020, 17:03
پاسخ دهی خوب و رضایت بخش هست
با تشکر از شما دوست گرامی ، مشکلی داشتید در خدمت هستیم.
mmmm.masood
November 17th, 2020, 18:01
فروش ویژه سرور مجازی
رم 2
2 هسته
100 گیگ
پورت 1 گیگ
فقط 50 ت
----------------
فروش ویژه سرور مجازی
رم 4
4 هسته
100 گیگ
پورت 1 گیگ
فقط 100 ت
Adrien
November 20th, 2020, 01:11
با سلام و عرض ادب خدمتِ ابَرسِروِرِ گرامی؛
قصد خرید وی.پی.اِس امریکا رو از شما برای دوشنبهی آینده دارم. متأسفانه تاپیکِ امریکای شما بسته شده. عذر میخوام اینجا پُست رو مینویسم. سؤالاتی برام مطرح شد که اُمیدوارم زیاد وقتتون رو نگیره.
1. آیا اگر سرویسِ nvme کولوکراسینگ نیویورک با سی پی یو 4 هستهای و رم هشت گیگ رو بخوام برای هرماه ، پنجاه درصد تخفیف شاملِ حالش میشه؟ در وبسایتتون نوشتید چهار صد و پنجاه هزار تومان. یعنی دویست و بیست و پنج هزار تومان محاسبه میشه؟ (اسکرینشات از سرویس رو در انتهای موارد، ضمیمه میکنم که دقیقتر مطلبم رو مطرح کرده باشم.
2. از لندن سرویس ندارید؟ الان از جای دیگه وی.پی.اس لندن رو داشتم که نمیخوام تمدید کنم.
3. کارهام بیشتر با ریموت روی شرکتهایی در لندن هست مثلِ آپوُرک، پیپَل،. نصبِ شبیهسازِ اندروید و کارهای دیگهی تحتِ ویندوز مثلِ الستريشن، اِدیتِ فیلم مثلِ اوید مدیا کُمپُزِر، طرّاحی و ... آیا با سرویسِ نیویورک، سرعتِ خوبی مثلِ وی.پی.اِسِ شرکتِ «رِد استیشِنِ لندن» رو خواهم داشت؟ آخه قصد دارم آی.پی رو هرجا گیر افتادم، به لندن یا شهرهایی از انگلیس تغییر بدم تا بتونم از پیپَل و سایتهایی که هویتم بریتیش است در اونها بهتر استفاده کنم.
4. هر از گاهی میتونم تورِنت دانلود کنم؟
5. این چند ماه تاپیکتون رو زیر نظر داشتم در حالی که مُشتری جاهای دیگه بودم. بهرحال خیلی تحقیق کردم و بهترین جا فکر میکنم با قیمتِ مُناسب، شما باشید.
40728
da6276
November 20th, 2020, 03:10
با سلام و عرض ادب خدمتِ ابَرسِروِرِ گرامی؛
قصد خرید وی.پی.اِس امریکا رو از شما برای دوشنبهی آینده دارم. متأسفانه تاپیکِ امریکای شما بسته شده. عذر میخوام اینجا پُست رو مینویسم. سؤالاتی برام مطرح شد که اُمیدوارم زیاد وقتتون رو نگیره.
1. آیا اگر سرویسِ nvme کولوکراسینگ نیویورک با سی پی یو 4 هستهای و رم هشت گیگ رو بخوام برای هرماه ، پنجاه درصد تخفیف شاملِ حالش میشه؟ در وبسایتتون نوشتید چهار صد و پنجاه هزار تومان. یعنی دویست و بیست و پنج هزار تومان محاسبه میشه؟ (اسکرینشات از سرویس رو در انتهای موارد، ضمیمه میکنم که دقیقتر مطلبم رو مطرح کرده باشم.
2. از لندن سرویس ندارید؟ الان از جای دیگه وی.پی.اس لندن رو داشتم که نمیخوام تمدید کنم.
3. کارهام بیشتر با ریموت روی شرکتهایی در لندن هست مثلِ آپوُرک، پیپَل،. نصبِ شبیهسازِ اندروید و کارهای دیگهی تحتِ ویندوز مثلِ الستريشن، اِدیتِ فیلم مثلِ اوید مدیا کُمپُزِر، طرّاحی و ... آیا با سرویسِ نیویورک، سرعتِ خوبی مثلِ وی.پی.اِسِ شرکتِ «رِد استیشِنِ لندن» رو خواهم داشت؟ آخه قصد دارم آی.پی رو هرجا گیر افتادم، به لندن یا شهرهایی از انگلیس تغییر بدم تا بتونم از پیپَل و سایتهایی که هویتم بریتیش است در اونها بهتر استفاده کنم.
4. هر از گاهی میتونم تورِنت دانلود کنم؟
5. این چند ماه تاپیکتون رو زیر نظر داشتم در حالی که مُشتری جاهای دیگه بودم. بهرحال خیلی تحقیق کردم و بهترین جا فکر میکنم با قیمتِ مُناسب، شما باشید.
40728
درود
1-پلان های آفر ما روی آمریکا در حال حاضر فقط شامل همان پلان های تاپیک فروشمون میشود و سایر پلان ها جز آفرهای ما نیست ، البته میتونیم براتون کاستومایز کنیم ولی مسلما هزینه پلان درخواستی شما بیشتر از 225 هزار تومان میشود.
2-از انگلیس سرور ارائه نمیدیم.
3-سرعت ریموت سرورهای کولوکراسینگ روان است اما در مورد اینکه کیفیت ریموت مثل سرور انگلیس باشد یا خیر نمیتونم نظری بدم و برای ریموت پینگ تایم بسیار مهم است و هرچه پینگ کمتری با سرور داشته باشید ریموت روانتری را بدون لگ تجربه خواهید کرد ، البته مشخص است که کیفیت سرویس آمریکای ما چیست و تا حدودی متوجه شدید که بدون مشکل بوده است تا کنون...
4- تورنت هم اگر سید نداشته باشید مشکلی نیست.
5-نظر لطف شماست و در خدمت هستیم ، لطفا اگر سوالی داشتید در سایت ما تیکت بدید تا این تاپیک نظمش حفظ شود.
آقاسید
November 20th, 2020, 14:39
سلام.
پلن
IR16-NVMe
هم دارای تخفیف هست؟
da6276
November 20th, 2020, 14:53
سلام.
پلن
IR16-NVMe
هم دارای تخفیف هست؟
درود
بله با تخفیف قابل ارائه است.
لطفا روی سایت تیکت بدید.
ar min
November 20th, 2020, 20:20
سلام
سرویس ۱ و ۲ گیگ المان تخفیف داره؟
Sata
da6276
November 20th, 2020, 21:15
سلام
سرویس ۱ و ۲ گیگ المان تخفیف داره؟
Sata
درود
ظرفیت افر المان تکمیل شده است ، روی یک سرور دیگر با هارد ساتا قابل تقدیم است و البته با قیمت کمتر...
ar min
November 20th, 2020, 21:18
درود
ظرفیت افر المان تکمیل شده است ، روی یک سرور دیگر با هارد ساتا قابل تقدیم است و البته با قیمت کمتر...
چه لکیشن هایی موجوده و چند ؟ ۱ و ۲ گیگ
da6276
November 20th, 2020, 21:36
چه لکیشن هایی موجوده و چند ؟ ۱ و ۲ گیگ
در حال حاضر از آلمان روی سرور با هارد ساتا با رم 2 گیگ ماهیانه 100 هزار تومان قابل تقدیم است.
و از امریکا دیتاسنتر کولوکراسینگ با رم 2 گیگ و هارد NVMe و پورت 10 گیگ ماهیانه 80 هزار تومان قابل تقدیم است.
ar min
November 20th, 2020, 21:38
۱ گیگ چطور؟
da6276
November 20th, 2020, 21:40
۱ گیگ چطور؟
رم 1 گیگ از امریکا روی سرور با هارد ساتا و پورت 1 گیگ ماهیانه 70 هزار تومان قابل تقدیم است.
DinoRider
November 21st, 2020, 00:23
درود
Ram 256G DDR4
Hard 2*1T SSD Samsung
port 10Gbps
vmware Esxi 6.7
تست پورت سرور :
رم 1گیگ DDR4
فضا 20 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 2 گیگ DDR4
فضا 30 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 4 گیگ DDR4
فضا 60 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 2گیگ DDR4
هارد 20 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
رم 4 گیگ DDR4
هارد 40 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
سلام
برای کرک کردند سروری هم دارید؟
da6276
November 21st, 2020, 02:19
سلام
برای کرک کردند سروری هم دارید؟
درود
خیر سرویس های ما برای کرک مناسب نیستند.
meysam_em
November 21st, 2020, 20:42
با سلام وقت بخیر
من یک سرویس از آلمان با رم 1 گیگ نیاز دارم قابل ارائه هست براتون و اگر آره مبلغ چقدر هست؟
da6276
November 22nd, 2020, 03:02
با سلام وقت بخیر
من یک سرویس از آلمان با رم 1 گیگ نیاز دارم قابل ارائه هست براتون و اگر آره مبلغ چقدر هست؟
درود
از المان برای رم 1 گیگ افری نداریم ، رم 2 گیگ با هارد nvme قابل ارائه است ، ماهیانه 110 هزار تومان از پست اول میتونید سفارش بدید.
آقاسید
November 22nd, 2020, 13:32
سلام
سایتتون چرا باز نمیشه ؟
https://s17.picofile.com/file/8414898942/3251111.png
https://s16.picofile.com/file/8414898726/6951.png
meysam_em
November 22nd, 2020, 14:59
سایتتون مشکل داره؟ بالا نمیاد
da6276
November 22nd, 2020, 20:05
سلام
سایتتون چرا باز نمیشه ؟
https://s17.picofile.com/file/8414898942/3251111.png
https://s16.picofile.com/file/8414898726/6951.png
درود
بله امروز سایت ما اختلال داشت که الان رفع شده است.
- - - Updated - - -
سایتتون مشکل داره؟ بالا نمیاد
رفع شد.
robotop
November 23rd, 2020, 11:51
درود
از المان برای رم 1 گیگ افری نداریم ، رم 2 گیگ با هارد nvme قابل ارائه است ، ماهیانه 110 هزار تومان از پست اول میتونید سفارش بدید.
سلام
امکان ارائه سیستم عامل ویندوز ۱۰ یا سرور ۲۰۱۹ دارید؟
در صورت امکان از سرور رم ۲ گیگ هارد nvme یک تست سرعت هارد با نرمافزار CrystalDiskMark ارائه بدهید..
با تشکر!
da6276
November 23rd, 2020, 18:43
سلام
امکان ارائه سیستم عامل ویندوز ۱۰ یا سرور ۲۰۱۹ دارید؟
در صورت امکان از سرور رم ۲ گیگ هارد nvme یک تست سرعت هارد با نرمافزار CrystalDiskMark ارائه بدهید..
با تشکر!
درود
متاسفانه مجددا ظرفیت تکمیل شد و قابل ارائه نیست.
از ایران و امریکا قابل ارائه است اگر تمایل دارید.
da6276
November 28th, 2020, 12:57
سرور جدید آلمان با پردازنده قدرتمند i9 9900 و NVMe اضافه شد و مجددا میتوانید سفارش بدهید.
TakFarsCom
November 30th, 2020, 14:56
سلام
برادر خواستم بخرم ولی اینجا آلمان 2 گیگ رو زدی 100 تومن
تو سایت میرم زده 160 تومن
با کد تخفیف هم شد 110 تومن
هر جوری حساب کردم نفهمیدم این 100 تومن چه ربطی داره
و اینکه آی پی جدا چقدر هزینه اش هست ؟
da6276
November 30th, 2020, 15:54
سلام
برادر خواستم بخرم ولی اینجا آلمان 2 گیگ رو زدی 100 تومن
تو سایت میرم زده 160 تومن
با کد تخفیف هم شد 110 تومن
هر جوری حساب کردم نفهمیدم این 100 تومن چه ربطی داره
و اینکه آی پی جدا چقدر هزینه اش هست ؟
درود بر شما
بله حق با شماست و درست میفرمائید ، آفرهایی که اینجا ارائه میشود قیمت کمتری نسبت به سایت دارد و البته گاها مشخصات پلان ها هم متفاوت است.
قیمت فعلی پلان 110 هزار تومان با توجه به نرخ ارز آپدیت شده است منتها پست اول تاپیک قابل ویرایش نیست و نتونستیم آپدیت کنیم.
hamed94yousefi
December 1st, 2020, 00:24
من ازشون یه سرور گرفتم، تحویل سریع، پشتیبانی عالی
سیستم عامل هم رایگان و سریع برام عوض کردن
ممنون
baghghadir
December 1st, 2020, 14:46
حدود 15 روزه دوتا سرور گرفتم
هیچ قطعی یا اورلود یا مشکل خاصی نداشته
قیمت عالی کیفیت عالی پشتیبانی که خیلی مهمه عالی
مشتری ثابت شدم اگر همینجوری ادامه پیدا کنه
M0H4MM4D
December 4th, 2020, 01:30
سلام
در خصوص ترافیک 1 به 10 که واسه سرور ایران فرمودید، یسری سوال داشتم. اگر کسی این مورد رو رعایت نکنه، هزینه پهنای باند به چه صورت محاسبه خواهد شد؟
من نیاز به سرور مجازی با ترافیک 1 به 1 دارم ( واسه دانلود از خارج و آپلود به هاست دانلود در ایران )
da6276
December 4th, 2020, 15:27
من ازشون یه سرور گرفتم، تحویل سریع، پشتیبانی عالی
سیستم عامل هم رایگان و سریع برام عوض کردن
ممنون
درود
سپاسگزارم لطف دارید ، موردی با سرویس داشتید در خدمت هستم.
- - - Updated - - -
حدود 15 روزه دوتا سرور گرفتم
هیچ قطعی یا اورلود یا مشکل خاصی نداشته
قیمت عالی کیفیت عالی پشتیبانی که خیلی مهمه عالی
مشتری ثابت شدم اگر همینجوری ادامه پیدا کنه
سپاسگزارم قربان.
- - - Updated - - -
سلام
در خصوص ترافیک 1 به 10 که واسه سرور ایران فرمودید، یسری سوال داشتم. اگر کسی این مورد رو رعایت نکنه، هزینه پهنای باند به چه صورت محاسبه خواهد شد؟
من نیاز به سرور مجازی با ترافیک 1 به 1 دارم ( واسه دانلود از خارج و آپلود به هاست دانلود در ایران )
درود
سرورهای مجازی ایران فقط با پهنای باند 1 به 10 ارائه میشود و در صورت عدم رعایت سرویس مسدود میشود و یا ترافیک رو اگر بخوایم بصورت 1 به 1 محاسبه کنیم هر ترابایت 500 هزار تومان خواهد بود.
my-host.site
December 7th, 2020, 05:35
محض اطلاع دوستان
ایشون در حدی هستن که روز جمعه ( یعنی هفته قبل ) اومدن که سرویس رو بررسی کنند زدن کل سرور رو پاک کردند بعد تو تیکت گفتند دلیل داری من پاک کردم رو کن 8-}8-}8-}
da6276
December 7th, 2020, 07:29
محض اطلاع دوستان
ایشون در حدی هستن که روز جمعه ( یعنی هفته قبل ) اومدن که سرویس رو بررسی کنند زدن کل سرور رو پاک کردند بعد تو تیکت گفتند دلیل داری من پاک کردم رو کن 8-}8-}8-}
شما بیخود کردی بنده تمام تیکت های شما را دارم و شما اصلا به ما پسورد سرور را ندادید که ما سرویس شما رو بررسی کنیم و سرویس شما همین الان موجود و روشن است اما شما به حدی بی سواد هستید که توان درک ساده ترین مفاهیم سرور رو ندارید وای به حال کاربران شما که بهشون سرویس میدید! وقتی میگم بیسوادید دلیل دارم ، روی سرور با کانفیگ پیش فرض سیپنل در حال سرویس دهی هستید و نه پورت 22 را تغییر دادید و نه recuration را بستید و نه دیتابیس را بهینه سازی کردید و کلا هیچ کانفیگی روی سرور انجام ندادید و شروع کردید به سرویس دهی و اصرار بر عدم کانفیگ تخصصی باعث از دسترس خارج شدن وب سرور شما شده است و با خودتون فکر کردید که یک نفر را متهم کنید و اولین نفری که برای گرفتن انگشت اتهام پیدا کردید ما بودیم! شما روی هر سرور دیگری هم که با کانفیگ پیش فرض اقدام به سرویس دهی کنید با همین مشکلات روبرو میشوید و اصولا مشکل شما ربطی به سرور ندارد شما باید کانفیگ رو درست میکردید! اگر سرور ما مشکلی داشت الان همین تاپیک پر از شکایت کاربرانمان بود!
بی سوادی شما به همینحا ختم نمیشود ، به قدری نادان هستید که نمیدانید تمام کارهایی که روی سرور انجام میشود ثبت میشود و اینطور نیست که شما بیای ادعا کنی ما سرور شما را پاک کردیم ، سرور شما همین الان موجود است و مشکل کانفیگ دارد و فقط شما سواد کافی برای بهره بردن از سرور را ندارید!
در وصف سواد هاستینگی شما همین بس که در این تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=216441&p=1872760&viewfull=1#post1872760) پاسخ یک نفر را دادی و گفتی ماه پیش موفق به نصب دایرکت ادمین روی سیپنل ایران نشدی:-o
عکس از پاسخ شما در این لینک (http://dl.abarserver.net/pic/karkary/7.png) موجود است.
شما اومدی روی سرور سپنل نصب کردی و همزمان برای نصب دایرکت ادمین هم روی سرور اقدام کردی و اینجا با زبون خودتون اشاره کردید که چه بلایی سر سرور اوردید...
چقدر خوب شد که اینجا مطرح کردید ، تیکت های شما را اینحا میزارم تا دیگران ببینن ما با چه فرد بیسوادی سر کار داشتیم.
http://dl.abarserver.net/pic/karkary/6.png
http://dl.abarserver.net/pic/karkary/5.png
http://dl.abarserver.net/pic/karkary/4.png
http://dl.abarserver.net/pic/karkary/3.png
http://dl.abarserver.net/pic/karkary/2.png
http://dl.abarserver.net/pic/karkary/1.png
- - - Updated - -
my-host.site
December 7th, 2020, 15:17
ماشالله ادیت ، دست خوش =))=))=)) لا اقل جوری ادیت میکردی کاربرای دیگه ام نتونه ادیت بودنشو بفهمه
da6276
December 7th, 2020, 15:23
ماشالله ادیت ، دست خوش =))=))=)) لا اقل جوری ادیت میکردی کاربرای دیگه ام نتونه ادیت بودنشو بفهمه
مردک نادان کل تیکت ها در یک عکس جا نمیشود و بصورت چندین عکس ارسال شده است البته از شما توقعی نداریم این موارد را متوجه شوید ، شما نگران خودت باش دیگران به اندازه کافی فهم و شعور و شخصیت دارند و مثل شما بیسواد نیستند و کل ماجرا در تیکت ها مشخص است.
hami5673
December 7th, 2020, 23:46
سلام سرورهای شما وارز هست؟
da6276
December 7th, 2020, 23:52
سلام سرورهای شما وارز هست؟
درود
بله روی ایران وارز است.
my-host.site
December 11th, 2020, 13:36
از شخصتیتت مشخصه چه نژادی داری
da6276
December 11th, 2020, 14:15
از شخصتیتت مشخصه چه نژادی داری
در تیکت ها شخصیت شما کاملا واضح است و نیازی نیست بنده چیزی بگم ، وقتی فحش میدی جوابی هم در همون حد دریافت میکنی و حدت بیشتر از این نیست.
تو یک ادم بیسواد هستی که بدون هیچ مدرکی بنده رو متهم کردی و با تهمت زدن داری بیسوادی و مشکلات خودتو توجیه کنی ، من مدارک رو ارسال کردم و در تیکت ها مشخص است که شما به بنده هیج دسترسی به سرور ندادی اگر شما مدرکی داری ارائه بده در غیر اینصورت بهتره بری تو اتاقت مشقاتو بنویسی و به کارات فکر کنی پسر جان
toojih
December 11th, 2020, 16:51
سلام
دو تا سرور لازن داریم یکی رم 8 گیگ و دیگری رم 4 گیگ ویندوز سرور 2016 از این دو سرور در جهت آموزش قرار است استفاده شود
ار سرور 4 گیگ قرار است به عنوان اکتیو دایرکتوری استفاده شود و از سرور دیگری نصب sql و نرم افزار
خواستم قیمت سرور 8 گیگ را محبت کنید 4 گیگ که در پست اوا مشخص است
در صورت نصب اکیو شما مشکلی نخواهید داشت ؟
پنل ریست OS و سرور هم ما خواهیم داشت ؟ چون در زمان آموزش بعضا نیاز هست مراحل از اول اجرا شود
da6276
December 11th, 2020, 19:53
سلام
دو تا سرور لازن داریم یکی رم 8 گیگ و دیگری رم 4 گیگ ویندوز سرور 2016 از این دو سرور در جهت آموزش قرار است استفاده شود
ار سرور 4 گیگ قرار است به عنوان اکتیو دایرکتوری استفاده شود و از سرور دیگری نصب sql و نرم افزار
خواستم قیمت سرور 8 گیگ را محبت کنید 4 گیگ که در پست اوا مشخص است
در صورت نصب اکیو شما مشکلی نخواهید داشت ؟
پنل ریست OS و سرور هم ما خواهیم داشت ؟ چون در زمان آموزش بعضا نیاز هست مراحل از اول اجرا شود
درود بر شما
آفرهای با تخفیف 50% فقط برای پلان های رم 1 و 2 و 4 گیگ میشود و سایر پلان ها از جمله رم 8 گیگ شامل آفر نیست ، میتوانید رم 4 تهیه کنید و به 8 آپگرید کنید.
نصب اکتیو دایرکتوری هم مشکلی ایجاد نمیکند و مدیریت سرویس با خودتون هست.
سرورهای مجازی با پنل ریبوت تحت وب و دسترسی vnc ارائه میشود و برای مدیریت سرور مشکلی نخواهید داشت.
hessamncp
December 16th, 2020, 00:20
سلام قربان رم 4 گیگ بالاتر هم دارید
البته با تخفیف
من برای سرور مجازی ویندوز میخوام
رم 8 یا 16
ولی هارد خیلی نیاز ندارم
من وی پی اس را برای ویندوز میخوام
یک ربات هستش که تو محیط ویندوز چند تا شبیه ساز اندروید رو ران میکنه
لوکیشن هم حتما ایران نباشه
da6276
December 16th, 2020, 23:52
سلام قربان رم 4 گیگ بالاتر هم دارید
البته با تخفیف
من برای سرور مجازی ویندوز میخوام
رم 8 یا 16
ولی هارد خیلی نیاز ندارم
من وی پی اس را برای ویندوز میخوام
یک ربات هستش که تو محیط ویندوز چند تا شبیه ساز اندروید رو ران میکنه
لوکیشن هم حتما ایران نباشه
درود بر شما
عذرخواهی میکنم دیر پاسخ شما رو دارم میدم ، ایمیلی دریافت نکردم...
با توجه به پلانی که نیاز دارید و افرهایی که ما داریم میتونید رم 2 یا 4 رو بگیرید و به رم 8 یا 16 ارتقا بدید و فقط هزینه رم بیشتر رو بپردازید.
پلان های آفر ما فقط رم 1 گیگ و 2 گیگ و 4 گیگ میباشد و هر گیگ رم اضافه 30 هزار تومان محاسبه میشود.
st3205
December 17th, 2020, 02:18
جناب کد تخفیف برقراره ؟ رم 1 50تومن ؟
da6276
December 17th, 2020, 02:20
جناب کد تخفیف برقراره ؟ رم 1 50تومن ؟
درود
خیر این آفر تمام شده است.
در حال حاضر فقط پلان های NVMe موجود داریم.
hessamncp
December 17th, 2020, 02:29
درود بر شما
عذرخواهی میکنم دیر پاسخ شما رو دارم میدم ، ایمیلی دریافت نکردم...
با توجه به پلانی که نیاز دارید و افرهایی که ما داریم میتونید رم 2 یا 4 رو بگیرید و به رم 8 یا 16 ارتقا بدید و فقط هزینه رم بیشتر رو بپردازید.
پلان های آفر ما فقط رم 1 گیگ و 2 گیگ و 4 گیگ میباشد و هر گیگ رم اضافه 30 هزار تومان محاسبه میشود.
آیا منابع اختصاصی هستند
da6276
December 17th, 2020, 19:40
آیا منابع اختصاصی هستند
درود
بله منابع اختصاصی است.
seoman
December 19th, 2020, 16:02
رم 3 هارد 200 معمولی داریم ؟ قیمت سه ماهه لطفاً .
لوکیشن غیر از ایران.
da6276
December 19th, 2020, 19:29
رم 3 هارد 200 معمولی داریم ؟ قیمت سه ماهه لطفاً .
لوکیشن غیر از ایران.
درود
از هتزنر آلمان پلان زیر با هارد اینترپرایز با کیفیت قابل تقدیم است.
ram 3G DDR4
3core i7 8700
space 200
ماهیانه 200 هزار تومان
3 ماهه 500 هزار تومان
هارد رو تقریبا براتون رایگان حساب کردم.
teamnet
December 23rd, 2020, 17:51
آقای طهان تایید می شوند مدتی هست با ایشون داریم کار می کنیم و انصافا هر موقع هر کاری از دستشون بر امده برای ما انجام دادند و اینکه از سرویس بسیار راضی هستیم مخصوصا با قیمت بسیار مناسبی که دارند
alil0rd
December 24th, 2020, 23:58
سلام، من از شما سرور مجازی ایران دارم و راضیم. سرور مجازی خارج از ایران، حداقل هزینش برای راه اندازی هاست چه قدر هستش؟
من تجربه ندارم وصرفا به خاطر ffmpeg میخوام سرور مجازی تهیه کنم! ( که باید دسترسی روت داشته باشم) چیزی که متوجه شدم انگار لایسنس هم میخواد! خلاصه کل هزینه هارو بفرمایید در کمترین حالت. من با سی پنل کلا کار کردم و آشنام.
درود
Ram 256G DDR4
Hard 2*1T SSD Samsung
port 10Gbps
vmware Esxi 6.7
تست پورت سرور :
رم 1گیگ DDR4
فضا 20 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 2 گیگ DDR4
فضا 30 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 4 گیگ DDR4
فضا 60 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
رم 2گیگ DDR4
هارد 20 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
رم 4 گیگ DDR4
هارد 40 گیگ NVMe
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
da6276
December 25th, 2020, 00:54
آقای طهان تایید می شوند مدتی هست با ایشون داریم کار می کنیم و انصافا هر موقع هر کاری از دستشون بر امده برای ما انجام دادند و اینکه از سرویس بسیار راضی هستیم مخصوصا با قیمت بسیار مناسبی که دارند
سپاس از شما خیلی لطف دارید جناب مرادی گرامی همکاری با مجموعه شما باعث افتخار بنده است.
- - - Updated - - -
سلام، من از شما سرور مجازی ایران دارم و راضیم. سرور مجازی خارج از ایران، حداقل هزینش برای راه اندازی هاست چه قدر هستش؟
من تجربه ندارم وصرفا به خاطر ffmpeg میخوام سرور مجازی تهیه کنم! ( که باید دسترسی روت داشته باشم) چیزی که متوجه شدم انگار لایسنس هم میخواد! خلاصه کل هزینه هارو بفرمایید در کمترین حالت. من با سی پنل کلا کار کردم و آشنام.
درود
خوشحالم که میبینم از سرویس های ما استفاده کردید و راضی هستید.
اگر برای هاست است پلان آلمان از هر نظر مناسب است ، البته بنده تجربه استریمینگ رو ندارم و کار نکردم ولی فکر میکنم روی ویندوز هم قابل اجرا است.
هر پلانی که مدنظر دارید را میتوانید سفارش دهید و براتون آماده میکنیم.
برای اطلاعات بیشتر روی سایت تیکت باز کنید تا هزینه سرویس مورد نظر شما رو محاسبه و بهتون اعلام کنیم.
st3205
January 4th, 2021, 20:30
جناب لطفا جواب تیکت رو بدید منتظریم، خیلی ضروریه
da6276
January 4th, 2021, 23:30
جناب لطفا جواب تیکت رو بدید منتظریم، خیلی ضروریه
درود بر شما
تیکت پاسخ داده نشده ای نداریم جناب ، اگر همچنان مشکل دارید و یا نیاز به راهنمایی دارید در خدمت هستیم.
mehran2245
January 5th, 2021, 21:41
امروز داشتم تو اینترنت چرخ میزدم یه لحظه این تاپیک رو دیدم. 5 ماهه سرور امریکا دارم ازشون خودشونم در جریان هستند که خیلی سخت گیری میکنم انصافا سرور با کیفیتی هست بیش از 45 تا یوزر پرمصرف زدم رو سرور بدون هیچ هنگی. همین که شب ها بدون استرس سرتو بذاری بالش خیلی مهمه
da6276
January 5th, 2021, 22:34
امروز داشتم تو اینترنت چرخ میزدم یه لحظه این تاپیک رو دیدم. 5 ماهه سرور امریکا دارم ازشون خودشونم در جریان هستند که خیلی سخت گیری میکنم انصافا سرور با کیفیتی هست بیش از 45 تا یوزر پرمصرف زدم رو سرور بدون هیچ هنگی. همین که شب ها بدون استرس سرتو بذاری بالش خیلی مهمه
درود بر شما
از دیدن پست شما در تاپیک فروش مون بسیار خرسند شدم و باعث افتخار است که به کاربران با وجدان و متشخصی مثل شما داریم سرویس دهی میکنیم ، هرچند شخص شمارو بجا نیاوردم اما از اظهار نظرتون مشخص است که ادم حسابی هستید و از لطفی که به مجموعه ما داشتید بسیار سپاسگزارم.
موردی با سرویس داشتید بنده و همکارانم در خدمت شما هستیم.:53:
da6276
January 12th, 2021, 11:32
با سلام
دوستان و کاربران گرامی آفر سرور مجازی ایران به پایان رسید و کدهای تخفیف منقضی شد و دیگر روی پلان های سرور مجازی ایران تخفیفی ارائه نمیشود.
teamnet
January 27th, 2021, 10:23
دوست عزیز در صورتی که مجدا تخفیف ها شروع شد اطلاع بدید ما یک سرور می خواهیم
da6276
January 29th, 2021, 12:34
دوست عزیز در صورتی که مجدا تخفیف ها شروع شد اطلاع بدید ما یک سرور می خواهیم
درود
انشالله در اینده نزدیک مجددا روی سرورهای جدید آفر جدید میزاریم و مجددا در خدمت شما هستیم.
teamnet
January 30th, 2021, 10:42
درود
انشالله در اینده نزدیک مجددا روی سرورهای جدید آفر جدید میزاریم و مجددا در خدمت شما هستیم.
خیلی ممنونم ..
milad4047
January 30th, 2021, 12:35
سلام وقت بخیر
میشه از سرورهای شما برای کاهش پینگ یه بازی که سروراش تو هلنده استفاده کنم ؟
اگر میشه امکانش هست هزینه ماهانه سرویس رو بفرمایید و خودتون تنظیمات و نصب رو انجام میدید ؟
Metalik
January 30th, 2021, 22:28
آلمان با رم 2 گیگ موجود است؟ می خواستم یکساله بگیرم اگر قیمت پیشنهادی شما مناسب باشد
da6276
January 31st, 2021, 00:48
سلام وقت بخیر
میشه از سرورهای شما برای کاهش پینگ یه بازی که سروراش تو هلنده استفاده کنم ؟
اگر میشه امکانش هست هزینه ماهانه سرویس رو بفرمایید و خودتون تنظیمات و نصب رو انجام میدید ؟
درود
پاسخ شما در تیکت ارسال شد.
- - - Updated - - -
آلمان با رم 2 گیگ موجود است؟ می خواستم یکساله بگیرم اگر قیمت پیشنهادی شما مناسب باشد
درود
بله موجود است ، برای یکسال 2 ماه رایگان محاسبه میشود.
1100000 تومان در خدمت هستیم.
Hosseinam
February 3rd, 2021, 10:41
سلام.
از آلمان با هارد 500 گیگ (hdd) با 2 گیگ رم قابل ارائه است؟
برای تورنت نیاز دارم. اگر آفری دارید ممنون میشم بفرمایید.
da6276
February 3rd, 2021, 11:48
سلام.
از آلمان با هارد 500 گیگ (hdd) با 2 گیگ رم قابل ارائه است؟
برای تورنت نیاز دارم. اگر آفری دارید ممنون میشم بفرمایید.
درود
متاسفانه آفری برای پلان hdd نداریم ، این سرویس رو میتونم بهتون 350 هزار تومان در اختیارتون بزارمو
nightstar2008
March 14th, 2021, 16:45
سلامرم ۲
و سی پی یو ۲ هسته
از آلمان میخوام
لطفا کانفیگ و قیمت تون رو همراه با تخفیف ارسال کنید
da6276
March 14th, 2021, 16:59
سلامرم ۲
و سی پی یو ۲ هسته
از آلمان میخوام
لطفا کانفیگ و قیمت تون رو همراه با تخفیف ارسال کنید
درود بر شما
متاسفانه ظرفیت سرور اختصاصی پلان آفری آلمان تکمیل شده است و قابل ارائه نمیباشد.
شاید در آینده مجددا سرور اختصاصی جدید اضافه کنیم که حتما در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهیم کرد.
H 4 M I D
March 15th, 2021, 04:27
سلام
کدوم یک برای بایننس مناسب؟
da6276
March 15th, 2021, 04:29
سلام
کدوم یک برای بایننس مناسب؟
درود
برای باینانس سرور مجازی آلمان مناسب است متنها ما الان هیچ افری روی آلمان نداریم با قیمت روی سایت قابل تقدیم است.
آقاسید
March 15th, 2021, 10:22
سلام آیا هنوز قیمت ها همون قیمت هاییه که توی پست اول گذاشتید؟ چون بنده چندین بار اومدم توی سایتتون خرید بزنم و گفتید که آفر تموم شده.
da6276
March 15th, 2021, 14:06
سلام آیا هنوز قیمت ها همون قیمت هاییه که توی پست اول گذاشتید؟ چون بنده چندین بار اومدم توی سایتتون خرید بزنم و گفتید که آفر تموم شده.
درود بر شما
آفر سرور مجازی آلمان تمام شده است و الان ایران پلان های NVMe چند عدد قابل ارائه است.
Tohid_Parsa
March 18th, 2021, 19:07
سلام سرور مجازی حجیم حدودا ۵۰۰ به بالا بصورت دایم میخواستم
ممنون میشم افر بدید
da6276
March 20th, 2021, 15:40
سلام سرور مجازی حجیم حدودا ۵۰۰ به بالا بصورت دایم میخواستم
ممنون میشم افر بدید
درود بر شما
از آلمان با رم 4 گگگ ماهیانه 400 هزار تومان قابل تقدیم است.
ایران نشر
March 25th, 2021, 14:00
درخواست سرور مجازی ایرن با هارد 300 گیگ و رم 4 یا 8 و همچنین کنترل پنل بدون لایسنس دایرکت ادمین و سی پنل داریم.
da6276
March 26th, 2021, 04:40
درخواست سرور مجازی ایرن با هارد 300 گیگ و رم 4 یا 8 و همچنین کنترل پنل بدون لایسنس دایرکت ادمین و سی پنل داریم.
درود بر شما
از ایران فقط با هارد NVMe قابل ارائه است و هزینه پلان درخواستی شما با رم 4 گیگ ماهیانه 850 هزار تومان قابل تقدیم است.
از این مقدار 720 هزار تومان فقط هزینه 240 گیگ فضای پرسرعت NVMe اضافه میباشد.
amirzibaee2
April 6th, 2021, 19:45
سلام
سرور میکروتیک ایران هم ارایه میدین ؟
کارم برای عبور از ف**تر هم نیست
da6276
April 6th, 2021, 21:09
سلام
سرور میکروتیک ایران هم ارایه میدین ؟
کارم برای عبور از ف**تر هم نیست
درود بر شما
پهنای باند سرورهای مجازی ایران بصورت 1 به 10 ارائه میشود و میکروتیک نیاز به پهنای باند 1 به 1 دارد و برای میکروتیک مناسب نیست.
سلام
برای سرور های مجازی المان کد تخفیف فعال ندارید ؟
درود
خیر تخفیف سرورهای آلمان به اتمام رسیده است و دیگر ارائه نمیشود.
zer0
April 15th, 2021, 11:55
از اینجا سرور نخرید سرور هاتون میبنند
من سرور خریدم بعدش از 2 روز میگه ابیوز کردید
سرور من از همون اولش مشکل داشت هر چی تیکت میزدم میگفتن مشکلی نداره من سرور برای وی # پی آن گرفتم که اصلا کار نمیداد
بعدش اومده میگه سرور شما هک شده بعدش میاد میگه سرور شما بیت تورنت دانلود کردید سرور که هیچ کس بهش وصل نمیشه خراب هست چطوری ابیوز میگه
نخرید آقا نخرید مثل من با مشکل رو برو نشید
da6276
April 15th, 2021, 12:21
از اینجا سرور نخرید سرور هاتون میبنند
من سرور خریدم بعدش از 2 روز میگه ابیوز کردید
سرور من از همون اولش مشکل داشت هر چی تیکت میزدم میگفتن مشکلی نداره من سرور برای وی # پی آن گرفتم که اصلا کار نمیداد
بعدش اومده میگه سرور شما هک شده بعدش میاد میگه سرور شما بیت تورنت دانلود کردید سرور که هیچ کس بهش وصل نمیشه خراب هست چطوری ابیوز میگه
نخرید آقا نخرید مثل من با مشکل رو برو نشید
بعد از 4 ماه استفاده از سرور الان بهو متوجه شدید که سرویس ما خوب نیست؟
متن ابیوز شما رو در همینجا قرار میدم که دیگران ببینند شما چه فرد بی منطقی هستید!
برای ای پی سرویس شما به دلیل استفاده از بیت تورنت روی شبکه هتزنر ابیوز آمده است و بخاطر عدم پاسخگویی شما سرویس شما مسدود شده است!
وقتی نمیتونید این مساله رو درک کنید و خودتون روهم موظف به پاسخگویی نمیدونید دیگه مشکل خودتون هست و هرکار که صلاح میدونید انجام بدید...
Dear Sir or Madam:
I certify under penalty of perjury that I am authorized to act on behalf of the ViacomCBS Inc. companies CBS Broadcasting Inc., CBS Studios Inc., Paramount Pictures Corporation, Showtime Networks Inc., Viacom International, Inc., and other ViacomCBS Inc. subsidiaries and affiliates (collectively, the "Rights Owners"), the owners of certain exclusive intellectual property rights in the copyrighted work(s) identified in this notice. I have a good faith belief that the information in this notice is accurate.
We have become aware that thebelow IP addresses have been using your service for distributing video files, which contain infringing video content that is exclusively owned by the Rights Owners.
We have a good faith belief that the Rights Owners' video content that is described in the below report has not been authorized for sharing or distribution by the copyright owner, its agent, or the law.Such copying and use of this material constitutes clear infringement of the Rights Owners' rights under the Copyright Act and its counterpart laws around the world.
We are requesting your immediate assistance in removing and disabling access to the infringing material from your network. We also ask that you ensure the user and/or IP address owner refrains from future use and sharing of the Rights Owners' materials and property.
In complying with this notice, you should not destroy any evidence that may be relevant in a lawsuit relating to the infringement alleged; including all associated electronic documents and data relating to the presence of the infringing items on your site, which shall be preserved while disabling public access, irrespective of any document retention or corporate policy to the contrary.
Nothing in this letter shall be construed as a waiver or relinquishment of any right, remedy, or claims possessed by the Rights Owners, or any affiliated party, all of which are expressly reserved. Should you have any questions, please contact me at the information below.
On behalf of Vobile, Inc. as an agent for ViacomCBS Inc.
Brad Bo
Address: 2880 Lakeside Drive, Suite 360
Santa Clara, CA 95054, United States
Email: p2p@viacomcbs.copyright-notice.com
408.217.5000
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Infringement xmlns="http://www.acns.net/ACNS" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://www.acns.net/ACNS http://www.acns.net/v1.2/ACNS2v1_2.xsd">
<Case>
<ID>e4fd40c9f23b58e4dc69</ID>
<Status>Open</Status>
<Severity>Normal</Severity>
</Case>
<Complainant>
<Entity>ViacomCBS Inc.</Entity>
<Contact>Vobile - Compliance</Contact>
<Address>2880 Lakeside Drive, Suite 360
Santa Clara, CA 95054</Address>
<Phone>+1 (408) 492 1100</Phone>
<Email>p2p@viacomcbs.copyright-notice.com</Email>
</Complainant>
<Service_Provider>
<Entity>Hetzner Online GmbH</Entity>
<Email>abuse@hetzner.com</Email>
</Service_Provider>
<Source>
<TimeStamp>2021-04-11T20:49:25Z</TimeStamp>
<IP_Address>188.34.141.74</IP_Address>
<Port>49675</Port>
<Type>BitTorrent</Type>
<SubType BaseType="P2P" Protocol="BITTORRENT"/>
<Number_Files>1</Number_Files>
</Source>
<Content>
<Item>
<TimeStamp>2021-04-11T20:49:25Z</TimeStamp>
<Title>Nancy Drew</Title>
<FileName>Nancy.Drew.2019.S02E07.WEB.x264-PHOENiX[TGx]</FileName>
<FileSize>186492926</FileSize>
<Hash Type="SHA1">6cf98c0d620e4af7efea215b324656f78f956a6a</Hash>
</Item>
</Content>
</Infringement>
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.22 (GNU/Linux)
iQEcBAEBAgAGBQJgc2DZAAoJEN5LM3Etqs/Whr8H/R+0qJOt/uZ8UbPqpyQObsMu
UBLI7J7k5oU7RfGmJX92oj4exKtmRxmB/0ScN/xJq8kZbd+lThALrPcWWuh+X1p0
6mRxl+WBcePEKKgCgfEKV76WdC2H1WA8pIldLsWhntmY4ij4gG hqYQm+8Gs06U8g
x4V6nYlsPkgInm197/0zIzolrIhYKJojkSHA2Rg7KogY08WN6pL6Nytr/3a0KW4z
7tNoFtcB9vzWjZPYS+Tpslpyubq+HufYPJBsQEUChfQy7SncOY sWEW9KKoUq1hXo
n4lLAYohBqqjkbHM4UCU+jQuPWvwP+sHWqo7UVq0pfxJ8XWhkr hQj3xM5Q9Zulk=
=GGH8
-----END PGP SIGNATURE-----
دقیقا بعد از تاریخ اولین تیکتی که باز کردید و عدم کارکرد سرور را بهانه کردید و قصد کنسل کردن سرویس رو داشتید و دیدید که نمیتونید اینکار را بکنید این ابیوز اومد و به نظر بنده شما عمدا اینکارو کردید تا مشکل ایجاد کنید ، تاپیک ما پر از تعریف و تمجید است و با حرف بی منطق شما هیچ تاثیری در کار ما بوجود نمیاد.
اگر ادعا دارید که اینطور نیست میتونم تیکت های شماراهم در همین تاپیک قرار بدم تا دیگران ببینند شما چه فرد بی منطقی هستید و حتی توان درک نقض قوانین دیتاسنتر و دریافت ابیوز راهم ندارید!
بهشون بر میخوره وقتی یکی شاکی میشه اقا نخرید بخدا نخرید
لطفا در تاپیک فروش ما اسپم ارسال نکنید پست شما گزارش شد.
در ضمن ما وظیفه خودمون میدونیم بکار کاربر رسیدگی کنیم ولی حرف شما ناحساب هست و توان درک این مساله رو ندارید! ما تابع قوانین دیتاسنتر هستیم و شما قانون دیتاسنتر رو نقض کردید و ابیوز برای سرویس شما اومده و ای پی سرویس شما مسدود شده است!
mahsat.ir
April 19th, 2021, 02:28
سلام سرور ایران تموم شد تخفیفش؟
da6276
April 19th, 2021, 04:34
سلام سرور ایران تموم شد تخفیفش؟
درود
خیر تمام نشده است و همچنان قابل ارائه است.
Reza G
April 20th, 2021, 21:14
سلام
وقت شما بخیر
آفرهای سرور آلمان گویا منقضی شدند. کد تخفیف را نمیپذیرد.
da6276
April 20th, 2021, 21:16
سلام
وقت شما بخیر
آفرهای سرور آلمان گویا منقضی شدند. کد تخفیف را نمیپذیرد.
درود
ظرفیت پلان های آفر آلمان تکمیل شده است و در حال حاضر قابل ارائه نیست.
nightstar2008
April 27th, 2021, 17:55
سلامسایت و سرور هاتون فعال نیستند،
دو تا سرور دارم ازتون آلمان هر دو کار نمیکنن، و کلی ضرر داده بهم پیگیری کنید لطفا
Metalik
April 27th, 2021, 18:59
سلام گرامی، سرورها قطع شده دسترسی به سایت برای ارسال تیکت وجود نداره، لطفا یک اطلاع رسانی می کنید مشکل چی هست و چه زمانی رفع می شه؟ با تشکر
da6276
April 27th, 2021, 23:42
سلامسایت و سرور هاتون فعال نیستند،
دو تا سرور دارم ازتون آلمان هر دو کار نمیکنن، و کلی ضرر داده بهم پیگیری کنید لطفا
درود
مشکل شبکه سرور رفع شد و سایت ماهم مجددا در دسترس قرار گرفت.
- - - Updated - - -
سلام گرامی، سرورها قطع شده دسترسی به سایت برای ارسال تیکت وجود نداره، لطفا یک اطلاع رسانی می کنید مشکل چی هست و چه زمانی رفع می شه؟ با تشکر
درود
مشکل رفع شده است.
moen7000
May 4th, 2021, 00:18
سلام
کد تخفیف سرور ایران غیرفعال شده؟
da6276
May 4th, 2021, 07:55
سلام
کد تخفیف سرور ایران غیرفعال شده؟
درود
مجددا فعال شد.
moen7000
May 4th, 2021, 09:03
درود
مجددا فعال شد.
Sh.
May 7th, 2021, 03:37
عالی
واقعا به همچین چیزی احتیاج داشتم. آیا همچنان تخفیفات باقی است؟
من برای سایت دانلود آهنگ خارجی دیجیتال موزیک (https://digital-music.ir) میخواستم
da6276
May 7th, 2021, 04:56
عالی
واقعا به همچین چیزی احتیاج داشتم. آیا همچنان تخفیفات باقی است؟
من برای سایت دانلود آهنگ خارجی دیجیتال موزیک (https://digital-music.ir) میخواستم
درود بر شما
تخفیف سرورهای مجازی آلمان تمام شده است ولی افر سرورهای مجازی ایران پابرجا است و به شرطی به نسبت 1 به 10 پهنای باند را رعایت کنید مشکلی با سرویس دهی به شما نداریم.
naderfar
June 6th, 2021, 19:36
سلام
کد تخفیف برای سرور ایران غیر فعال شده؟
da6276
June 7th, 2021, 14:30
سلام
کد تخفیف برای سرور ایران غیر فعال شده؟
درود بر شما
کد تخفیف مجددا فعال شد و میتوانید سفارش ثبت کنید.
imnot
June 8th, 2021, 11:01
کد تخفیف سرور امان منقضی شده لطفا مجددا فعال کنید
da6276
June 8th, 2021, 19:21
کد تخفیف سرور امان منقضی شده لطفا مجددا فعال کنید
درود
ظرفیت افر آلمان تکمیل شده است و در حال حاضر فقط سرور مجازی ایران با تخفیف قابل ارائه است.
arisu
June 12th, 2021, 00:36
سلام.پورت 10گیگابایتی با سرعت200مگابایت اختصاصی برای هر سرور که نیست ,درسته؟ بین چند سرور اشتراکی استفاده میشود؟
da6276
June 12th, 2021, 03:28
سلام.پورت 10گیگابایتی با سرعت200مگابایت اختصاصی برای هر سرور که نیست ,درسته؟ بین چند سرور اشتراکی استفاده میشود؟
درود
پورت 10 گیگابیت بین تمام کاربران به اشتراک گذشته شده است و با توجه به منابع سروری که خریداری میکنید میتوانید از توان پورت سرور استفاده کنید و سمت ما هیچ محدودیتی روی پورت اعمال نمیشود ، سرورهای ما بدون اورسل است و مشکلی از بابت منابع نداریم.
ضمن اینکه هزینه سرورهای مجازی ایران بعد از تقریبا یکسال بصورت زیر افزیش پیدا کرده است.
رم 1 گیگ SSD ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 67500 تومان
رم 1 گیگ NVMe ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 80000 تومان
رم 2 گیگ SSD ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 90000 تومان
رم 2 گیگ NVMe ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 100000 تومان
رم 4 گیگ SSD ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 150000 تومان
رم 4 گیگ NVMe ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 175000 تومان
da6276
June 21st, 2021, 03:12
چند عدد سرور مجازی آلمان موجود شد و مجددا کدهای تخفیف برای سرور آلمان فعال شد.
mpk_021
July 13th, 2021, 21:38
ببخشید سرورهای فنلاند تخفیف ندارن ؟
da6276
July 15th, 2021, 14:42
ببخشید سرورهای فنلاند تخفیف ندارن ؟
درود بر شما
خیر در حال حاضر برای فنلاند آفری نداریم.
M0H4MM4D
July 22nd, 2021, 01:06
سلام
تقریبا 1 ماهه از ایشون سرویس دارم و خداروشکر تا الان کیفیت عالی بوده
پشتیبانی خوبی هم دارند و تا حد ممکن همکاری لازم رو انجام میدن.
da6276
July 27th, 2021, 20:20
سلام
تقریبا 1 ماهه از ایشون سرویس دارم و خداروشکر تا الان کیفیت عالی بوده
پشتیبانی خوبی هم دارند و تا حد ممکن همکاری لازم رو انجام میدن.
درود بر شما
سپاس از شما و خیلی لطف داشتید به مجموعه ما ، مشکلی با سرویس داشتید در خدمت هستیم.
ESP
July 30th, 2021, 16:56
درود
امکان نصب مجدد سیستم عامل در سرور ایران توسط خودمان وجود داره ؟
امکانش هست قیمتهای بالای صفحه را اصلاح بفرمایید ؟
زدید سرور ایران ۵۰ تومن بعد وارد سایت که میشیم ۶۷۵۰۰ حساب میکنه
July 30th, 2021, 18:44
درود
امکان نصب مجدد سیستم عامل در سرور ایران توسط خودمان وجود داره ؟
امکانش هست قیمتهای بالای صفحه را اصلاح بفرمایید ؟
زدید سرور ایران ۵۰ تومن بعد وارد سایت که میشیم ۶۷۵۰۰ حساب میکنه
برای نصب سیستم عامل میتونید درخواست مانت ایزو بدید و خودتون از طریق vnc نصب کنید.
تاپیک فروش ما برای سال قبل است و پست اول تاپیک قابل ویرایش نیست ، قیمت جدید همان 67500 تومان است.
lionfilms
September 4th, 2021, 00:24
سلام میخوام سرور مجازی ایران سفارش بدم همش این ارور میزنه
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
ghasemy50
September 4th, 2021, 01:55
سلام وقت بخیر
از ایشون برای یکی از مشتریان سرور ایران تهیه کردیم، بیش از سه ماه استفاده کردیم و میکنیم و تاکنون مشکلی نبوده،
به این طریق خواستم از این همکار عزیز بابت خدماتشون تشکر کنم.
موفق باشید.
da6276
September 5th, 2021, 12:35
سلام میخوام سرور مجازی ایران سفارش بدم همش این ارور میزنه
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
درود بر شما
ظرفیت پلان های SSD تکمیل شده است و در حال حاضر فقط از پلان های NVMe موجود داریم.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
از ایشون برای یکی از مشتریان سرور ایران تهیه کردیم، بیش از سه ماه استفاده کردیم و میکنیم و تاکنون مشکلی نبوده،
به این طریق خواستم از این همکار عزیز بابت خدماتشون تشکر کنم.
موفق باشید.
درود بر شما
سپاس از اظهار لطفی که به مجموعه ما دارید ، موفق باشید.
mehran2245
September 5th, 2021, 13:32
با سلام یک سال مشتریشون بودم توی یک سال ۳ بار سرور داون شد هر بار هم ۱ الی ۲ روز طول کشید تا وصل بشه هر بار هم میگفتن تقصیر خودته! درخواست مرجوعی مبلغ ندارن حواستون باشه. بار اخر هم سرور کلا بالا نیومد ۴۰ گیگ اطلاعات مثل آب خوردن پرید پیشنهاد میکنم از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
da6276
September 5th, 2021, 14:39
با سلام یک سال مشتریشون بودم توی یک سال ۳ بار سرور داون شد هر بار هم ۱ الی ۲ روز طول کشید تا وصل بشه هر بار هم میگفتن تقصیر خودته! درخواست مرجوعی مبلغ ندارن حواستون باشه. بار اخر هم سرور کلا بالا نیومد ۴۰ گیگ اطلاعات مثل آب خوردن پرید پیشنهاد میکنم از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
شما بیخود کردی که مشکل از سمت ما بوده است ، شما به قدری ادم غیر منطقی هستید که متوجه نمیشید ای پی که یکسال قبل به شما سالم تحویل دادیم و روی اینترنت ایران ***** شده است تقصیر ما نیست و به ما تهمت زدید که ما عمدا اینکار را کردیم ، اینو به هرکس بگید به شما میخنده! شما از ما سرور امریکا خریداری کردید و ما روی سرور NVMe آمریکا به هیچ وجه قطعی نداشتیم و شما ادعای بیخود دارید و اگر اینطور بود تاپیک فروش ما پر از شکایت بود.
شما یک سرور مجازی آمریکا با 50% تخفیف از ما خریداری کردید و انتظار دارید تمامی مشکلات مدیریتی شمارا هم ما برای شما انجام بدیم! ما فقط به شما سرور فروختیم و مدیریت سرور با خود شما است ! مشکلات مدیریتی مربوط به کانفیگ سرورتون روهم قصد دارید به گردن ما بیندازید در صورتی که مدیریت سرور با خود شما است و ما هیچ گونه کانفیگی برای شما انجام ندادیم ، زدید سیستم عامل رو ترکوندید و کارت شبکه سرور رو معلوم نیست چکار کردید که راه اندازی نمیشود و الانم با کمال پررویی اومدید اینجا و ادعای بیخود دارید ، اولا که سرور شما همراه با دیتای آن موجود است و سرور شما اینترنت نمیگیرد دوما مگر وظیفه بکاپ گرفتن از دیتای شما وظیفه ماست؟ شما که اینقدر دیتاتون براتون مهمه باید همیشه بکاپ داشته باشید تا به چه کنم چه کنم نیفتید...
سرور شما موجود و روشن است و این از بیسوادی شماست که نمیتونید دیتاتون رو بردارید و مقصر این مساله ما نیستیم ، با تهمت زدن فقط بیسوادی خودتون رو نشون میدید...
تمام تیکت های شما موجود است و اگر ادعایی دارید میتونم اینجا منتشر کنم تا دیگران ببینند شما چه فرد ناسپاسی هستید ، کار کردن با افرادی مثل شما تمام انرژی ما را میگیرد و ماهم ترجیح میدیم با افراد غیر منطقی و نمک نشناس کار نکنیم...
mehran2245
September 5th, 2021, 14:58
اولا ادب رعایت بشه چون فوش منم بلدم بدم دوما شبکه سرور قطع شده تقصیر شماست که نمیتونید متصل بشید و ربطی به محتوا نداره سوما نصف سرور های ایران لایسنس اشتراکی استفاده میکنند و شما اصرار داری مشتری ۹۰ تومن از شما لایسنس بخره. گور پدر اطلاعات ولی اون ۱۲۰ تومن هم خرج دوا و درمان میشه کارما ایز بک خوشگل پسر
da6276
September 5th, 2021, 15:13
اولا ادب رعایت بشه چون فوش منم بلدم بدم دوما شبکه سرور قطع شده تقصیر شماست که نمیتونید متصل بشید و ربطی به محتوا نداره سوما نصف سرور های ایران لایسنس اشتراکی استفاده میکنند و شما اصرار داری مشتری ۹۰ تومن از شما لایسنس بخره. گور پدر اطلاعات ولی اون ۱۲۰ تومن هم خرج دوا و درمان میشه کارما ایز بک خوشگل پسر
من بی عدبی به شما نکردم فقط پاسخ تهمتهای شما را دادم خودتونم میدونید که حق با شما نیست و با تهمت زدن قصد دارید کارتون رو پیش ببرید، تهمت زدن کاری نداره اگر مدرکی دارید که مشکل سرویس شما از سمت ما است بزارید همه ببینند.
شبکه کلی سرور مربوط به ما است که مشکلی ندارد و آپتایم 100% داریم و هیچ گونه قطعی نداریم ، لطفا با مدرک حرف بزنید.
اگر نیاز هست بنده مستندات بزارم تا همه ببینند.
اصلا هم نیازی نداریم شما از ما لایسنس تهیه کنید و ما چنین پیشنهادی به شما ندادیم که از ما لایسنس تهیه کنید ، بنده مشکل لایسنسهای اشتراکی رو خدمت شما گفتم ولی شما کج فهمی داری که متوجه نشدی بنده چی گقتم! شما راحت باش
mehran2245
September 5th, 2021, 15:33
اوکی طبق ادعای شما من بیخود کردم بی سوادم غیر منطقی ام کج فهمم چرا؟ چون دسترسی vnc دادید خودتونم نمیتونید وارد بشید. شما مگه با سواد نیستی؟ وارد شو اطلاعات ما رو دانلود کن. حالا فرض کنیم اصلا سرور ترکیده ۱ روز نبود که تمدید کرده بودم درخواست لغو سرور دادم گفتید نمیدم اگه واسه ۱۲۰ تومن شما بچه مایه دار میشی شدی دیگه با افرادی مثل شما حرفی ندارم زر مفت نزن
da6276
September 5th, 2021, 15:51
اوکی طبق ادعای شما من بیخود کردم بی سوادم غیر منطقی ام کج فهمم چرا؟ چون دسترسی vnc دادید خودتونم نمیتونید وارد بشید. شما مگه با سواد نیستی؟ وارد شو اطلاعات ما رو دانلود کن. حالا فرض کنیم اصلا سرور ترکیده ۱ روز نبود که تمدید کرده بودم درخواست لغو سرور دادم گفتید نمیدم اگه واسه ۱۲۰ تومن شما بچه مایه دار میشی شدی دیگه با افرادی مثل شما حرفی ندارم زر مفت نزن
پسر خوب شما اگر یکم لینوکس بلد بودی میدونستی که با تعویض سیستم عامل و مانت کردن هارد وی پی اس قبلی روی وی پی اس جدید میتونید دیتاتون رو بردارید! ما به شما گفتیم سیستم عامل رو دوباره براتون نصب کنیم و شما قبول نکردید...
نیاز هست تیکت های شما را بزارم همه ببینند که کی حرف و ادعای بیخود داره؟
سرویسی که به شما تحویل دادیم مگر مثل روز اول است لغو کنیم؟ از ای پی سرور تست گرفتیم ای پی سرویس شما روی اینترنت ایران ***** شده است و این آی پی دیگر بدرد ما نمیخورد و ما به هیچ وجه این سرویس رو لغو نمیکنیم و بهتر بود مسئولیت کارتون رو بپذیرید ولی شما بجای اینکار مارو مسئول ***** شدن آی پی دونستید! وقتی سرویس تحویل شما است مسئولیت آن و مدیریت آن و استفاده از آن و تبعات آن هم با شما است.
شما برو به هرکس که خودت قبول داری بگو آی پی سرورم ***** شده است ببین چه جوابی بهت میدن ، بعد بیا ادعا کن که سرور ما مشکل دارد...
در ضمن شما داری زر میزنی که اومدی توی تاپیک فروش ما بدون مدرک تهمت میزنی و بیسوادیتو به همه نشون میدی...
mehran2245
September 5th, 2021, 16:04
آی پی ***** شده مال ۶ ماه پیش بود که پول گرفتید آی پی جدید دادید بحث اون نیست. آی پی جدید ***** نیست من به شما گفتم چه کنیم گفتید تعویض سیستم عامل. حرف از مانت و فلان نشده بعدشم راهکار رو که شما بلدی چرا انجمن میگی؟ تیکت میگفتی فلان قدر پول میگیرم کارتون رو راه میندازم. آی پی ***** نیست شبکه سرور قطع شده بعد میگن مشکل خودته و مرجوعی نداریم هه
da6276
September 5th, 2021, 16:20
آی پی ***** شده مال ۶ ماه پیش بود که پول گرفتید آی پی جدید دادید بحث اون نیست. آی پی جدید ***** نیست من به شما گفتم چه کنیم گفتید تعویض سیستم عامل. حرف از مانت و فلان نشده بعدشم راهکار رو که شما بلدی چرا انجمن میگی؟ تیکت میگفتی فلان قدر پول میگیرم کارتون رو راه میندازم. آی پی ***** نیست شبکه سرور قطع شده بعد میگن مشکل خودته و مرجوعی نداریم هه
دقیقا دوباره هم ای پی شما ***** شده است و شما یا توی باغ نیستی و یا خودتو زدی به اون راه و ما به این خاطر سرویس شما رو لغو نکردیم ، همون 6 ماه پیش هم نباید ای پی رو عوض میکردم فقط میخواستم کارتون راه بیفته و مشکلتون حل بشه وگرنه پول ای پی توی جیب ما نمیره و بنده ریسک کردم و ظاهرا اشتباه کردم چون دوباره هم ***** شد ، دقیقا به خاطر همین مسال میگم فردی ناسپاس هستید...
بنده هرکاری که از دستم بر اومد برای سرویس شما انجام دادم و راهنمایی تون کردم ولی شما نگرفتی بنده چی گفتم و راه خودتو رفتی و الانم اینجا اومدی حرفاتو تکرار کردی و تهمت زدی و جوابی هم که میگیری در همین حد هست.
mehran2245
September 5th, 2021, 16:29
دقیقا دوباره هم ای پی شما ***** شده است و شما یا توی باغ نیستی و یا خودتو زدی به اون راه و ما به این خاطر سرویس شما رو لغو نکردیم ، همون 6 ماه پیش هم نباید ای پی رو عوض میکردم فقط میخواستم کارتون راه بیفته و مشکلتون حل بشه وگرنه پول ای پی توی جیب ما نمیره و بنده ریسک کردم و ظاهرا اشتباه کردم چون دوباره هم ***** شد ، دقیقا به خاطر همین مسال میگم فردی ناسپاس هستید...
بنده هرکاری که از دستم بر اومد برای سرویس شما انجام دادم و راهنمایی تون کردم ولی شما نگرفتی بنده چی گفتم و راه خودتو رفتی و الانم اینجا اومدی حرفاتو تکرار کردی و تهمت زدی و جوابی هم که میگیری در همین حد هست.
آی پی ***** نیست چون با *****شکن هم قابل دسترسی نیست و مشکل از شبکه سرور های چرت شماست پس مشتری رو احمق فرض نکنید ابر سرور تخمی موفق باشی
da6276
September 5th, 2021, 16:32
آی پی ***** نیست چون با *****شکن هم قابل دسترسی نیست و مشکل از شبکه سرور های چرت شماست پس مشتری رو احمق فرض نکنید ابر سرور تخمی موفق باشی
شما هرطور راحتی فکر کن و راحت باش، با همین ادبیات صحبت کردی که کارت به اینجا کشید...
پستهای شما گزارش شد.
rezapj
September 24th, 2021, 20:56
« لطفا برگردید و مجددا اقدام نمایید
da6276
September 24th, 2021, 20:58
« لطفا برگردید و مجددا اقدام نمایید
درود بر شما
ظرفیت پلان های ssd ایران در حال حاضر تکمیل شده است و فقط nvme موجود داریم میتوانید سفارش ثبت کنید.
lifeserver
September 26th, 2021, 20:19
برادر خون خودتو چرا کثیف میکنی
توی هر کاری هر حرفه ایی قطعا یک سری هم هستند که نقش سنگ جلوی راه رو دارند و باعث میشن آدم حرص بخوره و فکر و ذکرش درگیرش بشه این سنگ ها رو فقط شوت کن بره کنار الکی وقتتو حوصلتو درگیرش نکن
ما که شمارو میشناسیم و بنده هم بیشتر از ۱ سال چندین سرویس از شما داشتم از طریق همین تاپیکتون هم سرویس ها تهیه شد و چقدر هم خوب و با حوصله پاسخگو بودید و واقعا هم چقدر سرور ها با کیفیت و درست درمون بودن انصافا بر خلاف چندین جا که اون کیفیتی که میگفتن با توجه به آفری که میدادن یا مطابقت نداشت یا پایدار نبود
وفقط پشیمونم از این که بعد این همه مدت سر یه سهل انگاری یکی از سرورها رو تمدید نکردم و بعد از چند روز متوجه شدم که دیگه بی فایده بود(قسمت ما این بوده دیگه)
ایشالله سالم و تندرست باشید و بدون توجه به حاشیه با قدرت رو به جلو حرکت کنید:53:
mmmm.masood
September 27th, 2021, 02:16
همکاران گرامی پیشنهاد میدم هیچ کس بدون احراز هویت هیچ سرویس ایرانی تحویل نده بعدا به مشکل میخورید
احراز هم دو عکس یکی همراه با سلفی یکی همراه با یه دست نوشته که قابل جعل نباشد
این اقا هم محبت کنه بره اینماد و درگاه پیگیری کنه شما هم بعد احراز میتونید هزینه رو عودت بدید در صورتی که در قوانینتون نوشته باشید عودت دارید
da6276
September 27th, 2021, 02:28
برادر خون خودتو چرا کثیف میکنی
توی هر کاری هر حرفه ایی قطعا یک سری هم هستند که نقش سنگ جلوی راه رو دارند و باعث میشن آدم حرص بخوره و فکر و ذکرش درگیرش بشه این سنگ ها رو فقط شوت کن بره کنار الکی وقتتو حوصلتو درگیرش نکن
ما که شمارو میشناسیم و بنده هم بیشتر از ۱ سال چندین سرویس از شما داشتم از طریق همین تاپیکتون هم سرویس ها تهیه شد و چقدر هم خوب و با حوصله پاسخگو بودید و واقعا هم چقدر سرور ها با کیفیت و درست درمون بودن انصافا بر خلاف چندین جا که اون کیفیتی که میگفتن با توجه به آفری که میدادن یا مطابقت نداشت یا پایدار نبود
وفقط پشیمونم از این که بعد این همه مدت سر یه سهل انگاری یکی از سرورها رو تمدید نکردم و بعد از چند روز متوجه شدم که دیگه بی فایده بود(قسمت ما این بوده دیگه)
ایشالله سالم و تندرست باشید و بدون توجه به حاشیه با قدرت رو به جلو حرکت کنید:53:
درود بر شما
بله کاملا درست میفرمائید و بنده بنا به مسئولیتی که دارم پاسخ همه رو میدم ، بعضی از کاربران هم مثل این بنده خدا همیشه طلبکار هست و فکر میکنه با زور و تهمت زدن میتونه کارشو پیش ببره و بنده هم دقیقا با این مساله مشکل دارم و جلوی ادم پررو و بی عدب وای میستم ، کاش همه فهم و شعور شما را داشتند ، با مردم که پدرکشتگی نداریم میخوایم کار کنیم. از اظهار نظر شما سپاسگزارم.
تلگرام پیام بدید یا روی سایت تیکت باز کنید ببینم سرویس تون چی بوده اگر راهی باشه دوباره براتون فعال کنم.
- - - Updated - - -
همکاران گرامی پیشنهاد میدم هیچ کس بدون احراز هویت هیچ سرویس ایرانی تحویل نده بعدا به مشکل میخورید
احراز هم دو عکس یکی همراه با سلفی یکی همراه با یه دست نوشته که قابل جعل نباشد
این اقا هم محبت کنه بره اینماد و درگاه پیگیری کنه شما هم بعد احراز میتونید هزینه رو عودت بدید در صورتی که در قوانینتون نوشته باشید عودت دارید
درود
سپاس از پیشنهاد شما ، بنده موافقم و مدتهاست داریم اجرا میکنیم.
M0H4MM4D
November 16th, 2021, 17:32
بیش از یک ساعته سایت شما و سرور آلمان من نیز از دسترس خارج شده و من با تماس تلفنی مکرر یا پیغام به پشتیبانی تلگرام و اینستاگرام، موفق به ارتباط با شما نشدم و هیچ پاسخی دریافت نکردم
هیچ اطلاع رسانی ای در پیج اینستا یا ... ثبت نشده
ویرایش: بعد از یک ساعت و نیم درست شد!
da6276
November 17th, 2021, 17:55
بیش از یک ساعته سایت شما و سرور آلمان من نیز از دسترس خارج شده و من با تماس تلفنی مکرر یا پیغام به پشتیبانی تلگرام و اینستاگرام، موفق به ارتباط با شما نشدم و هیچ پاسخی دریافت نکردم
هیچ اطلاع رسانی ای در پیج اینستا یا ... ثبت نشده
ویرایش: بعد از یک ساعت و نیم درست شد!
درود بر شما
مشکل از سمت دیتاسنتر بود که خودشون رفع کردند و از سمت ما نبود که بخوایم اطلاع رسانی کنیم.
alil0rd
November 26th, 2021, 01:06
سلام. من حدودا فکر کنم 1ساله از شما سرور میگیرم و راضیم.
میخواستم ببینم آفر رم 512 یا 1 آلمان یا کشور دیگه با قیمت مناسب دارید؟ ممنون
da6276
November 27th, 2021, 13:51
سلام. من حدودا فکر کنم 1ساله از شما سرور میگیرم و راضیم.
میخواستم ببینم آفر رم 512 یا 1 آلمان یا کشور دیگه با قیمت مناسب دارید؟ ممنون
درود بر شما
با توجه به قیمت سرسام اور ای پی و هزینه ستاپ ای پی در دیتاسنتر هتزنر دیگر پلان های زیر 1 گیگ ارائه نمیشود و اصلا مقرون بصرفه نیست که بخوایم روشون آفر بدیم.
alil0rd
November 27th, 2021, 18:13
درود بر شما
با توجه به قیمت سرسام اور ای پی و هزینه ستاپ ای پی در دیتاسنتر هتزنر دیگر پلان های زیر 1 گیگ ارائه نمیشود و اصلا مقرون بصرفه نیست که بخوایم روشون آفر بدیم.
سلام
ممنونم
پس مقرون به صرفه ترین سرویستون همین سرور آلمان با مبلغ ماهیانه 150 تومان هستش؟
da6276
November 27th, 2021, 18:17
سلام
ممنونم
پس مقرون به صرفه ترین سرویستون همین سرور آلمان با مبلغ ماهیانه 150 تومان هستش؟
خواهش میکنم.
بله در حال حاضر بهترین آفر ما مربوط به همین پلان از آلمان است که با رم 2 گیگ و 20 گیگ فضای پرسرعت NVMe ارائه میشود.
Gamexland
December 3rd, 2021, 00:29
ارزانترین پلنتون چی هست؟ لینوکس.
da6276
December 5th, 2021, 20:09
ارزانترین پلنتون چی هست؟ لینوکس.
درود بر شما
سرور مجازی آلمان با رم 2 گیگ و 20 گیگ NVMe ماهیانه 150 هزار تومان
armin3000
December 11th, 2021, 11:56
سلام،
من کد تخفیف 50درصدی پست اول را برای سرور 4 گیگ رم آلمان زدم اما فقط 70هزار تومان تخفیف داشت. سرور 6 گیگ با 3 یا 4 هسته با حدود 30 گیگ NVMe را با چه قیمتی ارائه میدهید؟
da6276
December 11th, 2021, 23:08
سلام،
من کد تخفیف 50درصدی پست اول را برای سرور 4 گیگ رم آلمان زدم اما فقط 70هزار تومان تخفیف داشت. سرور 6 گیگ با 3 یا 4 هسته با حدود 30 گیگ NVMe را با چه قیمتی ارائه میدهید؟
درود بر شما
فقط سرور مجازی ایران با تخفیف 50% ارائه شده است و بعدا آفر آلمان نیز اضافه شده است که با تخفیف کمتری ارائه شده بود و کدهای تخفیف درست است.
رم 4 گیگ + 2 گیگ اضافه + 40 گیگ فضای NVMe ماهیانه 280 هزار تومان قابل تقدیم است. 70 هزار تومان تخفیف در نظر گرفته شده است.
javadsat
December 28th, 2021, 09:58
سلام
قصد سفارش رم 2 آلمان یا آمریکا رو دارم
چه کد تخفیفی باید وارد کنم تو سایت ؟ چون کدهای صفحه اول منقضی هستند
da6276
December 28th, 2021, 14:48
سلام
قصد سفارش رم 2 آلمان یا آمریکا رو دارم
چه کد تخفیفی باید وارد کنم تو سایت ؟ چون کدهای صفحه اول منقضی هستند
درود بر شما
با توجه به هزینه های سنگین ستاپ آی پی در دیتاسنتر هتزنر دیگر نمیتوانیم آفری روی این دیتاسنتر ارائه کنیم و در حال حاضر فقط در حد سفارشات روزانه سایت میتوانیم سرویس دهی داشته باشیم.
با قیمت سایت میتوانیم سرویس مورد نظر را در اختیار شما قرار دهیم.
h.hoseini
January 2nd, 2022, 22:47
در سایتتون سرورمجازی ایران رم 4 و سی پی یو 8 هسته و 60 گیگ ssd قیمتش 300 بود و کد تخفیف
DWXEIJ036I کار نمیکرد؟؟
da6276
January 3rd, 2022, 20:28
در سایتتون سرورمجازی ایران رم 4 و سی پی یو 8 هسته و 60 گیگ ssd قیمتش 300 بود و کد تخفیف DWXEIJ036I کار نمیکرد؟؟
درود بر شما
ظرفیت پلان های SSD به اتمام رسیده است و برای همین کد تخفیف برای شما کار نکرده است ، در حال حاضر فقط پلان های NVMe ایران با این تخفیف قابل ارائه است.
da6276
January 10th, 2022, 04:52
مجددا چند عدد سرور مجازی آلمان قابل ارائه است ، رم 2 گیگ 185 هزار تومان و رم 4 گیگ 255 هزار تومان
foumanco
January 14th, 2022, 13:16
درود
کد تخفیف رو که زدم به جای ۱۸۰ - ۲۳۵ محاسبه میکنه:112:
da6276
January 14th, 2022, 13:51
درود
کد تخفیف رو که زدم به جای ۱۸۰ - ۲۳۵ محاسبه میکنه:112:
درود بر شما
کد تخفیف مشکلی ندارد و الان تست کردیم بدون مشکل اعمال شد.
mtostar
February 9th, 2022, 03:43
سلام خسته نباشید
- - - Updated - - -
نمیدونم وب هاستینگ تالک چرا اینطوری شده قبلا اینطوری نبود و برای فرستادن پیام اخطار میده ، من قبلا از ایشون سرویس گرفته بودم ، ایشون کاملا با شخصیت و محترم هستن ،حتی یه زمانی برای یه برنامه ای نیاز بود ویندوز تغییر کنه ، ایشون چندین بار ویندوز عوض کردن و کاملا با احترام برخورد کردن
در تلگرام و تیکت هم جوابگویی خوبی دارن و همینطور دانش خوبی در مورد هاستینگ و سرور دارن
da6276
March 2nd, 2022, 19:28
سلام خسته نباشید
- - - Updated - - -
نمیدونم وب هاستینگ تالک چرا اینطوری شده قبلا اینطوری نبود و برای فرستادن پیام اخطار میده ، من قبلا از ایشون سرویس گرفته بودم ، ایشون کاملا با شخصیت و محترم هستن ،حتی یه زمانی برای یه برنامه ای نیاز بود ویندوز تغییر کنه ، ایشون چندین بار ویندوز عوض کردن و کاملا با احترام برخورد کردن
در تلگرام و تیکت هم جوابگویی خوبی دارن و همینطور دانش خوبی در مورد هاستینگ و سرور دارن
درود بر شما
از اظهار لطفی که به بنده و مجموعه ما دارید بسیار سپاسگزارم ، در خدمت هستیم.
iman.ir
March 20th, 2022, 15:13
حتماً سرور میخواید بگیرید از ایشون بگرید سروراشون بی نهایت با کیفیت خودم سرویس آفری داشتم نبودم تمدید نکردم پشیمون شدم هر مشخصات سروری که دارن شما دو برابرشو حساب کنید
da6276
April 25th, 2022, 21:25
حتماً سرور میخواید بگیرید از ایشون بگرید سروراشون بی نهایت با کیفیت خودم سرویس آفری داشتم نبودم تمدید نکردم پشیمون شدم هر مشخصات سروری که دارن شما دو برابرشو حساب کنید
درود بر شما
از اظهار لطف شما بینهایت سپاسگزارم ، در خدمت هستیم.
Nikihost
April 25th, 2022, 22:04
سلام.برای تست سرویس میخوام بگیرم.
مدام خطا زیر میده
لطفا خطاهای زیر را قبل از ورود به مرحله بعد تصحیح نمایید:
The nameserver prefix is invalid.
ghasemy50
April 26th, 2022, 12:30
مدام خطا زیر میده
سلام وقت بخیر،
در هر هاستینگی اگر با این خطا مواجه شدین، کافیه توی فیلد های نیم سرور عبارت های ns1 و ns2 رو به ترتیب وارد کنین تا دیگه با این خطا مواجه نشید.
موفق باشید.
alil0rd
May 15th, 2022, 21:34
سلام خسته نباشید
سرور ایران رم دو گیگ موجود هستش؟
da6276
July 19th, 2022, 17:23
مدام خطا زیر میده
با سلام
پوزش بنده را بابت تاخیر در پاسخدهی بپذیرید ، ایمیل های وبهاستینگ تاک برای بنده نیومده است و متوجه پرسش شما نشدم.
این مقادیر را بصورت پیش فرض وارد کنید مشکل رفع میشود و یا با بخش پشتیبانی سایت ما ارتباط برقرار کنید تا سفارش شما را ثبت کنیم.
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید
سرور ایران رم دو گیگ موجود هستش؟
درود بر شما
بله پلان های nvme موجود است و میتوانید سفارش ثبت کنید.
liondl2
August 30th, 2022, 18:35
با سلام کد های تخفیف کار نمیکنن و قیمت ها هم تغییر کرده
da6276
August 31st, 2022, 11:42
با سلام کد های تخفیف کار نمیکنن و قیمت ها هم تغییر کرده
درود
بله تاپیک برای بیش از 2 سال قبل است و از اون زمان قیمت ها افزایش داشته است ولی کدهای تخفیف همچنان فعال است و سرویس ها با تخفیف ارائه میشود.
liondl2
August 31st, 2022, 12:26
بله کد تخفیق فعاله ولی وقتی کد رو میزنی هیچ تخفیف اعمال نمیشه شات رو صفحه براتون تو تلگرام فرستادم
da6276
August 31st, 2022, 20:48
بله کد تخفیق فعاله ولی وقتی کد رو میزنی هیچ تخفیف اعمال نمیشه شات رو صفحه براتون تو تلگرام فرستادم
کد نخفیف فقط روی پلان های NVMe اعمال میشود.
afra547
September 6th, 2022, 23:38
دکوراسیون داخلی معمارلندز (http://memarlands.ir/)
- - - Updated - - -
تعمیرپکیج در تهران (http://roshantamir.ir/)
hen
October 4th, 2022, 09:22
سلام کدهای تخفیف تاثیری ندارد
در زمان قطعی اینترنت سرورهای شما به نت خارجی دسترسی دارد؟
da6276
October 4th, 2022, 11:47
سلام کدهای تخفیف تاثیری ندارد
در زمان قطعی اینترنت سرورهای شما به نت خارجی دسترسی دارد؟
درود بر شما
تاپیک برای بیش از 2 سال قبل است و این آفر دیگر به پایان رسیده است و قابل ارائه نیست.
بله دسترسی دارد.