PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان ایجاد پنل هتزنر با پاسپورت ایرانی هست؟

rexi1r
August 14th, 2020, 14:16
سلام دوستان کسی اطلاع داره که امکان ساخت پنل hetzner با پاسپورت ایرانی هست یا نه؟ و اگر هست چه شرایطی لازم داره آیا باید با ip ایران برم ؟

rexi1r
August 14th, 2020, 15:40
متاسفانه بعد از ارسال مدارک توی همون صفحه این پیغام رو دریافت میکنم.

Our automated system check indicates that your account information has an increased level of risk. Please choose one of the following verification methods:

Provide an additional form of ID (It may take a full workday to process this form of verification. The department that processes the IDs works regular business hours, Monday - Friday)

با آیپی ایران میرم و مشخصات رو به صورت کامل مطابق با پاسپورت وارد میکنم

- - - Updated - - -

ظاهرا با ip ایران مشکل داره و درجا میبندش و اصلا به مرحله بررسی مدارک نمیرسه . کسی از دوستان تجربه ساخت اکانت رو اخیرا داره؟؟؟؟

واسه ساخت اکانت چیکار میشه کرد؟

up2web
August 14th, 2020, 15:58
متاسفانه بعد از ارسال مدارک توی همون صفحه این پیغام رو دریافت میکنم.

Our automated system check indicates that your account information has an increased level of risk. Please choose one of the following verification methods:

Provide an additional form of ID (It may take a full workday to process this form of verification. The department that processes the IDs works regular business hours, Monday - Friday)

با آیپی ایران میرم و مشخصات رو به صورت کامل مطابق با پاسپورت وارد میکنم

- - - Updated - - -

ظاهرا با ip ایران مشکل داره و درجا میبندش و اصلا به مرحله بررسی مدارک نمیرسه . کسی از دوستان تجربه ساخت اکانت رو اخیرا داره؟؟؟؟

واسه ساخت اکانت چیکار میشه کرد؟
از اطلاعات اکانت مجازی فیک استفاده کنید تو گوگل بزنین میاره

rexi1r
August 14th, 2020, 16:25
یعنی چی ؟ چیاشو فیک وارد کنم؟ بیشتر توضیح میدین؟ خودتون اخیرا ساختین؟
مشخصاتی که نیاز داره ایناس:

یسری مشخصات نام و نام خانوادگی میخواد و ادرس میخواد
ip باید با مشخصات ادرس و کشور بخوه
پاسپورت یا هر مدرک شناسایی بین المللی

حالا کدومش رو فیک بزنم که مشکلی نباشه ؟

a1994n1373
August 14th, 2020, 23:38
سلام .
اکنت وریفای شده هتزنر با مبلغ 500 هزار تومن قابل ارائه هست .

hamidfx
August 15th, 2020, 00:15
با سلام و احترام

وقت شما بخیر

اکانت هتزنر وریفای شده با قیمت بسیار مناسب و تحویل فوری موجود هست

اکانت های زیر موجود هست :
hetzner
vultr
digitalocean
amazon aws

تلگرام : hamidfx09@ (https://t.me/hamidfx09)

با تشکر فراوان