توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب دو ویندوز روی سیستم؟ (dual boot)
amirreza0
August 13th, 2020, 11:23
سلام دوستان، من هم اکنون روی سیستمم ویندوز 10 نصب دارم، حالا میخوام یک ویندوز dual boot هم داخل یک درایو نصب کنم، (یعنی دو ویندوز داشته باشم، ویندوز اصلیم 10 باشه، روی یک درایو هم ویدوز dual boot داشته باشم)
میشه یه راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟ اگر یک آموزش تصویری خوب هم براش هست ممنون میشم لینک بدین؟ بدجور کارم گیر ممنون میشم کمک کنید، تشکر
amirreza0
August 13th, 2020, 17:48
دوستان کسی هست راهنمایی کنه
up2web
August 13th, 2020, 19:25
سلام دوستان، من هم اکنون روی سیستمم ویندوز 10 نصب دارم، حالا میخوام یک ویندوز dual boot هم داخل یک درایو نصب کنم، (یعنی دو ویندوز داشته باشم، ویندوز اصلیم 10 باشه، روی یک درایو هم ویدوز dual boot داشته باشم)
میشه یه راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟ اگر یک آموزش تصویری خوب هم براش هست ممنون میشم لینک بدین؟ بدجور کارم گیر ممنون میشم کمک کنید، تشکر
بر روی سرور یا کامپیوتر ؟
amirreza0
August 13th, 2020, 22:37
بر روی سرور یا کامپیوتر ؟
کامپیوتر شخصی
up2web
August 14th, 2020, 16:06
خب دی وی دی ویندوز وارد دی وی دی رایتر کنید مراحل نصب ویندوز را مجدد اجرا کنید. سپس در محلی که ویندوزی در آن نصب نیست نصب کنید تا 2 ویندوز داشته باشید.