سلام دوستان
من میخوام یک هاست دانلود ایران بخرم و روش یک لیچر اختصاصی نصب کنم
حالا سوالام اینجاست که وقتی از هاست ایران دانلود کنیم حجم مصرفی ترافیک اینترنت رو خودش نیم بها یا رایگان محاسبه میکنه یا باید قرار داد یا تاییده از جای خاصی داشته باشیم برای این کار/
ممنون میشم راهنمایی کنید
RoobinaServer
August 11th, 2020, 16:00
سلام دوستان
حالا سوالام اینجاست که وقتی از هاست ایران دانلود کنیم حجم مصرفی ترافیک اینترنت رو خودش نیم بها یا رایگان محاسبه میکنه یا باید قرار داد یا تاییده از جای خاصی داشته باشیم برای این کار/
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
برای این مورد میتوانیم خدمت شما سرویس ارائه نمائیم.
برای تست نیم بها بودن نیز میتوانید قبل از خرید تست نمائید اگر نیم بها برای اپراتور شما محاسبه شد خرید فرمائید.
در حالت عادی باید خودشان نیم بها محاسبه کنند یا با اپراتور خود برای نیم بها شدن مذاکره فرمائید (همچنین آیپی ها باید در سازمان تنظیم مقررات برای نیم بها ثبت شده باشند)
http://www.Roobinaserver.ir
از طریق ارسال تیکت در ارتباط باشید.
باتشکر
SaeedFazlollahzadeh
August 11th, 2020, 16:30
سلام
از سایت تنظیم مقررات باید آی پی که به شما اختصاص داده می شود را چک کنید که در لیست هست یا خیر و قبلا توسط ارائه دهنده سرویس آن رنج آی پی اضافه شده یا خیر. اگر اضافه نشده بود می توانید در سایت تنظیم مقررات ثبت نام کنید و آی پی تان را اضافه کنید تا نیم بها محاسبه شود.
up2web
August 11th, 2020, 16:55
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
هاست های دانلود ما دارای ترافیک نیم بها می باشند و با قیمت فوق العاده کمتر از سایر سایت ها و پشتیبانی قوی و گارانتی بازگشت وجه یک هفته ای را ارایه می دهیم.
در صورت تمایل حجم درخواستی خود را به لینک در امضا ارسال نمایید. باتشکر
Sohan Roh
August 12th, 2020, 02:02
سلام
از سایت تنظیم مقررات باید آی پی که به شما اختصاص داده می شود را چک کنید که در لیست هست یا خیر و قبلا توسط ارائه دهنده سرویس آن رنج آی پی اضافه شده یا خیر. اگر اضافه نشده بود می توانید در سایت تنظیم مقررات ثبت نام کنید و آی پی تان را اضافه کنید تا نیم بها محاسبه شود.
با سلام و احترام ،
گرامی ، این جریان نیم بها مگه برداشته نشده ؟!
هنوز ارائه میشه ؟
ممنونم.
SaeedFazlollahzadeh
August 12th, 2020, 02:06
با سلام و احترام ،
گرامی ، این جریان نیم بها مگه برداشته نشده ؟!
هنوز ارائه میشه ؟
ممنونم.
بله ارائه می شود همان طور که بنده و دیگر همکاران هم در این تاپیک گفتیم.
می توانید از سایت https://g2b.ito.gov.ir/index.php/site/page/view/list_ip یکی از سایت های ثبت شده را بررسی بفرمایید و فایلی دانلود کنید ببینید در اینترنت شما نیم بها حساب می شود یا خیر. برای ثبت سایت هم باید در همین سایت عضو شوید.
mashiat
August 12th, 2020, 20:08
سلام
سلام
لطفا لینک صفحه ای که توش آی پی ها رو میشه چک کرد رو بفرستید
لینک ثبت سایت و ای پی رو نمیخوام . لینک چک کردن ای پی که توی لیست هست یا نه رو منظورمه
مرسی
- - - Updated - - -
چک کردم دامین نه . چک کردن ip
SaeedFazlollahzadeh
August 12th, 2020, 20:23
سلام
لطفا لینک صفحه ای که توش آی پی ها رو میشه چک کرد رو بفرستید
لینک ثبت سایت و ای پی رو نمیخوام . لینک چک کردن ای پی که توی لیست هست یا نه رو منظورمه
مرسی
- - - Updated - - -
چک کردم دامین نه . چک کردن ip
سلام
پست قبلی رو اگر چک می کردید لینک داده بودم. خدمت شما:
https://g2b.ito.gov.ir/index.php/site/page/view/list_ip
mashiat
August 12th, 2020, 21:04
سلام
پست قبلی رو اگر چک می کردید لینک داده بودم. خدمت شما:
https://g2b.ito.gov.ir/index.php/site/page/view/list_ip
اینو میدونم . اینو خود یوزرها ثبت میکنن همراه با نام دامنه منم خودم ثبت کردم قبلا . ای پی خالی من ثبت کردم تایید نشد گفت به این ای پی سایتی وصل نیست . حتما باید با دامنه ثبت بشه
حالا اگر یه ای پی ثبت شد هر چی دامنه روی اون ای پی بالا بیاد مشمول نیم بها میشه یا به دامین حساس هست ؟
SaeedFazlollahzadeh
August 12th, 2020, 21:11
اینو میدونم . اینو خود یوزرها ثبت میکنن همراه با نام دامنه منم خودم ثبت کردم قبلا . ای پی خالی من ثبت کردم تایید نشد گفت به این ای پی سایتی وصل نیست . حتما باید با دامنه ثبت بشه
حالا اگر یه ای پی ثبت شد هر چی دامنه روی اون ای پی بالا بیاد مشمول نیم بها میشه یا به دامین حساس هست ؟
از پشتیبانی شان بپرسید، احتمالا هم به آی پی و هم نام دامنه حساس باشد که اگر یکی عوض شود دیگر نیم بها نمیشود.
mashiat
August 12th, 2020, 22:11
من الان تست کردم
روی دامنه و ip که نیم بها بود . یه دامنه جدید درست کردم و ازش دانلود کردم بازم نیم بها حساب کرد . ظاهرن به ip حساسه . شاید هم اپراتورهای مختلف فرق کنن . من پارس آنلاین تست کردم