توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اسپانسری دانلود
MYPTeam
July 28th, 2020, 00:54
با سلام به همه دوستان
من در تلگرام کانال فیلم دارم و نزدیک به 2 ترا دیتا دارم که حدود روزانه 1.5 تا 2 ترابایت دانلود میشه نیاز دارم سرور اسپانسری بگیرم.
اگر کسی ارائه میکنه لطفا خضوضی اعلام کنید و یا با آیدی تلگرام من در ارتیاط باشید ممنونم
تلگرام: @HoseinDevil
hasanvps
July 28th, 2020, 02:15
با سلام به همه دوستان
من در تلگرام کانال فیلم دارم و نزدیک به 2 ترا دیتا دارم که حدود روزانه 1.5 تا 2 ترابایت دانلود میشه نیاز دارم سرور اسپانسری بگیرم.
اگر کسی ارائه میکنه لطفا خضوضی اعلام کنید و یا با آیدی تلگرام من در ارتیاط باشید ممنونم
تلگرام: @HoseinDevil
با سلام
دوست عزیز از تمام لوکیشن های زیر تحویل انی سرور موجوده با منابع کاملا اختصاصی و هارد ssd و nvme | همراه ساپورت
جهت مشاوره در تلگرام یا از طریق تیکت در ارتباط باشید
آلمان انگلیس فرانسه هلند ترکیه امریکا کانادا ایران با بهترین کیفیت و تضمین بازگشت وجه | المان فرانسه و کانادا هارد nvme (https://hamrah-support.com/cart.php?gid=23)
a1994n1373
July 30th, 2020, 13:03
با سلام به همه دوستان