دوستانی که سرور شان در صفر و یک هست احتمالا می دانند که تغییرات اخیر شبکه در صفر و یک به این صورت بوده که روی همه سرورها یک آی پی پرایوت به عنوان آی پی اصلی تعریف می شود و آی پی پابلیک به عنوان آی پی اضافه هست و همین پابلیک دسترسی وب دارد. یعنی در آی پی پابلیک هم گیت وی باید آی پی پرایوت مثل رنج 172.27.8.0/24 باشد.
توضیح:
سرور مجازی ساز هست و ESXi روی سرور نصب هست.
ماشین های مختلف ویندوزی و سنت او اس با یک کارت شبکه فعال هستند و شبکه اینترنت دارند به خوبی.
مشکل:
من زمانی که می خواهم دبیان نصب کنم موقع کانفیگ شبکه اش مشکل دارم که گیت وی را از رنجی غیر از آی پی آدرس که بهش می دهم قبول نمی کند. مثلا آی پی را 185.51.1.1 می دهم (مثال) و بعد هم ساب نت /24 یا /30 فرقی نمی کند هر دو را هم تست کردم. گیت وی من هم 172.27.8.109 هست.
وقتی که آی پی های خودم را می گذارم به من خطا می دهد که gateway is not reachable. اما وقتی که آی پی در رنج 172.27.8.0/24 می دهم قبول می کند و خطا نمی دهد.
آی پی های من گیت وی ندارند و از گیت وی خود دیتاسنتر استفاده می کنند و همین کانفیگ یعنی مثلا آی پی 185.51.1.1/30 با گیت وی 172.27.8.109 روی سنت او اس یا ویندوز دارد کار می کند و پینگ و اکسس اینترنت هم دارند.
حتی در دبیان آمدم دو تا کارت شبکه گذاشتم که نصب را با یک آی پی پرایوت انجام دادم و بعدش آمدم در آی پی دوم را پابلیک دادم. جالب هست که سرورم پینگ دارد از بیرون اما خودش نتورک ندارد و وقتی که پینگ می گیرم network is unreachable نشان می دهد.
راه های تست شده و رفته:
دبیان ۸ و ۱۰ جفتش تست شدند و آی پی و گیت وی حتما باید در یک رنج باشند و در غیر این صورت قبول نمی کند.
اوبونتو ۲۰.۰۴ به همین شکل در محیط گرافیکی تست کردم و با یک کارت شبکه و تک آی پی پابلیک کار کرد و مشکلی نداشت.
دوستان و عزیزان نظر یا راه حلی در این زمینه دارید؟
با تشکر
farhadhelix
July 24th, 2020, 23:45
با سلام
دوستانی که سرور شان در صفر و یک هست احتمالا می دانند که تغییرات اخیر شبکه در صفر و یک به این صورت بوده که روی همه سرورها یک آی پی پرایوت به عنوان آی پی اصلی تعریف می شود و آی پی پابلیک به عنوان آی پی اضافه هست و همین پابلیک دسترسی وب دارد. یعنی در آی پی پابلیک هم گیت وی باید آی پی پرایوت مثل رنج 172.27.8.0/24 باشد.
توضیح:
ماشین های مختلف ویندوزی و سنت او اس با یک کارت شبکه فعال هستند و شبکه اینترنت دارند به خوبی.
مشکل:
من زمانی که می خواهم دبیان نصب کنم موقع کانفیگ شبکه اش مشکل دارم که گیت وی را از رنجی غیر از آی پی آدرس که بهش می دهم قبول نمی کند. مثلا آی پی را 185.51.1.1 می دهم (مثال) و بعد هم ساب نت /24 یا /30 فرقی نمی کند هر دو را هم تست کردم. گیت وی من هم 172.27.8.109 هست.
وقتی که آی پی های خودم را می گذارم به من خطا می دهد که gateway is not reachable. اما وقتی که آی پی در رنج 172.27.8.0/24 می دهم قبول می کند و خطا نمی دهد.
آی پی های من گیت وی ندارند و از گیت وی خود دیتاسنتر استفاده می کنند و همین کانفیگ یعنی مثلا آی پی 185.51.1.1/30 با گیت وی 172.27.8.109 روی سنت او اس یا ویندوز دارد کار می کند و پینگ و اکسس اینترنت هم دارند.
حتی در دبیان آمدم دو تا کارت شبکه گذاشتم که نصب را با یک آی پی پرایوت انجام دادم و بعدش آمدم در آی پی دوم را پابلیک دادم. جالب هست که سرورم پینگ دارد از بیرون اما خودش نتورک ندارد و وقتی که پینگ می گیرم network is unreachable نشان می دهد.
راه های تست شده و رفته:
دبیان ۸ و ۱۰ جفتش تست شدند و آی پی و گیت وی حتما باید در یک رنج باشند و در غیر این صورت قبول نمی کند.
اوبونتو ۲۰.۰۴ به همین شکل در محیط گرافیکی تست کردم و با یک کارت شبکه و تک آی پی پابلیک کار کرد و مشکلی نداشت.
با تشکر
سلام
ار ارتباط باشید .
احتمالا روتر نیاز داشته باشید
باید دقیق تر براتون بررسی کنیم
hassanshaikhi
July 25th, 2020, 00:31
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم واسه نصب 3cx
موقع نصب ادرس گیت وی رو در رنج ip بدید بعد که نصب شد دستی مشخصات کارت شبکه رو ویرایش کنید و آدرس گیت وی رو وارد کنید
http://uupload.ir/files/69mb_gw.png
SaeedFazlollahzadeh
July 25th, 2020, 01:43
سلام
ار ارتباط باشید .
احتمالا روتر نیاز داشته باشید
باید دقیق تر براتون بررسی کنیم
ممنون، اگر موفق به رفع مشکل نشدم اطلاع میدم.
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم واسه نصب 3cx
موقع نصب ادرس گیت وی رو در رنج ip بدید بعد که نصب شد دستی مشخصات کارت شبکه رو ویرایش کنید و آدرس گیت وی رو وارد کنید
http://uupload.ir/files/69mb_gw.png
همین راه جزو راه های رفته بوده اما کار نکرد.
دی ان اس گوگل و خود دیتاسنتر هم گذاشتم اما پینگ خروجی نمیده. nslookup هم resolve نمیکنه کلا.
hassanshaikhi
July 25th, 2020, 01:53
به ادرس گیت وی پینگ دارید؟ اگه پینگ دارید این دستور رو بزنید
route add default gw 172.27.8.109 ens192
به جای ens192 اسم کارت شبکه خودتون رو جایگذاری کنید
a1994n1373
July 25th, 2020, 08:17
دوست عزی ما تو صفر و یک سرور داشتیم
باید یک روتر میکروتیک داخل سرور ستاپ کنید .
SaMaN0861
July 25th, 2020, 10:55
با سلام
توضیح:
مشکل:
راه های تست شده و رفته:
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به شباهت شبکه دیتاسنتر صفرو یک پرداز با دیتاسنتر اروپایی OVH میتوانید به آن شکل تنظیم فرمایید و آیپی را به صورت /32 بر روی سرور خود تنظیم فرمایید.
شما میتوانید از لینک روبرو استفاده فرمایید. لینک : https://docs.ovh.com/gb/en/dedicated/network-bridging/#debian
چنانچه مشکلی مشاهده میفرمایید و از کانفیگ خود مطمئن هستید میتوانید نسبت به ارسال تیکت به واحد فنی دیتاسنتر اقدام نمایید.
با احترام
SaeedFazlollahzadeh
July 25th, 2020, 13:55
به ادرس گیت وی پینگ دارید؟ اگه پینگ دارید این دستور رو بزنید
route add default gw 172.27.8.109 ens192
به جای ens192 اسم کارت شبکه خودتون رو جایگذاری کنید
با راه حلی که آقای SaMaN0861 لینک دادند مشکل برطرف شد.
این دستور رو هم قبلا زده بودم اما متاسفانه کار نمی کرد و حتی پینگ خود گیت وی رو هم نداشتم.
تشکر از راه حلی که دادید.
دوست عزی ما تو صفر و یک سرور داشتیم
باید یک روتر میکروتیک داخل سرور ستاپ کنید .
با راه حلی که آقای SaMaN0861 دادند مشکل بنده برطرف شده.
اگر هنوز در صفر و یک سرور دارید از این راه می تونید در دبیان یا اوبونتو کامند لاین استفاده کنید.
با عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به شباهت شبکه دیتاسنتر صفرو یک پرداز با دیتاسنتر اروپایی OVH میتوانید به آن شکل تنظیم فرمایید و آیپی را به صورت /32 بر روی سرور خود تنظیم فرمایید.
شما میتوانید از لینک روبرو استفاده فرمایید. لینک : https://docs.ovh.com/gb/en/dedicated/network-bridging/#debian
چنانچه مشکلی مشاهده میفرمایید و از کانفیگ خود مطمئن هستید میتوانید نسبت به ارسال تیکت به واحد فنی دیتاسنتر اقدام نمایید.
با احترام
تشکر فراوان از شما بابت ارسال لینک راهنمایی.
مشکل برطرف شد و سرور الان به بیرون پینگ دارد و سرور هم برای تست زدم آپدیت شود که در حال انجام هست و ریزالو هم دارد.
farhadhelix
July 25th, 2020, 16:07
دوستان اگر شبیه Ovh هست شبکه پس گیت وی به صورت l2 در دسترس هست
ابتدا توسط دستور زیر ای پی گیت وی رو از طریق لایه 2 معرفی کنید