توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند سرور ایران برای با ترافیک نامحدود
mos1369
July 22nd, 2020, 10:50
سلام دوستان نیازمند یک سرور با حداقل 2 ترابایت فضا برای یک سایت تازه تاسیس در زمینه بازی های کامپیوتری هستم. دوستانی که آفر میدن دقت داشته باشند محدودیت ترافیک نداشته باشه و از ایران باشه که بعدا به مشکل بخوریم و اینکه ترافیک مصرفی رو به صورت ماهیانه نیاز دارم که اعلام بشه یا از طریق پنل قابل مشاهده باشه.
با تشکر
SaeedFazlollahzadeh
July 22nd, 2020, 11:08
درود
از دو دیتاسنتر صفر و یک و آسیاتک برج میلاد قابل ارائه می باشد.
https://support.rashn.net/cart.php?gid=14
پلن ها را می توانید بررسی بفرمایید و طبق مشخصات سرور می توانید سفارش دهید.
در صورتی که سرور انتخابی شما هارد کمتر از ۲ ترابایت داشته باشد ۱۲۰ هزار تومان بابت نصب هارد ۲ ترابایتی به هزینه ماهانه سرور اضافه می شود.
سوالی بود می توانید از طریق تیکت اطلاع دهید.
RoobinaServer
July 22nd, 2020, 11:18
سلام دوستان نیازمند یک سرور با حداقل 2 ترابایت فضا برای یک سایت تازه تاسیس در زمینه بازی های کامپیوتری هستم. دوستانی که آفر میدن دقت داشته باشند محدودیت ترافیک نداشته باشه و از ایران باشه که بعدا به مشکل بخوریم و اینکه ترافیک مصرفی رو به صورت ماهیانه نیاز دارم که اعلام بشه یا از طریق پنل قابل مشاهده باشه.
با تشکر
با سلام
سرور ایران با 2 ترابایت هارد black و دو درایو 120 و 250 گیگ ssd + رابط اتصال 6 گیگابیتی با یک پردازنده سری E3 یا I7 و رم 32 گیگابایت ماهانه 999 هزار تومان تقدیم میگردد.
سرور ایران با 2 ترابایت هارد black و درایو 256 گیگ ssd + رابط اتصال 3 گیگابیتی با دو پردازنده سری e55xx و رم 56 گیگابایت ماهانه 1320 هزار تومان تقدیم میگردد.
سرور ایران با 12 ترابایت هارد En.t مختص دانلود + رابط اتصال 6 گیگابیتی با یک پردازنده سری E3 یا I7 و رم 32 گیگابایت ماهانه 1999 هزار تومان تقدیم میگردد.
http://www.roobinaserver.ir/Dedicated.php
سرویس دارای پنل مانیتورینگ و ثبت آیپی های مصرف کننده ترافیک میباشد.
ترافیک سرور مذکور برای مصرف شما (آپلود به سمت کاربرانتان) نامحدود است.(محدودیت سرعتی جهت دانلود و آپلود به خارج کشور از سمت مجموعه وجود ندارد)
امکان خریداری و اضافه کردن کنترل پهنای باند برای هر آیپی جهت مدیریت فشار بر روی هارد برای کاربران ایرانی یا خارجی را به تفکیک آیپی دارد.
سرویس قابلیت فعال سازی آنلاین رفع تحریم توسط مشترکین را دارد.(سرویس فعال سازی پهنای باند خارجی)
سرویس قابلیت فعال سازی آنلاین ایران اکسس توسط مشترکین را دارد.
سرویس قابلیت تنظیم آنلاین ptr توسط مشترکین را دارد.
سرویس ها از مرکز پارس انلاین تهران بر روی زیرساخت فیبر میباشند.
شبکه های متصل : اینترنت / اینترانت / شباب
و سایر موارد ...
باتشکر
company_hosting
July 22nd, 2020, 11:41
با تشکر
هاست دانلود با رید 10 نیز قابل ارائه است اگر نیاز دارید افر بدهیم
باتشکر
supportsc
July 22nd, 2020, 11:50
سلام
سرور مجازی ایران آسیاتک
ترافیک نامحدود 1 به 10
https://hostbaran.com/cp/cart.php?gid=23
mizbanaval
July 22nd, 2020, 13:06
با تشکر
با سلام و وقت بخیر
سرور با مشخصات زیر از دیتاسنتر برچ میلاد قابل اراپه می باشد .
از طریق تیکت در ارتباط باشید
http://mizbanaval.com/
- رم ۸ گیگ ، cpu چهار هسته 2 گیگا هرتز ، هارد 2 ترابایت اینترپرایز ، ترافیک ماهیانه تا 500 گیگ رایگان و برای ترافیک بیشتر نسبت یک به سه دانلود به آپلود می بایست رعایت گردد .
هزینه ماهیانه 466 هزارتومان.
mos1369
July 24th, 2020, 18:42
با تشکر از دوستان سرویس مورد نظر خریداری شد
Hamid_s2022
July 24th, 2020, 19:36
HP ProLiant DL360 G8
Cpu 2 * Intel® Xeon E5-2620
Ram 64 GB
Disk 600 GB SAS 10K
NVMe 960 GB Sam
Ip Address 4