ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب وردپرس

Osa7
July 18th, 2020, 15:04
سلام خدمت همه
عاقا من به تازگی وارد دنیای وب سایت شدم و میخوام یه سایت برای خودم با وردپرس بالا بیارم
الان وردپرس رو نصب کردم و تمام تنظیماتش رو انجام دادم
اما به یه مشکلی خوردم
فایل wp-Config.php رو تنظیم کردم و مراحل نصب رو هم تموم کردم ، ولی الان صفحه اصلی سایتم بالا نمیاد برام
آدرس سایتمو که میزنم میگه دوباره نصب کنم
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟

webeman
July 23rd, 2020, 00:06
بهتره فرایند نصب رو یه بار دیگه انجام بدید و تنها نام فایل رو از wp-config-sample.php به wp-config.php تغییر بدید و بذارید نصب توسط مرورگر پیش بره و اطلاعات نام دیتابیس یوزر و پسورد دیتابیس رو در مراحل نصب وارد کنید

اگه باز هم به مشکل مشابه خوردید ، کمی توضیح بدید در حال نصب وردپرس خام هستید یا قالب و پکیجی آماده ...

hamidfx
August 5th, 2020, 23:46
با سلام و احترام

وقت شما بخیر

دوست عزیز فایل هسته وردپرس را از سایت معتبر دانلود بفرمایید ، سپس در هاست خود آپلود و اکسترکت نمایید

فایل های هسته وردپرس را در بخش اصلی هاست قرار دهیم و آدرس دامنه سایت را وارد بفرمایید و مراحل تکمیل نمودن نصب وردپرس را انجام دهیم

از شما مشخصات دیتابیس را می خواهد که کافی هست یک دیتابیس ایجاد بفرمایید و مشخصات اون را در مراحل نصب وردپرس وارد بفرمایید

پیشنهاد می گردد اصلا تغییری در فایل های وردپرس ایجاد نفرمایید

با تشکر فراوان

up2web
August 7th, 2020, 21:44
با سلام قبل نصب کامل چک کنید که دایرکتوری خالی باشد بعد از سایت وردپرس فارسی آخرین نسخه را دانلود کنید و سپس نصب نمایید

my-host.site
August 9th, 2020, 19:41
نیازی به فایل نصبی ندارید از خود cpanel اقدام به نصب وردپرس بکنید برید تو SIte Software و فقط نام کاربری و رمز عبور و اینکه در روت یا ساب دامین نصب بشه رو انتخاب کنید . کار تمامه

hostorder
August 10th, 2020, 20:34
خواستید مشخصات ارسال کنید تا براتون نصب کنیم

Sohan Roh
August 10th, 2020, 21:01
سلام خدمت همه
عاقا من به تازگی وارد دنیای وب سایت شدم و میخوام یه سایت برای خودم با وردپرس بالا بیارم
الان وردپرس رو نصب کردم و تمام تنظیماتش رو انجام دادم
اما به یه مشکلی خوردم
فایل wp-Config.php رو تنظیم کردم و مراحل نصب رو هم تموم کردم ، ولی الان صفحه اصلی سایتم بالا نمیاد برام
آدرس سایتمو که میزنم میگه دوباره نصب کنم
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
با سلام و احترام ،

اول عاقا نه آقا !

دوم پاک کنید و مجدد نصب کنید.

ممنونم.