PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در نصب فریر error http500

amiramdi
July 17th, 2020, 22:07
سلام دوستان
بنده یک قالب فریر خریدم و بعد از مدت ها اومدم اسکریپت رو نصب کنم که قالب هم بریزم روش متوجه شدم فریر php 5.2 میخواد و هاست cpanel من 7.2 هست و نمیشه ورژن رو پایین اورد و شرکت هاستینگ گفت که فریر منسوخ شدست و دیگه هاستی ساپورتش نمیکنه (نسخه 1.58 رو) و هاست اجازه آپلودش هم نمیداد بهم و اما بعد از طریق همین انجمن دیدم یکی از دوستان نسخه 1.59 غیررسمی رو گزاشته که مشکل حل شد و اجازه آپلود دریافت کردم و جلو رفتم تا اینکه بعد خواستم install اش بکنم با domin.ir/install که صفحه اومد و دیتابیس و همه چی رو اوکی کردم و فیلد ها رو پر کردم اما بعد که میزنم روی نصب بلافاصله میره روی صفحه ارور Http 500میده و هیچ کاری دیگه از دستم بر نمیاد . قالبی هم که خریدم حیفه قشنگه و برنامه داشتیم که ادیتش کنیم ولی الان برنامه رفت تو هوا

کسی می تونه برام یه جوری نصب کنه این فریر رو خواهشا ؟ خیلی دنباله این قضیه هستم :(
ممنون میشم

rayanagostar
July 20th, 2020, 14:37
از طریق تلگرام در ارتباط باشید تا براتون حل ش کنم

x11416
July 21st, 2020, 00:14
با اینکه تاپیک مال سه روز پیشه ولی برای افرادی که در اینده ممکنه به همچین مشکلی بربخورن میگم

در کنار php7 ورژن 5.2 (یا هر ورژنی که میخواید) رو هم نصب کنید و تعیین کنید که دامنه مورد نظرتون از php5.2 استفاده کنه

اینطوری دوتا ورژن php تو سرور نصب میشه و برای هر دامنه میتونید تعین کنید که با چه ورژن php اجرا بشه

vebc
July 25th, 2020, 03:49
سلام کی گفته منسوخ شده؟ خیلی از شرکتهای هاستینگ هستند که نسخه های مختلف php رو توی هاستشون دارند و میتونید در قسمت تنظیمات سی پنل برید و هر نسخه ای رو که میخواید فعال کنید و حدودا 15 تا از نسخه های پی اچ پی نصب هست
اگر بهتر میخواین راهنماییتون کنم توی تلگرام پیام بدین پاسختون رو کامل میدم
اگر هاستینگتونو عوض کنید بهتره مثلا میهن وب هاست یا طلا هاست هر دو رو من تایید میکنم
09355565235 احمدی (جواب تلفن با عرض پوزش نمیدم چون سرم شلوغه)