سلام دوستان به نظر تون چه سیستمی برای ساخت فروشگاه اینترنتی مناسبه و اینکه امکان انتقال آسان از ووکامرس رو داشته باشه . میخایم سایت مون رو از ووکامرس منتقل کنیم به یه سیستم دیگه .
ممنون میشم پیشنهاد هاتونو اعلام کنید.
سایت مون هم آرانیک کالا هستش . بررسی کنید و بگید اصلا آیا شدنی هست چنین چیزی برای سایت مون یا نه.
aranikala.com
joomla2
July 17th, 2020, 00:03
سلام. وقت بخیر
بهترین فروشگاه ساز همین ووکامرس هست.
با ووکامرس چه مشکلی دارید که می خواهید سیستم دیگری انتخاب نمایید؟
limoo
July 18th, 2020, 12:51
سلام
پرستاشاپ بعد ووکامرس گزینه خوبیه. اما قابلیت ها و انعطافپذیری ووکامرس رو نداره. برای همین پیشنهاد میشه همون ووکامرس رو انتخاب کنید.
SainaServer
July 18th, 2020, 13:16
اگه نمیخوای درگیر مسائل فنی باشی پیشنهاد میکنم فروشگاه ساز پرتال رو انتخاب کنی
www.portal.ir
webeman
July 22nd, 2020, 23:50
در ابتدا اگه چیز خاصی مد نظرتون نیست بهتره اینکارو کنید یکی اینکه ووکامرس هر چیزی که بخواید رو می تونه داشته باشه (شاید بعدا بهتر به این حرف برسید) و دوم در بحث انتقال مطالب فکر نکنم بشه اتوماتیک از ووکامرس به سیستم دیگری رفت مگر با هزینه خاص خودش
بنا به تجربه من قبلا روی ایزی دیجیتال دانلود بودم بعد از یکی دو سال فعالیت به ووکامرس کوچ کردم و راضی بودم اما اگر تعداد مطالبتون زیاد نیست و محصولاتتون دانلودی نیستند شاید پرستا شاپ گزینه خوبی باشه در نوع خودش از محبوب ترین های دنیاست و همه به خوبی باهاش آشنان و بعدا برای افزودن امکانات و یا طراحی قالب به مشکل خاصی نخواهید خورد
باز هم تاکید میکنم حداالامکان این کارو نکنید ضمن اینکه برای ووکامرس افزونه های بسیار بیشتر از سایر فروشگاه سازها و قالب های زیادی روزانه تولید میشه و تقریبا چیزی نیست که با ووکامرس نتونید اونکارو کنید.
aranikala
July 23rd, 2020, 13:51
سلام دوست عزیز . یکم سنگینه ووکامرس و به مشکل خوردیم و اینکه قراره تعداد محصولات و کلا فروشگاه رو گسترش بدیدم و فکر نمکنم ووکامرس پاسخگو باشه.
- - - Updated - - -
فروشگاه ساز مدنظر نیست چون هم محدودیت دارن و هم قیمت گرونی دارند
tpark
July 23rd, 2020, 14:14
سلام دوستان به نظر تون چه سیستمی برای ساخت فروشگاه اینترنتی مناسبه و اینکه امکان انتقال آسان از ووکامرس رو داشته باشه . میخایم سایت مون رو از ووکامرس منتقل کنیم به یه سیستم دیگه .
ممنون میشم پیشنهاد هاتونو اعلام کنید.
سایت مون هم آرانیک کالا هستش . بررسی کنید و بگید اصلا آیا شدنی هست چنین چیزی برای سایت مون یا نه.
aranikala.com
درود بر شما
مجنتو (https://magento.com/)
موفق باشید.
aranikala
July 23rd, 2020, 15:20
بین مجنتو و پرستاشاپ کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
AtiPardakht
July 24th, 2020, 02:38
سلام بین این دو مجنتو.
اگر نیازتون با سی ام اس های اماده برطرف نمیشه و بودجه لازمه رو دارین یک فروشگاه اختصاصی برای خودتون تهیه کنید.
Gh-Moradi
July 24th, 2020, 09:21
اگه خیلی براتون مهمه و آینده دار هست بهتون پیشنهاد میکنم اختصاصی بنویسید