PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده

delshad
July 3rd, 2020, 22:13
سایت من روی طلاهاسته چند روزیه مصرف سی پیو صدرصد میشه و سایت خطای
خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده رو میده هیچ تغییری روی سایت ندادم - سایت یه لحظه وصله یه لحظه قطعه پشتیبانی طلاهاستم راستش در این باره راضی کننده نیست کسی نظری داره چیکار کنم - بخش ویزوتور هم بررسی کردم بیشتر آی پی ها که حتی به کدهای قالبم درسترسی دارن ایرانی هستن

- - - Updated - - -

Your site had been limited within the past 24 hours

1wp.ir
July 3rd, 2020, 22:44
آدرس سایت رو اینجا و یا خصوصی ارسال کنید تا بررسی بشه .
آیا جدید افزونه ای رو نصب و یا آپدیت نکردید ؟

delshad
July 3rd, 2020, 22:46
آدرس سایت رو اینجا و یا خصوصی ارسال کنید تا بررسی بشه .
آیا جدید افزونه ای رو نصب و یا آپدیت نکردید ؟

آدرس طوی امضا هست نه هیچ تغییری ندادم وقتی لود طولانی بشه بعد این خطا رو میده
Request Timeout This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

Optimus
July 3rd, 2020, 23:20
اگر سایتتون وردپرس هست به دلیل زیادی سنگین بودن وردپرس، هاست های اشتراکی پاسخگو نیست
باید سرور مجازی یا هاست ویژه وردپرس بگیرید

delshad
July 3rd, 2020, 23:27
اگر سایتتون وردپرس هست به دلیل زیادی سنگین بودن وردپرس، هاست های اشتراکی پاسخگو نیست
باید سرور مجازی یا هاست ویژه وردپرس بگیرید

هاست من ویژه ست و چند ساله جواب داده الان یه هفته ست اینجوری شده بازدید هم تغییری نکرده

gharibion
July 4th, 2020, 01:10
خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده رو میده هیچ تغییری روی سایت ندادم - سایت یه لحظه وصله یه لحظه قطعه پشتیبانی طلاهاستم راستش در این باره راضی کننده نیست کسی نظری داره چیکار کنم - بخش ویزوتور هم بررسی کردم بیشتر آی پی ها که حتی به کدهای قالبم درسترسی دارن ایرانی هستن

- - - Updated - - -

با سلام و احترام،

بهتر است این مورد را با پشتیبانی سرویس دهنده فعلی خود در میان بگذارید.
در صورتی که مصرف به طور پیوسته افزایش نیافته است نیاز به ارتقا سرویس نیست اما اگر مصرف پیوسته افزایش یافته است باید سرویس خود را ارتقا دهید.
در صورت نیاز به سرویس پربازدید در قسمت درخواست سرویس تاپیک ارسال فرمائید تا بتوان به شما آفر ارائه کرد.

iman.ir
July 4th, 2020, 01:53

- - - Updated - - -

سلام خسته نباشید اگر از افزونه yoast seo استفاده می کنید این مشکل بعد از آپدیت آخر پیش اومده . برای بنده این افزنه با اینکه خریداری شده بود پشتیبانی yoast seo نتونست مشکلش رو حل کنه و مجبور شدم غیر فعال کنم و بعد از اون سایت دیگه خطادر برقراری ارتباط رو نداد.

mah-server
July 4th, 2020, 10:36
درود وقت بخیر
90 درصد مواقع مشکل از منابع هست

و هاست اشتراکی این مشکلات رو داره

درصورت تمایل هاست با منابع اختصاصی ارائه میشود

درصورتی که تست هم نیازداشتید درخدمت هستیم

delshad
July 4th, 2020, 13:24
سلام خسته نباشید اگر از افزونه yoast seo استفاده می کنید این مشکل بعد از آپدیت آخر پیش اومده . برای بنده این افزنه با اینکه خریداری شده بود پشتیبانی yoast seo نتونست مشکلش رو حل کنه و مجبور شدم غیر فعال کنم و بعد از اون سایت دیگه خطادر برقراری ارتباط رو نداد.

اره این احتمال هست به خاطر اون باشه یعنی غیر فعال کنم منم؟ تازه اپدیت شده بود که یعنی رفع نمیشه ؟ غیر فعال کنم به سئوی سایت ضرر نمیرسه؟

- - - Updated - - -

این مشکل انگار کلیه و کل مصرف سایت رو چند برابر کرده اینو گزارش بدید شاید حل کنن من نسخه رایگان رو دارم:-|

- - - Updated - - -

سایت من حتی با غیر فعال کردن یاوست هم درست نشد

gglok
July 4th, 2020, 17:49
دوست عزیز از یه جا به بعد دیتابیس وردپرس سنگین میشه و...برین رو سرور یا هاستو منابعتونو ارتقا بدین
در هر صورت اینا وظایف پشتیبانیه جاییه که ازش خرید میکنید اگه شونه خالی میکنن بیسوادن نمیتونن مشکلتونو حل کنن برین هاست دی ال تنها جا خوب با پشتیبانی واقعی فقط هاست دی اله تو ایران

delshad
July 5th, 2020, 01:34
دوست عزیز از یه جا به بعد دیتابیس وردپرس سنگین میشه و...برین رو سرور یا هاستو منابعتونو ارتقا بدین
در هر صورت اینا وظایف پشتیبانیه جاییه که ازش خرید میکنید اگه شونه خالی میکنن بیسوادن نمیتونن مشکلتونو حل کنن برین هاست دی ال تنها جا خوب با پشتیبانی واقعی فقط هاست دی اله تو ایران

حجم دیتابیس 461.12 mb فکر نکنم خیلی زیاد باشه - هاست هم تا همین هفته پیش مشکلی نداشت نمیدونم یه دفعه چی شد

nofoozgar
July 9th, 2020, 10:46
حجم دیتابیس 461.12 mb فکر نکنم خیلی زیاد باشه - هاست هم تا همین هفته پیش مشکلی نداشت نمیدونم یه دفعه چی شد
اگه بازدید تغییری نداشته چک کنید یک به یک پلاگین ها رو غیر قعال کنید ببینید کدوم پلاگینه که داره مصرف میکنه

limoo
July 11th, 2020, 17:01
سلام
ربطی به وردپرس بودن سایت نداره. شما باید هر سایتی که دارید خیلی روش بهینه کار کنید. مثلا افزونه‌های اضافی و بلااستفاده رو حذف کنید. همچنین باید بهینه بودن افزونه‌ها و قالب وردپرس خودتون رو کاملا بررسی کنید در غیراینصورت همیشه مشکل خواهید داشت. همین‌طور باید با کمک یک افزونه امنیتی (https://hamyarwp.com/wordfence-security/) مانند wordfence یا iThemes security کاملا بررسی کنید تا سایتتون دچار مشکلات امنیتی نشده باشه. در نهایت حتما به پشتیبانی هاستتون اطلاع بدید تا بررسی کننن.

زیرساخت
July 11th, 2020, 20:52

- - - Updated - - -

دوست عزیز،
شرکت هاستینگ وظیفه دارد علت مصرف بالای منابع را به شما اطلاع دهد.
خطای عدم برقراری ارتباط با پایگاه داده نیز معمولا ارتباطی به مصرف بالا نداشته و به دلیل مشکل سرویس دیتابیس است