PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بیت کوین

Ringmoon
June 27th, 2020, 08:40
سلام
بیت کوین قیمت مناسب به مقدار تقریبا 10 دلار نیاز دارم اگر کسی میفروشه اطلاع بده
دوستان اگر سایت یا شخصی میشناسید که بیت کوین بتونه با قیمت مناسب بفروشه لطفا معرفی کنید

ViiP3R
June 27th, 2020, 09:01
میتونید از این سایت خرید کنید
https://exchanging.cc

Ringmoon
June 27th, 2020, 16:20
این سایت مبلغ پایین نمیفروشه

x11416
June 27th, 2020, 16:45
10 دلار بیت کوین فکر نکنم کسی بفروشه و اصلا برای خودتون هم صرف نداره چون کارمزد انتقالش حداقل یکی دو دلار میشه

بهتره تتر (دلار) بگیرید و برای اون شخص تتر ارسال کنید که کارمزدش صفره

ViiP3R
June 27th, 2020, 22:18
این سایت مبلغ پایین نمیفروشه

ببینید مبلغ پایین برای مقداری که شما میخواید اصلا معنی نداره . چون فقط هزینه انتقال بیت کوین به wallet دیگه 0.0004 هست که میشه حدود ۸۹ هزار تومان معادل 3 دلار و 50 سنت هست.

Ringmoon
June 28th, 2020, 07:35
ببینید مبلغ پایین برای مقداری که شما میخواید اصلا معنی نداره . چون فقط هزینه انتقال بیت کوین به wallet دیگه 0.0004 هست که میشه حدود ۸۹ هزار تومان معادل 3 دلار و 50 سنت هست.
عجیبه من خودم پارسال با کارمزد کمتر از 0.5 دلار بیت کوین جا به جا میکردم بدون مشکل توی 15 - 20 مین جا به جا میشد !

bepad
June 29th, 2020, 14:00
با سلام و روز بخیر
از سایت زیر می توانید خرید کنید
کمترین قیمتی که دیدم در این سایت هست.
از حدود 100، 200 هزار تومان به بالا می تونید خرید کنید
http://mgda.ir/1/crypto

با تشکر

AMIB
June 29th, 2020, 16:45
بنده در خدمت هستم
کارمزد بر اساس تمایل شما مشخص می‌شود ولی اگر کارمزد پایین مشخص کنید، ممکن است انتقال انجام نشود

به نظر با کارمزد ۰.۲۶ دلار و در مدت حدود ۲ ساعت قابل انجام باشد ولی اگر تایید نشود باید دوباره کارمزد را بیشتر کرد که در آن صورت ممکن است تا ۳ دلار هزینه ببرد
حالت معمولی هم با کارمزد ۰.۳۷ دلار قابل انجام است که حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد

تماس در تلگرام @amibct

AMIB
July 5th, 2020, 15:09
هنگام انتقال بیت کوین مراقب باشید

امروز یک نفر کلاهبردار به احتمال ۹۹ درصد از همین سایت یک بار مبلغ ۳ میلیون و یک بار مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای خرید بیت کوین به حساب من واریز کرد

رقم ۳ میلیون چون کم بود تایید هویت از ایشان نگرفتیم

ولی برای ۵۰ میلیون که از ایشان اطلاعات هویتی خواستم، چند تصویر واقعی از افراد دیگر با کارت در دست و یک تصویر جعلی و فتوشاپ را ارسال کرد
و حرف‌های ضد و نقیض می‌زد

بیت کوین را منتقل نکردم و به بانک رفتم و آنجا مشخص شد که با هک حساب‌های دیگران پول را واریز می‌کنند و بیت‌کوین سرقت می‌کنند

بسیار مراقب باشید و بدون تایید هویت کامل و دقیق به حساب هیچ کس بیت کوین منتقل نکنید چون در نهایت پول باید به حساب کسی که حسابش هک شده است برگردانده شود و بیت‌کوین‌ها هم که دیگر قابل برگشت نیستند

- - - Updated - - -

نکته‌ی جالب اینکه حتی شماره موبایل هم دارند و پیامک هم ارسال کرد ولی احتمالا آن هم یا سرقتی است یا از یک بدبختی بدون اینکه بداند، کپی زده‌اند

parsvds
July 5th, 2020, 15:38
هنگام انتقال بیت کوین مراقب باشید

امروز یک نفر کلاهبردار به احتمال ۹۹ درصد از همین سایت یک بار مبلغ ۳ میلیون و یک بار مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای خرید بیت کوین به حساب من واریز کرد

رقم ۳ میلیون چون کم بود تایید هویت از ایشان نگرفتیم

ولی برای ۵۰ میلیون که از ایشان اطلاعات هویتی خواستم، چند تصویر واقعی از افراد دیگر با کارت در دست و یک تصویر جعلی و فتوشاپ را ارسال کرد
و حرف‌های ضد و نقیض می‌زد

بیت کوین را منتقل نکردم و به بانک رفتم و آنجا مشخص شد که با هک حساب‌های دیگران پول را واریز می‌کنند و بیت‌کوین سرقت می‌کنند

بسیار مراقب باشید و بدون تایید هویت کامل و دقیق به حساب هیچ کس بیت کوین منتقل نکنید چون در نهایت پول باید به حساب کسی که حسابش هک شده است برگردانده شود و بیت‌کوین‌ها هم که دیگر قابل برگشت نیستند

- - - Updated - - -

نکته‌ی جالب اینکه حتی شماره موبایل هم دارند و پیامک هم ارسال کرد ولی احتمالا آن هم یا سرقتی است یا از یک بدبختی بدون اینکه بداند، کپی زده‌اند

شماره این شخصو دارین دقیقا همین امروز همین بلا سر منم اومده