ehsan_kabiri_33
June 17th, 2020, 14:21
درود به همه عزیزان- در ویندوز 10 خود یک vm ware - workstation 15 pro و یک اوبونتو سرور 20.04 روی ماشین مجازی نصب کردم.
خیلی جستجو کردم ولی اکثرن راجع انتقال فایل مینویسن.
من میخوام یک دستور مثلا clear را بجای تایپ داخل کنسول/ترمینال/صفحه سیاه رنگ اوبونتو، داخل ویندوز خودم از منبع کپی کنم و داخل اوبونتو paste کنم.
دستور زیر را در اوبونتو اجرا کردم :
sudo apt-get install open-vm-tools
داخل تنظیمات ماشین مجازی در قسمت guest Isolation هم هر دو تا گزینه دراگ/کپی تیک خورده و به رنگ خاکستری و غیر قابل تغییر هست. روی ماشین مجازی در حال اجرا کلیک راست میکنم گزینه reinstall vmware tools به رنگ خاکستری غیر فعال مشاهده میشه.
لنمیدونم و نمیتونم فرامین بلند بالا را از ویندوز کپی کنم داخل ترمینال اوبونتو سرور.
در موقع sudo apt-get update البته پیغام زیر را میبینم نمیدونم ربطی داره یا نه
40580
ممنون
خیلی جستجو کردم ولی اکثرن راجع انتقال فایل مینویسن.
من میخوام یک دستور مثلا clear را بجای تایپ داخل کنسول/ترمینال/صفحه سیاه رنگ اوبونتو، داخل ویندوز خودم از منبع کپی کنم و داخل اوبونتو paste کنم.
دستور زیر را در اوبونتو اجرا کردم :
sudo apt-get install open-vm-tools
داخل تنظیمات ماشین مجازی در قسمت guest Isolation هم هر دو تا گزینه دراگ/کپی تیک خورده و به رنگ خاکستری و غیر قابل تغییر هست. روی ماشین مجازی در حال اجرا کلیک راست میکنم گزینه reinstall vmware tools به رنگ خاکستری غیر فعال مشاهده میشه.
لنمیدونم و نمیتونم فرامین بلند بالا را از ویندوز کپی کنم داخل ترمینال اوبونتو سرور.
در موقع sudo apt-get update البته پیغام زیر را میبینم نمیدونم ربطی داره یا نه
40580
ممنون