ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور برای گیمینگ (مورد هدف حملات دی داس)

m2coyote
June 13th, 2020, 03:53
درود

ما سرویسی میخوایم که قبل تر از سرور یه فایروال سخت افزاری باشه (نه لزوما اختصاصی برای ما) . رول خاصی هم نمیخواد چون حملات پترن ساده‌ای دارن اما ولومتریک هستن. توی نوشتن رول هم میتونم کمکتون کنم.

سرویس مجازی یا اختصاصی میتونه باشه.
رم ۸ و مجموعا ۸ گیگاهرتز پردازش برامون کافیه. پورت یک اگر داخل ایرانید، خارج از ایران ترجیحا پورت ۱۰.
در صورتی که راضی باشیم همکاریمون قراره سالها ادامه پیدا کنه.

این‌رو هم بگم که ما سرویس های مختلف و آدمهای با ادعای زیادی دیدیم :) ترکیب IDPS و Firewall رو بهمون قول دادن، بعد دیدیم سایت خودشون هم داون شده :))
بنابراین لطف کنید برای زمان خودتون و ما ارزش قائل باشید.

پیشاپیشش سپاس

farhadhelix
June 13th, 2020, 04:48
سلام
هیچ موقعی تضمین 100 درصد روی این مورد هیچ کس نمیتونه بده
در ارتباط باشید با بنده سرور تست به شما بدم تست کنید اگر به کارتون اومد سپس خرید انجام بدید
سرویس های خود ما هم هرروز تحت حمله هست از جمله سایت ما اما پس از گذشت چندین سال به تجربه های خوبی رسیدیم برای مقابله با حملات که به امید خدا این تجربه ها به شما هم کمک کنه از حملات ار امان باشید

مراحل دیداس و انتی دیداس کاملا تجربی هست چون هرروز متود های مختلف و اسکریپت های مختلفی ممکن هست توسطشون حمله رخ بده. این متود هارو تا الان تونستیم شناسایی کنیم و روی روتر هامون بلاکش کنیم

در ارتباط باشید برای صبحت

http://t.me/tsiran

nimafire
June 13th, 2020, 08:24
سلام و روز بخیر
با فایروال سخت افزاری از 5 گیگابیت تا 10 گیگابیت پروتکشن رایگان از روسیه و هلند در خدمت شما هستیم
مایل بودید لطفا از طریق وب سایت ما پیگیری فرمایید تا خدمت شما آفر ها تقدیم شود

m2coyote
June 14th, 2020, 16:31
سلام
هیچ موقعی تضمین 100 درصد روی این مورد هیچ کس نمیتونه بده
در ارتباط باشید با بنده سرور تست به شما بدم تست کنید اگر به کارتون اومد سپس خرید انجام بدید
سرویس های خود ما هم هرروز تحت حمله هست از جمله سایت ما اما پس از گذشت چندین سال به تجربه های خوبی رسیدیم برای مقابله با حملات که به امید خدا این تجربه ها به شما هم کمک کنه از حملات ار امان باشید

مراحل دیداس و انتی دیداس کاملا تجربی هست چون هرروز متود های مختلف و اسکریپت های مختلفی ممکن هست توسطشون حمله رخ بده. این متود هارو تا الان تونستیم شناسایی کنیم و روی روتر هامون بلاکش کنیم

در ارتباط باشید برای صبحت

http://t.me/tsiran

درود مجدد
بله در حریانم و حوزه فعالیت خودم هم امنیت هست. این سرویس رو هم برای یکی از دوستان می‌خوام که با شما وارد ارتباط خواهند شد. مساله اینجاست که نیاز حتمی برای فایروال سخت افزاری هستش. در غیر اینصورت هر تکنیکی برای مقابله به کار ببرید بی فایدس.
اینکه شما از روتر این ترافیک رو دراپ می‌کنید امیدوار کنندس. چون بسیاری از شرکتها اینکار رو نمی‌کنن.

سپاس

farhadhelix
June 15th, 2020, 16:17
درود مجدد
بله در حریانم و حوزه فعالیت خودم هم امنیت هست. این سرویس رو هم برای یکی از دوستان می‌خوام که با شما وارد ارتباط خواهند شد. مساله اینجاست که نیاز حتمی برای فایروال سخت افزاری هستش. در غیر اینصورت هر تکنیکی برای مقابله به کار ببرید بی فایدس.
اینکه شما از روتر این ترافیک رو دراپ می‌کنید امیدوار کنندس. چون بسیاری از شرکتها اینکار رو نمی‌کنن.

سپاس

خواهش میکنم

سرور تست به دوستتون ارائه شده و تا الان مشکلی نداشتند. امیدواریم بتونیم همکاری خوبی با ایشون داشته باشیم و در برابر حملاتشون ایمن نگهشون داریم
موفق باشید

TeraServerCo
June 20th, 2020, 19:39
درود

ما سرویسی میخوایم که قبل تر از سرور یه فایروال سخت افزاری باشه (نه لزوما اختصاصی برای ما) . رول خاصی هم نمیخواد چون حملات پترن ساده‌ای دارن اما ولومتریک هستن. توی نوشتن رول هم میتونم کمکتون کنم.

رم ۸ و مجموعا ۸ گیگاهرتز پردازش برامون کافیه. پورت یک اگر داخل ایرانید، خارج از ایران ترجیحا پورت ۱۰.

این‌رو هم بگم که ما سرویس های مختلف و آدمهای با ادعای زیادی دیدیم :) ترکیب IDPS و Firewall رو بهمون قول دادن، بعد دیدیم سایت خودشون هم داون شده :))

پیشاپیشش سپاس

با عرض سلام و احترام

از انگلیس با فایروال سخت افزاری 100 گیگابیت و امکان تنظیم حساسیت با تست قابل ارایه هست

Amirhossein.M
June 20th, 2020, 19:53
درود

این‌رو هم بگم که ما سرویس های مختلف و آدمهای با ادعای زیادی دیدیم :) ترکیب idps و firewall رو بهمون قول دادن، بعد دیدیم سایت خودشون هم داون شده :))

پیشاپیشش سپاس

سلام ،

از ovh فرانسه و از آسیاتک میتونم بهتون ارائه بدم ، در صورت تمایل تماس بگیرید تا بحث شبکه رو با هم دقیق تر برسی کنیم.