توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از بین این سرویس دهنده ها کدام بهتر هستند
newclone
June 10th, 2020, 13:24
سلام
هاست برای سایت پربازدید و سنگین میخوام.از بین هاست های زیر کدام بهتر از بقیه هستند.هاست از نطر کیفیت و پشتیبانی مد نظر هست.
سون هاست
سیب هاست
فراسو هاست
هاست دی ال
ColdWorld
June 10th, 2020, 13:28
هیچکدام
سرور مجازی یا اختصاصی (بسته به میزان مصرف) بگیرید. اینا هر کدوم بدی های خودشون رو دارن.
مثلا الان همه میان میگن هاست دی ال بخر. ولی اینا فقط یه سری رو بلانسبت، ادم میدونن. بقیه رو اینا ادم حساب نمیکنن و سرویس نمیدن که این خودش یه فاجعه اخلاقیه واسه یه فروشنده
Optimus
June 10th, 2020, 15:28
بهترین آپشن برای شما سرور مجازی مدیریت شده هست
که سرعت ده ها برابر این هاست هایی که فرستادید به شما می دهد
نه اینکه هاست مشکل داشته باشه، همشون خوبن اما سرور مجازی کل منابع دست شماست
نیاز بود در خدمتیم
mahserver1
June 10th, 2020, 16:06
درود وقت بخیر
هاست ابری پرسرعت از هتزنز المان میتونیم خدمتتون به همراه یک هفته تست ارائه بدیم
منابع اختصاصی با رم و سی پیو بالا ارائه میشود
رم و سی پیو پیشفرض سرویس های ابری
ram 2
cpu 2
می باشد
درای وب سرور قدرمتند لایت اسپید
و اپتایم و امنیت 100%
هارد قدرتمند nvme
و بسته به میزان بازدید شما امکان رم و سی پیو بالاتر مقدور است
با این رم و سی پیو مشتری ما حدود 8 کا ایپی پاسخگو هستن
کلیه امکانات اللخصوص پهنای باند نامحدود
جهت مشاوره و ارتباط و سفارش سرویس تست از طریف تلگرام و یا پشتیبانی انلاین در تماس باشید
mehrania
June 10th, 2020, 16:34
سلام
از
هاست دی ال حدود یک سال پیش ( قبل از فروش سایت ) سرویس داشتیم و کاملا راضی بودیم از کیفیت سرویس و پشتیبانی قوی و خوب
pouryamb
June 10th, 2020, 17:25
سلام
من چندبار از هاست دی ال، هاست داشتم و واقعا راضی بودم. پشتیبانیشون هم به سرعت جواب میدن و پیگیری می کنند اما همونطور که یکی از دوستان گفتن، اصلا طرز برخورد مناسبی ندارن و طوری باهاتون صحبت میکنن که قطعا بهتون بر میخوره. من هم فکر میکنم که طرز برخوردشون و حتی شاید سرویس دهیشون به مشتری های بزرگ بهتر باشه.
مزایا رو باید گفت ولی بدی ها هم باید گفته بشه. حقیقتا احترامی که در هاستینگ هایی مثل نت افراز به مشتری میذارن، آدم رو قانع میکنه که هزینه بیشتری بپردازه تا اینکه سرویس مشابهی از هاست دی ال بگیره.
a1994n1373
June 11th, 2020, 08:55
سلام .
در صورت تمایل در خدمت هستیم .
newclone
June 11th, 2020, 10:35
سلام دوباره
ممنون از نطراتی که دوستان دادند.ولی سرور مجازی یا سرور اختصاصی مشکلی که هست اول اینکه کانفیگ خوب پیدا نمیشه.هزینه سرور ، هزینه کانفیگ ، هزینه مدیریت ، هزینه لایسنس هر ماه رو به افزایش هست و تا به حال از شرکت های زیادی سرور مجازی داشتیم ولی مشکلی که هست باید خودمون مشکل رو ببینیم و گزارش بدیم تا حل بشه.به خاطر همین به سمت هاست با کیفیت میخوایم بریم تا حداقل دردسرها کم بشه.
ViiP3R
June 11th, 2020, 11:27
درود ٬
بنده چندین سرویس محتلف دارم از سون هاست چند سالی هم هست مشتریشون هستم کاملا راضی ام هم از سرعت پاسخگویی هم از کیفیت سرویس ها.
mahserver1
June 11th, 2020, 11:50
سلام دوباره
ممنون از نطراتی که دوستان دادند.ولی سرور مجازی یا سرور اختصاصی مشکلی که هست اول اینکه کانفیگ خوب پیدا نمیشه.هزینه سرور ، هزینه کانفیگ ، هزینه مدیریت ، هزینه لایسنس هر ماه رو به افزایش هست و تا به حال از شرکت های زیادی سرور مجازی داشتیم ولی مشکلی که هست باید خودمون مشکل رو ببینیم و گزارش بدیم تا حل بشه.به خاطر همین به سمت هاست با کیفیت میخوایم بریم تا حداقل دردسرها کم بشه.
مجددا درود
ضمانت سرعت وکیفیت رو تا 7 روز عودت وجه میدیم
اگر هم سرور نیازداشته باشید کانفیگ تضمینی انجام میشود
اما هاست های ابری ما گزینه خوبی است
تست 24 ساعته نیز موجود
موفق باشید
negarnovin
June 11th, 2020, 12:56
به نظر بنده در بخش درخواست سرویس ارسال کنید همکاران آفرهای خوبی به شما می دهند!
tpark
June 11th, 2020, 18:32
سلام
هاست برای سایت پربازدید و سنگین میخوام.از بین هاست های زیر کدام بهتر از بقیه هستند.هاست از نطر کیفیت و پشتیبانی مد نظر هست.
سون هاست
سیب هاست
فراسو هاست
هاست دی ال
درود بر شما
باعث خرسندیِ که در بین گزینه های شماییم،
تمام همکاران کیفیت عالی دارن و نام هایی که نامبردید رو میتونید حتی بدون تحقیق خرید انجام بدید.
در مورد سیب هاست هم میتونید از سرویس آزمایشی یک هفته ای استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید.