PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایید کننده دامنه ملی کیست

Milad-H
February 24th, 2011, 19:45
با سلام دوستان
الان با یکی از دوستان بحث بود تایید کننده دامنه های ملی سازمان ثبت (nic.ir) یا نماینده ها؟
یه مدتی هم هست تایید دامنه ها طول میکشه دلیل خاصی داره؟

M-Soltani.ir
February 24th, 2011, 19:53
خود پژوهشگاه دانش های بنیادی تایید میکنه
علت تاخیر هم ساپورت مزخرفشونه :دی

قزوین هاست
February 24th, 2011, 20:09
گفتید ساپورت مزخرف
منم با شما موافقم
مشکل دامنه بود از اون موقع که مشکلمو نگفته بودم سایت بالا نمیامد با دامنه ولی وقتی گفتم گفت مشکل ما نیست و همین که چک کردم بالا امد
لطفا مدیران پستم پاک نکنند

Milad-H
February 24th, 2011, 20:15
ماشالاه ثبت رفته رو پایه 3روز
وای به حال اینکه بخوای انتقال دامین بدی

قزوین هاست
February 24th, 2011, 20:59
نیک من از اولین بار که اشنا شدم در این موارد هاست و دامنه و...خیلی پشتیبانی خوب و کاراشون خوب بود
ولی الان دیگه شرایط و قوانینشون بد تر شده و به نظر من بد ترم میشه
انتقال که من شنیدم به 7-8 روز میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nezar
February 24th, 2011, 22:14
چند وقت پیش آقای امیری پیشنهاد خوبی بابت تایید دامنه‌ها داده بودن که قبول نکردن :دی
پ.ن: خلاصش این بود بعد از پرداخت دامنه ثبت بشه بعدش ....

khudeman
February 24th, 2011, 23:08
دامنه آی آر کلا مزخرفه . تا وقتی ناچار نباشیم نباید طرفش رفت . این اصطلاح مسخره «ملی » را معلوم نیست کی گذاشته روش . بجای اینکه مثل همه دنیا بگن دامنه کشوری ، میگن ملی .

pc30
February 24th, 2011, 23:10
دامنه آی آر کلا مزخرفه . تا وقتی ناچار نباشیم نباید طرفش رفت . این اصطلاح مسخره «ملی » را معلوم نیست کی گذاشته روش . بجای اینکه مثل همه دنیا بگن دامنه کشوری ، میگن ملی .

كاملا باهاتون موافقم :55:

درسته قيمت ارزونه ولي خيلي مزخرف هست :107:

khudeman
February 24th, 2011, 23:15
سه دسته آدمها میرن سراغ آی آر: اول دولتیها . دوم کسانی که میخوان دات کام همون رو شبیه سازی کنن (به این انجمن بر نخوره ها!) سوم کسانی که سایتشان اینقدر براشون بی اهمیته که نمی خوان حتی چند هزار تومن خرج دامنه اش کنند . قبلا هم در این باره خیلی بحث شده . حتی سینه چاکهای دامنه‌ای آر ، سایت خودشون دات کام است

pc30
February 24th, 2011, 23:23
سه دسته آدمها میرن سراغ آی آر: اول دولتیها . دوم کسانی که میخوان دات کام همون رو شبیه سازی کنن (به این انجمن بر نخوره ها!) سوم کسانی که سایتشان اینقدر براشون بی اهمیته که نمی خوان حتی چند هزار تومن خرج دامنه اش کنند . قبلا هم در این باره خیلی بحث شده . حتی سینه چاکهای دامنه‌ای آر ، سایت خودشون دات کام است
اگه دامنه دات اي آر هم قيمتش بياد بشه 10 تومان ديگه هيچكش نميره سراغش .
آخه 24 ساعت ميشكه دي ان اس ست بشه :-<

كاش دامنه ارزونتري بود تا از شر اين دات اي ار خلاص بشيم

البته دات اين بودا ولي نميدونم چرا الان اين قدر گرون شده !

Ali-718
February 24th, 2011, 23:26
اگه دامنه دات اي آر هم قيمتش بياد بشه 10 تومان ديگه هيچكش نميره سراغش .
آخه 24 ساعت ميشكه دي ان اس ست بشه :-<

كاش دامنه ارزونتري بود تا از شر اين دات اي ار خلاص بشيم

البته دات اين بودا ولي نميدونم چرا الان اين قدر گرون شده !

یعنی شما فقط برای ارزونی میرید دنبال Ir ؟> :d