PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در رابطه با دامنه .com (فوری)*****

eneah
February 24th, 2011, 16:00
سلام
خرید دامنه .com و ایجاد دی ان اس اختصاصی رو دامنه چقدر زمان میبره ؟
من از کسی که خریدم گفت 2 دقیقه الان شده 3روز
میخوام بدونم مشکل از کجاست ؟

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

راستی گفته بودم که مالکیت کامل خودم اما الان به نام خودشون هست
گفتم چرا ؟
جواب دادن الان حال ندارم بعدن انتقال میدم
الان من چیکار کنم؟

mmnnnm
February 24th, 2011, 17:33
من بهت می دم فقط 10 هزار تومان هاست 20 | میزبانی وب | دامنه | نمایندگی (http://www.host20.ir)

Milad-H
February 24th, 2011, 18:34
همون 2 دقیقه که گفتن بوده حتی زیاد هم هست
احتمالا مشکل
حال ندارم پیش آمده
دامین هم در پنل خودشون ثبت کردن احتمالا رسیلری نداشتن با ایمیل خودشون ثبت کردن شما نفهمین از کجا خریدن

eneah
February 24th, 2011, 20:04
نخیر نفهمیدم
11حساب کرد گقتم بزار با یک نفر کار کنم آخه هاست هم از اونجا خردیدم
22 دادم واسه 2تا دامین
**یعنی مالکیت دیگه واسه من نیست ؟
من تاکید کرده بودم این پست درخواست منه ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f24/21422/

maroofi
February 24th, 2011, 21:18
ببین دوست عزیز
من خیلی ساده بهت میگم
مثل باز کردن حساب ایمیل
یک اکانت باید بسازی و ایشون هم کار بیلینگ رو انجام میدهند و صاحاب اصلی دامنه شمایید نه ایشون
تموم شد و رفت
.
اگر از name.com ثبت میکردی پنل کاملا دست خودت بود
در جاهای دیگه مثل ریسلرکلاب و عغیره حتتما باید طرف رو بشناسی چون زیر مجموعه میشیو خطرناکه
موفق باشید

eneah
February 24th, 2011, 21:36
من هزار بار بهش گفته بودم پنل میخوام
گفته بودم مالکیت کامل
سرم کلاه گزاشته ؟

Qomes-Host.ir
February 24th, 2011, 22:21
الان به هر دلیلی در پنل خودشون ثبت کردن شاید برای سرعت کار بخواید ازشون به پنل اختصاصیتون منتقل کنند.

eneah
February 24th, 2011, 22:34
بی ادبی نباشه اما من دیگه غلط کنم از هرکی که از مامانش قهر میکنه هاستینگ میزنه هاست یا دومین بخرم

maroofi
February 25th, 2011, 01:36
دوست عزیز
این همه تاپیک باز شده به نام پرداخت اینرتنتی
دیگه ده هزارتومن پولیه که بخوای سرش چک و چونه بزنی؟
یک دونه وی پی ان یک ماهه هم 2 تومن هم نیمشه
سر جمع 12 هزارتومن خرج میکردی از name میخریدی پرداختش هم میدادی به یکی برات انجام بده
الان سایت نیم دات کام به این شکل عمل میکنه
یک سری اکانت داره که شما باید شارژش کنی و پیش پرداخت گرو میزاری
25-50-100-200 دلاری
و یا بیشتر دقیق یادم ینست
من به شما توصیه میکنم پنل 25 دلاری رو بدید یکی بارتون شارژ کنه وقتی که شارژ شد رمزتونرو ریست یمکنین
و بعدش با حسابی که بارتون شارژ شده میرید دامین ثبت میکنید.
فقط باید دقت کنید با ای =ی ایران وارد نشید وگرنه اکانت از دست میره

این بهترین روش هست .
اقای محمد فخرایی که ممتاسفان هبن شدند ولی ایشون این کار ور میکردند و کارهای دیگری هم میتوسنتن دبکنند ولی خوب متاسفانه نیتسند.

ولی ای هالاحال این برای بعدها بود

الان !
شما اگر قرارداد دارید برید شکایت کنید که به نتیجه میرسه
اگر زبونی صبحبت کردید بهش محترمانه بگید با زبون خوش که این کرا رو بکنند اگر نشد راه دیگری نیست
چون مدرکی از ایشون ندارید مگر این که مدارک کافی جمع کنید و شکایت کنید.
خلاصه من روش اصولی رو گفتم.
موفق باشید

akbari
February 25th, 2011, 02:59
بی ادبی نباشه اما من دیگه غلط کنم از هرکی که از مامانش قهر میکنه هاستینگ میزنه هاست یا دومین بخرم

کاره خوبی میکنید :d
یکم هزینه کنید و از شرکت و افراد معتبر تهیه فرمایید که دیگه به مشکل نخورید.

eneah
February 25th, 2011, 10:08
دوست عزیز
این همه تاپیک باز شده به نام پرداخت اینرتنتی
دیگه ده هزارتومن پولیه که بخوای سرش چک و چونه بزنی؟
یک دونه وی پی ان یک ماهه هم 2 تومن هم نیمشه
سر جمع 12 هزارتومن خرج میکردی از name میخریدی پرداختش هم میدادی به یکی برات انجام بده
الان سایت نیم دات کام به این شکل عمل میکنه
یک سری اکانت داره که شما باید شارژش کنی و پیش پرداخت گرو میزاری
25-50-100-200 دلاری
و یا بیشتر دقیق یادم ینست
من به شما توصیه میکنم پنل 25 دلاری رو بدید یکی بارتون شارژ کنه وقتی که شارژ شد رمزتونرو ریست یمکنین
و بعدش با حسابی که بارتون شارژ شده میرید دامین ثبت میکنید.
فقط باید دقت کنید با ای =ی ایران وارد نشید وگرنه اکانت از دست میره

این بهترین روش هست .
اقای محمد فخرایی که ممتاسفان هبن شدند ولی ایشون این کار ور میکردند و کارهای دیگری هم میتوسنتن دبکنند ولی خوب متاسفانه نیتسند.

ولی ای هالاحال این برای بعدها بود

الان !
شما اگر قرارداد دارید برید شکایت کنید که به نتیجه میرسه
اگر زبونی صبحبت کردید بهش محترمانه بگید با زبون خوش که این کرا رو بکنند اگر نشد راه دیگری نیست
چون مدرکی از ایشون ندارید مگر این که مدارک کافی جمع کنید و شکایت کنید.
خلاصه من روش اصولی رو گفتم.
موفق باشید
دوست من اول باید بابت راهنمایی تشکر کنم
من که نمیدونمست چی به چیه چون تاحالا چند بار دامنه دات آی آر ثبت کرده بود همین
من تاپیکی که زدم تاکید کرده بودم مالکیت 100%
نمیدونمستم کسی که شرکت داره به خاطره 33هزار تومن سرم کلاه میزاره ! الان 1هفته هست قراره 2تا دامین بده م یک هاست 11هزار تومنی یک ماه اما فقط یک دومین اونم به نام خودش ثبت کرده
اینم تاپیکم http://www.webhostingtalk.ir/f24/21422/

om!d-D
February 25th, 2011, 12:06
قبل از خرید اطمینان حاصل کنید....با خودشون صحبت کنید و سعی کنید باهاش کنار بیایید...

eneah
February 25th, 2011, 15:57
قبل از خرید اطمینان حاصل کنید....با خودشون صحبت کنید و سعی کنید باهاش کنار بیایید...
امید جان چه کنم که آدم حروم خور حرف تو کلش نمیره و نمیشه باهاش کنار اومد !

om!d-D
February 25th, 2011, 17:32
حسام عزیز رو اکثرا اینجا میشناسن...اینکه چرا ایشون باهات کنار نمیاد جای بحث داره...he3am چرا جواب قانع کننده نمیدی به مشتریت؟

eneah
February 25th, 2011, 18:11
حسام عزیز رو اکثرا اینجا میشناسن...اینکه چرا ایشون باهات کنار نمیاد جای بحث داره...he3am چرا جواب قانع کننده نمیدی به مشتریت؟
امید جان الان باید 43 تومن میداد ولی 30 داده
به من نگفت امضاء رو حذف کردم اما چک کردم دیدم 13 کم ریخته
دلیلی نداره هم یک هفته اسیر بشم هم 13 تومن از دستم بره
احسان چرا پولمو نمیدی ؟
این پولا خردن نداره ها!!!

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

دوست من جواب قانع کننده ایشون فردا بود
هر روز میگفتن اکی میشه فردا
بعد که میگفتم 100% ناراحت میشدن

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

دوستان پولمو برگردوند همه رو
اما یه هاست 100 مگی دارم گفت پول اونو پس نمیدم و هاستت بمونه
100% تضمین داده که بدون فطعی باشه

maroofi
February 25th, 2011, 18:40
سلام
خوب من اون پست رو با عجله نوشتم و اصلا وقت نکردم بخونم خواستم کمکت کرده باشم سریع نوشتم الان دیدم خیلی بد نوشته شده ؟ :) چطوری خوندیش ؟ دی:

خوب !
ببین عزیز کامل توضیح میدم و بر این مبنا حساب میکنم که شما یک معامله رو درست انجام دادید.
سیستم name به این شکل هست که
1- هزینه بصورت انی با کردیت کارت پرداخت میشه
2- پیش پرداخت واریز میشه و بعدا با پیش پرداختی که واریز کردی میتونی دامین ثبت کنی. این مورد یه نمه گرون در میاد ولی برای ایران که دسترسی به واریز کننده نداریم خوبه.
این از عملیات پرداختش

3- پنل در اختیار خودت هست و زیر شاخه هیچ احد و ناسی نمیشی
4- کوپن های تخفیف هر ماه یکی داره که برای پسوندهای مختلف فرق میکنه مثلا الان یه مدت بود .co رو که سی تومن قیمتش هست با 7 دلار ثبت میکرد واگر شما دوتا دامین 8 دلاری دات کام ثبت میکردی میتونستی یکی هم دات کو ثبت کنی نخواستی هم پولتو توی شارژت نگه داری بعدا برای اشرژ بعدی استفاده کنی
اصلا میتونی یک گزینه تیک بزنی که خودش اتوماتیک شارژش کنه چون پیش پرداخت واریز کردی.
خوب
الان این دوستتون اگر از نیم دات کام ثبت کرده باشه
یک سری مشخصات و فرمهایی هست که باید پر بشه و خوب مسلما به اسم ایشون پر شده
شما الان یه مدتی هست که صبر کردید مشکلی نیست اتفاقا بهتر هم هست
بزارید یک ماه بگذره
همین الان با یک وی پی ان برید و یک اکانت درسایتش بسازید (به هیچ وجه با ای پی ایران وارید نشید و هربار هم که کار شما در سایت تموم شد logout کنید )

ثبت نامش مجانی هست ( حتی هو ایز مخفی هم مییگرید که خیلی عالیه ) و بعد به این دوستتون میگید که اقای فلانی این دامین رو تمامی مشخصات به غیر از بیلینگ یا پرداختش رو به دامین شما منتقل کنه
ولی توصیه من این هست که اسم و مشخصات ایران رو ندید
دروغ نگید و اسم کسی از اشنایان در خارج رو بدید
اگر هم کسی رو ندارید که فاجعه است.

و وقتی که حساب رو ساختید طبق یک فرایندی ایشون تمامی مشخصات دامین رو به پنل شما بصورت مجانی انتقال میدهند
که وقتی انتقال دادند شما باید دامین رو سریعا لاک کنید !
یک سیستم رایگان گوگل میل هم داخل این پنل هست که توصیه میکنم استفاده نکنید خیلی مزخرفه و اصلا به در کارتون نمیخوره.
وقتی که کنترل پنل رو گرفتید دیگه سراغش نرید که چه بسا اگر وی پی ان دیسکانکت بشه متسافانه ای پی ایران میفته و اکانت از دستتون میره
اگر به این شخص اطمینان دارید که به نظرم بزارید دست خودش باشه ما همیشه توصیه میکنیم که هیچ وقت کنترل پنل دست خود شخص نباشه چون وضعیت ایران تحریمه از دستت بره کاریش نمیشه کرد ولی اگر اون شخص خطایی انجام بده میتونی از طریق محاکم قضایی ازش خسازت بگیری .

حالا درکل این روش و پروسه انتقالش هست .

اقا من قضیه هاست رو نگرفتم. یعنی الان دامین رو ثبت کرده و پولشو برگردونده ؟
لگر به این شکل باشه دامین شما در خطر هستش به ایشون بگید هزینه دامین رو دریافت کنند و هرچه سریعتر به کنترل پنل شما انتقال بدهند. احتمالا اگر امروز فردا کردند از تحریم شدن حسابشون ترسیدند. یعنی همون صحبت من که یک ماه صبرکنید و در انتظار باشید رو در پیش گرفتند. اگر هم دامین رو پس داند که معلوم میشه فرد خوبی بوده. از این دو حالت که خارج نیست.

اون شخصی هم که گفتید و اسم بردید رو من نمیشناسم ولی کسانی که در این سنف هستند همه جور ادم هستند مواظب باشید دیگه.
موفق باشید

eneah
February 25th, 2011, 22:14
سلام
خوب من اون پست رو با عجله نوشتم و اصلا وقت نکردم بخونم خواستم کمکت کرده باشم سریع نوشتم الان دیدم خیلی بد نوشته شده ؟ :) چطوری خوندیش ؟ دی:

خوب !
ببین عزیز کامل توضیح میدم و بر این مبنا حساب میکنم که شما یک معامله رو درست انجام دادید.
سیستم name به این شکل هست که
1- هزینه بصورت انی با کردیت کارت پرداخت میشه
2- پیش پرداخت واریز میشه و بعدا با پیش پرداختی که واریز کردی میتونی دامین ثبت کنی. این مورد یه نمه گرون در میاد ولی برای ایران که دسترسی به واریز کننده نداریم خوبه.
این از عملیات پرداختش

3- پنل در اختیار خودت هست و زیر شاخه هیچ احد و ناسی نمیشی
4- کوپن های تخفیف هر ماه یکی داره که برای پسوندهای مختلف فرق میکنه مثلا الان یه مدت بود .co رو که سی تومن قیمتش هست با 7 دلار ثبت میکرد واگر شما دوتا دامین 8 دلاری دات کام ثبت میکردی میتونستی یکی هم دات کو ثبت کنی نخواستی هم پولتو توی شارژت نگه داری بعدا برای اشرژ بعدی استفاده کنی
اصلا میتونی یک گزینه تیک بزنی که خودش اتوماتیک شارژش کنه چون پیش پرداخت واریز کردی.
خوب
الان این دوستتون اگر از نیم دات کام ثبت کرده باشه
یک سری مشخصات و فرمهایی هست که باید پر بشه و خوب مسلما به اسم ایشون پر شده
شما الان یه مدتی هست که صبر کردید مشکلی نیست اتفاقا بهتر هم هست
بزارید یک ماه بگذره
همین الان با یک وی پی ان برید و یک اکانت درسایتش بسازید (به هیچ وجه با ای پی ایران وارید نشید و هربار هم که کار شما در سایت تموم شد logout کنید )

ثبت نامش مجانی هست ( حتی هو ایز مخفی هم مییگرید که خیلی عالیه ) و بعد به این دوستتون میگید که اقای فلانی این دامین رو تمامی مشخصات به غیر از بیلینگ یا پرداختش رو به دامین شما منتقل کنه
ولی توصیه من این هست که اسم و مشخصات ایران رو ندید
دروغ نگید و اسم کسی از اشنایان در خارج رو بدید
اگر هم کسی رو ندارید که فاجعه است.

و وقتی که حساب رو ساختید طبق یک فرایندی ایشون تمامی مشخصات دامین رو به پنل شما بصورت مجانی انتقال میدهند
که وقتی انتقال دادند شما باید دامین رو سریعا لاک کنید !
یک سیستم رایگان گوگل میل هم داخل این پنل هست که توصیه میکنم استفاده نکنید خیلی مزخرفه و اصلا به در کارتون نمیخوره.
وقتی که کنترل پنل رو گرفتید دیگه سراغش نرید که چه بسا اگر وی پی ان دیسکانکت بشه متسافانه ای پی ایران میفته و اکانت از دستتون میره
اگر به این شخص اطمینان دارید که به نظرم بزارید دست خودش باشه ما همیشه توصیه میکنیم که هیچ وقت کنترل پنل دست خود شخص نباشه چون وضعیت ایران تحریمه از دستت بره کاریش نمیشه کرد ولی اگر اون شخص خطایی انجام بده میتونی از طریق محاکم قضایی ازش خسازت بگیری .

حالا درکل این روش و پروسه انتقالش هست .

اقا من قضیه هاست رو نگرفتم. یعنی الان دامین رو ثبت کرده و پولشو برگردونده ؟
لگر به این شکل باشه دامین شما در خطر هستش به ایشون بگید هزینه دامین رو دریافت کنند و هرچه سریعتر به کنترل پنل شما انتقال بدهند. احتمالا اگر امروز فردا کردند از تحریم شدن حسابشون ترسیدند. یعنی همون صحبت من که یک ماه صبرکنید و در انتظار باشید رو در پیش گرفتند. اگر هم دامین رو پس داند که معلوم میشه فرد خوبی بوده. از این دو حالت که خارج نیست.

اون شخصی هم که گفتید و اسم بردید رو من نمیشناسم ولی کسانی که در این سنف هستند همه جور ادم هستند مواظب باشید دیگه.
موفق باشید
دوست من این آدم یا همون وست دیتا کلاهبردار حرفه ای هست
چطوری میشه بهش اطمینان کرد !

maroofi
February 26th, 2011, 01:37
من اینها رو نمیشناسم
همیشه سعی کن یه تحقیقی بکنی
دیدم متاقصه برگذار کرده بودی
ولی بعد از مناقصه هم شده یک تحقیقی بکن
ببین سر هزارتومن ( تمام پینشهادات رو دیدم 10 تومن بود تا دوازده تومن ) چندتا ادم اصیل رو از دست دادی و چسبیدی به یک نفر که الان اذیتت میکنه.
همیشه تحقیق بکن و کیفیت رو فدای دوزار ده شاهی نکن.
این نصحیت من کمترین رو بگیر.
همیشه مواظب باش پولتو به کی میدی و چیکار میکنی. البته منظورم اون اقا یا شخص نیست کلا اینو عرض میکنم همیشه یه تحقیق بکن که اینجوری دچار مشکل نشی.
اگر روز اول یک ساعت وقت میزاشتی الان یک هفته علاف نبودی :) ایشالا مشکل حل میشه نشد هم قانون هست دیگه طرف باید خیلی نامرد باشه که کوتاه نیاد
موفق باشی.

eneahh
February 26th, 2011, 10:12
من اینها رو نمیشناسم
همیشه سعی کن یه تحقیقی بکنی
دیدم متاقصه برگذار کرده بودی
ولی بعد از مناقصه هم شده یک تحقیقی بکن
ببین سر هزارتومن ( تمام پینشهادات رو دیدم 10 تومن بود تا دوازده تومن ) چندتا ادم اصیل رو از دست دادی و چسبیدی به یک نفر که الان اذیتت میکنه.
همیشه تحقیق بکن و کیفیت رو فدای دوزار ده شاهی نکن.
این نصحیت من کمترین رو بگیر.
همیشه مواظب باش پولتو به کی میدی و چیکار میکنی. البته منظورم اون اقا یا شخص نیست کلا اینو عرض میکنم همیشه یه تحقیق بکن که اینجوری دچار مشکل نشی.
اگر روز اول یک ساعت وقت میزاشتی الان یک هفته علاف نبودی :) ایشالا مشکل حل میشه نشد هم قانون هست دیگه طرف باید خیلی نامرد باشه که کوتاه نیاد
موفق باشی.
دوست من دیدین که هه پیشنهاد 10 هزار تومن بود اما وست دیتا 11 هزار گقت من قبول کردم چون هاستم از خودش گرفته بودم گفتم با هم ار کنیم بهتره !
در هر صورت ممنون از راهنمائی که کدی

maroofi
February 26th, 2011, 16:47
خواهش میکنم

akbari
February 26th, 2011, 18:19
دیگه 100 مگ هاست ارزش نداره بیخیالش شوید :d
البته اینم بگم هر ارزانی معنی بد بودن را ندارد :d
توی آن تاپیک من کمترین قیمت را داده بودم دیلیلش هم اینه که ما بدون واسطه کار میکنیم و خیلی ها هم در جریان هستند ما به رسیلر 9300 میدیم :d