ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن ptr از طریق isp

teh
May 26th, 2020, 13:00
با سلام

ظاهرا باید برای ptr برای میل سرورم از طریق isp من انجام بشه من چه اطلاعاتی رو باید به مسئول isp بدم و اون کجا باید این مورد رو انجام بده سرور من در یکی از مراکز مخابرات هست

RoobinaServer
May 26th, 2020, 13:02
با سلام

ظاهرا باید برای ptr برای میل سرورم از طریق isp من انجام بشه من چه اطلاعاتی رو باید به مسئول isp بدم و اون کجا باید این مورد رو انجام بده سرور من در یکی از مراکز مخابرات هست

سلام وقت به خیر

با خودشان در این زمینه ارتباط بگیرید سریعتر به نتیجه میرسید شما فقط یک دامین یا ساب دامین که روی آیپی خودتان تنظیم باشد به ایشان میدهید و بقیه کارها را خودشان انجام میدهند.

teh
May 26th, 2020, 13:09
ممنون از پاسختون عنوان درخواستم چی باشد بصورت فنی ؟ من به ازای هر دامنه که از میل سرورم استفاده می کنه باید یک ptr بدم انجام بدن ؟

- - - Updated - - -

سلام وقت به خیر

با خودشان در این زمینه ارتباط بگیرید سریعتر به نتیجه میرسید شما فقط یک دامین یا ساب دامین که روی آیپی خودتان تنظیم باشد به ایشان میدهید و بقیه کارها را خودشان انجام میدهند.

gharibion
May 26th, 2020, 14:43
رکوردی که تمایل دارید به عنوان ptr تنظیم شود ابتدا به آی پی سرور مربوط اشاره دهید .
سپس طی درخواست تیکت پشتیبانی از سرویس دهنده خود بخواهید تا رکورد مد نظر را به عنوان رکورد ptr تنظیم نمایند .
عنوان درخواست می تواند "تنظیم رکورد ptr" باشد. ( اگر سرویس دهنده ایرانی است . )