PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع شدم سایت از داخل ایران - تایم آوت و زمزمه ایرادات پورت 443

samenir
May 14th, 2020, 02:15
سلام دوستان سایت من چند روزی بود هر از گاهی با نت های ایران بالا نمیومد از دیشب کلا قطع شد و فقط با قند شکن بالا میاد با isp ها صحبت کردیم میگن مشکل از سرور هست مدیر سرور هم میگه مشکلات پورت خارج و 443 هست و این حرفا با نت ایران تایم آوت میده و با فلیترشکن اوکی هست الان باید چیکار کنم چون مخاطبای زیادی از داخل ایران از دست میدم کسی خبری چیزی داره یا راهنمایی کنه چیکار کنیم؟ ممون از همه دو.ستان

reza7023
May 14th, 2020, 02:18
سلام

اگر از کلودفلر استفاده میکنید ظاهرا محدودیتی اعمال شده روی سرور هاش ، بهتره فعلا از سرویس دیگری استفاده کنید

samenir
May 14th, 2020, 02:19
سلام اگر از کلودفلر استفاده میکنید ظاهرا محدودیتی اعمال شده روی سرور هاش ، بهتره فعلا از سرویس دیگری استفاده کنید نه کلودفلیر استفاده نمی کنم سرور اختصاصی هست با dns های خودم

reza7023
May 14th, 2020, 02:22
نه کلودفلیر استفاده نمی کنم سرور اختصاصی هست با dns های خودم

چند روزه روی سرور های خارجی اختلال هست ، سرور آلمان بنده بعد از 3 روز باز شد برای نت ایران

بررسی کنید dns های روی سرور تون 1.1.1.1 نباشه

کلا اختلال هست روی پورت 443 هم شدید دارن محدودیت میندازن

samenir
May 14th, 2020, 02:30
چند روزه روی سرور های خارجی اختلال هست ، سرور آلمان بنده بعد از 3 روز باز شد برای نت ایران بررسی کنید dns های روی سرور تون 1.1.1.1 نباشه کلا اختلال هست روی پورت 443 هم شدید دارن محدودیت میندازن ممنون رضا جان کار خاصی انجام دادی سایتت باز شد؟

reza7023
May 14th, 2020, 02:33
ممنون رضا جان کار خاصی انجام دادی سایتت باز شد؟

والله سرور آلمانه که خودش روی isp ها اول بسته شد بعد هر کاری کردیم آی پی باز نشد جزء تونل به کشور دیگه

الانم بعد از سه روز آی پی اصلی باز شد

samenir
May 14th, 2020, 02:38
والله سرور آلمانه که خودش روی isp ها اول بسته شد بعد هر کاری کردیم آی پی باز نشد جزء تونل به کشور دیگه الانم بعد از سه روز آی پی اصلی باز شد یعنی آی پی اصلی خود به خود باز شد؟ کار خاصی انجام ندادی؟

RoobinaServer
May 14th, 2020, 02:49
سلام دوستان سایت من چند روزی بود هر از گاهی با نت های ایران بالا نمیومد از دیشب کلا قطع شد و فقط با قند شکن بالا میاد با isp ها صحبت کردیم میگن مشکل از سرور هست مدیر سرور هم میگه مشکلات پورت خارج و 443 هست و این حرفا با نت ایران تایم آوت میده و با فلیترشکن اوکی هست الان باید چیکار کنم چون مخاطبای زیادی از داخل ایران از دست میدم کسی خبری چیزی داره یا راهنمایی کنه چیکار کنیم؟ ممون از همه دو.ستان

سلام

محدودیت *****ینگ است که روی سرور خارج گذاشته شده، احتمالا از رنج آیپی شما روی همین پورت کسی پروکسی زده یا هر موردی که باعث محدودیت شده

taranoome
May 14th, 2020, 02:52
خود سایت های بزرگ هم به مشکل خورده سایتشون الان یکتانت هم بالا نمیاد قسمت پنلش خدایی سایت داخلی داشتن حرامه حرام
هر روز مشکلاتش بیشتر میشه

samenir
May 14th, 2020, 02:55
سلام محدودیت *****ینگ است که روی سرور خارج گذاشته شده، احتمالا از رنج آیپی شما روی همین پورت کسی پروکسی زده یا هر موردی که باعث محدودیت شده خب رنج آی پی ما که هزاران نفر تو هتزنر هستن الان راهکار چیه برای اینکه وضعیت نرمال بشه و ما ازشر این ندونم کاری چیلترینگ رها شیم؟

- - - Updated - - -

خود سایت های بزرگ هم به مشکل خورده سایتشون الان یکتانت هم بالا نمیاد قسمت پنلش خدایی سایت داخلی داشتن حرامه حرام هر روز مشکلاتش بیشتر میشه آخه سرورهای داخلی هم بدرد نمیخوره که بیایم ایران چند تا شرکت اومدیم کلا سروراشون دان شد مدیرشون هنگ کرده بود میگفتم این همه ترافیک رو هتزنر رو یه سرور هندل میکنه باورش نمیشد!

RoobinaServer
May 14th, 2020, 03:00
خب رنج آی پی ما که هزاران نفر تو هتزنر هستن الان راهکار چیه برای اینکه وضعیت نرمال بشه و ما ازشر این ندونم کاری چیلترینگ رها شیم؟

فعلا راهی نیست مگر از سرور های داخل کشور استفاده کنید، الان اکثرا یک سرور هم میخواهند در هتزنر در کلود ها بفروشند اینقدر میسازند تا یک رنج آیپی غیر ***** بالاخره توسط هتزنر داده بشه و به مشترک ارائه کنند، شما هم باید آیپی از رنج های دیگر تهیه کنید (که ***** نیستند) و تنظیم کنید البته آن هم بعد یه مدت ممکن است همین مشکل را داشته باشد.

samenir
May 14th, 2020, 03:05
فعلا راهی نیست مگر از سرور های داخل کشور استفاده کنید، الان اکثرا یک سرور هم میخواهند در هتزنر در کلود ها بفروشند اینقدر میسازند تا یک رنج آیپی غیر ***** بالاخره توسط هتزنر داده بشه و به مشترک ارائه کنند، شما هم باید آیپی از رنج های دیگر تهیه کنید (که ***** نیستند) و تنظیم کنید البته آن هم بعد یه مدت ممکن است همین مشکل را داشته باشد. آی پی جدید هم سفارش بدی؛ لایسنس سی پنل و لایت اسپید دوباره باید بخری؛ اینا به کنار؛ تازه معلوم نیست اون رنج آی پی بلاک نشده باشه و پورت باز بشه سرورهای ایران توانایی هندل کردن سایت ما رو ندارن حتی خود آسیاتک و شرکت های بزرگ هم نتونستن بپذیرن و تعهد ندادن بابت میزبانی سایت مون

taranoome
May 14th, 2020, 03:31
خب انگار مشکل حل شد

samenir
May 14th, 2020, 03:52
خب انگار مشکل حل شد نه بابا کجا حل شد کسی راهکاری نداد که چنان گندی زدن که معلوم نیست چی به چیه کی به کیه...

Sajad.Parsa
May 14th, 2020, 04:00
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=214907&p=1862543 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=214907&p=1862543#post1862543)

واسه شبای احیا اکثر سرور های خارج رو محدود کردن که مردم به گناه نیوفتن

samenir
May 14th, 2020, 04:08
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=214907&p=1862543 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=214907&p=1862543#post1862543) واسه شبای احیا اکثر سرور های خارج رو محدود کردن که مردم به گناه نیوفتن داستان اینه ما از کلودفلیر استفاده نمی کنیم اصلا منتهی این رویه خیلی آسیب میزنه یه مواقعی به سرم میزنه برم گیم بازی کنم ملت دونیت کنن دور هم بخندیم و شاد باشیم (البته بعد از شبای احیا)

Sajad.Parsa
May 14th, 2020, 04:25
داستان اینه ما از کلودفلیر استفاده نمی کنیم اصلا منتهی این رویه خیلی آسیب میزنه یه مواقعی به سرم میزنه برم گیم بازی کنم ملت دونیت کنن دور هم بخندیم و شاد باشیم (البته بعد از شبای احیا)
باتوجه به اینکه سخت افزار لازمه جهت انالیز و بلاک کردن کل شبکه جهان ندارن رنجی میبندن اینا مثلا یکی بیاد روی ای پی 88.110.110.12 پراکسی ران کنه اینا میزنن کل :

88.110.110.0-88.110.110.255
88.110.110.0/24

رو مسدود میکنن

میدونید اصلی ترین دلیل اینکه توی ایران ipv6 گسترش پیدا نمیکنه چیا ؟ همین *****ینگه چون پدر صاحبشون در میاد بخوان هی مسدود کنند =P~

samenir
May 14th, 2020, 21:05
باتوجه به اینکه سخت افزار لازمه جهت انالیز و بلاک کردن کل شبکه جهان ندارن رنجی میبندن اینا مثلا یکی بیاد روی ای پی 88.110.110.12 پراکسی ران کنه اینا میزنن کل : 88.110.110.0-88.110.110.255 88.110.110.0/24 رو مسدود میکنن میدونید اصلی ترین دلیل اینکه توی ایران ipv6 گسترش پیدا نمیکنه چیا ؟ همین *****ینگه چون پدر صاحبشون در میاد بخوان هی مسدود کنند =

P~

خب الان یکی دیگه خطا کرده گریبان مارو گرفته

ما باید چیکار کنیم؟