ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفید شدن کلی سایت

jahromy
May 12th, 2020, 23:47
با درود و وقت بخیر
بنده داشتم سئو نوشته ها را تنظیم می کردم که به یکباره پیش نمایش سایت دیگه بالا نیامد و کلا صفحه سفید میاد
الان هم که برگه ها یا نوشته ها را ویرایش با المنتور میزنم پیغام زیر اجازه باز شدن ویرایشگر المنتور و محتویات مربوز را نمی دهد
یکبار المنتورها ار غیرفعال و مجدد فعال کردم ولی حل نشد چکار بایستی انجام دهم

40507

jahromy
May 13th, 2020, 01:15
مشکل رو فهمیدم ظاهرا yoast seo کلا دچار اشکال هست غیرفعالش کردم سایتم برگشت

jahromy
May 14th, 2020, 23:15
این افزونه را سایت ژاکت خریده بودم متاسفانه با وجود اعلام خرابی افزونه پشتیبانی زیر بار حل این مشکل نرفت و کمکی نکرد
امیدوارم در بین شما دوستان باتجربه کسی باشه کمکم کنه این اولین پروژه وردپرسی هست که گرفتم و باید تحویل بدم
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید

1wp.ir
May 15th, 2020, 03:02
بعید می دونم از خود افزونه باشه چون قط شما نیستید که از اون استفاده می کنید
دباگ وردپرس رو فعال کنید ببنید چه اروری میده شاید با افزونه دیگه ای تداخل داره یا مشکل از قالب هست . یه قالب پیش فرض نصب کنید مثل بیست بیست ببینید مشکل رفع میشه یا وجود داره .

gglok
May 15th, 2020, 10:34
مشکل رو فهمیدم ظاهرا yoast seo کلا دچار اشکال هست غیرفعالش کردم سایتم برگشت
اخرین نسخه هستش؟ یه نسخه بود قدیمی این مشکلو داشت تو بعضی سایتا بعد اپدیت درست شد
اروری که به ایمیلتون رفته ببینید چیه

jahromy
May 15th, 2020, 11:07
بعید می دونم از خود افزونه باشه چون قط شما نیستید که از اون استفاده می کنید
دباگ وردپرس رو فعال کنید ببنید چه اروری میده شاید با افزونه دیگه ای تداخل داره یا مشکل از قالب هست . یه قالب پیش فرض نصب کنید مثل بیست بیست ببینید مشکل رفع میشه یا وجود داره .

طبق دستورات یک آموزشی که در گوگل پیدا کردم
1. دیباگ در فایل wp-config true کردم حالا با رفرش کردن سایت خطا نشان نمیده و بازهم صفحه سفید بالا می اورد
2. میزان memory_limit چه در php و فایل خود وردپرس کلا تا 1024مگ بالا بردم

اخرین نسخه هستش؟ یه نسخه بود قدیمی این مشکلو داشت تو بعضی سایتا بعد اپدیت درست شد
اروری که به ایمیلتون رفته ببینید چیه

در صندوق ایمیلم و پوشه اسپم ایمیلی از سایتم ندارم