توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود (( حجم نیم بها ))
iman.ir
May 9th, 2020, 14:04
سلام نیاز به هاست دانلود با تعرفه نیم بها برای کاربران داخلی دارم . سایت موزیک ( مجاز ) هستش
mizbanwebhost
May 9th, 2020, 14:09
سلام نیاز به هاست دانلود با تعرفه نیم بها برای کاربران داخلی دارم . سایت موزیک ( مجاز ) هستش
باسلام
خدمت شما
خرید هاست دانلود ایران (https://xzn.ir/hosting/file-host-iran)
IRDL1۴۰۰۰ تومان
۴ گیگابایت فضا
پهنای باند نامحدود
دیگر امکانات نامحدود
کنترل پنل DirectAdmin
ماهیانه ۴۰۰۰ تومان
سالیانه ۴۰۰۰۰ تومان
با سلام
(سرویس FTP دانلود ایران بدون درگیری با منابع رم، پردازنده، نگهداری سیستم عامل و ...) :
از ایران با بهترین کیفیت و بهترین درایو ذخیره سازی Enterprise با حجم حداقل 100 گیگابایت 59 هزار تومان قابل ارائه میباشد.
* پله کانی با افزایش حجم نیز قیمت محاسبه هر گیگ کاهش خواهد یافت و حجم قابل افزایش است.
* امکان اتصال به صورت درایو جداگانه به فایل منیجر هاست سایت شما (در صورتی دسترسی به روت سرور یا همان میزبانی بر روی سرور مجازی / اختصاصی)
* وب سرور iis + وب سرور nginx_apache (در صورت نیاز به وب سرویس دوم و پنل دایرکت ادمین مبلغ 10 هزار تومان اضافه میگردد) میباشد. همچنین در صورتی که سایت شما بر روی سرور مجازی حداقل که دسترسی روت دارد میزبانی شود امکان اتصال به سایت شما به صورت مستقیم میباشد.
* ترافیک نیم بها کاربران adsl مخابرات و پارس انلاین تهران (محاسبه شدن ترافیک نیم بها در سازمان تنظیم مقررات)
یا لینک مستقیم خرید :
http://client.roobinaserver.ir/cart.php?gid=92
باتشکر
bepad
May 9th, 2020, 16:27
باسلام
هاست دانلود ایران با تعرفه بسیار مناسب قابل ارائه است :
https://www.hostnetwork.ir/host-download-iran
شماره تماس:08131664
موفق باشید
iman.ir
May 9th, 2020, 22:24
دوستان متوجه منظور بنده نشدن من هاست دانلودی میخوام که هزینه دانلودش رای کاربر نیم بها باشه
taranoome
May 10th, 2020, 18:02
دوستان متوجه منظور بنده نشدن من هاست دانلودی میخوام که هزینه دانلودش رای کاربر نیم بها باشه
انجمن دیگه انجمن قدیم نیست کافیه بزنی سرور یا هاست همین کلمه کفایت میکنه 4 تفر مثل ربات میان 4 تا لینک میزارن و تمام اصلا به اینکه چی نوشتی هم کار ندارن
حالا کافیه این سرویس رو بگی المان میخام تا 10 صفحه میره جلو چه هاست و چه سرور مجازی بعد 6 ماه باز چندنفری پیدا میشن افر بدن
حالا بگو از ایران میخام فقط 2 تا 5 نفر میان شرکت میکنن اونم فکر کنم ربات باشن
RoobinaServer
May 10th, 2020, 18:08
سلام آی پی ها در icip برای مصرف نیم بها ثبت هستن؟
با سلام
.
.
.
* ترافیک نیم بها کاربران adsl مخابرات و پارس انلاین تهران (محاسبه شدن ترافیک نیم بها در سازمان تنظیم مقررات)
.
.
.
انجمن دیگه انجمن قدیم نیست کافیه بزنی سرور یا هاست همین کلمه کفایت میکنه 4 تفر مثل ربات میان 4 تا لینک میزارن و تمام اصلا به اینکه چی نوشتی هم کار ندارن
حالا کافیه این سرویس رو بگی المان میخام تا 10 صفحه میره جلو چه هاست و چه سرور مجازی بعد 6 ماه باز چندنفری پیدا میشن افر بدن
سلام
دقت بفرمائید و تاپیک مطالعه شود درج شده است، مشکل در دقت برای این موارد است چه درخواست کننده چه پاسخ دهنده.
یکی از ابتدایی ترین موارد دقت به درخواست ها و شعور درخواست کننده و مخاطب است و تا جای ممکن سعی شده است کاملا به درخواست استارتر پاسخ داده شود.
خیر ربات نمیباشد.
May 10th, 2020, 21:56
متاسفانه اصلا به موضوع توجه نمیکنند و فقط میخوان بفروشن بنده قشنگ و کامل گفتم هاست دانلود با حجم مصرفی کاربر نیم بها اما هر کس میخواد خودشو معرفی کنه کاش مدیران یکم به این موضوعات رسیدگی میکردن