PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوکیشن

bahadori.embi
May 9th, 2020, 11:49
سلام وقت بخیر

من قصد کلوکیشن کردن سرورم رو دارم

1 - اما میخواستم بدونم کلوکیشن کردن به صورت مستقیم و با واسطه چه فرقی داره و کدوم بهتره؟
فرضا الان پارس انلاین برای هر یونیت 250 تومن میگیره و فراسو 389 تومن. شرکت ها سرویس خاصی ارائه میدن که دیتاسنتر نمیده؟

2 - بهترین شرکت برای کلوکیشن کدوم شرکته؟ سرور پارس، ایران سرور، فراسو و ...

3 - کدوم دیتاسنتر مناسب تره؟ من نظرم روی اسیاتک برج میلاد و پارس انلاینه

سپیدار
May 9th, 2020, 11:56
سلام و عرض ادب

در دیتاسنتر شاتل ما امکان سرویس دهی داریم اگر مایل باشید میتونم راهنمایتون کنم در این زمینه
لازم به ذکر هست که ما در این دیتاسنتر پورت 10 بصورت رایگان در اختیارتون قرار میدیم
و 100 گیگ هارد بکاپ بصورت رایگان جز افر ماهان سرور هست

جدول لیست قیمت
https://mahanserver.net/colocation.php

برای دریافت مشاوره در زمینه خرید کلوکیشن می‌توانید همین حالا با کارشناسان پشتیبانی ماهان سرور تماس بگیرید.
مرکز ارتباط تلفنی : 021-47624211
ارسال تیکت (https://mahanserver.net/submitticket.php?step=2&deptid=7)
ثبت نام در سایت (https://mahanserver.net/register.php)

RoobinaServer
May 9th, 2020, 12:10
سلام وقت بخیر

من قصد کلوکیشن کردن سرورم رو دارم

1 - اما میخواستم بدونم کلوکیشن کردن به صورت مستقیم و با واسطه چه فرقی داره و کدوم بهتره؟
فرضا الان پارس انلاین برای هر یونیت 250 تومن میگیره و فراسو 389 تومن. شرکت ها سرویس خاصی ارائه میدن که دیتاسنتر نمیده؟

2 - بهترین شرکت برای کلوکیشن کدوم شرکته؟ سرور پارس، ایران سرور، فراسو و ...

3 - کدوم دیتاسنتر مناسب تره؟ من نظرم روی اسیاتک برج میلاد و پارس انلاینه

با سلام

مانند خرید عمده و جزئی میباشد.

کیفیت خدمات واسط با خود مرکز 100% متفاوت خواهد بود.

بستگی به نوع کار شما مرکز باید انتخاب شود.

بسته به نوع خدمات و پشتیبانی مورد نیاز (و بودجه شما) نیز شرکت واسط باید انتخاب گردد.

:53:

mahdi20
May 9th, 2020, 18:44
سلام

1-واسطه خوب بهترین روش هست
2-بستگی به میزان بودجه شما + نحوه استفاده از سرور مانند منابع سخت افزاری و میزان ترافیک مصرفی
3-هر وقت گزینه بودجه و سخت افزار و ترافیک مشخص کنید : دیتاسنتر هم به راحتی پیدا میشه

موفق باشید

bahadori.embi
May 10th, 2020, 10:57
با سلام

مانند خرید عمده و جزئی میباشد.

کیفیت خدمات واسط با خود مرکز 100% متفاوت خواهد بود.

بستگی به نوع کار شما مرکز باید انتخاب شود.

بسته به نوع خدمات و پشتیبانی مورد نیاز (و بودجه شما) نیز شرکت واسط باید انتخاب گردد.

:53:

الان اکثرا هر یونیت رو 350 میدن

کدوم شرکت توی این رنج بهتره؟

- - - Updated - - -

سلام

1-واسطه خوب بهترین روش هست
2-بستگی به میزان بودجه شما + نحوه استفاده از سرور مانند منابع سخت افزاری و میزان ترافیک مصرفی
3-هر وقت گزینه بودجه و سخت افزار و ترافیک مشخص کنید : دیتاسنتر هم به راحتی پیدا میشه

موفق باشید

RoobinaServer
May 10th, 2020, 12:32

- - - Updated - - -

مجموعه ما خودش ارائه کننده این خدمات است نمیتوانیم نظری بدهیم.

هر مجموعه ای خوبی ها و بدی های خودش را با توجه به نوع کار و هدف شما دارد، مثلا به عنوان یک نمونه یکی گیم سرور روی اینترنت میدهد یکی نمیدهد، در پاسخ قبل گفتیم بستگی به اهداف و بودجه شما دارد.

اگر دنبال نظر سنجی مشترکین مجموعه های خاصی هستید اسامی را لیست کنید تاپیک بزنید تا فقط مشتریان آنها بیان و نظر بدهند.