PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار دامنه دات کام انگلیسی تا یک تومن

jj191
May 4th, 2020, 16:36
سلام دوستان من خریدار دامنه تا یک میلیون تومن هستم یکم بالا پایینترم اوکی هست ولی متاسفانه زیاد سرمایه اولیه ندارم.
بنابراین همین حدودا اگه کسی دامنه داره میخرم. نکته اینه که اسم دامنه انگلیسی باشه یا یک نامی باشه که مفهوم داشته باشه برای مردم دنیا.
نامهای فینگلیش ایرانی که برای انگلیسی زبانان نا آشناست پیشنهاد ندید.
فرقی هم نداره کدوم رشته پیشنهاد بدید شما فقط پیشنهاد بدید.

OMIDTU5
May 5th, 2020, 00:35
منظورتون این هست که دامنه رند با این قیمت لازم دارید ؟

jj191
May 5th, 2020, 01:52
منظورتون این هست که دامنه رند با این قیمت لازم دارید ؟
نه آنچنان رند باشه نه آنچنان غیر رند.
من اینجوری هم قبول دارم که اگر کسی اسمی داره و چک کرده که دامنه ثبت نشده به من اون اسم رو بفروشه و برم سراغ ثبتش فقط من در جریان نیستم که اعتماد سازی در این چنین حالتی چطور میتونه ممکن باشه چون هم طرف مقابل باید جوری باشه که برای زحمتی که کشیده و دامین رو پیدا کرده زحمتش هدر نره و مطمئن بشه که پول بهش میرسه هم جوریه که من باید حتما قبلش ببینم تا اوکیش رو بدم بعد به طرف واریز کنم پولو. میدونید منظورم چیه؟ برای همینه که این موارد باید در نظر گرفته بشه.

iwpanel
May 5th, 2020, 20:07
سلام دوستان من خریدار دامنه تا یک میلیون تومن هستم یکم بالا پایینترم اوکی هست ولی متاسفانه زیاد سرمایه اولیه ندارم.
بنابراین همین حدودا اگه کسی دامنه داره میخرم. نکته اینه که اسم دامنه انگلیسی باشه یا یک نامی باشه که مفهوم داشته باشه برای مردم دنیا.
نامهای فینگلیش ایرانی که برای انگلیسی زبانان نا آشناست پیشنهاد ندید.
فرقی هم نداره کدوم رشته پیشنهاد بدید شما فقط پیشنهاد بدید.
تماس بگیرید موجود هست
http://shiraz.technology/contact-us

jj191
May 6th, 2020, 18:39
اوکی اگر دوستان لطف کنن من دسترسی به تلگرام ندارم یا پیشنهادشون رو اینجا بدن یا بهم پیام خصوصی کنن ممنون. با دوستان تاپیک هم در حال صحبت هستم