ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعمال قالب بروی نوشته

jahromy
May 1st, 2020, 22:59
با درود
وقت بخیر
بنده یک صفحه اصلی با طرح مدنظرم طراحی کردم و تعداد بسیاری نوشته هم در مدیریت نوشته ها ایجاد کردم حالا وتیکه صفحات نوشته را مشاهده می کنم هیچ نمایی از طراحی قالبم در ان نمایش نمیابد
آیا برای هر نوشته بایستی قالب را جداگانه طراحی کنم راهی ندارد یک طرح والد را برای همه نوشته ها نشان دهد؟؟

Asena
May 2nd, 2020, 01:24
با درود
وقت بخیر
بنده یک صفحه اصلی با طرح مدنظرم طراحی کردم و تعداد بسیاری نوشته هم در مدیریت نوشته ها ایجاد کردم حالا وتیکه صفحات نوشته را مشاهده می کنم هیچ نمایی از طراحی قالبم در ان نمایش نمیابد
آیا برای هر نوشته بایستی قالب را جداگانه طراحی کنم راهی ندارد یک طرح والد را برای همه نوشته ها نشان دهد؟؟

برای پست ها بله یه برگه دیگه باید میساختید همون جوری نیست یه هدر و فوتر .. بزنید تموم بشه

jahromy
May 2nd, 2020, 01:32
مسئله اینه که بنده ۲۰ تا نوشته با محتوا و عکس متفاوت دارم که محصولات شرکت هستند از طرفی یک برگه حاوی هدر و فوتر مدنظرم در مدیریت برگه ها علاوه بر صفحه اصلی ایجاد کرده ام حالا چطور این برگه را به هر یک از پست های نوشته مرتبط کنم که هر زمان یک نوشته به نمایش در امد محتوا همراه با همان هدر و فوتر همراه شود.؟ دیگر اینکه با ویرایش هدر و فوتر قالب سایت فقط با تغییر برگه محصولات کل سایت هم تغییر کند؟

jahromy
May 2nd, 2020, 18:53
من از المنتور حرفه ای استفاده می کنم و الان دارم هدر و فوتری که در برگه اول سایت طراحی کردم کپی میگیرم و در یکایک نوشته ها اعمال می کنم اینکارم برای زمانیکه بخوام ویرایشی در این دو اعمال کنم مشکل ساز خواهد شد اگر راهی باشه که هدر و فوتر یکجا با المنتور طراحی کردم در بقیه صفحات فراخوانی کنم کار راحتر خواهد شد کسی اطلاع داره بنده را راهنایی کند؟

Asena
May 2nd, 2020, 19:29
من از المنتور حرفه ای استفاده می کنم و الان دارم هدر و فوتری که در برگه اول سایت طراحی کردم کپی میگیرم و در یکایک نوشته ها اعمال می کنم اینکارم برای زمانیکه بخوام ویرایشی در این دو اعمال کنم مشکل ساز خواهد شد اگر راهی باشه که هدر و فوتر یکجا با المنتور طراحی کردم در بقیه صفحات فراخوانی کنم کار راحتر خواهد شد کسی اطلاع داره بنده را راهنایی کند؟

با ایدی تلگرامی ما در ارتباط باشید راهنماییتون کنم

sepahanserver
May 2nd, 2020, 19:40
با درود
وقت بخیر

برای پست ها باید فایل single.php و برای برگه ها فایل page.php ایجاد کنید.

jahromy
May 2nd, 2020, 20:20

این فایل سینگل دقیقا چی هست و چه محتوایی باید داشته باشه اگر اموزشی مرتبط با مسئله بنده لنک بفرمایید ممنون میشم

sepahanserver
May 2nd, 2020, 22:30
این فایل سینگل دقیقا چی هست و چه محتوایی باید داشته باشه اگر اموزشی مرتبط با مسئله بنده لنک بفرمایید ممنون میشم

https://developer.wordpress.org/themes/template-files-section/post-template-files/

jahromy
May 2nd, 2020, 23:34

در پوشه قالبی که استفاده می کنم هر دو فایل حاوی یکسری کد از قبل موجود هست. آیا تغییری باید اعمال کنم؟؟

jahromy
May 4th, 2020, 18:12
راه حل مشکل را پیدا کردم گفتم عنوان کنم دوستان هم استفاده کنند
جالبه که از قالب ها گزینه افزودن جدید و انتخاب سربرگ یا پاورقی از گزینه کشویی ویرایشگر طراحی این قسمت ها باز می شود و در زمان ذخیره کردن یکسری ***** برای اینکه در کدام صفحات نمایش یابد یا در کدام نمایش نیابد قابل اعمال هست.