PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش نمایش پست های وردپرس

primaweb
May 1st, 2020, 07:01
سلام به همگی شما عزیزان
برای من یک سوال پیش اومده چون در حال درحالی یک اسکریپت cms هستم روش های مختلفی رو برای بارگذاری پست ها از دیتابیس استفاده کردم اما روی سئو خیلی تاثیر میذاره روش های من.
شما دوستان عزیز میدونید روش بارگذاری پست ها از دیتابیس وردپرس چطوریه؟
مثال بنده ادرس زیر رو باز میکنم

http://www.example.com/سلام-دنیا

کلمه سلام-دنیا رو شناسایی میکنه و در صورت وحود صفحه رو نمایش میده همراه با تمپلت یا همون قالب
بنده میخوام بدونم کدوم فایل در وردپرس عهده نمایش پست هارو داره و اگر شد سپاس گذار میشم برام همینجا ارسال کنید ... همینطور برای کسب تجربه هم میخوام بدونم:d:d
البته خودم میتونم بگردم تا پیدا کنم اما میخوام هیچ جایی رو جا نندازم و سوال رو از کاردان بپرسم:->

1wp.ir
May 13th, 2020, 16:15
...
روش های مختلفی رو برای بارگذاری پست ها از دیتابیس استفاده کردم اما روی سئو خیلی تاثیر میذاره روش های من..

فکر نکنم اینکه شما از چه طریقی پست و اطلاعاتش رو از دیتابیس بخونید و صفحه رو بسازید مهم باشه . مهم خروجی صفحه هست که مسائل سئو رعایت شده باشه .

gglok
May 13th, 2020, 17:30
سئو کار هرکسی نیست و هر موضوع سایت متفاوته و اینیکه شما میگین تاثیری نداره

primaweb
May 13th, 2020, 23:41
فکر نکنم اینکه شما از چه طریقی پست و اطلاعاتش رو از دیتابیس بخونید و صفحه رو بسازید مهم باشه . مهم خروجی صفحه هست که مسائل سئو رعایت شده باشه .

بله درست میفرمایید.بنده تنها مشکلی دارم اینه به چه شکل لینک هارو شناسایی کنم
مثلا کاربرا میزنه
site.ir/slm

چجوری و در کدوم دایرکتوری هاست فایلی ایجاد کنم با کدی که هر کلمه ای بعد از / نمایش داده میشه رو بررسی کنه داخل دیتا بیس و با پوسته مشخص شده اطلاعات دیتابیس رو نمایش بده .
یعنی کلمه slm رو بررسی کنه و نمایش بده

تنها مشکلم اینه کدی که کل لینک هایی که بارگذاری میشه بعد از / رو دریافت کنه همین و ممنون میشم بگید این روش در سئو مشکلی نداره؟