ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی برنامه نویس خوب وخوش قول

farshid17
April 30th, 2020, 04:09
با سلام دوستان بنده با چندین شرکت کار کردم حتی خیلی معروف برای یکی از سیستم شرکتم ولی همشون یا سرویسی که خواستم ندادن یا خیلی بدقول بودن که به زور تونستم پولم رو بگیرم

برای همین دوستان لطفا کسی اگه میشناسید خوش قول وحرفه ایی باشه یه اسکریپت برامون بنویسه ممنون میشم بهم معرفی کنید و سیستم باید از نظر امنیت هم بالا باشه برنامه نویس الکی نباشه فقط ک***ن بلد باشه ممنون

الویت اول خوش قول بودن الویت دوم برنامه نویس و گرافیک کار خوب ممنون

دوستان خیلی واجبه ممنونم بگید

be099
April 30th, 2020, 14:23
با سلام دوستان بنده با چندین شرکت کار کردم حتی خیلی معروف برای یکی از سیستم شرکتم ولی همشون یا سرویسی که خواستم ندادن یا خیلی بدقول بودن که به زور تونستم پولم رو بگیرم

برای همین دوستان لطفا کسی اگه میشناسید خوش قول وحرفه ایی باشه یه اسکریپت برامون بنویسه ممنون میشم بهم معرفی کنید و سیستم باید از نظر امنیت هم بالا باشه برنامه نویس الکی نباشه فقط ک***ن بلد باشه ممنون

متاسفانه در ایران چنین چیزی یافت نمیشه
ایران کلا برنامه نویس نداره اونایی که واقعا برنامه نویسن برای خودشون استارتاپ میزنن یا شروع میکنن به تدریس

بقیه ۹۹ درصد فریمورک نویسن کلا یه دوره ۲۰ ساعته لاراول دانلود کرده دیده زرتی زده طراح و برنامه نویس حالا اگه بش بگی دوتا کلاس خودت تعریف کن ، یه منطق ساده بنویس ، میره غیب میشه یا شروع میکنه اسمای عجیب غریب میاره میگه من فرانت عند کار میکنم یا میگه من فقط بک عندم یا این کاری که شما میخواین شیش ماه زمان میبره و بهتره از این پلاگین که (به زور) فارسیش کردم (ناقصش کردم و ریدم توش) استفاده کنی

نه وقت بقیه نه پول بقیه براشون مهم نیست فقط چارتا کلاس و متد آماده سر هم میکنن و تقاضای میلیون میکنن.

farshid17
May 1st, 2020, 02:00
بعضی ها هستن نمیشه همه رو تو یه دسته قرار داد ولی درکل حرفتون درسته سایت بزرگم همشون یا وردپرس میزنند یا خوب طراحی نمیکنند

ULTRAWEB
May 1st, 2020, 04:40

سلام
برنامه نویسی که برنامه نویس باشه خوش قول نیس :) یعنی رسم اول برنامه نویس بودن بدقولی هس و اتفاقاتش
بعدشم برنامه نویسی برنامه نویس باشه بعدش گرافیک کار نیس یعنی باید کارو به دودسته افراد بده و اینو خودش میفهمه و میسپاره بخش گرافیکی رو به کاردانش
بعدشم برنامه نویس شما لازم نداری شماباید دنبال یک تیم برنامه نویس باشی به خواستتت برسی و هزینه کنی البته بازم ایران برنامه نویس نداره البته برنامه نویس داره
ولی تیم درست حسابی نیس باشه هم به قیمت خون باباشون میخوان مثلا یک ماشین حساب بنویسن تحویل بدن;)
کاروبروبسپاردست هندی ا و چینی ااااا بهتره مخصوصا فری لنسرهاشون