توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود ایران با ترافیک نامحدود
AmirWWP
April 29th, 2020, 16:54
سلام وقت بخیر دوستان.
نیاز به هاست دانلود ایران با ترافیک نامحدود و فضای 50 گیگ دارم
دایرکت ادمین یا سی پنلش مهم نیست. فقط از php ساپورت کنه.
مصرف هم برای سایت آهنگ هست.
Marshall
April 29th, 2020, 17:47
با سلام
پیشنهاد من به شما شرکت نت افرازه
هم پشتیبانی خوبی دارند و هم کارشون خیلی خوبه
هاست طلایی
(https://www.netafraz.com/%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 8%AF)کد تخفیف 12 درصد:
UC457CYI
amirizadi
April 29th, 2020, 19:07
با سلام و احترام
50 گیگابایت لینوکس(سیپنل)
پهنای باند نامحدود
اف تی پی اکانت نامحدود
ساب دومین نامحدود
پارک و Addon دومین نامحدود
نیاز به هاست دانلود ایران با ترافیک نامحدود و فضای 50 گیگ دارم
دایرکت ادمین یا سی پنلش مهم نیست. فقط از php ساپورت کنه.
مصرف هم برای سایت آهنگ هست.
با سلام
(سرویس FTP دانلود ایران بدون درگیری با منابع رم، پردازنده، نگهداری سیستم عامل و ...) :
از ایران با بهترین کیفیت و بهترین درایو ذخیره سازی Enterprise با حجم حداقل 100 گیگابایت 59 هزار تومان قابل ارائه میباشد.
* پله کانی با افزایش حجم نیز قیمت محاسبه هر گیگ کاهش خواهد یافت و حجم قابل افزایش است.
* امکان اتصال به صورت درایو جداگانه به فایل منیجر هاست سایت شما (در صورتی دسترسی به روت سرور یا همان میزبانی بر روی سرور مجازی / اختصاصی)
* وب سرور iis + وب سرور nginx_apache میباشد، پنل نیز دایرکت ادمین میباشد. همچنین در صورتی که سایت شما بر روی سرور مجازی حداقل که دسترسی روت دارد میزبانی شود امکان اتصال به سایت شما به صورت مستقیم میباشد.
* ترافیک نیم بها کاربران adsl مخابرات و پارس انلاین تهران (محاسبه شدن ترافیک نیم بها در سازمان تنظیم مقررات)