توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب با هتزنر
eylord
April 29th, 2020, 11:38
هتزنر یک ایمیل زده که داری از مک ادرس هایی استفاده میکنی که مجاز نیستی به استفاده .
کلا دو تا سینگل ایپی خریدم .
یکیش دادم به میکروتیک .
یکیشم روی سرور ویندوزی هست.
فقط هم از مک هایی استفاده کردم که مجاز هست .
روی میکروتیک هم فقط یک v-p-n هست با چنتا کاربر.
بنظرتون بخاطر میکروتیکه ؟!
ali0000
April 29th, 2020, 13:14
هتزنر یک ایمیل زده که داری از مک ادرس هایی استفاده میکنی که مجاز نیستی به استفاده .
کلا دو تا سینگل ایپی خریدم .
یکیش دادم به میکروتیک .
یکیشم روی سرور ویندوزی هست.
فقط هم از مک هایی استفاده کردم که مجاز هست .
روی میکروتیک هم فقط یک v-p-n هست با چنتا کاربر.
بنظرتون بخاطر میکروتیکه ؟!
درود، پیشنهاد میشه از سرویس دهنده دیگه سرور تهیه کنید، هتزنر یکی از آماتور ترین پشتیبانی ها رو داره و قوانینی که فقط خودشون ازش آگاهن ! من از xlhost سرور تهیه کردم و مشکل خاصی نبوده...
You can use this MAC addresses only for internal communication.
There should be no layer-2 connection between your VMs and your physical NIC in order to solve the problem.
- - - Updated - - -
درود، پیشنهاد میشه از سرویس دهنده دیگه سرور تهیه کنید، هتزنر یکی از آماتور ترین پشتیبانی ها رو داره و قوانینی که فقط خودشون ازش آگاهن ! من از xlhost سرور تهیه کردم و مشکل خاصی نبوده...
ممنون از راهنماییتون اما چون استفاده شخصی هست به صرفه نیست هزینه های زیاد کنم . سایت بالا فکنم کمترین قیمت 80 دلار بود
You can use this MAC addresses only for internal communication.
There should be no layer-2 connection between your VMs and your physical NIC in order to solve the problem.
- - - Updated - - -
ممنون از راهنماییتون اما چون استفاده شخصی هست به صرفه نیست هزینه های زیاد کنم . سایت بالا فکنم کمترین قیمت 80 دلار بود
ببینید اواسط صفحه توضیحات کمکتون میکنه قسمت Network Configuration , Single IP addresses
https://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en
eylord
April 29th, 2020, 14:37
ببینید اواسط صفحه توضیحات کمکتون میکنه قسمت Network Configuration , Single IP addresses
https://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en
دوست عزیز امکانش هست واضح تر بفرمایید .
من اون مطالب رو کامل خوندم .
درخواست ایپی سینگل کردم و همراه هر ایپی یک مک دریافت کردن که به هر ماشین مجازی یک مک دادم در قسمت نتورکشون .