توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه در ایرنیک و ممنوعیت های آن!
ard67
April 29th, 2020, 01:07
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
چند دقیقه وقت خودتون رو بزارید و مطلب مهم رو بخونید!
بنده از شخصی دامین ir خریدم و زمانیکه ایشون کد انتقال رو دادند و من توی پنل خودم وارد کردم برای ارور اومد که این دامنه برای انتقال ممنوع است!
زنگ زدم به ایرنیک و گفتند که مجوز سایت ساماندهی رو باید بگیرید samandehi.ir، ما ثبت نام کردیم تو سایت ساماندهی و احراز هویت هم شدیم و سایت رو ثبت کردیم اما متاسفانه سایت ما با گذشت 7 روز و با کلی تماس و تیکتی که دادیم و پاسخی هم نگرفتیم درخواست ما رد شد!!!
توی توضیحاتیکه در قسمت رد درخواست نوشته بودند که با (مجوز مراجع زیربط نیازمند است)
حالا از شنبه این هفته تا الان کلی تیکت دادیم و تماس گرفتیم با ساماندهی اما هیچ کس پاسخگو نیست نه جواب تیکت رو میدن و نه تلفن، تنها کسی که وصل میشه و پاسخ میده قسمت آبدارخونشه!!!
من حتی تو سایت saramad.ir هم ثبت نام کردم 2 روز پیش و تمام اطلاعات از سوء پیشینه و... رو بارگذاری کردم حتی اونجا هم پاسخی نمیدند
با توجه به اینکه این دو تا سایت (ساماندهی و سرامد) هر دو از یک سازمان مدیریت میشند چکاری باید بکنیم؟؟؟
کارشناسی هم که تایید میکنه آقای بزرگمنش هست با شماره 02145268 داخلی 142
خداشاهده الان بیشتر از دو هفته میشه پاسخگو نیستند. به بهانه کرونا جواب هیچکسی رو نمیدم.
مستنداتم رو پیوست میکنم تا ببینید.
gharibion
April 29th, 2020, 01:13
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
چند دقیقه وقت خودتون رو بزارید و مطلب مهم رو بخونید!
بنده از شخصی دامین ir خریدم و زمانیکه ایشون کد انتقال رو دادند و من توی پنل خودم وارد کردم برای ارور اومد که این دامنه برای انتقال ممنوع است!
زنگ زدم به ایرنیک و گفتند که مجوز سایت ساماندهی رو باید بگیرید samandehi.ir، ما ثبت نام کردیم تو سایت ساماندهی و احراز هویت هم شدیم و سایت رو ثبت کردیم اما متاسفانه سایت ما با گذشت 7 روز و با کلی تماس و تیکتی که دادیم و پاسخی هم نگرفتیم درخواست ما رد شد!!!
توی توضیحاتیکه در قسمت رد درخواست نوشته بودند که با (مجوز مراجع زیربط نیازمند است)
حالا از شنبه این هفته تا الان کلی تیکت دادیم و تماس گرفتیم با ساماندهی اما هیچ کس پاسخگو نیست نه جواب تیکت رو میدن و نه تلفن، تنها کسی که وصل میشه و پاسخ میده قسمت آبدارخونشه!!!
من حتی تو سایت saramad.ir هم ثبت نام کردم 2 روز پیش و تمام اطلاعات از سوء پیشینه و... رو بارگذاری کردم حتی اونجا هم پاسخی نمیدند
با توجه به اینکه این دو تا سایت (ساماندهی و سرامد) هر دو از یک سازمان مدیریت میشند چکاری باید بکنیم؟؟؟
کارشناسی هم که تایید میکنه آقای بزرگمنش هست با شماره 02145268 داخلی 142
خداشاهده الان بیشتر از دو هفته میشه پاسخگو نیستند. به بهانه کرونا جواب هیچکسی رو نمیدم.
مستنداتم رو پیوست میکنم تا ببینید.
سلام ،
من اگر جای شما بودم این همه مدارک رو برای این سامانه های بی در و پیکر بارگذاری نمی کردم .
دامین بین المللی با هر پسوندی با هر عبارتی ( حتی لغات ***** ) در کسری از ثانیه قابلیت ثبت دارد بدون هیچ دردسر و مدرکی .
خودتان را درگیر این سامانه های وطنی نکنید.
ard67
April 29th, 2020, 01:21
متاسفانه چاره ای نداشتم و من واقف هستم به این مسئله که امکان داره اطلاعات هویتی هک بشه و سوء اسفاده کنند.
الان هم بابت اون دامین 15 میلیون تومن پول دادم و پولم قابل برگشت نیست که بیخیال بشم.
تا آخرش میرم و دامین من اولش bit داره برای همین فکر میکنند برای ارزهای دیجیتاله
هر چقدر هم توضیح بدی انگار براشون فایده نداره
ali-rezam
April 29th, 2020, 02:32
منم مشکل شما رو برای چند دامین داشتم
دامنه هایی که به موضوعاتی مثل : پرداخت ، ارز دیجیتال ، ارز و سکه و طلا ، استعلام خلافی و... مربوط میشد هیچکدام تایید و یا ثبت جدید نشدند! جالبه دامنه در مالکیت فرد قبلی بدون هیچ مورد و مشکلی قرار داشت.
البته من مثل شما پیگیر نشدم چون نه علاقه ای به دادن این همه اطلاعات داشتم و نه هزینه چندانی کرده بودم که پیگیر بشم
الان هم دامنه ها تحت مالکیت هیچکسی نیستند و هویز هم ندارند و برای ثبت جدید هم در دسترس نیستند...
ard67
April 29th, 2020, 02:39
منم مشکل شما رو برای چند دامین داشتم
دامنه هایی که به موضوعاتی مثل : پرداخت ، ارز دیجیتال ، ارز و سکه و طلا ، استعلام خلافی و... مربوط میشد هیچکدام تایید و یا ثبت جدید نشدند! جالبه دامنه در مالکیت فرد قبلی بدون هیچ مورد و مشکلی قرار داشت.
البته من مثل شما پیگیر نشدم چون نه علاقه ای به دادن این همه اطلاعات داشتم و نه هزینه چندانی کرده بودم که پیگیر بشم
الان هم دامنه ها تحت مالکیت هیچکسی نیستند و هویز هم ندارند و برای ثبت جدید هم در دسترس نیستند...
درسته، برای صاحب قبلیش کار میکنه و مشکلی نداره. کلا اینماد و ساماندهی و سرامد ارگانهایی هستند که حال و حوصله جواب دادن رو ندارند. خاصیت اینا رو نمیدونم چیه. من 2 - 3 مورد سایت های شرط بندی و ص.یغه یابی دیده بودم که اینماد و ساماندهی داشتند. واویلا!
Lovely Crazy
April 29th, 2020, 03:03
سلام
از طریق تیکت خیلی دیر جواب میدن و برای تائیده گرفتن توی ساماندهی چه سایت باشه چه دامنه معمولا 1 هفته با بیشتر زمان میبره
شماره تماس هایی هم که دارن اصلا جواب نمیدن خودتونم خسته نکنید! حضوری برید
مثلا برای سایت فیلم باید از ساترا مجوز بگیرید که 6 ماه ! برسی مدارک طول میکشه جالبه که شماره تماس های توی سایتشون رو جواب نمیدن ، به من که زنگ زدن برای صحبت و تائید اصلا اون خط نبود ، جالبه که زنگ هم میزنم به اون خط خیلی راحت جواب میدن :| یه خورده که نه خیلی صبر میخواد تا نتیجه بگیرید
- - - Updated - - -
سایت سرامد هم که ثبت نام کردید اصلا ربطی به این موضوع فکر نکنم داشته باشه !
artinma
April 29th, 2020, 03:08
متاسفانه چاره ای نداشتم و من واقف هستم به این مسئله که امکان داره اطلاعات هویتی هک بشه و سوء اسفاده کنند.
الان هم بابت اون دامین 15 میلیون تومن پول دادم و پولم قابل برگشت نیست که بیخیال بشم.
تا آخرش میرم و دامین من اولش bit داره برای همین فکر میکنند برای ارزهای دیجیتاله
هر چقدر هم توضیح بدی انگار براشون فایده نداره
فروشنده مبلغ رو برنمیگردونه؟
ard67
April 29th, 2020, 03:24
فروشنده مبلغ رو برنمیگردونه؟
خیر، میگه ربطی بهش نداره که مجوز میخواد!
- - - Updated - - -
سلام
از طریق تیکت خیلی دیر جواب میدن و برای تائیده گرفتن توی ساماندهی چه سایت باشه چه دامنه معمولا 1 هفته با بیشتر زمان میبره
شماره تماس هایی هم که دارن اصلا جواب نمیدن خودتونم خسته نکنید! حضوری برید
مثلا برای سایت فیلم باید از ساترا مجوز بگیرید که 6 ماه ! برسی مدارک طول میکشه جالبه که شماره تماس های توی سایتشون رو جواب نمیدن ، به من که زنگ زدن برای صحبت و تائید اصلا اون خط نبود ، جالبه که زنگ هم میزنم به اون خط خیلی راحت جواب میدن :| یه خورده که نه خیلی صبر میخواد تا نتیجه بگیرید
- - - Updated - - -
سایت سرامد هم که ثبت نام کردید اصلا ربطی به این موضوع فکر نکنم داشته باشه !
40488
این ایمیل زمانیکه درخواست من رد شد اومد و من سرچ کردم و وارد سایت شدم. البته همون سازمانی هست که ساماندهی توشه http://login.saramad.ir/Pages/default.aspx
قسمت ثبت سایت رفتم. دیگه نمیدونم باید چطوری راهنمایی بگیرم. البته مثل آدمیزاد نمیگن که چیکار باید کنیم
be099
April 29th, 2020, 04:21
- - - Updated - - -
40488
این ایمیل زمانیکه درخواست من رد شد اومد و من سرچ کردم و وارد سایت شدم. البته همون سازمانی هست که ساماندهی توشه http://login.saramad.ir/Pages/default.aspx
قسمت ثبت سایت رفتم. دیگه نمیدونم باید چطوری راهنمایی بگیرم. البته مثل آدمیزاد نمیگن که چیکار باید کنیم
با احترام ایشون بسیار پفیوز هستند
شما پول رو برای خرید دامین دادین و همکاری نکردن فروشنده اونم با این مبلغ سنگین 15 میلیون تومن اوج نامردیه
و تعجب نکن اگه آدمی با این طرز فکر (احمقانه) فردا دامین رو به شخص دیگه ای هم بفروشه
ard67
April 29th, 2020, 04:35
با احترام ایشون بسیار پفیوز هستند
شما پول رو برای خرید دامین دادین و همکاری نکردن فروشنده اونم با این مبلغ سنگین 15 میلیون تومن اوج نامردیه
و تعجب نکن اگه آدمی با این طرز فکر (احمقانه) فردا دامین رو به شخص دیگه ای هم بفروشه
والا میگه قانونش اینه، تو میخوای استفاده کنی خودتم دنبال مجوزش باش.
بدبختی اینه که پول رو بصورت بیت کوین دادم و چاره ای ندارم و نمیتونم به اون صورت اعتراض کنم. این سازمان بی مصرف هم جوابگو نیست که به حقم برسم.
Rezash
April 29th, 2020, 08:23
کلمه bit و کلماتی مثل bank مدت هاست نه تایید می شوند و نه منتقل
البته یک مقدار شانسی هست و یک مقدار هم رابطه
فروشنده ها هم اکثرا از این موضوع مطلع هستند
اما اینکه اعتماد کردید و خرید رو بدون واسطه معتبر اون هم با بیت انجام دادید خیلی جای تعجب داره !
بدون رابطه بعید می دونم بتونید دومین رو تایید کنید
و اینکه فروشنده به شما فقط یک کد انتقال داده و دامین هنوز در پنل خودش و به نام خودش هست ! و چیزی معامله نشده
hoka
April 29th, 2020, 11:36
کلمه bit و کلماتی مثل bank مدت هاست نه تایید می شوند و نه منتقل
البته یک مقدار شانسی هست و یک مقدار هم رابطه
فروشنده ها هم اکثرا از این موضوع مطلع هستند
اما اینکه اعتماد کردید و خرید رو بدون واسطه معتبر اون هم با بیت انجام دادید خیلی جای تعجب داره !
بدون رابطه بعید می دونم بتونید دومین رو تایید کنید
و اینکه فروشنده به شما فقط یک کد انتقال داده و دامین هنوز در پنل خودش و به نام خودش هست ! و چیزی معامله نشده
و همچنین کلمه ی crypto
Lovely Crazy
April 29th, 2020, 15:10
- - - Updated - - -
40488
اول اطلاعاتتو باید کامل کنی هر چیزی که لازم داره بعدش از بخش صدور مجوز واحد های دیجیتال فکر کنم باید درخواست بدید که نمیدونم چقدر طول میکشه!
انقدر منو اینور اونور بردن که پشمیون شدم و بدون مجوز دارم کار میکنم
ard67
April 29th, 2020, 17:11
اول اطلاعاتتو باید کامل کنی هر چیزی که لازم داره بعدش از بخش صدور مجوز واحد های دیجیتال فکر کنم باید درخواست بدید که نمیدونم چقدر طول میکشه!
انقدر منو اینور اونور بردن که پشمیون شدم و بدون مجوز دارم کار میکنم
مسئولش شخصی هست به اسم قناعت بیشه و تازگی اومده تو این سازمان. تو این 10 روز اصلا نتونستم صحبت کنم. هر چی تماس و تیکت فایده نداره.
salar123-user8
April 29th, 2020, 18:24
نمیدونم برای شما جواب میده یا نه. ولی اینماد میگیری نماد ساماندهی هم همراهش فعال میشه. از سمت اینماد درخواست بده شاید مشکلت حل شد.
ard67
April 29th, 2020, 18:41
نمیدونم برای شما جواب میده یا نه. ولی اینماد میگیری نماد ساماندهی هم همراهش فعال میشه. از سمت اینماد درخواست بده شاید مشکلت حل شد.
بله. اطلاع دارم.
اما صحبت اینه که دامین انتقال داده نمیشه و برای انتقال و ثبت تاییدیه ساماندهی رو میخوان
gglok
April 29th, 2020, 19:16
اخه دامنه ایرانی ارزشی داره اصلا بهش نگاه کرد؟ تی کی رایگان سوار کنی رو سایت سنگین تری داداش
Lovely Crazy
April 30th, 2020, 00:20
مسئولش شخصی هست به اسم قناعت بیشه و تازگی اومده تو این سازمان. تو این 10 روز اصلا نتونستم صحبت کنم. هر چی تماس و تیکت فایده نداره.
کلا جواب هم بدن نمیدونم چرا ولی پروسه کاریشون خیلی الکی طولانی و پیچیدست!
بهترین کار فروختن دامنه با قیمت پایین تر به کسیه که بتونه مشکلش رو حل کنه
Lovely Crazy
May 7th, 2020, 17:29
نمیدونم برای شما جواب میده یا نه. ولی اینماد میگیری نماد ساماندهی هم همراهش فعال میشه. از سمت اینماد درخواست بده شاید مشکلت حل شد. دوستان کسی از این صحبتی که دوستمون کرد خبر داره؟ و اینکه برای گرفتن اینماد چه کاری باید انجام بدیم؟
persianws
May 7th, 2020, 20:12
دوستان کسی از این صحبتی که دوستمون کرد خبر داره؟ و اینکه برای گرفتن اینماد چه کاری باید انجام بدیم؟
برای گرفتن نماد اعتماد باید 175 هزار تومان پول بدید همین ...
OMIDTU5
May 7th, 2020, 21:39
دوست عزیز قبلا هم من رو برای یه مشکل مشابه فرستادند دفتر اسناد رسمی و ازم تعهد محضری گرفتن . این مشکلات رو هرکجای دنیا بگی بهت پناهندگی میدن
فقط مونده برای تغییر dns هم یه دکمه برای کسب تکلیف از دفتر مراجع تقلید به اپشن های دامین اضافه کنن ... :60:
SV24.CO
May 14th, 2020, 20:24
وقتتون رو برای کسب و کار ایرانی تلف نکنید که عاقبت نداره واقعا
کلا عطای این مملکت رو باید به لقایش بخشید
هر مدل سنگی که لازم باشه جلوی پای شما می گذارن که کسب و کار شما پا نگیره