توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای راه اندازی سیستم پیام کوتاه چی کار کنم؟
StAbbER
February 23rd, 2011, 21:14
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من میخوام یک سامانه پیام کوتاه راه اندازی کنم و بتونم پیام تبلیغاتی ارسال کنم و امکان دریافت هم وجود داشته باشه.
در واقع میخوام سایتی مانند این سایت افتتاح کنم Rahavard Andisheh SMS Service|| (http://www.rahanet.ir/)
چه چیز هایی لازمه و اگه میشه قیمت تقریبی هم میخوام بدونم.
مر30
قزوین هاست
February 23rd, 2011, 21:19
شمامی توانید از سایت هایی که نمایندگی ارسال اس ام اس می دهند نمایندگی بگیرید
همچنین اگر صرفا جهت ارسال تبلیغات باشه و فقط خودتون می خواهید استفاده کنید می توانید برای خودتون یک اکانت ارسال اس ام اس + شارژ بخرید و بدون خرج اضافی به تبلیغات بپردازید
StAbbER
February 23rd, 2011, 21:33
نه فقط برای خودم نمیخوام!
میشه چند تا از این سایت ها رو معرفی کنید؟
در ضمن من اگه بخوام مانند همین سایتها یه سایت بزرگ اففتاح کنم و بتونم نمایندگی بدم خودم چه چیزی نیاز هست؟؟(قیمت مهم نیست فقط میخوام انجام بشه)
itjavani
February 23rd, 2011, 21:49
با سلام
1- اگر قصد ارسال تبلیغاتی دارید میتونید یک پنل + شماره اختصاصی خرید کنید و علاوه بر ارسال ، دریافت نیز داشته باشید...(اگر خواستید درخدمتیم...)
2- اگر قصد فروش پنل دارید میتونید پنل نمایندگی پیام کوتاه دریافت کنید و خودتون بتونید یوزر بسازید و یوزرهاتون رو منیج کنید(اگر خواستید درخدمتیم...)
3- اگر قصد دارید سرویسی کاملا مستقل داشته باشید ابتدا باید پنلی حرفه ای و کاملا امن داشته باشید سپس از اپراتورهای موجود(رهیاب،آتیه،مگفا،{چها رمیش هم توراهه}) وب سرویس و شماره تهیه کنید و مقداری شارژ خریداری کنید تا بتونید یک سرویس دهنده باشید...
لازم به ذکر هست که داشتن شرکت و حقوقی بودن جهت مورد3 الزامی میشه گفت هست...
اینطوریا هم که میگن نیست و راه اندازی مورد3 هزینه بالایی داره!
موفق باشید...
iacbook
February 23rd, 2011, 23:36
درود
بزرگترین سامانه پیام کوتاه کشور درراه است!
تا یکی دو هفته ی آینده ...
تاپیک مربوطه :
http://www.webhostingtalk.ir/f174/20792/
ارائه ی
نمایندگی فروش نرم افزارهای پیامک
نمایندگی فروش خط های اس ام اس
نمایندگی فروش شارژ ارسال و دریافت
دریافت سامانه اختصاصی پیامک
استفاده از وب سایت مرکزی و ...
بزودی اطلاع رسانی کامل انجام می شود...
سپاس
قزوین هاست
February 23rd, 2011, 23:53
با توجه به اینکه دوستمون گفتند سایت مگفا،رهیاب ،اتیه مرکز اصلی شماره های 3000،2000،1000 هستند
می توانید در گوگل سرچ کنید و وارد سایت هاشون بشوید
اما فکر می کنم خرج زیادی بخواهد
amiri113
February 24th, 2011, 00:03
سايت عصر اس ام اس هم بزودی راه اندازی ميشه: .: AsreSMS - (http://www.asresms.com)
التماس دعا
با تشکر
amrdata
February 24th, 2011, 00:23
به نظر من به طور مستقیم از شرکت های مگفا و رهیاب سرویس بگیرید
و اگر به طور مستقیم اقدام نمی کنید از یک شرکت مطمئن خرید کنید چون خدمات اس ام اس دردسر خیلی خیلی زیادی داره
یا علی
iacbook
February 24th, 2011, 00:53
شرایط ارائه نمایندگی توسط مگفا - رهیاب - آتیه :
-شرکت رسمی و قرارداد رسمی جهت دریافت نمایندگی ( سه نسخه قرارداد : یکی نزد شرکت نماینده ، دیگری جهت ارسال به MCI و سومی نزد خودتان )
- ضمانت خرید ماهانه چند میلیون تومان پیامک ( در صورتی که نتوانید به درخواست خرید خود عمل کنید از ضمانت شما استفاده می شود! )
- نیاز به برنامه نویسی حرفه ای جهت نرم افزار ارسال و دریافت ( بماند که مشکلات کار کردن با batch های ارسال اس ام اس و تبدیل به متدهای هگزا و استفاده از چرخه های ارسال و همچنین سیستم محاسبات ارسال و دریافت پیامک به دلیل نامشخص بودن اینکه پیامک ها ارسال می شوند یا نمی شوند کار را در برنامه نویسی این سیستم بسیار پیچیده می کند و زمان و تجربه بسیار زیادی را می طلبد ... )
- قابلیت ساخت وب سرویس جهت ارائه به مشتریانتان
- نیاز به سروری قدرتمند و کاملاً امن و مطمئن ( هاست اشتراکی جوابگوی این کار در سطح نمایندگی اصلی نیست! )
اینها تجربه ای بود که در این مدت که روی بزرگترین سامانه پیامک ایران کار می کردیم بدست آوردیم و امیدوارم بتوانیم با وجود تمام مشکلاتی که در این مدت پیش رو داشتیم سرویس های قدرتمندی را در این زمینه ارائه دهیم .........
سپاس
amrdata
February 24th, 2011, 08:26
شرایط ارائه نمایندگی توسط مگفا - رهیاب - آتیه :
-شرکت رسمی و قرارداد رسمی جهت دریافت نمایندگی ( سه نسخه قرارداد : یکی نزد شرکت نماینده ، دیگری جهت ارسال به MCI و سومی نزد خودتان )
- ضمانت خرید ماهانه چند میلیون تومان پیامک ( در صورتی که نتوانید به درخواست خرید خود عمل کنید از ضمانت شما استفاده می شود! )
- نیاز به برنامه نویسی حرفه ای جهت نرم افزار ارسال و دریافت ( بماند که مشکلات کار کردن با batch های ارسال اس ام اس و تبدیل به متدهای هگزا و استفاده از چرخه های ارسال و همچنین سیستم محاسبات ارسال و دریافت پیامک به دلیل نامشخص بودن اینکه پیامک ها ارسال می شوند یا نمی شوند کار را در برنامه نویسی این سیستم بسیار پیچیده می کند و زمان و تجربه بسیار زیادی را می طلبد ... )
- قابلیت ساخت وب سرویس جهت ارائه به مشتریانتان
- نیاز به سروری قدرتمند و کاملاً امن و مطمئن ( هاست اشتراکی جوابگوی این کار در سطح نمایندگی اصلی نیست! )
اینها تجربه ای بود که در این مدت که روی بزرگترین سامانه پیامک ایران کار می کردیم بدست آوردیم و امیدوارم بتوانیم با وجود تمام مشکلاتی که در این مدت پیش رو داشتیم سرویس های قدرتمندی را در این زمینه ارائه دهیم .........
سپاس
ممنون از دوست خوبمون که ما را از این شرایط مطلع کردن
IranianServer
February 24th, 2011, 11:05
کاری به سرویس دوستان ندارم ، اما من به شما سایت iran.tc رو پیشنهاد می کنم ، واقعاً قیمت ارزان و عالی ، اپراتور رسمی
iacbook
February 24th, 2011, 12:00
درود
در مورد سایتی که دوست خوبم ایرانیان سرور معرفی کردند:
- با توجه به چیزی که مشخصه شرکت رسمی نیستند ===> بنابراین اپراتور رسمی نمی تواند باشد.
- خط های اس ام اسی که ارائه می دهند خیلی بالاتر از قیمت هاییست که توسط شرکت ما ارائه می شوند.
- مشتری در انتخاب خط آزاد نیست و فقط باید از پیش شماره های مشخص شده در سایت فوق خریداری کند. -------> دلیل: نمایندگی غیرمستقیم از مگفا دارند و فقط می توانند با توجه به پیش شماره هایی که خریداری نموده اند خط ارائه دهند.
- قیمت خط هایی که ارائه می دهند نسبت به ما بسیار بالاتره و اصلاً قابل مقایسه نیست.
و ...
اما مزایایی که توسط سامانه خدمات الکترونیک ایاک بوک ( شرکت هنر عمران ایرانیان ) ارائه می شوند:
- ما خط را حتی از مگفا هم پایین تر ارائه می دهیم! ( می توانید با نمایندگان فعلی مخابرات تماس حاصل نمایید و استعلام قیمت ها را بگیرید. )
- سامانه ای که ارائه می دهیم بسیار بسیار حرفه ای طراحی شده و امکانات بسیار جالبی داره که در هیچ کدام از این سایت ها ارائه نمی شود ، در صورتیکه ما علاوه بر سامانه مرکزی و کاربران آنلاین به وب سایت ها نیز سامانه اختصاصی ارائه می دهیم تا روی وبسایت خودشان راه اندازی کنند و مثل همین سایت ها سرویس دهی کنند!
- مشتری در انتخاب خط کاملاً آزاد است و هر شماره ای که بخواهد درصورت موجود بودن ارائه می دهیم!
- خودمان نمایندگی ارائه می دهیم ....
- تعرفه ها را نیز تا حد امکان پایین تر از تمام این سایت ها ارائه می دهیم که بزودی اعلام می شود .......
سپاس
sainaweb
July 31st, 2011, 17:41
با سلا م .
دوستان عزیز برای راه اندازی سایت پیامک میتوانند از شرکت تجارت الکترونیک ساینا استفاده کنند و سایت اختصاصی پیامک داشته باشند .
( با استفاده از این سرویس شما میتوانید در کنار فروش خط اختصاصی و سامانه , نمایندگی هم بفروشید )
گوشه ای از امکانات نماینگان ما به شرح زیر است
1. ایجاد و ویرایش کاربر جدید
2. دسته بندی کاربران
3. حذف کاربران
4. تغییر رمز عبور کاربران
5. تعیین قیمت ارسال پیامک برای هر دسته از کاربران
6. تعیین قیمت استفاده از خدمات برای کاربران
7. اختصاص شماره ی اختصاصی به کاربران
8. افزایش موجودی کاربران
9. مشاهده ی لیست تراکنش کاربران
10. مدیریت شماره حساب ها
11. مشاهده ی فیش های بانکی تأیید نشده ی کاربران
12. مشاهده ی پرداخت های اینترنتی از بانک سامان و پارسیان
13. ثبت فیش بانکی برای مدیریت اصلی سیستم
14. مشاهده ی تراکنش ها با مدیریت اصلی سیستم
15. ایجاد کاربر برای سیستم sms card
16. اضافه کردن جک برای sms card
17. اضافه کردن فال برای sms card
18. مدیریت منوهای سایت
19. پشتیبانگیری از سیستم
20. ایجاد پشتیبان آنلاین ( نمایش آیکن آنلاین یا آفلاین بودن در یاهو )
21. مدیریت اخبار
22. ایجاد صفحات ثابت به تعداد نامحدود
23. مشاهده ی پیامک های ارسال شده
24. مشاهد ی پیامک های دریافت شده
25. جستجو در پیامک های ارسال شده
26. جستجوی کاربران
27.ایجاد زیرنماینده ( نمایندگان شما)
27.فروش خط اختصاصی هر 3 اپراتور (1000و2000و3000)
28.ماژول رایگان پرداخت آنلاین همه بانک ها
29. فروش پنل ارسال ایمیل تبلیغاتی
و بیش از 20 امکان دیگر که در هیچ شرکتی ندیده اید ...
با نوجه به انکه تعداد نمایندگان محدود است لطفا هرچه سریعتر برای خرید و اطلاعات بیشتر با ایمیل payamak.us@gmail.com تماس بگیرید یا پ.خ دهید .