فقط چیزی که نمیدونم اینه که دوتا سرور با این تفاوت در cpu چطور قیمتشون یکسان هست ؟!
mizban97
April 26th, 2020, 07:34
سلام خدمت دوستان عزیز .
ما جدیدا یه دیتاسنتر جدیدی رو برای تهیه سرور انتخاب کردیم ولی در نوع مشخصات موندیم کدوم رو انتخاب کنیم .
دوتا سرور هستن با هزینه و رم و هارد یکسان
ولی پردازنده شون فرق داره :
یکی : AMD Ryzen 5 3600 Hexa-Core
یکی : Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
خوب با توجه به اینکه ما برای مجازی سازی میخوایم به نظرتون چه نوع پردازنده میتونه برامون مناسب باشه ؟ و چرا ؟ ممنون میشم دلایل برتری رو هم بفرمایید .
در بنچ مارکشون رو درآوردم ولی هرکدوم یه مزایا و معایبی داره گفتم اینجا هم مطرح بشه بهتره
ممنون میشم از راهنمایی تون
سلام وقت بخیر
از سری amd استفاده کنید.
ColdWorld
April 26th, 2020, 12:10
خیلی ممنون از لطفتون.
بله تمامی شواهد اینو میگن.
فقط چیزی که نمیدونم اینه که دوتا سرور با این تفاوت در cpu چطور قیمتشون یکسان هست ؟!
شکست انحصار اینتل توسط amd و رقابت شدید باعث شده قیمت ها اینطوری باشه. سری های رایزن amd فوق العاده ان
Optimus
April 26th, 2020, 13:55
باید بررسی بشه که تمامی یسیتم عامل ها با سری پردازنده های چدید amd سازگاری و کارکرد عالی دارند یا خیر؟
ما هنوز تست نکردیم اما مشتاقیم که بدونیم اگر اوکی هست روی این سری پردازنده هم سرمایه گذاری کنیم
سری 6 مخصوصا 6 هسته ای هست و فرکانس خوبی داره
succes
April 26th, 2020, 18:54
باید بررسی بشه که تمامی یسیتم عامل ها با سری پردازنده های چدید amd سازگاری و کارکرد عالی دارند یا خیر؟
ما هنوز تست نکردیم اما مشتاقیم که بدونیم اگر اوکی هست روی این سری پردازنده هم سرمایه گذاری کنیم
سری 6 مخصوصا 6 هسته ای هست و فرکانس خوبی داره
بله با چیزی که من میخواستم نصب و راه اندازی کنم کاملا اوکی هست و واقعا هم سرعت و پردازش بصورت محسوسی بالاست ... ممنون از راهنمایی های خوبتون
soheil869
April 29th, 2020, 06:14
با سلام
نظر شخصی من رو این هست که هیچکدوم
چون هیچکدوم از این سی پی یو ها برای کارکرد زیاد نیست
و هیچکدوم رم ecc رو پستیبانی نمی کنند
اما در هرصورت
تعداد پردازنده های بیشتر هست ولی از نظر شخصی من پردازنده های اینتل عمر خیلی بیشتری نسبت به amd دارند