سلام دوستان برای من مدت ها یک سوال ایجاد شده و ذهنم تحلیل نمیکنه که چرا برای ثبت دامنه دات کام باید پول بدیم؟ مگر خودمان نمیتوانیم؟
اصولا واسم یکم اینو جا میندازید تو مغزم که مگه دامنه دات کام در انحصار کشور یا نهاد خاصی هست و مثلا بقیه ریسلر اون نهادن که میفروشن یا جریان چیه؟
این شرکت ها که دات کام میفروشن خودشون از کجا درآوردن که میتونن اینکارو بکنن؟
مگر خودمان نمیتوانیم بدون پول میزبانی دات کام رو انجام بدیم؟ الان من فرضا یه وبسایت میخوام بزنم دات کام چرا نباید بتونم رایگان خودم اون سایت با پسوند دات کام رو میزبانی کنم؟ منظورم دامنه دات کامه نه هاست و این چیزا.
اینا رو یکم برای من توجیه کنید من تو مغزم بره که جریان چیه
OMIDTU5
April 22nd, 2020, 16:38
از موتوری جنس نگیر ...
youplus
April 22nd, 2020, 17:05
دریافت یک نام دامنه مستلزم ثبت نام دامنه شما توسط سازمانی به نام ICANN که یک موسسه ثبت دامنه است، می باشد. به عنوان مثال، اگر شما نام دامنه ای مانند “example.com” را انتخاب کنید، مجبور خواهید شد به یک سایت ثبت کننده دامنه بروید و برای ثبت آن هزینه ای را پرداخت کنید؛ که هزینه آن حدود 10 دلار تا 35 دلار برای این نام خواهد شد. شما با ثبت دامنه، تا یک سال مجاز به استفاده از این نام خواهید بود و در پایان هر سال می توانید با پرداخت هزینه برای تمدید دامنه خود اقدام کنید.
شرکت اینترنتی برای نام و شماره اختصاصی (ICANN) سیستم نام دامنه را مدیریت میکند. این یک سازمان غیرانتفاعی است که سیاستها را برای نام دامنه ایجاد و پیادهسازی میکند.
ICANN به شرکتهای ثبت دامنه برای فروش دامنه اجازه میدهد. این شرکتها مجاز به ایجاد تغییرات در رجیستری نام دامنه برای شما هستند.
jj191
April 22nd, 2020, 17:12
دریافت یک نام دامنه مستلزم ثبت نام دامنه شما توسط سازمانی به نام ICANN که یک موسسه ثبت دامنه است، می باشد. به عنوان مثال، اگر شما نام دامنه ای مانند “example.com” را انتخاب کنید، مجبور خواهید شد به یک سایت ثبت کننده دامنه بروید و برای ثبت آن هزینه ای را پرداخت کنید؛ که هزینه آن حدود 10 دلار تا 35 دلار برای این نام خواهد شد. شما با ثبت دامنه، تا یک سال مجاز به استفاده از این نام خواهید بود و در پایان هر سال می توانید با پرداخت هزینه برای تمدید دامنه خود اقدام کنید.
شرکت اینترنتی برای نام و شماره اختصاصی (ICANN) سیستم نام دامنه را مدیریت میکند. این یک سازمان غیرانتفاعی است که سیاستها را برای نام دامنه ایجاد و پیادهسازی میکند.
ICANN به شرکتهای ثبت دامنه برای فروش دامنه اجازه میدهد. این شرکتها مجاز به ایجاد تغییرات در رجیستری نام دامنه برای شما هستند.
دستت درد نکنه گرفتم قضیه رو ممنون
Web-Hosting
April 22nd, 2020, 19:19
از موتوری جنس نگیر ...
یکم زود قضاوت نکنیم
شاید ایشون فرد کم سن و سالی هستن یا تازه وارد این قضایا شدن ..