ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر لایسنس رایگان دایرکت ادمین را پاک کنم چی میشه؟

abdolaziz
April 18th, 2020, 01:59
دوستان سلام
ممنون میشم اساتید پاسخ بدن اگه لایسنس دایرکت ادمین رو پاک کنم چه اتفاقی می افته؟
من لایسنس دایرکت ادمین رو به صورت رایگان برای سایتم نصب کردم الان نمیخوام لایسنس رو خریداری کنم.
همچنین میخوام سایتم رو به همین حالت نگه دارم
اگر لایسنس رو پاک کنم و یا ارتقاء ندم آیا اتفاقی برای سایتم می افته؟
ممنون میشم کمکم کنید

ULTRAWEB
April 18th, 2020, 03:11
نه اتفاقی نمی افته

hamra
April 18th, 2020, 09:15
دوستان سلام
ممنون میشم اساتید پاسخ بدن اگه لایسنس دایرکت ادمین رو پاک کنم چه اتفاقی می افته؟
من لایسنس دایرکت ادمین رو به صورت رایگان برای سایتم نصب کردم الان نمیخوام لایسنس رو خریداری کنم.
همچنین میخوام سایتم رو به همین حالت نگه دارم
اگر لایسنس رو پاک کنم و یا ارتقاء ندم آیا اتفاقی برای سایتم می افته؟
ممنون میشم کمکم کنید

مشکلی که پیش نمیاد
کنترل پنل بیشتر برای راحتی کار هست وگرنه اهمیتی نداره

abdolaziz
April 18th, 2020, 09:47
یعنی من اگر لایسنس رو پاک کنم سایت هام دچار مشکل نمیشن؟

hamra
April 18th, 2020, 10:24
یعنی من اگر لایسنس رو پاک کنم سایت هام دچار مشکل نمیشن؟

لایسنس رو حذف کنید خیر مشکلی نمیخوره
فقط خود دایرکت ادمین رو حذف نکنید

AINALE
April 18th, 2020, 23:05
لاسینس رو که تمدید نکنین خودش از کار میفته نیازی نیست شما کاری بکنین
سایتهاتون پا بر جا میمونن فقط دسترسی تون از هاست قطع میشه که اگر نیازی به تغییراتی داشتین باید دوباره لایسنس بخرین

Motahari.web
April 21st, 2020, 06:34
بله در او نصورت نیاری به پنل ندارید و سایت آپ میمونه

Sajad.Parsa
April 26th, 2020, 19:01
اگر نمیخواین تمدید کنین اول اپدیت لایسنس بزنید تا 30 روز آفلاینش تمدید بشه بعد دسترسی سرور رو به رنج دایرکت ادمین ببینید تا 60 روز میتونید استفاده کنید ( 30 روز که تموم بشه یک دوره ی 30 روزه داخلی خودش تمدید میکنه )

فقط به محض تمدید نکردن امکان آپدیت رو از دست میدین ( دستی هم اپدیت نکنین به مشکل میخورین و نمیتونه لایسنس ورژن قبلو بخونه )

amir10103
December 26th, 2020, 14:35
درود بر شما
کنترل پنل برای راحتی بیشتر کار شما است و با پاک کردن کنترل پنل اتفاقی برای سایت شما نمیفته و دان نمیشه