توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باطل شدن لایسنس Cpanel!
P30Tools
February 23rd, 2011, 00:58
سلام
بنده دیروز یک سرور از fdcservers گرفتم به همراه سی پنل!
اما امروز خواستم لاگین کنم که از لایسنس ایراد گرفت!
تیکت زدم جواب دادن که دلیلش این بوده و از دست ما کاری برنمیاد!
50.7.244.** (server.****.ir) using package FDCSERVERS-INTERNAL and is licensed through: FDC Servers.net LLC (active on: 2011-02-21 05:12:35, group: FDC Servers*) and is expired/deactivated by unknown on unknown and was expired because "OFAC Auto Expire".
و لینک زیر رو دادن :
Office of Foreign Assets Control - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Office_of_Foreign_Assets_Control)
هر چی دارم فک میکنم ربطش با داراییهای آمریکا در خارج چیه نمی فهمم!
کسی تا حالا همچین مشکلی پیش اومده براش؟!چیکار میشه کرد؟!
ممنون!
CYB3R
February 23rd, 2011, 01:15
وقتی از دیتاسنتر آمریکایی لایسنس اینترنال می گیرید این خودش یک ریسک هست ، چون ایرانی هستید .
حالا شما دامین .ir هم داشتید رو سرور که مشخص کرده شما ایرانی هستید و لایسنس رو بلاک کردن .
همین !
EXXXIR
February 23rd, 2011, 01:17
دوست عزیز مشکل تحریم هست این لینکم برای این تیکش داده:
In the case of United States v. Banki, on June 5, 2010, a U.S. citizen was convicted of violating the Iran Trade Embargo for failing to request Iranian currency transfer licenses in advance from OFAC. On August 25, 2010, the Iranian American Bar Association announced that it would file an amicus curiae brief with the United States Court of Appeals for the Second Circuit on United States v. Banki.[4] It has also hired lawyers to request further guidance from OFAC on import of goods from Iran
لایس شما به دلیل شناسایی شدن مالکیت ایرانی باطل شده. نباید از جایی که با ایرانیا مشکل دارن سرویس بگیرید.
P30Tools
February 23rd, 2011, 01:42
سلام
از لایسنس باطل شده میشه سایت انتقال داد به جای دیگه؟!یعنی به سرور دیگه که سی پنل داشته باشه!
EXXXIR
February 23rd, 2011, 01:49
سلام
از لایسنس باطل شده میشه سایت انتقال داد به جای دیگه؟!یعنی به سرور دیگه که سی پنل داشته باشه!
از طریق ssh انجام بدید.
P30Tools
February 23rd, 2011, 02:16
یعنی کامل انتقال داده میشه؟!:|
بدبخت نشیم!
amirizadi
February 23rd, 2011, 06:41
از whm سرور مقابل هم میتونید انجام بدید
atilnic
February 23rd, 2011, 09:39
بله همان طور که سینای عزیز گفت از ssh به صورت کامل میتونی انتقال بدی و یا رش دوست عزیزمان vatanmusic از سرور جدید که سی پنل نصب هست می تونین با دادن اطلاعت اون سرور بلاک شده اطلاعات رو به سرور جدید منتقل کنید
با تشکر
shafiei7
February 23rd, 2011, 11:00
سلام
بنده دیروز یک سرور از fdcservers گرفتم به همراه سی پنل!
اما امروز خواستم لاگین کنم که از لایسنس ایراد گرفت!
تیکت زدم جواب دادن که دلیلش این بوده و از دست ما کاری برنمیاد!
50.7.244.** (server.****.ir) using package FDCSERVERS-INTERNAL and is licensed through: FDC Servers.net LLC (active on: 2011-02-21 05:12:35, group: FDC Servers*) and is expired/deactivated by unknown on unknown and was expired because "OFAC Auto Expire".
و لینک زیر رو دادن :
Office of Foreign Assets Control - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Office_of_Foreign_Assets_Control)
هر چی دارم فک میکنم ربطش با داراییهای آمریکا در خارج چیه نمی فهمم!
کسی تا حالا همچین مشکلی پیش اومده براش؟!چیکار میشه کرد؟!
ممنون!
در صورت تمایل برای شما سی پانل نصب میشه با راهکارهایی جهت جلوگیری از مسدود شدن - 6 سال هست سی پانل بنده باطل نشده
atilnic
February 23rd, 2011, 11:41
کاری نداره که جناب
اگه به روت با آی پی ایران نری
اگه آی رو دامنه اصلی نکنی و دامنه اصلی یه چیز دیگه بزنی و آی آر روپارک کنی
اگه برای ساخت اکانت های ای آر از ریسلر اقدام کنید.
و اگه مشخصات ایران تو سی پنل اصلی ندید امکان نداره که بلاک بشه
ممنون
با تشکر
saemgh
January 26th, 2013, 23:51
سلام
من هم لایسنس و هم سرور مجازی ام را از آی آر پاور وب(irpowerweb)خریدم.
سرور مجازی هم برای آمریکا بود.
یعنی امکان دارد لایسنس سی پنل من هم باطل شود؟
atilnic
January 27th, 2013, 11:44
سلام
من هم لایسنس و هم سرور مجازی ام را از آی آر پاور وب(irpowerweb)خریدم.
سرور مجازی هم برای آمریکا بود.
یعنی امکان دارد لایسنس سی پنل من هم باطل شود؟
تاپیک مال 2011 میباشد
شما دامنه آی آر هاست نسازید و پارک کنید آی آر ها رو و با آی پی ایرانی به روت و در صورت امنکان ریسلر ها وارد نشوید
مشکلی پیش نمیاد:53: