توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای دانلود سنتر ، لینوکس یا ویندوز؟!
M-Soltani.ir
February 22nd, 2011, 23:09
سلام
برای فایل هاستینگ یک دانلود سنتر وی پی اس لینوکس پیشنهاد میدین یا ویندوز؟
کدوم بهتره؟ ، دلیل؟
delta
February 22nd, 2011, 23:47
والا هر کی باشه درجا میگه لینوکس! دلایل هم مصرف کمتر رم و سی پی یو و منبع و ویروسی نشدند و سبک بودن و اینجور چیزاست!! اما من خودم هاست دانلود سایتم رو بردم رو ویندوز مثل ساعت کار میکنه! راحت هم هست هر چی دانلود میکنم روش و همانجا زیپ و ... مستقیم رو سرور!
mofthost.com
February 23rd, 2011, 00:26
اگه وی پی اس میخوای بگیری ویندوز به نظر من بهتره چون برا دانلود و آپلود راحت تری فقط باید مراقب ویروس و این حرف ها باشی من هر دو وی پی اس رو آزمایش کردم ویندوز بهتر جواب داد برا دانلود
mojtabarafei
February 23rd, 2011, 00:42
روی ویندوز از چه وب سروری باید استفاده کرد؟ برای دانلود!
M-Soltani.ir
February 23rd, 2011, 00:49
منتظر نظر بقیه دوستان هستم...
MbjHosting
February 23rd, 2011, 14:17
با عرض سلام،
از نظر بنده لینوکس. چون مصرف نسبتا کمتری دارد.
mofthost.com
February 23rd, 2011, 14:58
مصرف رو ایشون مد نطر قرار دادن واقعا هم درسته سرع overload می کنی به نظر من اگه میتونی خودت همه کارای سرور رو انجام بدی همون ویندوز بهتره حالا یه ده تومن هزینه بیشتر چیزی نمیشه والا! راستی چه اسراریه که وی پی اس بگیری ؟هاست دانلود بگیر برای آپلود هم روش لیچ نصب کن
hostgozar
February 23rd, 2011, 15:50
لینوکس خیلی بهتره از همه نظر،هم سرعت دانلود ، آپ لود ، امنیت ، واسه کسی که نمی خواد زیاد خرج کنه و این چیزا واسش مهم نیست 100% ویندوز بهتره
aghdaee
February 23rd, 2011, 15:53
سلام
برای فایل هاستینگ یک دانلود سنتر وی پی اس لینوکس پیشنهاد میدین یا ویندوز؟
کدوم بهتره؟ ، دلیل؟
سلام
لینوکس
شما چون فایل هاستینگ میخوای انجام بدی یعنی مصرف از منابع زیاد خواهید داشت و لود سرورتون به شدت بالا میره
اگر توی ویندوز لود بالا بره سیستم سریع هنگ میکنه ولی لینوکس ماشاله هزار ماشاله خوب کنار میاد
atilnic
February 23rd, 2011, 16:52
لینوکس
چون آسونه و رایگان هست و حمایت باید کرد 8-}
ولی خدا وکیلی لینوکس بهتره
ویندوز آشغاله
لینوکس امنیتشم بالاست و رم هم کم مصزف داره