توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه joker.com یا name.com ؟
edrismilito
April 5th, 2020, 06:29
سلام
می خوام یه دامنه ثبت کنم که در اینده مشکلی واسش پیش نیاد.به نظرتون کدوم یکی از ثبت کننده های دامنه معتبر تراند؟از انجایی که دی جی کالا و آپارات در جوکر ثبت شده اند نظرتون در این مورد چیه؟
و مهم تر از همه لطفا راهنمایی کنید دقیقا چی کار کنم که دامنه ای که ثبت می کنم از هر لحاظ امنیت داشته باشه.(اگه با مدارک غیر ایرانی ثبت کنم چی؟خوبه یا نه؟)
با تشکر
gharibion
April 5th, 2020, 10:28
با سلام ،
بین دو رجیسترار یاد شده ، رجیسترار جوکر پیشنهاد می شود .
هر رجیسترار اروپایی ممکن است در آینده یوزر شما را تحریم کند .
edrismilito
April 5th, 2020, 12:40
با سلام ،
بین دو رجیسترار یاد شده ، رجیسترار جوکر پیشنهاد می شود .
هر رجیسترار اروپایی ممکن است در آینده یوزر شما را تحریم کند .
1- پس سایت دی جی کالا مثلا چی کار می کنه که تحربم نمیشه؟
2- اگه مثلا دامنه رو ثبت کردم و بعد تحریم رو اعمال کرد اجازه می ده دامنه رو انتقال بدم؟
3- من پسر خالم ساکن انگلیس است می گه با مدارک خودم واست حساب باز می کنم و دامنه رو ثبت می کنم با این شرایط مشکلی پیش نمی یاد؟چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا دامنه رو همیشه داشته باشم؟
4- name.com شرکت کجایی؟
ممنون می شم به سوالاتم پاسخ بدید.
1eng.ir
April 5th, 2020, 13:58
1- پس سایت دی جی کالا مثلا چی کار می کنه که تحربم نمیشه؟
2- اگه مثلا دامنه رو ثبت کردم و بعد تحریم رو اعمال کرد اجازه می ده دامنه رو انتقال بدم؟
3- من پسر خالم ساکن انگلیس است می گه با مدارک خودم واست حساب باز می کنم و دامنه رو ثبت می کنم با این شرایط مشکلی پیش نمی یاد؟چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا دامنه رو همیشه داشته باشم؟
4- name.com شرکت کجایی؟
ممنون می شم به سوالاتم پاسخ بدید.
- دیجیکالا و بابای دیجیکالا هم تحریم میشن! که تحریم هم شدن تو ریسلو ...
- بله مشکلی برای انتقال نداره، حتی اگه تحریمی پیش بیاد
- پس از همون انگلیس اقدام کنید و با خیال راحت از هر شرکتی که دوست داشتید خرید کنید
- کشور دوست و همسایه، آمریکا
CEO شرکت مادر هم اسمش اکرمه! ولی آقاست
https://donuts.domains/who-we-are (https://donuts.domains/who-we-are/)
مینا هم دارن توشون، ولی چشاش ایرانی نیست
alirad
April 5th, 2020, 16:09
در domainnameapi.com ثبت کن
ترکیه ای هست
با هویت ایرانی میتونی ثبت نام کنی
سایتش زبان فارسی هم داره
با وبمانی میتونی پرداخت کنی
تا چند وقت پیش پرداخت ریالی هم داشت
edrismilito
April 5th, 2020, 20:26
در domainnameapi.com ثبت کن
ترکیه ای هست
با هویت ایرانی میتونی ثبت نام کنی
سایتش زبان فارسی هم داره
با وبمانی میتونی پرداخت کنی
تا چند وقت پیش پرداخت ریالی هم داشت
2- با اینکه از لحاظ ثبت نام می تونم از طریق پسرخالم اقدام کنم و با مدارکش واسم ثبت نام کنه به نطرتون اخرش ازjoker.com دامنه بگیرم یا domainnameapi.com؟
1- حالا اگه دامنه رو ثبت کردم به نظرتون هاست رو از کجا تهیه کنم؟سایتم فارسیه و می خوام فیلم های آموزشی که خودم تهیه می کنم رو توش بارگزاری کنم،یه راهنمایی می کنید هاست رو از کجا بگیرم؟و اینکه اگه میزان فیلم هام زیاد بود هاست دانلود جدا بگیرم یا نگیرم،و هر راهنمایی دیگه که فکر می کنید می تونه کمکم کنه،ممنون می شم راهنمایی کنید.
2- ایا گرفتن هاست داخل یا خارج تو سرعت سایت تاثیر داره؟چقدرتاثیر داره؟
be099
April 5th, 2020, 20:54
- پس از همون انگلیس اقدام کنید و با خیال راحت از هر شرکتی که دوست داشتید خرید کنید
مینا مدیر ارشد بازاریابی دونات است. مینا در درک مصرف کننده ، استراتژی برند و داستان پردازی مبتنی بر داده ، تخصص خاصی را ارائه می دهد. مینا قبل از دونات ، مدیر ارشد بازاریابی در Revolution Math بود ، یک برنامه غنی سازی ریاضی آنلاین. وی همچنین به عنوان مدیر بازاریابی ، بینش مشتری و خلاقیت در BAMKO ، یک شرکت توسعه محصول و VP of Strategy در Bovitz ، یک شرکت تحقیقاتی بازار فعالیت داشته است. مینا دارای مدرک MBA از مدرسه اندرسون در UCLA و همچنین لیسانس UCLA است
از نادیا چخبر ؟:(
1eng.ir
April 5th, 2020, 20:57
Name Godaddy و ... رو میخوای ول کنی بچسبی به یه شرکت درپیت ترکیهای؟
خیلی خوبی
- - - Updated - - -
از نادیا چخبر ؟:(
چند روز پیش باز زنگ زد، پدر منو در اورده :))))
be099
April 5th, 2020, 21:14
Name Godaddy و ... رو میخوای ول کنی بچسبی به یه شرکت درپیت ترکیهای؟
خیلی خوبی
- - - Updated - - -
چند روز پیش باز زنگ زد، پدر منو در اورده :))))
من بیمیرم براش
elhameli
June 19th, 2020, 23:38
سلام،
واقعا دیجی کالا دامنه اش رو قبلا در سایت ریسلو ثبت کرده بوده ؟؟
پس چرا دیجی کالا در جوکر تحریم نشده وقتی اطلاعات ایران رو نوشته ؟؟
از هر کسی میپرسم میگن فقط اطلاعات خارجی بنویسید !! ولی دیجی کالا اطلاعات ایرانی نوشته !!!
اطلاعات سایت دیجی کالا در سایت who.is
Domain Name: digikala.com
Registrant Organization: No Avaran Fanavaze co.
Registrant State/Province: Tehran
Registrant Country: IR
gharibion
June 20th, 2020, 12:40
سلام،
واقعا دیجی کالا دامنه اش رو قبلا در سایت ریسلو ثبت کرده بوده ؟؟
پس چرا دیجی کالا در جوکر تحریم نشده وقتی اطلاعات ایران رو نوشته ؟؟
از هر کسی میپرسم میگن فقط اطلاعات خارجی بنویسید !! ولی دیجی کالا اطلاعات ایرانی نوشته !!!
اطلاعات سایت دیجی کالا در سایت who.is
Domain Name: digikala.com
Registrant Organization: No Avaran Fanavaze co.
Registrant State/Province: Tehran
Registrant Country: IR
جوکر در حال حاضر با رجیسترنت ایرانی مشکلی ندارد.
elhameli
June 20th, 2020, 12:53
جوکر در حال حاضر با رجیسترنت ایرانی مشکلی ندارد.
پس چرا بعضی از شرکت های ایرانی میگن ما دامنه شما رو با آدرس دفتر خودمون در خارج از کشور در سایت جوکر ثبت میکنیم، و آدرس کاربری که دامنه را درخواست کرده و در ایران هست را نمی نویسن ؟؟؟ و تنها اسم کاربری که دامنه رو درخواست کرده رو درج میکنن !!
علت این کار چی هست وقتی جوکر با ایرانی ها مشکلی نداره ؟؟
آیا آدرس فیک خارجی بدیم مشکلی پیش خواهد آمد ؟؟ چون یک شرکتی هم گفتن ما با آدرس خارجی فیک دامنه در سایت جوکر برای شما میخریم.
برای ثبت در جوکر تصویر پاسپورت و غیره هم نیازی هست ؟؟
gharibion
June 20th, 2020, 23:59
پس چرا بعضی از شرکت های ایرانی میگن ما دامنه شما رو با آدرس دفتر خودمون در خارج از کشور در سایت جوکر ثبت میکنیم، و آدرس کاربری که دامنه را درخواست کرده و در ایران هست را نمی نویسن ؟؟؟ و تنها اسم کاربری که دامنه رو درخواست کرده رو درج میکنن !!
علت این کار چی هست وقتی جوکر با ایرانی ها مشکلی نداره ؟؟
آیا آدرس فیک خارجی بدیم مشکلی پیش خواهد آمد ؟؟ چون یک شرکتی هم گفتن ما با آدرس خارجی فیک دامنه در سایت جوکر برای شما میخریم.
برای ثبت در جوکر تصویر پاسپورت و غیره هم نیازی هست ؟؟
با سلام مجدد ،
علت حاشیه اطمینان بیشتر هست. بالاخره رجیسترار جوکر هم یک شرکت اروپایی است و ممکن است روزی ایران را تحریم کند. برای خروج راحت تر دامنه در آن هنگام بهتر است مشخصات غیر ایرانی باشد.
در صورت نیاز می توانیم با مشخصات خود شما بدون هیچ مشکلی برای تان در رجیسترار معتبر 1api آلمان، دامنه ثبت کنیم.
در بخش درخواست دامنه بایستی تاپیک ارسال نمائید تا بتوان آفر داد.
hamidfx
August 13th, 2020, 05:16
با سلام و احترام
وقت شما بخیر
بزرگوار نیازی به نگرانی در این سطح نیست ، اکثر سایت های ثبت کننده دامنه و رجیستر ها اروپایی و آمریکایی هستند ، شما فقط کافی هست که یک اکانت با مشخصات غیر ایرانی ثبت بفرمایید و مبلغ ثبت دامنه را با پی پال و سایر روش های پرداخت ، پرداخت بفرمایید و در انتها هم dns مورد نظر را روی دامنه ست بفرمایید
در انتها دیگر نیازی نیست که شما وارد اکانت اون سایت شوید تا سال آینده که زمان تمدید دامنه هست
و معمولا اون سایت های هم حتی اگر آمریکایی هم باشد و به ایران هم حساس باشند برای این موارد اگر زیاد وارد سایت نشوید و فقط هر سال برای تمدید دامنه اقدام نمایید کاری به کار شما ندارند
اون مواردی که شما و ما مواجه می گردیم که مثلا شرکت و سایت ایرانی دامنه هایشان تحریم می گردند و می بایست دامنه ها را انتقال دهند متفاوت هست
چون سایت های هاست و دامنه ایرانی تعداد زیادی دامنه ثبت می نمایند و پیوسته می بایست پرداخت در اون سایت ها انجام دهند به صورت خود به خودی متوجه ایرانی بودن اونها می شوند و ...
اما ثبت دامنه برای کاربرانی ایرانی که نیاز به ثبت و تمدید تنها چند دامنه دارند ، در 99% موارد هیچ مشکلی ایجاد نمی کند
مگر اینکه شما کارهایی در اون سایت ها انجام دهید که باعث مشکوک شدن اون سایت ها گردد