PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد کردن مبلغ داخل پی پال مسدود شده

mizbanwebhost
April 1st, 2020, 21:39
سلام

دوستان کسی را اگر میشناسید که در این زمینه فعالیت دارد و البته مورد اعتماد هست معرفی کنید .

ممنون .

amirizadi
April 1st, 2020, 21:58
سلام
دلیل مسدودی را اعلام کنید

mizbanwebhost
April 1st, 2020, 22:14
دلیلی اعلام نکرده اند . فقط نوشتن با بررسی اکانت و تراکنش ها . این مورد حدود 10 ماه پیش اتفاق افتاده است و الان اعلام کردن که 6 ماه مسدودی گذشته و می توانید درخواست واریز مبلغ داخل اکانت به حساب بانکی را بنمایید . ولی ما حساب بانکی برای این کار نداریم .

amirizadi
April 2nd, 2020, 01:02
از طریق یکی از راهای ارتباطی موجود در امضا در تماس باشید
همچنین موجودی اکانت را نیز اعلام کنید

DjMohsen
April 2nd, 2020, 14:01
مبلغش چقدر هست؟
با حساب بانکی شخصی معتبر از ارمنیا می توانم کمک کنم
telegram : @pesare_khan

mizbanwebhost
April 2nd, 2020, 14:08
از طریق یکی از راهای ارتباطی موجود در امضا در تماس باشید
همچنین موجودی اکانت را نیز اعلام کنید

سلام . در تلگرام پیام داده شد.

- - - Updated - - -

مبلغش چقدر هست؟
با حساب بانکی شخصی معتبر از ارمنیا می توانم کمک کنم
telegram : @pesare_khan

اکانتی که اعلام کرده اید یک کانال تلگرامی هست !

DjMohsen
April 2nd, 2020, 14:25
سلام . در تلگرام پیام داده شد.

- - - Updated - - -

اکانتی که اعلام کرده اید یک کانال تلگرامی هست !

عزیز شما به ای دی من پیام دهید نه به کانال !!
توضیح:
خنده دار هست متاسفم برای بعضی کلاه بردار ها (اسپید وی پی ان جعل کننده)
دلیل:
الان دیدم یک بدبختی به نام اسپید وی پی ان از نام آی دی من کانال زده باهاش زده خیلی حرکت احمقانه ای است. :) حتما فکر کرده اینطوری کسی که با من کار دارد را گول بزند یا کلاه برداری خاصی بکند . امان از این مردم

arc1o0
April 2nd, 2020, 16:17
سلام

دوستان کسی را اگر میشناسید که در این زمینه فعالیت دارد و البته مورد اعتماد هست معرفی کنید .

ممنون .

سلام

لطفا تلگرام پیام بدید

قابل انجام هست

mizbanwebhost
April 2nd, 2020, 16:59
سلام

لطفا تلگرام پیام بدید

قابل انجام هست

سلام

پیام ارسال شد .

mizbanwebhost
August 28th, 2020, 15:57
دوستان همچنان به دنبال شخصی معتبر برای این کار هستیم

اگر کسی را میشناسین معرفی کنید .

DjMohsen
August 28th, 2020, 17:02
درود
داخل تلگرام در ارتباط باشید.
037477807301

ViiP3R
August 28th, 2020, 22:41
دوستان همچنان به دنبال شخصی معتبر برای این کار هستیم

اگر کسی را میشناسین معرفی کنید .

با پشتیانی هماهنگ کنید

https://iranpay.services

mizbanwebhost
August 29th, 2020, 13:47
با پشتیانی هماهنگ کنید

https://iranpay.services

لطفا ابتدا درخواست ما را مطالعه کنید و سپس پاسخ دهید . وقتی امکان اینکه در خصوص درخواست خدماتی ارایه کنید را ندارید ، نیازی نیست فقط تبلیغ کنید .

تقریبا اکثر سایت های ایرانی خدمات ارزی در ایران از جمله خود شما فقط امکان این را دارید که مستر یا ویزا کارت 1 دلاری صادر کنید برای وریفای . یا اکانت وریفای شده بفروشید ./

Web-Hosting
August 29th, 2020, 14:03
لطفا ابتدا درخواست ما را مطالعه کنید و سپس پاسخ دهید . وقتی امکان اینکه در خصوص درخواست خدماتی ارایه کنید را ندارید ، نیازی نیست فقط تبلیغ کنید .

تقریبا اکثر سایت های ایرانی خدمات ارزی در ایران از جمله خود شما فقط امکان این را دارید که مستر یا ویزا کارت 1 دلاری صادر کنید برای وریفای . یا اکانت وریفای شده بفروشید ./

سلام عزیز

من از روی تجربه بد قبلیم اینو بهتون میگیم

یا خودتون بگردید یه راه حل پیدا کنید
یا بدید کسی که واقعا به وقعا کار بلد باشه و تجربه زیاد داشته باشه

من قبلا یه حساب پیپال با موجودی حدود دو هزار یورو بیشتر که سه سال بدون مشکل کار میکرد داشتم که لیمیت شده بود و علتش هم هویتی نبود گیر سه پیچ داده بودن چون از یه حروم زاده ای که تو این انجمن هم فکر کنم داره کار میکنه یه بار 600 پوند خریده بودم این آقا حالا از روی اشتباه یا چیز دیگه ای فرداش حدود 3 هزار پوند زد به حساب ما بدون اینکه به من بگه که برش گردونم dispute زد و بعد از یه هفته حساب رو لیمیت کردن

ما هم مث شما این در و اون در زدیم که حساب باز کنن، یکی گف 30 درصد یکی گف 40 درصد
آخر هم نتونستن باز کنن و حساب به طور کامل بلاک شد
و پولامون هم به گا سگ رفت و پروژه ای که این حساب پشتش بود هم باعث کشوندن ما به دادگاه و پاسگاه شد
بعد ها که یه آشنا تو باشگاه پیدا کردم گفت باید یکی با پیپال تماس میگیرفت .. الانم یه راهکار بهم داد که بازکنم اما باید برم کشوری که پیپال اونجا دفتر داره ..

kiavaco
September 2nd, 2020, 04:48
مبلغتون چه مقدار هست بفرمایید در صورتی که مایل باشید با کم کردن کارمزد میتونیم بهتون انتقال بدیم
حسابی که ما داریم داخل امریکا و ترکیه هست درخدمتتون هستیم

mizbanwebhost
September 2nd, 2020, 10:57
مبلغتون چه مقدار هست بفرمایید در صورتی که مایل باشید با کم کردن کارمزد میتونیم بهتون انتقال بدیم
حسابی که ما داریم داخل امریکا و ترکیه هست درخدمتتون هستیم

خصوصی پیام داده شد .