ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی تلـگرام نشت کرده‌است

sajadtnt
March 31st, 2020, 09:52
۴۲ میلیون شماره تلفن و اطلاعات کاربران ایرانی تلگرام در اینترنت منتشر شده است. این اطلاعات از نسخه‌های غیراصل تلگرام جمع آوری شده است.
مهم نیست از نسخه اصل استفاده می‌کردند یا نه، همه قربانی شدند. عامل، تلگرام‌های غیراصل بودند و تلاش‌شده اطلاعات کاربران را در بازار سیاه بفروشند
ظاهرا دیتای یکی از فورک‌های غیر رسمی تلگرام روی الستیک سرچ ایندکس شده بوده و هیچ رمز عبوری روی اون ست نشده بوده.
40369
۴۲ میلیون id تلگرام به‌همراه شماره تلفن‌ها و عکس و id number بدون هیچ رمزگذاری و احراز هویتی ۱۱ روز روی اینترنت قابل دسترس بوده! اکانت‌ها همه مال ایران هستن و اطلاعات از «سامانه شکار» درز کرده. سامانه شکار اطلاعات رو از طریق یه نسخه غیر رسمی تلگرام ایرانی جمع می‌کنه.
archive.is/xC4T7

منبع : https://www.comparitech.com/blog/information-security/iranian-telegram-accounts-leaked/

سیدرضا بازیار
March 31st, 2020, 10:05
الان چه مدرکی هست که ثابت کنه این اطلاعات منتشر شده؟

sajadtnt
March 31st, 2020, 10:20
الان چه مدرکی هست که ثابت کنه این اطلاعات منتشر شده؟
توی انجمن ها رفته برا فروش قیمتش هم 500دلاره
یه گروه متخصص امنیت فضای مجازی به اسم وب آموز هم دیتابیس رو خریدن و این موضوع رو تایید کردن
40370
40371
40372

be099
March 31st, 2020, 10:45
تلگرام یه برنامه اوپن سورسه تنها تضمینش امنیت سوکتشه وگرنه این واضحه که وقتی شما با عکس و شماره تلفنت وارد بشی و
از تلگرام غیر رسمی استفاده کنی
یا با کسی که تلگرام غیر رسمی داره چت کرده باشی
یا حتی اصلا چت هم نکرده باشی فقط شمارتو داشته باشه
یا حتی توی چنل گروه یا ربات یکی عضو باشی که تلگرام غیر رسمی داره اطلاعات همه دست نفر سومم هست !

اما سوالی که مطرحه اینه که چرا مردم باید از این نسخه ها استفاده کنن ؟
و سوال بزرگ تر چرا مارکتایی مثل کافه بازار و گوگل پلی اجازه انتشار اینارو دادن ؟

در واقع اینجا مقصر اصلا تلگرام نیست بلکه ناشرا و استفاده کننده ها هستن ...

T.Toosi
March 31st, 2020, 12:15
باسلام، بروی سرور ـشون الستیک سرچ نصب بوده که Binaryedge ایندکس کرده (پورت 9200)، کلاستر ـشون 8 تا ایندکس داشته که فروشنده در انجمن به نظر فقط ایندکس telegram_full را می فروشد (با توجه به حجم فایل) در ایندکس ها 66 گیگ هم دیتا Instagram دیده می شود. اما سوال این است که با توجه به اینکه پورت 80 صفحه لاگین ای با نام سامانه شکار دیده شده است، سامانه شکار چیه و متعلق به چه کسی است ؟

در حال مذاکره با فروشنده هستم تا ببینم ایندکس های دیگر (telegram_contacts، insta_friends) هم برای فروش در اختیار دارد یا خیر، نتیجه را همینجا اعلام می کنم.

AhrimanSefid
March 31st, 2020, 12:32
متاسفانه خرید شد.
100% درسته.

https://raidforums.com/Thread-SELLING-2020-Iranian-telephone-number-data-40-million-records

https://mega.nz/#F!ztFTjAAY!ZLF5ZLlQ2-ShmtkAZppMhw?OhlX1Ibb

Web-Hosting
March 31st, 2020, 12:58
ناموسا دمش گرم ...

Good job

https://www.hackread.com/personal-phone-numbers-of-iranians-sold-hacking-forum/

Initially, it was established that the data was scrapped by Telegram since it included user account IDs, usernames, hashes, secret keys, and phone numbers. However, now HackRead.com has learned that the data was scrapped from HotGram and Talagram, two Telegram alternatives used in Iran.

200TBFilm
March 31st, 2020, 13:30
زور زدن تلگرام دیتای مردم ایران رو تو سرور های ایران نگهداری کنه که نظارت و کنترول داشته باشن تلگرام نکرد, *****ش کردن دیدن باز از محبوبیتش کم نشد , گفتن چیکار کنیم ؟ این اپ های تلگرام نما منتشر کنیم اینجوری میشه هم نظارت داشت هم داده ها رو ذخیره کرد بعدم دیتا رو منتشر میکنیم میگم تلگرام امنیت نداره تلگرام فعلان تلگرام بهمان...

این اقای به اطلاح هکری که داره این دیتا میفروشه اگه خودش هکر بود نمیزد 40 میلیون تو اینترنت زده دیده تلگرام 40 میلیون کاربر ایرانی داره .. غیر ممکنه تمام این 40 میلیون نفر از اپ های غیر استاندارد استفاده کنن. میگفت 20 میلیون بازم قابل هضم بود.

Morteza_5
March 31st, 2020, 14:15
بار ها تذکر دادن که تلگرام غیر رسمی نصب نکنید اخرشم همین شد که باید میشد :109:

AhrimanSefid
March 31st, 2020, 14:33
من نمی دونم از کجا این فرمایش :
تلگرام غیر رسمی اوردین؟
می شه بگین.
ممنونم.

hoka
March 31st, 2020, 15:01
مشکل دقیقا از همین هست که تلگرام اجازه داد این فورک های مسخره بیاد بالا روی سوکتش . هرچیزی یه حساب و کتابی باید داشته باشه . نه این کپی های مسخره ای که هر چیزی رو میشه بهش اضافه کرد و رصد کرد . الان که دیگه کار از کار گذشته و مسئولی هم پیدا نمیشه که اینو گردن بگیره یا دادگاهی برگزار بشه

بهترین راه این هست که دیگه تلگرام اپن سورس نباشه . یا کد باز باشه ولی سوکت فقط روی نسخه ی اصلی باز باشه که هم کد رو بشه بررسی کرد و هم اینکه نشه این فورک هارو ازش گرفت

در آخر خاککککککککککککککککک

T.Toosi
March 31st, 2020, 15:02
زور زدن تلگرام دیتای مردم ایران رو تو سرور های ایران نگهداری کنه که نظارت و کنترول داشته باشن تلگرام نکرد, *****ش کردن دیدن باز از محبوبیتش کم نشد , گفتن چیکار کنیم ؟ این اپ های تلگرام نما منتشر کنیم اینجوری میشه هم نظارت داشت هم داده ها رو ذخیره کرد بعدم دیتا رو منتشر میکنیم میگم تلگرام امنیت نداره تلگرام فعلان تلگرام بهمان...

این اقای به اطلاح هکری که داره این دیتا میفروشه اگه خودش هکر بود نمیزد 40 میلیون تو اینترنت زده دیده تلگرام 40 میلیون کاربر ایرانی داره .. غیر ممکنه تمام این 40 میلیون نفر از اپ های غیر استاندارد استفاده کنن. میگفت 20 میلیون بازم قابل هضم بود.

باسلام، البته این وسط هکی اتفاق نیفتاده است. در اصل کسی که اطلاعات را برای فروش گذاشته است قبل از اینکه کسی متوجه شود و سرور را دان بکنند، دیتا را دریافت کرده است. این لیک اطلاعاتی به دلیل بی سوادی کسی است که کار را بهش واگذار کردند و باید authc realms الستیک را فعال می کرده که نکرده، به این ترتیب شما هر سرور الستیک که پیدا کنید می توانید با Query زیر ایندکس ها را پیدا کنید :

http://IP:PORT/_cat/indices/?v&s=index

بعد از پیدا کردن ایندکس، با Query زیر می توانید اطلاعات را استخراج کنید :

http://IP:PORT/INDEX_NAME/_search?pretty=true&q=*:*&size=500000

حدس بنده این است که سامانه شکار توسط (اَپ های غیر رسمی ...) برای نهاد های امنیتی طراحی شده است، این اپلیکیشن ها req,resp ها را ذخیره می کردند و از الستیک به عنوان دیتابیس استفاده می کردند، از API الستیک هم داخل سامانه مدیریت ـشون استفاده می کردند.

چند وقت پیش هم دیتابیس تپ سی هم به دلیل نداشتن Access Control در MongoDB پابلیک شده بود و هکی اتفاق نیفتاده بود.

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=207930

nevergotme
March 31st, 2020, 15:31
باو تلگرام اصن نباید api بده به کسی مثلا میخواد ادای تنگارو بدر بیاره بگه ما اوپن سورسیم و بقیه اپ ها نیستن بیا اینم نتیجس حالا باید همچین اتفاقی میفتاد که دروف یه حرکتی بزنه

alfapardaz
March 31st, 2020, 15:35
قیمت گذاریشون هم جالب بوده 500 دلار!!!!

miladgame
March 31st, 2020, 15:45
شماره تماس و آیدی ها لو رفته مثل اینکه! سروری هم که دیتا روش بوده مال رسپینا بوده حالا معلوم نیست کی پست قضیه هست!!

nofoozgar
March 31st, 2020, 15:50

برادر ققط اون زمان تلگرام طلایی 20 میلیون کاربر داشت ! حالا موبوگرام و بقیه اپ ها هیچی

سامانه شکار :78:

- - - Updated - - -

واسه اونا 500 تا هزینه ایی نیست به 4 -5 نفر هم فروخته

Web-Hosting
March 31st, 2020, 18:40

500 دلار که پولی نیست
بیشتر از اینا میشه ازش پول در آورد !

- - - Updated - - -

من پیشنهاد میکنم کلا برگردیم به همون whatsapp

Rezash
March 31st, 2020, 19:08
500 دلار که پولی نیست

- - - Updated - - -

در جریانید که whatsapp به صورت پیش فرض شماره موبایل همه رو نشون میده دیگه ؟
الان فقط برای ۴۰ میلیون کاربر تلگرام که یا خودشون مستقما مقصر بودن یا یکی از کانتکت هاشون این اتفاق افتاده. اگه دیتابیس کل یوزرهای تلگرام منتشر بشه تازه میشه واستاپ :d

- - - Updated - - -

در مورد قیمت هم بیشتر از این چه استفاده ای میشه ازش کرد
دیتابیس در اختیار نهادهای امنیتی که هست
برای بقیه هم هر چقدر با بدست اوردن تلفن کاربر در واتساپ می تونید سو استفاده کنید اینجا هم از این دیتابیس میشه سو استفاده کرد
اگر دیتابیس کاملتری باشه یک بحث جداست

- - - Updated - - -

قرار نیست همه تلگرام غیررسمی داشته باشند تا این دیتابیس جمع بشه
یکی از کانتکت های شما داشته باشه کافیه
یک نفر که نصب میکنه حداقل لیست یوزر ای دی +‌ شماره تماس همه کانتکت هاش رو دو دستی تقدیم میکنه

farhadhelix
March 31st, 2020, 19:49
اون مسئول سرور اصلا چیزی از مفاهیم اولیه امنیت میدونسته گذاشته بودنش اونجا؟؟؟

Web-Hosting
March 31st, 2020, 21:53
در جریانید که whatsapp به صورت پیش فرض شماره موبایل همه رو نشون میده دیگه ؟
الان فقط برای ۴۰ میلیون کاربر تلگرام که یا خودشون مستقما مقصر بودن یا یکی از کانتکت هاشون این اتفاق افتاده. اگه دیتابیس کل یوزرهای تلگرام منتشر بشه تازه میشه واستاپ :d

من متوجه نشدم

ینی میخوای بگی تعداد کاربر های واتساپ و تلگرام یکیه ؟!! 8-|

الان متوجه شدی چ اتفاقی افتاده ؟ اطلاعات 42 ملیون کاربر یکجا درج پیدا کرده ک میگن آدرس هم داره که

shervin110
March 31st, 2020, 22:04
اون مسئول سرور اصلا چیزی از مفاهیم اولیه امنیت میدونسته گذاشته بودنش اونجا؟؟؟

احتمالا فقط جای مهر روی پیشونی اش داشته . :d

Rezash
March 31st, 2020, 22:20
من متوجه نشدم

ینی میخوای بگی تعداد کاربر های واتساپ و تلگرام یکیه ؟!! 8-|

الان متوجه شدی چ اتفاقی افتاده ؟ اطلاعات 42 ملیون کاربر یکجا درج پیدا کرده ک میگن آدرس هم داره که

چه ربطی داره !
ادرس اصلا تو تلگرام جایی ثبت نمی کنیم که ادرس یوزرها بخواد لو رفته باشه :|
مورد اصلی لو رفته دیتابیس یوزر ای دی - شماره هست
که تو واستاپ شماره پابلیک هست

mibfa
March 31st, 2020, 23:51
برای امثال ما که جز حرف ها روزمره و لیست خرید چیزی در ان تایپ نمیکنیم اهمیت نداره
ولی شماره ها و ایدی بدرد تبلیغ میخوره

vistaix
April 1st, 2020, 00:37
برای امثال ما که جز حرف ها روزمره و لیست خرید چیزی در ان تایپ نمیکنیم اهمیت نداره
ولی شماره ها و ایدی بدرد تبلیغ میخوره

سئوال اصلی تر اینه که چه اطلاعات دیگه ای وجود داره که هنوز منتشر نشده! مثلا History از Chatها؟!!

ashadata
April 1st, 2020, 00:40
سئوال اصلی تر اینه که چه اطلاعات دیگه ای وجود داره که هنوز منتشر نشده! مثلا History از Chatها؟!!

خیر اون ها هیچ وقت منتشر نمیشن مگر با هک سرور های اصلی تلگرام

اینا با تلگرام های غیررسمی جمع اوری شدن

vistaix
April 1st, 2020, 00:41
حالا به زودی apiهایی که شماره تلفن رو به نام و نام رو به شماره تلفن تبدیل میکنه ظهور خواهد کرد!

- - - Updated - - -

منتشر نشده. ولی بعید نیست فردا یک وب سایتی بالا بیاد شماره موبایل هر نفر رو بزنی یک History از سوابقش بهت نشون بده!

- - - Updated - - -

سوال: #سامانه_شکار چیه؟
جواب: نمیدونیم ولی به احتمال زیاد یک سامانه اینترنتی جستجو در دست یکی از نهادهای امنیتی بوده

سوال : چه اطلاعاتی از ما منتشر شده؟
جواب:شما در تلگرام ۳ هویت دارید - ۱- شماره موبایلتون ۲- یوزرنیم(همون که با @ شروع میشه) که ممکنه تنظیم نکرده باشید و ۳ - یوزر آیدی که یک عدد است و شما اینو نمیبینید و برای هر کاربر اختصاصی است. این اطلاعات برای بیش از ۴۰ میلیون کاربر در این دیتابیس وجود داره. یعنی هر کس یوزرنیم شما رو داره میتونه شماره موبایلتون رو پیدا کنه.

سوال: چه خطری منو تهدید میکنه؟
جواب: اگر به هر دلیل (سیاسی/امنیتی/شخصی) براتون مهمه که هویتتون مخفی بمونه و شماره موبایل شما رو کسی نداشته باشه الان در خطر هستید.

سوال: آیا به محتوی چت من دسترسی دارن؟ یا این اطلاعات فاش شده؟
جواب : خیر جای نگرانی نیست

سوال: برای امنیتم الان چه کنم؟
جواب: قاعدتا نباید نگران باشید ولی اگر هنوز نگرانید تغییر حساب تلگرام به روی یک شماره جدید میتونه یک راهکار باشه .

سوال: حالا که این اطلاعات به دست ***ان فیشر افتاده چه خطری از اون جهت منو تهدید میکنه؟
جواب: ممکنه مورد سو استفاده و یا تهدید یا کلاهبرداری قرار بگیرید ، بهتره که هر گونه تغییری که شما رو نگران میکنه رو به پلیس فتا گزارش کنید.

سیدرضا بازیار
April 1st, 2020, 00:45

فکر کنم در نسخه غیر رسمی میشه این اطلاعات رو هم در دیتابیس ذخیره کرد چون کد نمیشه ولی دیتابیس رو خیلی سنگین میکنه. خوشبختانه این موارد دیگه لو نرفته :d

حالا به زودی apiهایی که شماره تلفن رو به نام و نام رو به شماره تلفن تبدیل میکنه ظهور خواهد کرد!

خیلی ها با نام مستعار ثبت نام میکنند

منتشر نشده. ولی بعید نیست فردا یک وب سایتی بالا بیاد شماره موبایل هر نفر رو بزنی یک History از سوابقش بهت نشون بده!

همین الان هم یه دفترچه تلفن شامل شماره های ۱۱ رقمی از ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تا ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ بسازی میشه همه شماره های ایرانی تلگرام رو مشاهده کرد

Raymvnd
April 1st, 2020, 12:29
درود...
با این اتفاق باید جایگزین جدید پیدا کرد...

AhrimanSefid
April 1st, 2020, 13:44
به به بفرمایید سیب اپ دیتا :

By the way, Iranian friends Your sibapp.com site has been publicly available since 23 March. Please close.. 5 million users are not less https://cdn.raidforums.com/images/rf/smilies/smile.png

https://prnt.sc/rqmucg (https://raidforums.com/misc.php?action=safelinks&url=https%3A%2F%2Fprnt.sc%2Frqmucg)

see you later

https://raidforums.com/Thread-SELLING-2020-Iranian-telephone-number-data-40-million-records?page=6

mibfa
April 1st, 2020, 14:00
نتیجه تلگرام وطنی است دیگه . بحر حال متنی هم باشه 90 درصدباز اهمیت نداره چون چیزی نیست که انتشار بشه یا نشه توفیقی داشته باشه
یه دوستی میگفت افراد خاص دیگه امنیت ندارن . این طور نیست چون اون کسی که خاص باشه خطش هم خاص است و یکبار مصرف و اگر هم نباشه کی میتونه تشخیص بده از این 42 میلیون نفر کی خاص است و کی نیست

در کل جای نگرانی نیست بنظر بنده چون زیاد اهمیت نداره برای مردم عام . اونهایی که امنیت برایشان مهم است هیچ وقت به این شبکه ها اطمینان ندارن و اطلاعات مهم و حیاتی در ان قرار نمیدهند لذا جای نگرانی نیست

دوستان اطلاعات منظورم ایدی دوستت یا رمز سایت فیلمو و .. نیست اشتباه تحلیل نکنید

- - - Updated - - -

فقط بدرد تبلیغات میخوره این ایدی ها و شماره ها بیشتر

hoka
April 1st, 2020, 14:32
برید واتس اپ

باشه

اگه اونو نمیشد خوند اونم شیلتر میکردن

st3205
April 1st, 2020, 15:14
یه سر به این ربات بزنید :|

@huntingfaBOT

رفیقم ای دی شو نوشت شماره موبایلش رو نشون داد وگفت اطلاعاتت فاش شده.
من چند ساله با شماره مجازی میام برا من میگه فاش نشده :))

sajadtnt
April 1st, 2020, 15:53

@huntingfaBOT

منم حدود یکساله از شماره مجازی استفاده میکنم , برای منم میگه فاش نشده :دی ...
البته این ربات با id یا یوزنیم کار میکنه و درهرصورت شماره موبایل قابل رویت نیست.

Web-Hosting
April 1st, 2020, 16:06

@huntingfabot

عجیبه
منم تست کردم با این ربات هیچ کدوم از خط های خودمو رفیقام میگه نیست
ینی ما جز ۴۲ ملیون نفر نیستیم ؟:d

Rezash
April 1st, 2020, 17:21
الان خود این ربات امنه؟

ربات غیر امن تلگرام داریم ؟ چه دسترسی ای ربات تلگرام داره که ممکنه غیر امن باشه ؟

Raymvnd
April 1st, 2020, 19:02
درود...
متاسفانه حساب من در تلگرام اصلی هک شده @huntingfabot
با این که یادم نمیاد تلگرام غیر رسمی استفاده کرده باشم!

چه تلگرام غیر رسمی و رسمی این حساب کاربران هک شده...

این دیتا از شما در دیتابیس موجود است :

شماره تماس :
شناسه تلگرام :
آی دی تلگرام :

⚠️ سوال : چقدر در خطر هستم؟
جواب: حداقل خطری که شمارا تهدید میکند افشای شماره موبایل شما برای ارسال تبلیغات و یا کلاهبرداری احتمالی است.
اگر فکر میکنید فرد یا گروهی به دنبال هویت واقعی شما هستند (سیاسی / اجتماعی) در خطر جدی هستید ، امروز به جز حکومت هر فردی که میتونه برای منافع شما خطرناک باشه شماره موبایل شما رو داره(هنوز این اطلاعات به صورت عمومی منتشر نشده).

⚠️ سوال : حالا چکار کنم؟
جواب: اگر نگران افشا هویت خود نیستید جای نگرانی نیست هیچ کاری اضافه ای نکنید- بات رو ببندید و به زندگیتون برسید یا حداکثر از یک شماره جدید استفاده کنید و شماره قبلی رو حذف کنید.
اگر فعال سیاسی هستید باید بدونید این اطلاعات سالهاست که در اختیار حکومت است و استفاده از شماره موبایل واقعی برای فعالیت سیاسی روش عاقلانه ای نیست. راهی ندارید فعالیت خود را با حساب قبلی متوقف کنید - (حذف حساب تلگرام به شما کمکی نمیکند حتی درصورت حذف آی دی شما در دسترس است).

⭕️ اگر مورد سواستفاده ، تهدید و یا کلاهبرداری تلفنی قرارگرفتید(چون شماره شمارو دارن) حتما مراتب رو به نزدیکترین دفتر پلیس فتا گزارش کنید .

برای جستجو موارد دیگر میتوانید نام کاربری و یا شناسه تلگرام را برای ربات ارسال کنید.

باید جایگزین جدید پیدا کنم...این تلگرامی که این همه امنیت روش کار شده و جایزه هک تعیین شده این بلا سر ما آ«د...

- - - Updated - - -

یکی از کاربران می گوید این ربات موقعی کاربر وارد میشه شماره کاربران می ***...

@huntingfabot

Majiiid
April 1st, 2020, 19:43
به به ملت صف بستن واسه خریدش بنده خدا نمیرسونه 24 ساعت طول میکشه تا لینک رو برا خریدار بفرسته!!!
شاید اگر منم پول اضافه ای داشتم میگرفتم دیتای ارزشمندی هستش ;)

OMIDTU5
April 1st, 2020, 20:14
من که از 2017 تا الان با شماره مجازی امریکا میام تلگرام هیچوقت هم عکس و اطلاعاتی از خودم در هیچ شبکه اجتماعی قرار ندادم و تنها چیزی که درست وارد کردم ایمیل بوده اونم یک ایمیلی که اصلا اطلاعاتی از خودم توش نیست . مقصر یه جورایی خود ما هم هستیم که دو دستی اطلاعاتمون رو تقدیم این اپ ها میکنیم ...

hoka
April 2nd, 2020, 06:35
درود...
متاسفانه حساب من در تلگرام اصلی هک شده @huntingfabot
با این که یادم نمیاد تلگرام غیر رسمی استفاده کرده باشم!

چه تلگرام غیر رسمی و رسمی این حساب کاربران هک شده...

این دیتا از شما در دیتابیس موجود است :

شماره تماس :
شناسه تلگرام :
آی دی تلگرام :

جواب: حداقل خطری که شمارا تهدید میکند افشای شماره موبایل شما برای ارسال تبلیغات و یا کلاهبرداری احتمالی است.
اگر فکر میکنید فرد یا گروهی به دنبال هویت واقعی شما هستند (سیاسی / اجتماعی) در خطر جدی هستید ، امروز به جز حکومت هر فردی که میتونه برای منافع شما خطرناک باشه شماره موبایل شما رو داره(هنوز این اطلاعات به صورت عمومی منتشر نشده).

جواب: اگر نگران افشا هویت خود نیستید جای نگرانی نیست هیچ کاری اضافه ای نکنید- بات رو ببندید و به زندگیتون برسید یا حداکثر از یک شماره جدید استفاده کنید و شماره قبلی رو حذف کنید.
اگر فعال سیاسی هستید باید بدونید این اطلاعات سالهاست که در اختیار حکومت است و استفاده از شماره موبایل واقعی برای فعالیت سیاسی روش عاقلانه ای نیست. راهی ندارید فعالیت خود را با حساب قبلی متوقف کنید - (حذف حساب تلگرام به شما کمکی نمیکند حتی درصورت حذف آی دی شما در دسترس است).

⭕️ اگر مورد سواستفاده ، تهدید و یا کلاهبرداری تلفنی قرارگرفتید(چون شماره شمارو دارن) حتما مراتب رو به نزدیکترین دفتر پلیس فتا گزارش کنید .

برای جستجو موارد دیگر میتوانید نام کاربری و یا شناسه تلگرام را برای ربات ارسال کنید.

باید جایگزین جدید پیدا کنم...این تلگرامی که این همه امنیت روش کار شده و جایزه هک تعیین شده این بلا سر ما آ«د...

- - - Updated - - -

یکی از کاربران می گوید این ربات موقعی کاربر وارد میشه شماره کاربران می ***...

@huntingfabot

تا زمانی که شما اجازه ندید به ربات شماره ی شما اعلام نمیشه بهش . همین موضوع نشون میده دیتابیس درست هست چون شماره ی من هم اونجاست

alfapardaz
April 2nd, 2020, 14:36
500 دلار که پولی نیست

- - - Updated - - -

همون دیگ وقتی قیمت بالاتر میشد بفروشن چجرا 500 دلار!!
اصن ارزش قیمت گذاری هم نداره!

r_s
April 2nd, 2020, 14:48

دوستان دراین دیتابیس فقط شماره تلفن و ایدی و اطلاعات پروفایل هست ؟ یعنی چت هامون ؟ عکس هایی که به همدیگه رد و بدل میکنیم و و و اینطور اطلاعاتی هم هست یا فقط اطلاعات پروفایل هست ؟ که مثلا فلان ایدی نام و تلفنش فلانه ؟

Raymvnd
April 2nd, 2020, 14:55
تا زمانی که شما اجازه ندید به ربات شماره ی شما اعلام نمیشه بهش . همین موضوع نشون میده دیتابیس درست هست چون شماره ی من هم اونجاست
چگونه به ربات اجازه ندهم؟

hoka
April 2nd, 2020, 23:37
چگونه به ربات اجازه ندهم؟

شما باید کلیدی فشار بدید که ازتون اجازه میگیره که شماره رو ارسال کنه . در حالت عادی نداره

Sohan Roh
April 3rd, 2020, 14:40
با سلام و احترام و تبریک سال نو

من نمیدونم چرا بعضی از دوستان جو میدهند !

شماره ها رو پیدا کردند که کردند ، که چی ؟

مگه ریگی به کفش دوستان است که ترس از پیدا کردن شمارهاشون دارند ؟

کسی که مشکلی نداشته باشد ، مثلا چه سو استفاده ای از شمارش میتونند بکنند ؟

ممنونم.

200TBFilm
April 3rd, 2020, 14:46

ممنونم.

شمارتو اینجا بزار تا ببینی چه استفاده های میشه ازش کرد ;)

abrand
April 3rd, 2020, 15:36

ممنونم.

سلام

عید رو خدمتتون تبریک میگم

دوست عزیز مگه باید کسی ریگی به کفشش باشه که بترسه مبادا اطلاعاتش لو بره؟

شماره و ... جزو اطلاعات خصوصی و شخصی افراد هستش و به خودشون ارتباط داره,ولی جالب اینجاست اطلاعات ملت رو برمیدارن و اسمشم میزارن سامانه شکار!!!

من به شخصه خجالت میکشم که کجا دارم زندگی میکنم,جایی که میخوان شکارت کنن

یه طرف قضیه هم اینه که این اطلاعات رو بعدش لو میدن,خوب شما میخوای تجلیل بشه از این کارا ؟یا افراد پشت این کار؟

من خودم به شخصه هیچ مشکلی از این اتفاق برام نمیوفته ,چون چیز خاصی ندارم لو بره,اما واقعا ارزش ملت ما اینقدر پایینه که هر روز دچار یه سو استفاده میشن؟

Raymvnd
April 3rd, 2020, 21:10
شما باید کلیدی فشار بدید که ازتون اجازه میگیره که شماره رو ارسال کنه . در حالت عادی نداره
درود...
یک کلید /start داره چیز خاصی نداره...

yasserhost
April 4th, 2020, 00:49
شمارتو اینجا بزار تا ببینی چه استفاده های میشه ازش کرد ;)

شماره بنده روی سایتم هست . تو کل انجمن ها بود استفاده ای نشد :)
ببنید از این اطلاعات طبق چیزی که مشاهده کردم و خوندم . فقط ای دی و شماره تلفن پابلیک شده . من شمارم رو پاب میکنم الان ببینم چی میشه :)
09178640917

- - - Updated - - -

درود...
یک کلید /start داره چیز خاصی نداره...

رباته رو تست کردم . هیچ دسترسی ازت بابت دریافت شماره نمیگیره.

iraniam2000
April 4th, 2020, 00:52
سلام
این ربات اطلاعات خود فرد را میده اما برای آی دی دیگه پیام زیر را میده :

⛔️متاسفانه اطلاعات شما از طریق دیتابیس "سامانه شکار" در اینترنت افشا شده است. (توجه کنید این اطلاعات شامل متن چت ها - هک گوشی و .. نیست - فقط شماره تلفن شما)

ا️ برای جستجو موارد دیگر میتوانید نام کاربری و یا شناسه تلگرام را برای ربات ارسال کنید.

جایی نیست که آی دی بدن و شماره بگیرن ؟ ضمنا آی دی قدیممی را میده این

- - - Updated - - -

سلام

⛔️متاسفانه اطلاعات شما از طریق دیتابیس "سامانه شکار" در اینترنت افشا شده است. (توجه کنید این اطلاعات شامل متن چت ها - هک گوشی و .. نیست - فقط شماره تلفن شما)

ا🅾️ برای جستجو موارد دیگر میتوانید نام کاربری و یا شناسه تلگرام را برای ربات ارسال کنید.

mhakrami
April 4th, 2020, 13:13
سلام

- - - Updated - - -

سلام

آیدی منظورت یوزر نیم هست ؟ این رباته هست یوزنیم میگیره فقط بهت میگه هست یا نه اما اگر با یوزر آیدی توی این رباته بزنی اسم و فامیل و تاریخ هم میده @-)

@ashkarfabot

OMIDTU5
April 4th, 2020, 14:08
آیدی منظورت یوزر نیم هست ؟ این رباته هست یوزنیم میگیره فقط بهت میگه هست یا نه اما اگر با یوزر آیدی توی این رباته بزنی اسم و فامیل و تاریخ هم میده @-)

@ashkarfabot

این ربات خودش یوزر ایدی شما رو تو یه دیتابیس ذخیره میکنه . استفاده نکنید

ashadata
April 4th, 2020, 14:11
دوستان دراین دیتابیس فقط شماره تلفن و ایدی و اطلاعات پروفایل هست ؟ یعنی چت هامون ؟ عکس هایی که به همدیگه رد و بدل میکنیم و و و اینطور اطلاعاتی هم هست یا فقط اطلاعات پروفایل هست ؟ که مثلا فلان ایدی نام و تلفنش فلانه ؟

ایدی
کد کاربری
تلفن همراه

یک دیتابیس تبلیغاتیه بیشتر

حجمش کلا 5 گیگ نمیرسه بعد چت ها و. .. رو بخواد داشته باشه که کلی حجمش میشه ؛ جدای این که اونا قابل هک شدن نیستن - اینا هم از دسترسی های تگرام های غیرررسمی استخراج شده فقط

mhakrami
April 4th, 2020, 14:18
این ربات خودش یوزر ایدی شما رو تو یه دیتابیس ذخیره میکنه . استفاده نکنید

دیگه شما بهش پیام بدی یوزر ایدی رفته با این دیتابیس کار از کار گذشته بزار یوزر ایدی مارو هم داشته باشن :105:

iraniam2000
April 5th, 2020, 17:49
الان من یک آیدی دو ساله میاد فحاشی میکنه و میره و مکطمئنم پسر هم هست
چطور میتونم اطلاعاتش را در بیارم ؟
میشه اصلا ؟

ashadata
April 5th, 2020, 17:53
الان من یک آیدی دو ساله میاد فحاشی میکنه و میره و مکطمئنم پسر هم هست
چطور میتونم اطلاعاتش را در بیارم ؟
میشه اصلا ؟

در صورتی که شماره مجازی استفاده نکرده باشه و دیتابیس رو داشته باشی میتونی وگر نه نمیتونی

saeed1988m
April 5th, 2020, 18:24

@ashkarfabot

مطمئن هستید آیدی ربات رو درست نوشتین؟ میزنه پیدا نشد

iraniam2000
April 5th, 2020, 19:11
در صورتی که شماره مجازی استفاده نکرده باشه و دیتابیس رو داشته باشی میتونی وگر نه نمیتونی

درست بودن که درسته اما نمیدانم چرا هر روشی را تست میکنم نمیاره !
اگر کسی میتونه پیام خصوصی ارسال کنم براش

- - - Updated - - -

حذف شده و به درد هم نمیخورد

mhakrami
April 5th, 2020, 21:50

اااا تا دیروز بود :-| حذف شده اینم هست @huntingfaBOT اما اسم فامیل مثل قبلی نمیده

AhrimanSefid
April 9th, 2020, 20:02
این هم دیتا روبیکا برای فروش.

https://raidforums.com/Thread-SELLING-Part-of-the-Rubika-ir-database (https://raidforums.com/Thread-SELLING-Part-of-the-Rubika-ir-database)

SamaN DL
April 9th, 2020, 21:22
این هم دیتا روبیکا برای فروش.

https://raidforums.com/Thread-SELLING-Part-of-the-Rubika-ir-database (https://raidforums.com/Thread-SELLING-Part-of-the-Rubika-ir-database)

مبارک:105:

Majiiid
April 12th, 2020, 01:35
حالا یسری از این فرصت طلب ها این فروم رو شناختن از این ب بعد ی اسکرین میسازن میزارن اونجا برا فروش ک مثلا دیتای فلان سایته

miladgame
April 12th, 2020, 03:45
یه قسمتی از دیتا هم مال اینستاگرام هست! البته چیز خاصی نیست فقط آدرس پیچ اینستا هست