ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از 2 کارت شبکه فیزیکی در Esxi 4.1

iman65
February 22nd, 2011, 17:55
سلام
من یک سرور ESXI دارم با 2 کارت شبکه که هر دوتا رو شناخته ولی فقط به یکی میشه ip داد که من ip ولید دادم بهش و می تونم از هرجایی esxi‌ رو باز کنم و استفاده کنم
شبکه به این صورت هست که یکی از کارتها به سوییچ اینترنت وصله
و دومی رو می خوام به یک سوییچ دیگه وصل کنم و به اون سوییچ هم access point اضافه کنم و با استفاده از میکروتیک می خوام کار این کارت شبکه این باشه که به کاربرا ip بده و بهشون اینترنت بدم
ولی برای کارت شبکه دومی نمی دونم از چه طریقی ip بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
به طور خلاصه:
کارت شبکه اول : برای اینترنت سرور هست
کارت شبکه دوم : برای شبکه داخلی که می خوام به عنوان کارت شبکه ip pool به میکروتیک معرفی کنم که به کاربرا ip بده
alfa5xx
April 3rd, 2011, 09:52
با سلام روی ویندوز 2003 هم یه همچین چیزی داریم با توجه ب اوون میتونم کمکتون کنم تو ویندوز بر روی کارت شبکه دوم کلیک راست میکنیم و رنج کلاس سی میدیم. بصورت 192.168.10.133 یا هر مدل ای پی دیگه فقط باید با 192.168 شروع بشه .
بعد تو قسمت آی پی پول دقیقا همین آی پی که رو کارت شبکه دوم دادیم رو میدیم البته شروعش از این آی پی و انتهای اون رنج آی پی رو مشخص میکنه . یعنی شما یه رنج آی پی باید تو آی پی پول بدی که شروعش از آی پیی هست که روی کارت شبکه دوم دادی و انتهای اون تعداد کار برا رو مشخص میکنه .بطور مسال
192.168.10.22
192.168.10.32
به 10 کاربر آی پی میده بیشتر خواستید بیشتر رنج میدید.
نکته: روی کارت شبکه دوم بدین صورت باید کانفیگ بشه:

ip:192.168.10.22
sub mask: ba tab khudesh por mishe
getway nemidiii"""""

dns aval:
4.2.2.4
dns duvum:
8.8.8.8
Goodluck

razavihost
October 1st, 2011, 09:13
ESXiنمیتونه 2تا شبکه رو پشتیبانب کنه. من واسه این کار از ESX 4 استفاده کردم و شد