PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراح سیستم پرداخت یار

mirmohsen
March 24th, 2020, 19:02
سلام دوستان
شرکت یا طراحی سراغ ندارید که بتونه سیستم پرداخت یاری مورد تایید شاپرک طراحی کنه؟ شرکت باشه بهتره

ahuraplus
March 26th, 2020, 10:50
سلام دوستان
شرکت یا طراحی سراغ ندارید که بتونه سیستم پرداخت یاری مورد تایید شاپرک طراحی کنه؟ شرکت باشه بهتره

اگر به شاپرک و شرکت مورد تایید شاپرک مراجعه کردید و قرارداد پرداخت یاری اخذ نمودید یه داکیومنت در اختیارتون میزارن ، به من بدید براتون برنامه نویسیش انجام میشه
قبل از اخذ قرارداد رسمی و قانونی و افتتاح حساب پرداخت یاری در یکی از شعب بانکهای پیشنهادی متاسفانه خیر از من کمکی برنمیاد

mirmohsen
March 26th, 2020, 11:42
اگر به شاپرک و شرکت مورد تایید شاپرک مراجعه کردید و قرارداد پرداخت یاری اخذ نمودید یه داکیومنت در اختیارتون میزارن ، به من بدید براتون برنامه نویسیش انجام میشه
قبل از اخذ قرارداد رسمی و قانونی و افتتاح حساب پرداخت یاری در یکی از شعب بانکهای پیشنهادی متاسفانه خیر از من کمکی برنمیاد

براورد تق یبی از هزینه کار چقدر هست

ahuraplus
March 26th, 2020, 11:49
براورد تق یبی از هزینه کار چقدر هست

اگر میخواید کارتون رو ببرم زیر مجموعه ی شرکتمون تصمیم مابه تفاوتش با من نیست با مدیر عامل شرکته اما اگر تمایل دارید حقیقی برنامه نویسی و پشتیبانی صورت بگیره با تیم اهوراپلاس :
+طراحی اختصاصی
+Backend coding
+ارائه اپدیت تا یکسال
پروژه مشابه رو من 12 انجام دادم این حداقل قیمت ممکنه که در داخلش پلاگین های متداول هم پیش بینی شده + در نهایت اپشن های اضافه ای که میخواید لحاظ میشه

ولی کسی قیمت اینجوری نمیده اگر تمایل داشتید هماهنگ کنیم جلسه ی راه دور داشته باشیم یا نزدیک ، من تهران هستم
شماره واتزاپ ما 0018567200008
تلگرام @ahuraplus

OmizbanCo
March 26th, 2020, 12:29
سلام دوستان

میلاد ورک شاپ سیستم رو نوشته مورد تائید شاپرک هم هست باهاش در ارتباط باش
miladworkshop.ir

mirmohsen
March 26th, 2020, 13:40
میلاد ورک شاپ سیستم رو نوشته مورد تائید شاپرک هم هست باهاش در ارتباط باش
miladworkshop.ir

از سیستم های قبلیش و پشتیبانیش رضایت ندارم و نمیخام گرفتار بشم.باید یک شرکت معتبر باشه و پایبند به قرارداد

rayanagostar
March 28th, 2020, 14:02
سلام دوستان

سلام از طریق راه های پشتیبانی در ارتباط باشید

codestan
March 31st, 2020, 05:39
اگر میخواید کارتون رو ببرم زیر مجموعه ی شرکتمون تصمیم مابه تفاوتش با من نیست با مدیر عامل شرکته اما اگر تمایل دارید حقیقی برنامه نویسی و پشتیبانی صورت بگیره با تیم اهوراپلاس :
+طراحی اختصاصی
+Backend coding
+ارائه اپدیت تا یکسال
پروژه مشابه رو من 12 انجام دادم این حداقل قیمت ممکنه که در داخلش پلاگین های متداول هم پیش بینی شده + در نهایت اپشن های اضافه ای که میخواید لحاظ میشه

ولی کسی قیمت اینجوری نمیده اگر تمایل داشتید هماهنگ کنیم جلسه ی راه دور داشته باشیم یا نزدیک ، من تهران هستم
شماره واتزاپ ما 0018567200008
تلگرام @ahuraplus

سلام شما شرکتی هستین؟

ahuraplus
March 31st, 2020, 23:45
سلام شما شرکتی هستین؟

تیم مستقل برنامه نویسی هستیم ، ولی اکثریت کارهای برنامه نویسی داخل کشور رو از شرکت میگیریم یه درصدی شرکت برمیداره اما تضمین های شرکتی پابرجاس!
تمایل داشتین برای پروژه برنامه نویسی شما قرارداد شرکتی اخذ میشه به احتساب مالیات ارزش افزوده

yasserhost
April 1st, 2020, 00:47
سلام دوستان

با احترام با بنده در ارتباط باشید چند نفر از دوستام هستن . میتونم کمک کنم.
@mizban24