ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم دایرکت دامنه

jahromy
March 23rd, 2020, 03:46
با درود
وقت بخیر
بنده در سی پنل که با یک دامنه مثلا ABC.com پیشفرض تنظیم شده هست یک سابدامین portal.abc.com ساختم چون ثبت ادآن دامنه جدید مقدور نیست دامنه جدید را روی دامنه اصلی پارک کردم
مشکلم اینجاست که این دامنه جدید پارک شده را با وجودیکه کادر ریدایرکت ان را به portal.abc.com تنظیم شده همچنان محتویات ABC.com را باز می کند این مشکل دایرکت نشدن چطور حل کنم
۲. اگر راهی باشه کلا دامنه دوم بجای ان سابدامین در ادرسبار مروگر نمایش یابد ممنون میشم بفرمایید

afshin98
April 1st, 2020, 02:20
شما دامنه رو پارک کردی یعنی مثه دامنه اصلی عمل میکنه و این چیزی که میگین نمیشه

reza7023
April 1st, 2020, 03:29
سلام

شما باید ساب دامین ایجاد کنید که پوشه کاملا مجزا ساخته میشه

gharibion
April 1st, 2020, 12:41
با درود
وقت بخیر
بنده در سی پنل که با یک دامنه مثلا ABC.com پیشفرض تنظیم شده هست یک سابدامین portal.abc.com ساختم چون ثبت ادآن دامنه جدید مقدور نیست دامنه جدید را روی دامنه اصلی پارک کردم
مشکلم اینجاست که این دامنه جدید پارک شده را با وجودیکه کادر ریدایرکت ان را به portal.abc.com تنظیم شده همچنان محتویات ABC.com را باز می کند این مشکل دایرکت نشدن چطور حل کنم
۲. اگر راهی باشه کلا دامنه دوم بجای ان سابدامین در ادرسبار مروگر نمایش یابد ممنون میشم بفرمایید

با سلام ،

فرمودید دامنه جدید را بر روی دامنه اصلی پارک کردید . با انجام این کار محتویات ABC.com باز خواهد شد .
در صورتی که تمایل دارید ABC.com به
portal.abc.com ریدایرکت شود باید برعکس کاری که انجام داده اید ، انجام دهید .