من دو سوال دارم لطفا اگر هستین امشب پاسخ بدید ..
اول اینكه در سرور ابری ovh اصلا رم 512 مگ نداره از رم 2 سرورای ssd از پنج لوكیشن شروع میشه با قیمت 2/99 یورو مال شما چطوریه په ؟؟؟؟؟؟
دوم دوست گرامی قدرت فركانس هر هسته چقدره ؟؟ چون واقعی بگید چون بعدش تست میكنم در سرور تداخل نداشته باشه و قیمت هم تند هستش بگم در ضمن
succes
March 26th, 2020, 03:13
سلام وقت بخیر
من دو سوال دارم لطفا اگر هستین امشب پاسخ بدید ..
اول اینكه در سرور ابری ovh اصلا رم 512 مگ نداره از رم 2 سرورای ssd از پنج لوكیشن شروع میشه با قیمت 2/99 یورو مال شما چطوریه په ؟؟؟؟؟؟
دوم دوست گرامی قدرت فركانس هر هسته چقدره ؟؟ چون واقعی بگید چون بعدش تست میكنم در سرور تداخل نداشته باشه و قیمت هم تند هستش بگم در ضمن
با سلام و احترام خدمت دوست عزیزی که ظاهرا تازه وارد این بازار شده ! چه اشکالی داره هممون زمانی تازه کار بودیم.
سوال1 ) سرور هایی که از OVH گرفته میشه Dedicated یا همون اختصاصی هستند ! مثلا با رم 128 گیگابایت و پردازنده فیزیکی با 12 هسته و ... . در اینجا کلاد چه نقشی داره ؟ ما در نوع کانفیگ و نوع مجازی سازی و نوه هاست سازی میتونیم با الگوریتم ها و ابزارهای کلاد راه اندازی کنیم یکیش مثلا Cloudlinux هست که CentOS رو میتونیم به CloudLinux بصورت استاندارد Convert کنیم . واژه کلاد واژه گسترده ای هست که این یک نمونه اش هست ...
در مورد اصل سوالتون که OVH 512 میده فکر کنم تعریف درستی از سرور اختصاصی ندارید. وقتی یک سرور رو مثلا با 128گیگ رم میگیریم و مجازی سازی مثل VMware یا ابزار دیگری بر پایه KVM مجازی سازی میکنیم یعنی میتوانیم روی این سرور ، سرور های متعددی با منابع دلخواه مجازی ایجاد کنیم که حتی سرور مجازی 128مگابایت رم هم میشه ایجاد کرد ! همانطور که به کاربران سرور های مخصوص میکروتیک با رم 128MB ارائه میدادیم !
فکر کنم شما سرور های مجازی OVH رو با سرور های اختصاصی اشتباه گرفته اید !
دوم دوست گرامی قدرت فركانس هر هسته چقدره ؟؟
بستگی به سرور اختصاصی داره که تهیه کرده ایم ، برای مثال بعضی 3.8 و بعضی 3.1 و ....
چون واقعی بگید چون بعدش تست میكنم در سرور تداخل نداشته باشه
از پنج لوكیشن شروع میشه با قیمت 2/99 یورو مال شما چطوریه په ؟؟؟؟؟؟
اگر ممکنه لینک بدین تا ببینیم دقیقا کجارو منظورتون هست
succes
March 28th, 2020, 01:40
کد تخفیف 20% سرور های SSD و SATA فرانسه و ایران : vps99
succes
April 1st, 2020, 23:29
از 22% تا 99% تخفیف ویژه باور نکردنی روی تمامی سرویس ها !
تا تموم نشده دست به کار بشید ! تخفیف
دامنه
انواع هاست
سرور های مجازی ایران و فرانسه
لینک : https://kandohost.com/noroz99
succes
April 2nd, 2020, 18:09
سرور از موقعیت هلند افزوده شده است میتوانید سفارش دهید .
succes
April 6th, 2020, 20:01
تا اتمام این آفر ویژه تنها 2 روز باقیست : دامنه ir رایگان ! هاست رایگان ! سرور مجازی تست 1 روزه رایگان !
سرورها از دیتاسنتر معتبر ovh و از لوکیشن فرانسه ارائه می گردند.
سرورها دارای آنتی دیداس سخت افزاری هستند.
همراه هر سرور ۱۰ گیگ فضای بک اپ رایگان ارائه داده می شود ، در صورت نیاز به فضای اضافی می توانید یکی از پلن های هاست بک اپ را از طریق سایت سفارش دهید.
امکان نصب سیستم عامل دلخواه توسط مشتری با یک کلیک روی سرور وجود دارد. نصب انواع سیستم عامل رایگان و اتوماتیک است.
سرورها دارای پنل مدیریتی حرفه ای و پیشرفته هستند. با امکاناتی از قبیل ریبوت ، تغییر رمز، اتصال از طریق vnc ، مانت فایل ایزو دلخواه و …
امکان مانیتور منابع سرور توسط مشتری در پنل وجود دارد.
کنترل پنل هاست دایرکت ادمین است.
بک اپ هاست ها به صورت روزانه و هفتگی ذخیره می شود.
امکان تغییر ورژن php در هاست توسط مشتری با یک کلیک وجود دارد.
امکان فعال و غیرفعال کردن ماژول های دلخواه php در هاست توسط مشتری وجود دارد.
succes
April 6th, 2020, 22:12
تا اتمام این آفر ویژه تنها 2 روز باقیست : دامنه ir رایگان ! هاست رایگان ! سرور مجازی تست 1 روزه رایگان ! :105: :53:
succes
April 9th, 2020, 09:05
با توجه خدمت کاربران گرامی ، سرور از کشور های فرانسه ، هلند ، ایران ارائه داده میشود ! و هنوز تخفیف های شگفت انگیر نوروزی فعال هست !
سرورها از دیتاسنتر معتبر ovh و از لوکیشن فرانسه ارائه می گردند.
سرورها دارای آنتی دیداس سخت افزاری هستند.
همراه هر سرور ۱۰ گیگ فضای بک اپ رایگان ارائه داده می شود ، در صورت نیاز به فضای اضافی می توانید یکی از پلن های هاست بک اپ را از طریق سایت سفارش دهید.
امکان نصب سیستم عامل دلخواه توسط مشتری با یک کلیک روی سرور وجود دارد. نصب انواع سیستم عامل رایگان و اتوماتیک است.
سرورها دارای پنل مدیریتی حرفه ای و پیشرفته هستند. با امکاناتی از قبیل ریبوت ، تغییر رمز، اتصال از طریق vnc ، مانت فایل ایزو دلخواه و …
امکان مانیتور منابع سرور توسط مشتری در پنل وجود دارد.
کنترل پنل هاست دایرکت ادمین است.
بک اپ هاست ها به صورت روزانه و هفتگی ذخیره می شود.
امکان تغییر ورژن php در هاست توسط مشتری با یک کلیک وجود دارد.
امکان فعال و غیرفعال کردن ماژول های دلخواه php در هاست توسط مشتری وجود دارد.
succes
April 20th, 2020, 21:43
تمدید شد ! تا 48 ساعت دیگر این آفر ویژه بخاطر استقبال گرم شما تمدید شد !