توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حواله به هتزنر
x.secretly
March 21st, 2020, 01:58
سلام دوستان
کسی تا حالا برای هتزنر حواله زده؟
من دوشنبه تصویر حواله که یکی از دوستان در خارج ایران برام انجام داد رو براشون ارسال کردم و هموز پاسخ نداندن و مبلغ هم به پنلم اضافه نشده!!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
هرچی ایمیل میزنم یه ایمیل میاد که منتظر باشید تا جواب بدیم!!!
از دوشنبه تا امروز که جمعس هیچ جوابی نگرفتم!
1eng.ir
March 21st, 2020, 02:02
از دوشنبه همین هفته تمامی شرکتها در آلمان بصورت ریموت فعالیت دارند و ممکنه بخاطر همین خیلی کمتر بهتون جواب بدن.
با این حال، از دوستتون بخواید که یه تماس براتون بگیرن و وضعیت رو بررسی کنند.
+ حوالهای هم که زدید ممکنه بدستشون نرسیده باشه
200TBFilm
March 21st, 2020, 04:13
سلام دوستان
من دوشنبه تصویر حواله که یکی از دوستان در خارج ایران برام انجام داد رو براشون ارسال کردم و هموز پاسخ نداندن و مبلغ هم به پنلم اضافه نشده!!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من
ببین باید مشخصات حساب بانکیت و حساب کاربریت تو Hetzner یکی باشه در غیر این صورت اتوماتک حساب شما شارژ نمیشه و به مشکل میخوری
باید صبوری کنید تا ایمیل شما توسط Hetzner برسی بشه , توی شرایط فعلی اکثر شرکت ها با حداقل کارمند کار میکنند مخصوصا المان که داره شهر به شهر میره تو قرنطینه.
ashadata
March 21st, 2020, 12:33
من
ببین باید مشخصات حساب بانکیت و حساب کاربریت تو Hetzner یکی باشه در غیر این صورت اتوماتک حساب شما شارژ نمیشه و به مشکل میخوری
باید صبوری کنید تا ایمیل شما توسط Hetzner برسی بشه , توی شرایط فعلی اکثر شرکت ها با حداقل کارمند کار میکنند مخصوصا المان که داره شهر به شهر میره تو قرنطینه.
ربطی نداره , فقط توی توضیحات حواله باید شماره کاربری اون اکانت باشه ( حواله رو هر کسی میتونه بزنه غیر مالک پنل )
- - - Updated - - -
سلام دوستان
طول میکشه حواله کلا
فقط توی توضیحات باید کد کاربری رو نوشته باشید اونی که با K شروع میشه ( توضیحات حواله وقتی حواله SEPA میخواد زده بشه )
بین 3 تا 10 روز هم طول میکشه تا بشینه به حساب - نیازی به ارسال تیکت یا رسید براشون نیست
بعد از دریافت حواله طبق توضیحات حواله انجام میشه و میشینه به حساب
x.secretly
March 21st, 2020, 16:16
ربطی نداره , فقط توی توضیحات حواله باید شماره کاربری اون اکانت باشه ( حواله رو هر کسی میتونه بزنه غیر مالک پنل )
- - - Updated - - -
طول میکشه حواله کلا
فقط توی توضیحات باید کد کاربری رو نوشته باشید اونی که با K شروع میشه ( توضیحات حواله وقتی حواله SEPA میخواد زده بشه )
بین 3 تا 10 روز هم طول میکشه تا بشینه به حساب - نیازی به ارسال تیکت یا رسید براشون نیست
بعد از دریافت حواله طبق توضیحات حواله انجام میشه و میشینه به حساب
درود توی توضیحات و کامنت حواله آدرس ایمیل و نامی که توی حساب کاربری بوده رو نوشتم همین کفایت میکنه؟
یعنی اگه ایمیل هم نزنم بعد از ۱۰ روز میشینه توی حساب؟
ashadata
March 21st, 2020, 18:44
درود توی توضیحات و کامنت حواله آدرس ایمیل و نامی که توی حساب کاربری بوده رو نوشتم همین کفایت میکنه؟
یعنی اگه ایمیل هم نزنم بعد از ۱۰ روز میشینه توی حساب؟
اره کافیه
حتما ده روز نه اما من هربار حواله زدم بین 3 تا 10 روز طول کشیده
اگه تا اخر این هفته شارژ نشد اکانتتون بعدش تیکت بزنید پیگیری کنید
Pishrovps
March 21st, 2020, 22:41
این روزها این تاخیرها عادی تلقی میشه ولی پیگیری تلفنی کنید از روز دوشنبه
x.secretly
March 25th, 2020, 18:59
کسی که واریز کرده بود میگه پول برگشت خورده تو حساب!!!
بنظرتون داره راست میگه؟
1eng.ir
March 26th, 2020, 02:21
بنظرتون داره راست میگه؟
چه دلیلی داره دروغ بگه؟
چرا از پرداخت با کردیت کارت یا پیپل استفاده نمیکنی؟
alfapardaz
March 26th, 2020, 19:42
بنظرتون داره راست میگه؟
امکان برگشت به حساب هم وجود داره
حواله بانکی تاییدش چند روزی زمان بر هست
پیشنهاد میکنم از پی پال استفاده کنید
x.secretly
March 27th, 2020, 15:57
چرا از پرداخت با کردیت کارت یا پیپل استفاده نمیکنی؟
توی یکی از سایت های که پرداخت پی پال برای هتزنر داشت نوشته بود که اکانت های که اعتباری هستند و سر هر ما کل سرویس براشون یجا فاکتور میشه ممکنه با پی پال به مشکل بخورن!!!
منم بخاطر همین حواله کردم
Web-Hosting
March 27th, 2020, 16:33
توی یکی از سایت های که پرداخت پی پال برای هتزنر داشت نوشته بود که اکانت های که اعتباری هستند و سر هر ما کل سرویس براشون یجا فاکتور میشه ممکنه با پی پال به مشکل بخورن!!!
منم بخاطر همین حواله کردم
چه حرف چرندی
من 3 ساله دارم کار میکنیم فاکتور یجا باهم میاد و بعد 20 روز تاخیر با پیپال های مختلف پرداخت میکنم
هیچی هم نشده
Ashkankamangar.ir
March 27th, 2020, 17:17
کلا حواله بانکی بین 4 تا 14 روز کاری طول میکشه تا برسه به حساب مقصد
اگر قبول نکنند پول رو برگشت میزنن اگرم قبول کنند حساب شارژ میشه
ولی چرا حواله ؟
به راحتی میتونستید با حساب شارژ کنید