توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی کلاس ها به صورت آنلاین
saharmaster
March 19th, 2020, 04:23
سلام
با توجه به مشکلات به وجود آمده امکان شرکت دانشجویان ما در آموزشگاه وجود نداره و قصد داریم کلاس ها رو تا حد امکان به صورت آنلاین برگزار کنیم . میخواستم ببینم اگه یک سرور مجازی خریداری کنم چطور می تونم کلاس آنلاین راه اندازی کنم داخلش ؟
از کجا سرور بخرم خوبه ؟ لطفا راهنمایی کنین .
Asena
March 19th, 2020, 04:46
سلام
با توجه به مشکلات به وجود آمده امکان شرکت دانشجویان ما در آموزشگاه وجود نداره و قصد داریم کلاس ها رو تا حد امکان به صورت آنلاین برگزار کنیم . میخواستم ببینم اگه یک سرور مجازی خریداری کنم چطور می تونم کلاس آنلاین راه اندازی کنم داخلش ؟
سلام با برنامه Adobe Connect میتونید ولی اگر بخواید میتونیم براتون اسکریپت اختصاصی بنویسیم استفاده کنید
mohammad1995
March 19th, 2020, 11:27
سلام
می تونید از سایت انلاین اموزان استفاده کنید . حدود دوهفته هست داریم ازشون سرویس میگیریم و تا الان مشکلی نبوده
RoobinaServer
March 19th, 2020, 12:34
سلام
سلام
نرم افزاری های مختلفی در گوگل جستجو کنید وجود دارد از جمله معروف ترین Adobe Connect که دانشگاه ها هم استفاده میکنند.
طبیعتا سرور مجازی ایران با بهترین کیفیت و منابع اختصاصی باید باشد چون به صورت کلی اگر مشکلی در کیفیت و کانفیگ نرم افزار باشد لگ میزند و کار شما خراب میشود.
باتشکر
- - - Updated - - -
لازم به ذکر است منابعی که بر اساس تجربه مورد نیاز است و مشترکین ما تاکنون استفاده کرده اند :
معمولا یا سه سرور میگیرند در رم های 8 و 4 گیگ برای بخش های پایگاه داده و سایر موارد این کلاس یا اونهایی که خیلی کارشون کمه با همان سرور 8 گیگ یا نهایتا 12 گیگ کارشون را راه می اندازند.
باید sql سرور هم فعال نمائید همچنین بخشی برای ذخیره سازی فایل های کلاس و سایر موارد ...
پیشنهاد ما تهیه سرور با رم 6 گیگ پایه و افزایش به مرور بسته به فشار کاری خودتان میباشد اگر کاربر زیاد دارید و حرفه ای تر میخواهید عمل نمائید سرور اختصاصی یا چند سرور مجازی تهیه و سرویس را فعال نمائید.
موفق باشید
ashadata
March 19th, 2020, 12:54
سلام
با سلام
Adobe Connect خوبه براتون
برای سرور هم همین انجمن در بخش فروش - درخواست سرویس یک تاپیک باز بکنید دوستان بهتون آفر میدن ( حتما سرور مجازی ایران تهیه بشه برای پینگ بهتر )