ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دون شدن سرور

amir9136
March 8th, 2020, 13:39
سلام
همکاران گرامی یه مشکلی هست یه دونه سرویس داریم سنتوس 7 که سی پنل نصب هست همراه لایت اسپید و کلودلینوکس سرویس یک بار در روز ناگهان پینگ نمیده با ریست دادن کارت شبکه هم مشکل رفع نمیشه و فقط باید سرور رو ریست بدیم با نصب مجدد هم مشکل رفع نشده
مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

farhadhelix
March 8th, 2020, 21:42
سلام
csf دارید روش؟

Ashkankamangar.ir
March 8th, 2020, 21:59
سلام
همکاران گرامی یه مشکلی هست یه دونه سرویس داریم سنتوس 7 که سی پنل نصب هست همراه لایت اسپید و کلودلینوکس سرویس یک بار در روز ناگهان پینگ نمیده با ریست دادن کارت شبکه هم مشکل رفع نمیشه و فقط باید سرور رو ریست بدیم با نصب مجدد هم مشکل رفع نشده
مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سام هتزنر هست؟
اختصاصی هست؟
اگر بله بگید هارد رو چک کنند

amir9136
March 8th, 2020, 22:01
سلام
csf دارید روش؟
بله csf نصب هست

- - - Updated - - -

سام هتزنر هست؟
اختصاصی هست؟
اگر بله بگید هارد رو چک کنند

یکماه پیش روی کلود هتزنر بود همین مشکل داشتیم
انتقال دادیم اختصاصی مجدد همین مشکل هست

farhadhelix
March 8th, 2020, 22:03
قبلا چنین مشکلی رو مشاهده کردم روی یک سرور

مشکل از این قرار بود که csf کلیه کانکشن های خروجی رو مسدود میکرد که دلیلش مشخص نبود

یه چند روز خاموش کنید csf رو و ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر

amir9136
March 8th, 2020, 22:04
قبلا چنین مشکلی رو مشاهده کردم روی یک سرور

مشکل از این قرار بود که csf کلیه کانکشن های خروجی رو مسدود میکرد که دلیلش مشخص نبود

یه چند روز خاموش کنید csf رو و ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر
امتحان میکنم ممنون

Ashkankamangar.ir
March 8th, 2020, 22:39
بله csf نصب هست

- - - Updated - - -

یکماه پیش روی کلود هتزنر بود همین مشکل داشتیم
انتقال دادیم اختصاصی مجدد همین مشکل هست
شیش سال پیش این مشکل رو داشتم سرور دان میشد و با ریستارت بالا میومد با تعویض هارد مشکل حل شد

البته میتونید لاگ رو ببینید و بررسی کنید که از چی هست دقیقا

amir9136
March 10th, 2020, 18:53
سلام
csf دارید روش؟

متاسفانه با غیرفعال کردن csf مشکل حل نشد

amirizadi
March 10th, 2020, 19:03
زمانی که سرور دان میشود ری استارت نکنید و به دیتاسنتر اطلاع دهید تا سرور را در همان حالت چک کنند و اطلاع دهید که مدتهاست چنین مشکلی دارید
پس از بررسی ۳ راهکار در پیش روی شما قرار خواهند داد که به دلخواه یکی از آن موارد را انتخاب کنید
اما ابتدا درخواست hardware change بدهید اما هارد سرور را تغییر ندهید (شاید مشکل رفع شد )
پس از انجام این مورد اگر مورد رفع نشد پیشنهاد میکنم از اطلاعات خود بک آپ گرفته و درخواست تغییر هارد ها را نیز ارسال کنید و یا سرور دیگری تهیه کنید و انتقال دهید

بنده مورد مشابه شما قبلا داشته ام
با hardware change مشکل رفع شد

اما مورد دیگری شبیه به این مورد که متاسفانه با hardware change حل نشد و در نتیجه سرور دیگری تهیه و منتقل کردیم

البته امکان بروز هرگونه مشکل نرم افزاری نیز وجود دارد در این مورد
اما با توجه به اینکه تایم زیادی از شما خواهد گرفت و در نهایت شاید مجددا همین مشکل که یکی از موارد فوق دلیل آن باشد مجدد رخ دهد

farhadhelix
March 10th, 2020, 20:24
متاسفانه با غیرفعال کردن csf مشکل حل نشد

دسترسی به سرور دارد از طریق کنسول ؟

اگر دارید منابع سرور رو تو اون لحظه چک کردید؟

مقدار iotop رو بررسی کردید؟