توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرور
405
March 6th, 2020, 17:34
" ما یک سرور از شرکتی که کارش ارائه خدمات سرور هست و روزانه ده ها سرور اجاره میده و شرکت ثبت شده به نام " آرکا میزبان کندو" با شماره ثبت هست ، تهیه کرده ایم ، این یک هفته از تهیه سرور نمیگذرد که سه بار آی پی روی این سرور فـیلـتــر شده است و هربار آی پی دیگری تنظیم شده
است ، اکنون من فکر میکنم مشکل از سمت این ارائه دهنده هست و ما هیچ مشکلی نداشته ایم و این فیـلتر شدن ها هیچ ربطی به ما ندارد ( با اینکه این سرور و این سه آی پی در زمانی فـیلـتــر* شده است که تحت تصرف و استفاده بنده بوده است و هیچ کانفیگی روی سرور انجام نشده در بار دوم و سوم ) در حالیکه ارائه دهنده ادعا دارد که بخاطر کانفیگ و تنظیم و هرچیزی که به داخل سرور ربط داشته باشد فـیلـتــر رخ داده است که دو بار نیز به رایگان و یک بار با پرداخت هزینه آی پی عوض شده است ولی باز این فـیلـتــر شدن اتفاق افتاده است ! ) نظر شما به عنوان متخصص و مجرب سرور چیست ؟ مشکل فـیلـتــر شدن متعدد آی پی چه مواردی میتواند باشد ؟ موقعیت سرور از دیتاسنتر ovh فرانسه می باشد.
ashadata
March 6th, 2020, 18:05
" ما یک سرور از شرکتی که کارش ارائه خدمات سرور هست و روزانه ده ها سرور اجاره میده و شرکت ثبت شده به نام " آرکا میزبان کندو" با شماره ثبت هست ، تهیه کرده ایم ، این یک هفته از تهیه سرور نمیگذرد که سه بار آی پی روی این سرور فـیلـتــر شده است و هربار آی پی دیگری تنظیم شده
است ، اکنون من فکر میکنم مشکل از سمت این ارائه دهنده هست و ما هیچ مشکلی نداشته ایم و این فیـلتر شدن ها هیچ ربطی به ما ندارد ( با اینکه این سرور و این سه آی پی در زمانی فـیلـتــر* شده است که تحت تصرف و استفاده بنده بوده است و هیچ کانفیگی روی سرور انجام نشده در بار دوم و سوم ) در حالیکه ارائه دهنده ادعا دارد که بخاطر کانفیگ و تنظیم و هرچیزی که به داخل سرور ربط داشته باشد فـیلـتــر رخ داده است که دو بار نیز به رایگان و یک بار با پرداخت هزینه آی پی عوض شده است ولی باز این فـیلـتــر شدن اتفاق افتاده است ! ) نظر شما به عنوان متخصص و مجرب سرور چیست ؟ مشکل فـیلـتــر شدن متعدد آی پی چه مواردی میتواند باشد ؟ موقعیت سرور از دیتاسنتر ovh فرانسه می باشد.
با سلام
ایا mtproto کانفیگ کردید ؟
405
March 6th, 2020, 18:19
با سلام
ایا mtproto کانفیگ کردید ؟
بله..
NetworkFA
March 6th, 2020, 18:42
بله..
زمانی که Mtpoto استفاده کنید آیپی به سرعت ***** میشود.
به شرکت ارائه دهنده سرویس به شما پیشنهاد میشود که هزینه اون 2 تغییر رایگان هم از شما بگیرند.
405
March 6th, 2020, 18:47
زمانی که Mtpoto استفاده کنید آیپی به سرعت ***** میشود.
به شرکت ارائه دهنده سرویس به شما پیشنهاد میشود که هزینه اون 2 تغییر رایگان هم از شما بگیرند.
تونل کرده بودیم اصلا ربطی به این سرور نداشت - همه که مثل شما گدای پول نیستن
succes
March 6th, 2020, 22:37
با سلام خدمت همکاران و کاربران گرامی .
ایشون مشتری ما هستند و چون متقاعد نمیشوند که مشکل از چه سمتی هست و ما هم برای اطمینان از این مساله راهی بجز باز کردن تاپیک ندیدیم .
ممنون میشویم از تجربه ها و نظرات شما سروران گرامی در این مورد بهره مند شویم .
کندوهاست : آرکا میزبان کندو : Kandohost.com
hosinaa
March 6th, 2020, 23:21
سلام
هزینه ای پی های که قبلا برای شما عوض کردند پرداخت نمائید زیرا ای پی بلاکی همیشه در رنج ای پی سرویس دهنده شما هست.
و برای استفاده از این سرویس روش دیگری را در نظر بگیرید
سرویس دهنده محترم ! جهت توجیح کاربر میتوانید از وی بخواهید با مراجعه مرتبط تماس بگیره و علت ***** شدن ای پیشون با شرح مثال به روایت تصویر براشون توضیح بدهند;;)
succes
March 6th, 2020, 23:26
سلام
هزینه ای پی های که قبلا برای شما عوض کردند پرداخت نمائید زیرا ای پی بلاکی همیشه در رنج ای پی سرویس دهنده شما هست.
و برای استفاده از این سرویس روش دیگری را در نظر بگیرید
سرویس دهنده محترم ! جهت توجیح کاربر میتوانید از وی بخواهید با مراجعه مرتبط تماس بگیره و علت ***** شدن ای پیشون با شرح مثال به روایت تصویر براشون توضیح بدهند;;)
خیلی ممنون از توضیحاتتون ! بله اگر به مراجع مربوطه پیگیر بشن که داستان میشه براشون...
ما هم از ایشون به عنوان اینکه سفارش اولشون بوده و تجربه نداشتن هزینه آی پی نگرفتیم و گفتیم اینبار مهمون ما !
ولی بعد دچار این قضیه شدیم و هیچگونه هم نتونستیم توجیهشون کنیم که این اتفاقی که افتاده هیچ ربطی به سمت سرویس دهنده نداره !
نه من صادقانه عرض میکنم که راضی به ضایع شدن حق کاربر نیستیم و مشتریان ما هم به نوعی همکاران ما محسوب میشن . هرچی که هست و اگر مشکلی از سمت ما هست خواهشا اعلام شود.
ashadata
March 7th, 2020, 01:04
با سلام خدمت همکاران و کاربران گرامی .
ایشون مشتری ما هستند و چون متقاعد نمیشوند که مشکل از چه سمتی هست و ما هم برای اطمینان از این مساله راهی بجز باز کردن تاپیک ندیدیم .
ممنون میشویم از تجربه ها و نظرات شما سروران گرامی در این مورد بهره مند شویم .
کندوهاست : آرکا میزبان کندو : Kandohost.com
اون دو ای پی رو هم هزینش رو دریافت کنید ازشون
405
March 7th, 2020, 01:29
:)))))))))))) خوشم میاد هوا همکار رو دارید یکی نیست بگه که روی سرور خالی که هیچ کانفیگی نبوده و با ای پی تازه چرا باید فـیـلــتر بشه
Lovely Crazy
March 7th, 2020, 01:36
من که نه هاستینگ دارم نه چیزی ولی تاپیکو دیدم گفتم نظر بدم :
منم نظرم اینه که هزینه ای پی ها باید دریافت بشه ، ایشون به گفته خودتون سرور رو اوکی تحویلتون دادن ، مثل این میمونه من از شما ماشین بخرم ، برم تصادف کنم بیام به شما بگم تقصیر شماست ، از طرف من مشکلی نبوده ، یه ماشین نو بده به من :|
من الان از 2 جای مختلف سرور دارم ، کارمم فیلمه میدونم که ممکنه ***** بشم ، اگر مشکلی پیش بیاد باید خودم هزینه کنم ، شما که mtproto کانفیگ کردین که هیچی دیگه
405
March 7th, 2020, 01:40
من که نه هاستینگ دارم نه چیزی ولی تاپیکو دیدم گفتم نظر بدم :
منم نظرم اینه که هزینه ای پی ها باید دریافت بشه ، ایشون به گفته خودتون سرور رو اوکی تحویلتون دادن ، مثل این میمونه من از شما ماشین بخرم ، برم تصادف کنم بیام به شما بگم تقصیر شماست ، از طرف من مشکلی نبوده ، یه ماشین نو بده به من :|
من الان از 2 جای مختلف سرور دارم ، کارمم فیلمه میدونم که ممکنه ***** بشم ، اگر مشکلی پیش بیاد باید خودم هزینه کنم ، شما که mtproto کانفیگ کردین که هیچی دیگه
عرض کردم بار دوم و سوم سرور خالی بود کانفیگی نداشت ای پی هم جدید بود
Lovely Crazy
March 7th, 2020, 01:52
به هر حال مشکل از سمت ایشون نیست :70:
405
March 7th, 2020, 02:06
به هر حال مشکل از سمت ایشون نیست :70:
شما که نظر میدی هزینه دریافت بشه
شما هم بفرما که چرا سروری که روش هیچی نیست و خام هستش چرا باید ای پی ***** بشه ؟ که من مجبور بشم پول ای پی رو بدم ؟
succes
March 7th, 2020, 02:11
:)))))))))))) خوشم میاد هوا همکار رو دارید یکی نیست بگه که روی سرور خالی که هیچ کانفیگی نبوده و با ای پی تازه چرا باید فـیـلــتر بشه
فکر کنم حتی اگر مدیر ارشد لینوکس و مجازی سازی و ویندوز و سرور و ... هم بیاد و توضیح بده باز شما حرف خودتون رو خواهید زد ! من این افراد رو نمیشناسم و براشون هم نه سودی دارم و نه خیری که بخوان الکی طرفداری کنن ، مسابقه نیست که طرفداری کنن ، مساله کاملا فنی و تکنیکال هست ! ولی خب ظاهرا تصمیم گرفتید هرکی هرچی بگه برگردین سرحرف اولتون و حرف خودتون رو بزنید !
دوستان خواهشا منطقی روی این مساله نظر دهید و از من طرفداری نکنید:39: !! با سند حرف بزنید تا این دوستمون شاید متوجه بشه !
اصلا شاید مشکل از سمت ما هستش ! ازین نظر هم نگاه کنید و حتی برفرض محال اگر این درست از آب درومد من خیلی تشکر خواهم کرد بخاطر اینکه مساله جدیدی یادگرفتم که در عرض 8 سال درگیری و سابقه با سرور یاد نگرفته بودم !!!! ( جدی) .
- - - Updated - - -
شما که نظر میدی هزینه دریافت بشه
شما هم بفرما که چرا سروری که روش هیچی نیست و خام هستش چرا باید ای پی ***** بشه ؟ که من مجبور بشم پول ای پی رو بدم ؟
این که کاملا شفاف هست که هزینه آی پی باید گرفته میشد و اینکه نگرفتیم دلیل بر این نمیشه که روال کار اینجوری فرض بشه ، این لطف بوده از سمت ازائه دهنده .
روزانه دهها سرور به قول شما دقیقا مثل سرور شما بصورت خام به مشتریان تحویل داده میشه و در عرض اینهمه مدت و اینهمه تعداد هیچکدام گزارشی مبنی بر ***** شدن آی پی نداشته اند !
سیستم عامل ها از سایت های خودشون روی سرور ها بارگذاری شده اند ! یعنی شما میگین که ممکنه سیستم عامل CentOS مشکل داشته باشه و یا اصلا باگ داره و نصب کردنی میاد آی پی رو ***** میزنه !! موندم چی بگم !
405
March 7th, 2020, 03:19
فکر کنم حتی اگر مدیر ارشد لینوکس و مجازی سازی و ویندوز و سرور و ... هم بیاد و توضیح بده باز شما حرف خودتون رو خواهید زد ! من این افراد رو نمیشناسم و براشون هم نه سودی دارم و نه خیری که بخوان الکی طرفداری کنن ، مسابقه نیست که طرفداری کنن ، مساله کاملا فنی و تکنیکال هست ! ولی خب ظاهرا تصمیم گرفتید هرکی هرچی بگه برگردین سرحرف اولتون و حرف خودتون رو بزنید !
دوستان خواهشا منطقی روی این مساله نظر دهید و از من طرفداری نکنید:39: !! با سند حرف بزنید تا این دوستمون شاید متوجه بشه !
اصلا شاید مشکل از سمت ما هستش ! ازین نظر هم نگاه کنید و حتی برفرض محال اگر این درست از آب درومد من خیلی تشکر خواهم کرد بخاطر اینکه مساله جدیدی یادگرفتم که در عرض 8 سال درگیری و سابقه با سرور یاد نگرفته بودم !!!! ( جدی) .
- - - Updated - - -
این که کاملا شفاف هست که هزینه آی پی باید گرفته میشد و اینکه نگرفتیم دلیل بر این نمیشه که روال کار اینجوری فرض بشه ، این لطف بوده از سمت ازائه دهنده .
روزانه دهها سرور به قول شما دقیقا مثل سرور شما بصورت خام به مشتریان تحویل داده میشه و در عرض اینهمه مدت و اینهمه تعداد هیچکدام گزارشی مبنی بر ***** شدن آی پی نداشته اند !
سیستم عامل ها از سایت های خودشون روی سرور ها بارگذاری شده اند ! یعنی شما میگین که ممکنه سیستم عامل CentOS مشکل داشته باشه و یا اصلا باگ داره و نصب کردنی میاد آی پی رو ***** میزنه !! موندم چی بگم !
مشکل منم دقیقا همینه برادر من
بحث هزینه کردن یا نکردن نیست
من میگم سرور خام سیستم عاملی که روش هیچی نصب نشده فقط خود centos هستش با ای پی تازه چرا باید ***** بشه
خودتون که شاهد هستید و لاگ هارو دونه دونه میتونید چک کنید
succes
March 7th, 2020, 03:31
یه جا میگین پراکسی نصب کردین یه جا میگین تونل سوار کردین و به جا هم میگین سرور خام بوده !
به قول دوستمون که مشکل از هرچیزی هم باشه ( که نیاز به بررسی داخلی سرور داره ) ربطی به ارائه دهنده نداره ،
405
March 7th, 2020, 04:28
یه جا میگین پراکسی نصب کردین یه جا میگین تونل سوار کردین و به جا هم میگین سرور خام بوده !
به قول دوستمون که مشکل از هرچیزی هم باشه ( که نیاز به بررسی داخلی سرور داره ) ربطی به ارائه دهنده نداره ،
در سرور دیگر پـروکسی سوار شده و این سرور تونلینگ کرده بار اول سرور اینطوری بوده که بنا به گفته خود شما میگیم ***** شده بار دوم و سوم که دیگه روی سرور چیزی نبود من سیستم عاملش رو عوض کرده بودم این چرا باید ***** بشه ؟
succes
March 7th, 2020, 04:38
در سرور دیگر پـروکسی سوار شده و این سرور تونلینگ کرده بار اول سرور اینطوری بوده که بنا به گفته خود شما میگیم ***** شده بار دوم و سوم که دیگه روی سرور چیزی نبود من سیستم عاملش رو عوض کرده بودم این چرا باید ***** بشه ؟
سیستم عامل رو ما درست نکرده ایم b-) ، این سوالتون رو برید از خود سایت سیستم عامل بپرسید;;) !
405
March 7th, 2020, 04:50
سیستم عامل رو ما درست نکرده ایم b-) ، این سوالتون رو برید از خود سایت سیستم عامل بپرسید;;) !
پس اون وقت عودت وجه بزنید چون به قول خودتون دو رو روز هم نشده
succes
March 7th, 2020, 07:12
پس اون وقت عودت وجه بزنید چون به قول خودتون دو رو روز هم نشده
همینجاست که میگن وقتی به یکی لطف میکنی میاد اینجوری بازی درمیاره ! شما هزینه 2 آی پی رو ندادی که هیج ، دو آی پی مارو هم هزینه اش افتاده تو جیب ما ، الان بعده یه 6 روز درخواست برگشت وجه میدین ؟!
خوبی که از حد بگذرد .... "*****" خیال بد کند.
سرویس شما اکنون Terminate شد . با مراجعه به مراجع قضایی این مورد رو گزارش دهید تا بصورت بصری و علمی توجیه تان کنند !!
من خودم هم همین اقدام رو خواهم کرد چون ضرر دیدم و ماهانه گزارشی که به فتا میدیم باید تمام جزییات اتفاقات ماه اخیر رو درج کنیم و علیه فردی که اقدام به راه اندازی *****شکن کرده و هزینه آی پی هم نداده شکواییه تنظیم خواهد شد.
خدایا گیرکردن در این بحث ها با این شخصیت ها تاوان کدام اشتباهاتم هست !!!!!
پایان بحث /
مینا-صیفی
March 7th, 2020, 10:16
بنده نه همکار اینها هستم نه سرور فروشم نه هاست فروش و نه کندو هاست را میشناسم میخواهیم منطقی و حق صحبت کنیم پست های شما را خواندم و از انجایی که مدیر کندو هاست خواست کاربران در این تاپیک عمومی نظر بدن و عمومی کردید نظر میدم
1 : شما لحن مناسبی با پشتیبانی دیدم ندارید و با احترام ادب صحبت نمیکنید اگر لحن و ادب گفتار داشته باشید 1% هم بشه اون پشتیبانی ارزش قائل بشه با این طرز صحبت و بیان هر پشتیبانی باشه انجام نمیده و سرویس شما را میبنده و هزینه را حالا یا برگشت میزنه یا نمیزنه میگه برو خدا پشت و پناهت این اول .
2 : مشکل شما IP فـــبلتر شدن سال گذشته شبکه زیرساخت کشور سیستمی یا رباطی راه اندازی که که هر سروری اگر mtporto یا پراکسی باشد شناسایی میکنه و اون ایپی یا اون رنج ایپی را قــبلتر میکنه و این مشکل اصلا ربطی به سرویس دهنده نداره.
3 : خیلی سرویس دهنده ها بخاطر این مشکل اصلا این نوع سرویس ها را کانفیگ نمیکنند و دنبال دردسر نیستن که هم ایپی خودشون این طور بشه ضرر کنند هم دردسر با مشتری .
4 : شما باید از سرویس های مطمئن دیگه که فــبلتر نمیشه استفاده کنید اصلا سمت این پراکسی یا mtporto ها نرید و خیلی اجاه ها دیدیم و گفتن که ای پی هاشون مسدود شده حتی اگر سرور عوض کنید و هیچ کانفیگی نباشه بصورت فله ای شناسایی و مسدود میکنه اون رباط که خدمت شما گفتم
405
March 7th, 2020, 12:12
همینجاست که میگن وقتی به یکی لطف میکنی میاد اینجوری بازی درمیاره ! شما هزینه 2 آی پی رو ندادی که هیج ، دو آی پی مارو هم هزینه اش افتاده تو جیب ما ، الان بعده یه 6 روز درخواست برگشت وجه میدین ؟!
خوبی که از حد بگذرد .... "*****" خیال بد کند.
سرویس شما اکنون Terminate شد . با مراجعه به مراجع قضایی این مورد رو گزارش دهید تا بصورت بصری و علمی توجیه تان کنند !!
من خودم هم همین اقدام رو خواهم کرد چون ضرر دیدم و ماهانه گزارشی که به فتا میدیم باید تمام جزییات اتفاقات ماه اخیر رو درج کنیم و علیه فردی که اقدام به راه اندازی *****شکن کرده و هزینه آی پی هم نداده شکواییه تنظیم خواهد شد.
خدایا گیرکردن در این بحث ها با این شخصیت ها تاوان کدام اشتباهاتم هست !!!!!
پایان بحث /
یه جوری میگی لطف کردیم و منت گزاشتیم سرویس استفاده نکردیم فتا که هیچ برو به گنده هرجایی میخوای بگو من برنامه نویسم نه اینکه راه اندازی کنم بفروشم و برای پروژه ام انجام دادم و صد در صد شکایت میکنم تا بفهمم چجوری حق میخورن
- - - Updated - - -
به هیچ وجهههههههههههه حق ندارید سرویس منو قطع کنید تا دستور از مراجع قضایی نیومده حق نداری قطع کنی
succes
March 7th, 2020, 13:49
یه جوری میگی لطف کردیم و منت گزاشتیم سرویس استفاده نکردیم فتا که هیچ برو به گنده هرجایی میخوای بگو من برنامه نویسم نه اینکه راه اندازی کنم بفروشم و برای پروژه ام انجام دادم و صد در صد شکایت میکنم تا بفهمم چجوری حق میخورن
- - - Updated - - -
به هیچ وجهههههههههههه حق ندارید سرویس منو قطع کنید تا دستور از مراجع قضایی نیومده حق نداری قطع کنی
بله در اون که لطف کردیم درش شکی نیست و همه دوستان هم مهر تایید زدند که این قطعا لطف بوده و حتی برخی پیام خصوصی دادند که چرا با ارائه اینگونه سرویس بازار رو خراب میکنی و فردا یکی هم میاد میگه فلانی پول آی پی نگرفته پس توام نگیر ! اینم حق میگفت ! من از همکاران بخاطر لطف بی جا در حق یک مشتری بی تخصص معذرت میخوام ...
این موارد هم به مدارک ضمیمه پرونده و گزارشات اضافه شد. آدمی که منطق سرش نشه اینجوری عصبی میشه و سوتی پشت سوتی بر علیه خودش مدرک تقدیم میکنه .
نکته آموزشی : دلبندم ، راه اندازی سرویس های قندشکن ممنوع است ! چه برای عمه و خاله چه برای فروش ;;) !
405
March 7th, 2020, 14:31
بله در اون که لطف کردیم درش شکی نیست و همه دوستان هم مهر تایید زدند که این قطعا لطف بوده و حتی برخی پیام خصوصی دادند که چرا با ارائه اینگونه سرویس بازار رو خراب میکنی و فردا یکی هم میاد میگه فلانی پول آی پی نگرفته پس توام نگیر ! اینم حق میگفت ! من از همکاران بخاطر لطف بی جا در حق یک مشتری بی تخصص معذرت میخوام ...
این موارد هم به مدارک ضمیمه پرونده و گزارشات اضافه شد. آدمی که منطق سرش نشه اینجوری عصبی میشه و سوتی پشت سوتی بر علیه خودش مدرک تقدیم میکنه .
نکته آموزشی : دلبندم ، راه اندازی سرویس های قندشکن ممنوع است ! چه برای عمه و خاله چه برای فروش ;;) !
بی شرف تر از شما ندیدم وسلام , صد در صد گزارش بده اتفاقا منم تبریزم میبینیم کی ضرر میکنه
succes
March 7th, 2020, 15:13
بی شرف تر از شما ندیدم وسلام , صد در صد گزارش بده اتفاقا منم تبریزم میبینیم کی ضرر میکنه
وقتی تخصص و علم کم میاره ، بی شخصیتی و توهین شروع به خودنمایی میکنه !
نکته آموزشی : تمرین کنید و آستانه صبر خودتون رو بالا ببرید ! سرورکار باید صبور باشه وگرنه تیک میگیره :d
نکته بعدی : زمان قلدربازی تموم شده که یکی بیاد بگه من فلان محله ام و تهدید و توهین و فحاشی کنه !
یکی که خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ولی یکی که خودش رو به خواب زده محاله ! اینو به فهم و شعور بسط دهید !
405
March 7th, 2020, 15:20
وقتی تخصص و علم کم میاره ، بی شخصیتی و توهین شروع به خودنمایی میکنه !
نکته آموزشی : تمرین کنید و آستانه صبر خودتون رو بالا ببرید ! سرورکار باید صبور باشه وگرنه تیک میگیره :d
نکته بعدی : زمان قلدربازی تموم شده که یکی بیاد بگه من فلان محله ام و تهدید و توهین و فحاشی کنه !
یکی که خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ولی یکی که خودش رو به خواب زده محاله ! اینو به فهم و شعور بسط دهید !
اتفاقا الان با فتای تبریز صحبت کردم گفتن میتونید شکایت کنید گفتن مشکلی نداره اگه برای خودتون انجام میدادید و فروش اینا نبوده
صد در صد شک نکنید که پرونده قضایی صبح تشکیل میدم و تشریف میارید
succes
March 7th, 2020, 15:25
اتفاقا الان با فتای تبریز صحبت کردم گفتن میتونید شکایت کنید گفتن مشکلی نداره اگه برای خودتون انجام میدادید و فروش اینا نبوده
صد در صد شک نکنید که پرونده قضایی صبح تشکیل میدم و تشریف میارید
خداروشکر قوانین رو هم عوض کردین پس با یه زنگ ! چقدر زرنگ !
ما که نیاز به تشریف آوردن نداریم ، یک روز درمیون فتا هستیم و هفته پیش کل هفته ، فتا بودیم ، البته دو سالی هم سرباز فنی اونجا بودیم ! فردا قبل از رسیدن من ، اسمم رو بگین تحویلتون بگیرند تا برسم یه چایی بخورید :d
TonelWeb
March 7th, 2020, 16:08
به نظر بنده با احترام به استارتر و همکار محترم
هزینه دو عدد ای پی رو کسر کنید و وجه هرچقدر بوده عودت بدید تموم بشه وگرنه خودتون میدونید چقدر داستان پیش رو در دادگاه و فتا پیش رو دارید و فقط سردردش میمونه و اضافه پول خرج کردن
نه همکار بنده وقت و حوصله اینو داره که دادگاه بگرده نه استارتر - باهم حلش کنید تموم بشه
405
March 7th, 2020, 16:10
هزینه دو عدد ای پی رو کسر کنید و وجه هرچقدر بوده عودت بدید تموم بشه وگرنه خودتون میدونید چقدر داستان پیش رو در دادگاه و فتا پیش رو دارید و فقط سردردش میمونه و اضافه پول خرج کردن
نه همکار بنده وقت و حوصله اینو داره که دادگاه بگرده نه استارتر - باهم حلش کنید تموم بشه
من راضیم که 10 هزار تومان بابت ای پی کم کنن عودت بدن چون واقعا منم وقت ندارم
MahdiNew
March 7th, 2020, 16:28
شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره؟!
بنده همین پشنهاد رو برای شما هم دارم، شما هم هزینه مارو مرجوع کنید وگرنه گیر همین داستانها خواهی افتاد!
- - - Updated - - -
این آقا خودش اینکاره است، بابت کاری که برای ما نکرده پول گرفته و پس نمیده
مراقب باش برات دون نپاشه که بگه بیا پیش خودم سرور بگیر و...
شما حوصله اش رو نداری اما من سرم درد میکنه برای اینکارو، از طریق همین انجمن اعلام میکنم که درس عبرتی ازشون میسازم که دیگه پول کسی رو نخورن
succes
March 7th, 2020, 21:23
دوست عزیزم دست پیش میگیرید که پس نیوفتید ؟ با اینکه میدونید تو چه مخمصه ای گیر کرده اید مثلا وانمود میکنید که حقتون ضایع شده !؟ پس با دقت مطالعه بفرمایید :
حتی 1 تک ریال هم مرجوع نمیشه بخاطر این مسائل و همه چیز قانونی حل و فصل خواهد شد ! خیلی وقته هم پرونده باز نکردیم و دوز هیجانمون افت داشته بچه های شرکت هم کسل شدند ! وای به حالمون باشه اگر نتونیم حق خودمون رو بگیریم !
واقف به تمام مسائل قانونی هستیم و طی چندین سال از بدو ثبت شرکت و ثبت Enamad موردی غیرقانونی نداشته ایم و با افتخار کار کرده ایم !
با اینکه در قوانینمون برگشت وجه نیازمند شرایط خاص هست ولی همیشه سعی کرده ایم وجهی که دریافت میشه با رعایت اخلاق و اصول اولیه انسانی باشه و این رو مشاهده بفرمایید که حتی مشتری اشتباها سرور با سرعت 100 شبکه انتخاب کرده و بعد از استفاده 1 هفته ای اعلام کرده که اشتباه خرید زده و نیازمنده سرعت 1GBps بوده و چون در چهارچوب اخلاق و رعایت ادب درخواست داده و حتی میشد به دلایل گوناگون بهانه ای برای عدم برگشت وجه داده شود و یا درصدی کم شده و بعد برگشت داده شود ولی با کمال میل مبلغ ایشان بصورت تمام و کمال به کارتشان برگشت داده شده است ! این یک مثالی از چندین مثال روزانه است که در حرکت و کار ما اولویت نوع رفتار و نوع برخورد هست و بعد از این امور مالی هست . هیچوقت نگذاشته ایم امور مالی باعث بدرفتاری شود و سعی بر متقاعد کردن منطقی کاربر کرده ایم .
شات :
https://kandohost.com/blog/wp-content/uploads/2020/03/2020-03-07_20-38-49.jpg
ولی خب بعضا کاربر تصمیم میگیرد نفهمد ! بعضا هم اصلا معامله نکرده و نمیداند بازار چیست ! و بعضا هم نیاز مالی شدید باعث فشار شده و مجبور میکند فحاشی کند ! اینها در همه بازار ها چه مجازی چه حقیقی هست و مهم این هست که نگذاشته ایم تحت تاثیر این افراد قرار بگیریم و در چهارچوب قوانین جلو رفته ایم.
همیشه هم به همکاران عرض کرده ایم که مبادا در جواب فحاشی و بد دهنی مشتری شما هم بد دهنی کنید و یا تقابل به مثل کنید ، هرچه شنیدین به رعایت ادب پاسخ دهید چرا که مسئول شخصیت و ادب افراد دیگر نیستیم و شخصیت خودمان را زیر سوال نخواهیم برد و منطقی نیست که " وقتی سگی مارا گاز گرفت ما هم سگ را گاز بگیریم ! اصالت او گاز گرفتن و اصالت ما انسانیت است"
405
March 8th, 2020, 00:39
" وقتی سگی مارا گاز گرفت ما هم سگ را گاز بگیریم ! اصالت او گاز گرفتن و اصالت ما انسانیت است"
جالبه حرف از ادب میزنید ولی خودتون از سگ کمترید !:)
succes
March 8th, 2020, 01:47
جالبه حرف از ادب میزنید ولی خودتون از سگ کمترید !:)
این هم باز نشان دهنده ادامه شخصیت و نوع تربیت شماست که متاسفانه والدینتون کم کاری کردند :D ! هرچقدرم سعی کنید عصبی کنید موفق نخواهید شد چون ما 10 ساله با افرادی حتی لات تر از شما بصورت حضوری و مجازی سروکله زدیم !
ترجیه میدیم قانونی جواب بدیم ! قاطعانه و قانونی رودر رو ! این هم باز به مدارک اضافه شد ! اینقدر گل به خودی نزنید اونم دروازه خالی !
حالا چرا از ترستون وارد اکانت شده و اطلاعات اکانتتون رو تغییر دادین !؟ یعنی اینقدر پرتیم که بکاپ از اطلاعات نداشته باشیم !؟ آقای محمد مهدی رحم** سایه با پیشوند و بسوند !
آخرین ورودتون هم با ***** شکن کانادا اومدین که آی پی های قبلیتون پاک بشه ؟! زهی خیال باطل ! :D
لاگ سیستم - امروز ظهر ساعت 14 وارد سایت شده و اسم و مشخصات تغییر داده شده ! از چی به چی ! همه چی لاگ میشه دوست عزیز :
2020/03/07 14:09 Client Profile Modified - First Name: 'محمد**دی' to 'مهدی', Last Name: 'رحم** سایه' to ' سایه' - User ID: 5322 Client 86.107.***.***
بعضی جاهاشو ستاره دار کردم بخاطر حفظ قسمتی از آبروی رفته شخصی شما !
اینجا محله تون نیست که بزنی در بری عزیزم ! اینجا نزده میندازنت تو !
ادامه بحث ها بعد از اقدامات و نتایج قانونی ! در همین تیکت به اطلاع بقیه دوستان و همکاران خواهد رسید !
TonelWeb
March 8th, 2020, 04:36
این هم باز نشان دهنده ادامه شخصیت و نوع تربیت شماست که متاسفانه والدینتون کم کاری کردند :D ! هرچقدرم سعی کنید عصبی کنید موفق نخواهید شد چون ما 10 ساله با افرادی حتی لات تر از شما بصورت حضوری و مجازی سروکله زدیم !
ترجیه میدیم قانونی جواب بدیم ! قاطعانه و قانونی رودر رو ! این هم باز به مدارک اضافه شد ! اینقدر گل به خودی نزنید اونم دروازه خالی !
حالا چرا از ترستون وارد اکانت شده و اطلاعات اکانتتون رو تغییر دادین !؟ یعنی اینقدر پرتیم که بکاپ از اطلاعات نداشته باشیم !؟ آقای محمد مهدی رحم** سایه با پیشوند و بسوند !
آخرین ورودتون هم با ***** شکن کانادا اومدین که آی پی های قبلیتون پاک بشه ؟! زهی خیال باطل ! :D
لاگ سیستم - امروز ظهر ساعت 14 وارد سایت شده و اسم و مشخصات تغییر داده شده ! از چی به چی ! همه چی لاگ میشه دوست عزیز :
2020/03/07 14:09 Client Profile Modified - First Name: 'محمد**دی' to 'مهدی', Last Name: 'رحم** سایه' to ' سایه' - User ID: 5322 Client 86.107.***.***
بعضی جاهاشو ستاره دار کردم بخاطر حفظ قسمتی از آبروی رفته شخصی شما !
اینجا محله تون نیست که بزنی در بری عزیزم ! اینجا نزده میندازنت تو !
ادامه بحث ها بعد از اقدامات و نتایج قانونی ! در همین تیکت به اطلاع بقیه دوستان و همکاران خواهد رسید !
به نظرم تاپیک رو بسته نگه دارید تا نتایج دادگاه
succes
March 8th, 2020, 05:02
صد در صد قانونی صد در صد
چقد بلف میزنی داخل انجمن گنده لاتی ؟ حضوری هم اینجوری حرف میزنی ؟ ببینم فتا یا دادگاهم اینجوری میگی
البته قبلش اینو نوشته بودند :
------------------------------------------------
صد در صد قانونی صد در صد
چقد بلف میزنی داخل انجمن گنده لاتی ؟ حضوری هم اینجوری حرف میزنی ؟ ببینم فتا یا دادگاهم اینجوری میگی
و در پاسخ موارد زیر اشاره شد و بعد مورد بالارو ویرایش کردند به "به نظرم تاپیک رو بسته نگه دارید تا نتایج دادگاه "
در پاسخ به اون :
شما برو به حرام خوری ات ادامه بده لازم نیست برا من مثل قاشق نشسته بپری وسط ! با یه چرخ تو پروفایلت 100 تا شکایت دیدم که این یکیشه باز بگو بلوف :
خود شما با این حساب تحت پیگرد قانونی هستید عزیزم :)) ! برا من از حضوری حرف میزنی :D ؟! برو مومن از خدا بترس ! آخه تو کی باشی که با ***ی 1000 تومن 1000 تومن ، من بخوام باهات حضوری وقت سر کنم بچه !
کاش مجال بود و ارزش انرژی گذاشتن داشت تا اطلاعات بیشتری از این "قاشق وسطی" رو کنم که حتما از استارتر قول گرفته که اگر بتونیم این تاپیک رو ببندیم 1000 تومان معادل 10000 تومان بهش خواهد داد :)) ! اینم بخاطر این داره خودشو جر میده ! عزیزم نیازی به اینکارا نیست که ، برو تو تاپیک ها با ادعای الکی این صدقات رو جمعش کن نیازی به نخود هر آش شدن نیست !
فعلا شمارو وارد بحث قانونی و شکواییه نمیکنم چون برای خودم پیچیده میشه فعلا وقت و حالشو ندارم ، یکم بیشتر سعی کنی شاید موفق بشی اسم خودتم به لیست شکواییه اضافه کنم تا چیزاییکه از بچگی کردی رو در حضور قانون لب تر کنی :)) !
آقای استارتر ! حواست باشه با کسایی معامله کن بیان این تاپیک نظر بدن که اینجوری ساده خودشون رو لو ندن ! :D
mohammadp31
March 8th, 2020, 09:31
منم راضیم هزینه ای پی رو کم کنن عودت بدن
منم مشکل دارم از یه سایتی
succes
March 8th, 2020, 17:31
منم راضیم هزینه ای پی رو کم کنن عودت بدن
منم مشکل دارم از یه سایتی
بله سایت اگر خدماتش ضعیف باشه باید مسئولیت پذیر باشه و جبران کنه چه با هزینه چه با سرویس. شما هم ازون سایتی که فرمودین پیگیری کنید و نذارید یه همچین آدمایی با خوردن پول این و اون حس کنن دارن زرنگی میکنن ،
اینو اینجا با تاکید فراوان میگم :
حتی اگر روزی حس کردید ، خود من به عنوان مسئول کندوهاست یا امثال من حتی هزار تومن از شما به ناحق گرفتم : باید باید باید پیگیری کنید ، اگر پیگیری نکنید به جامعه کسب و کار اینترنتی خیانت کرده اید چرا که این فرد باعث صلب اعتماد از این جامعه خواهد شد و باید با پیگیری و شکایت خودتون افراد کلاهبردار رو حذف کنید . کاش هممون پایبند این قوانین باشیم.
اینم اصل نوشته ایشون بوده که ادیت شده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=213675
من نارصی هستم از خدماتشون
وقتی تیکت
تلگرام
2 تا شماره تماس
تو سایت رو جواب نمیدن
بابیت مبلغی که پرداخت کردم برای انجام کار وسط کار 20 برایر اون مبلغ رو تقضا میکنن که واریز کنم تا انجام بشه اخرش به همینجا ختم میشه
جفتمون میخوام مشکل حل بشه
- - - Updated - - -
باید مبلع عودت داده بشه
که اگر روی لینک تاپیکی که دوستمون اشاره کردن کلیک کنید موضوعی شیرین با عنوان
ظاهرا تیم ناهماهنگ و دست پا چلفتی هستند حتی حرفایی که میخوان برای دفاع بزنن هم به ضرر خودشون تموم میشه !
- - - Updated - - -
حالا قصد تخریب هیچ تیمی رو نداریم ، آقای Tonelweb ، بنده نه شمارو میشناسم و نه میدونم که این مشکلات که براتون پیش اومده از کجا سرنخ میگیره ، پس اینجا اگر به اشتباه قضاوتتون کردم معذرت خواهی من رو بپذیرید..
( صرفا این رو ازین جهت فکر کردم که شاید میخواین کسب و کار جدید آنلاین راه بندازید و با خوشبینی هرچه تمام اینجوری نگاه میکنم که شاید بدبیاری آورده اید و مشکلات فنی باعث شده اند که به مشکلات مشتریانتون نتونید رسیدگی کنید و قصد منفی و حق خوری نداشته اید ) چون هممون روی تازه کار بوده ایم و بعضا شاید ناخواسته این مشکلات سر راهمون قرار گرفته باشه ...
اینو هم بخاطر وجدانم اینجا درج کردم که ناخواسته باعث ضربه زدن به روزی و کسب و کار یه همکار نشده باشم... (باز سو تفاهم نشه بین دوستان )
MahdiNew
March 9th, 2020, 07:28
البته قبلش اینو نوشته بودند :
------------------------------------------------
صد در صد قانونی صد در صد
و در پاسخ موارد زیر اشاره شد و بعد مورد بالارو ویرایش کردند به "به نظرم تاپیک رو بسته نگه دارید تا نتایج دادگاه "
در پاسخ به اون :
شما برو به حرام خوری ات ادامه بده لازم نیست برا من مثل قاشق نشسته بپری وسط ! با یه چرخ تو پروفایلت 100 تا شکایت دیدم که این یکیشه باز بگو بلوف :
خود شما با این حساب تحت پیگرد قانونی هستید عزیزم :)) ! برا من از حضوری حرف میزنی :D ؟! برو مومن از خدا بترس ! آخه تو کی باشی که با ***ی 1000 تومن 1000 تومن ، من بخوام باهات حضوری وقت سر کنم بچه !
کاش مجال بود و ارزش انرژی گذاشتن داشت تا اطلاعات بیشتری از این "قاشق وسطی" رو کنم که حتما از استارتر قول گرفته که اگر بتونیم این تاپیک رو ببندیم 1000 تومان معادل 10000 تومان بهش خواهد داد :)) ! اینم بخاطر این داره خودشو جر میده ! عزیزم نیازی به اینکارا نیست که ، برو تو تاپیک ها با ادعای الکی این صدقات رو جمعش کن نیازی به نخود هر آش شدن نیست !
فعلا شمارو وارد بحث قانونی و شکواییه نمیکنم چون برای خودم پیچیده میشه فعلا وقت و حالشو ندارم ، یکم بیشتر سعی کنی شاید موفق بشی اسم خودتم به لیست شکواییه اضافه کنم تا چیزاییکه از بچگی کردی رو در حضور قانون لب تر کنی :)) !
آقای استارتر ! حواست باشه با کسایی معامله کن بیان این تاپیک نظر بدن که اینجوری ساده خودشون رو لو ندن ! :D
بنده با ایشون کار دارم حسابی که فکر نکنن میشه مال همه رو خورد و قسر در رفت
افراد این چنینی باید از این صنف حذف بشن، فقط یک نفر پیگیر نیازه که الحمدالله به پستشون خورده، شده 6 ماه هم وقت بزارم، میزارم اما بهشون نشون میدم نمیتونن با همه این کارو بکنن
هر انجمنی هم توی سطح نت ببینم که توش فعالیت میکنن زیر تک تک پستهاشون پست میزارم و اطلاع رسانی میکنم که دیگه کسی توی دام شون نیافته
javadk
March 14th, 2020, 03:43
ظاهرا مسیر بحث کلا عوض شده.
اما خوب تجربم در این مورد رو میگم.
من چند سرور ovh (کانادا و فرانسه و انگلیس) دارم.
ظاهرا کل رنج آیپی های دیتاسنتر ovh توسط ایران محدود شده.
منظور از محدودیت, اعمال محدودیت رو پروتکل های خاص ( L2tp , ikev2 , mtproto) هست.
دلیل این کار رو نمیدونم اما با 10-15 رنج مختلف آیپی ovh تست کردم.تمامشون مشکل داشتن.