توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نصب ibsng روی centos 7.6
MahdiNew
March 1st, 2020, 20:10
دوستانی که توانایی دارند ممنون میشم اعلام کنند
TonelWeb
March 1st, 2020, 20:15
سلام و عرض ادب
===================
در خدمتیم Https://Tonelweb.com و یا آیدی تلگرام ( مشاوره ) @TWPoshtibani در ارتباط باشید
k-h
March 3rd, 2020, 21:47
آموزشش در اینترنت هست
سرچ کنید میاد
NetworkFA
March 3rd, 2020, 22:33
75هزارتومان
MahdiNew
March 5th, 2020, 20:22
سلام و عرض ادب
===================
در خدمتیم Https://Tonelweb.com و یا آیدی تلگرام ( مشاوره ) @TWPoshtibani در ارتباط باشید
میتونم بپرسم چرا جواب تیکت بنده رو نمیدید؟
لطفا هزینه رو مرجوع کنید، دو بار سعی کردید نتونستید نصب کنید دیگه نمیخام زحمت بکشید، زور که نیست هست؟
حتما باید به این روشها اقدام بشه که آدم جواب بگیره، لطفا کمی مسئولیت و تعهد پذیر باشید، این که صرفا چون پول پرداخت شده و دست آدم به جایی بند نیست که درست نیست هر مدلی دوست داشتید با مشتری برخورد کنید
منتظر هستم تیکت بنده رو پاسخ بدید لطفا
MahdiNew
March 7th, 2020, 16:26
سلام و عرض ادب
===================
چون از طریق این سایت بنده در دام ایشون افتادم لازم میدونم اطلاع رسانی کنم افراد دیگه ای گول ایشون رو نخورن
بنده یک سرور تهیه کردم و دادم برام IBSng نصب کنند، و پس از دو بار تلاش و نصب مجدد سیستم عامل موفق به نصب نشدن، الان هم حاضر به مرجوع کردن وجه نیستن و در کمال ناباوری خودشون رو بی تقصیر و بنده رو مقصر میدونن که تخصص لازم برای نصب رو نداشتن!!
فایل pdf کامل مکالمات بنده با ایشون هم موجود هست و میتونید مشاهده کنید http://s6.picofile.com/file/8390350742/ticket.pdf.html
از شما مدیران محترم تقاضا دارم انجمن رو از وجود چینن افرادی پاک کنن چون باعث عدم اعتماد افرادی چون بنده به این انجمن و اعضای اون میشه
زیر تک تک پستهای ایشون در این انجمن هم این مسئله اطلاع رسانی میشه!
r00t
April 28th, 2020, 18:14
چون از طریق این سایت بنده در دام ایشون افتادم لازم میدونم اطلاع رسانی کنم افراد دیگه ای گول ایشون رو نخورن
بنده یک سرور تهیه کردم و دادم برام IBSng نصب کنند، و پس از دو بار تلاش و نصب مجدد سیستم عامل موفق به نصب نشدن، الان هم حاضر به مرجوع کردن وجه نیستن و در کمال ناباوری خودشون رو بی تقصیر و بنده رو مقصر میدونن که تخصص لازم برای نصب رو نداشتن!!
فایل pdf کامل مکالمات بنده با ایشون هم موجود هست و میتونید مشاهده کنید http://s6.picofile.com/file/8390350742/ticket.pdf.html
از شما مدیران محترم تقاضا دارم انجمن رو از وجود چینن افرادی پاک کنن چون باعث عدم اعتماد افرادی چون بنده به این انجمن و اعضای اون میشه
زیر تک تک پستهای ایشون در این انجمن هم این مسئله اطلاع رسانی میشه!
متاسفانه این انجمن به امان خدا رها شده و مدیران کاری انجام نمیدن. این در حالی هست که در انجمن های بین المللی مثل lowendtalk و ... یوزر های که به چنین شکل کار کنند و یا خدمات بر روی نرم افزار های کرک شده مثل (cpanel, whmcs) (غیر قانونی که باعث به خطر افتادن اطلاعات مشتری میشه) خدمات ارایه میدند رو برای همیشه بن میکنند.
OmizbanCo
May 14th, 2020, 16:34
هزار تومان .
تلگرام abusecare
vortex-hacker
May 14th, 2020, 18:26
نیاز به هزینه نیست از اموزش زیر پیروی کنید با انجام ترتیب ذکر شده و تست شده مشکلی نیست
چقدر شبیه آموزشی هست که قبلا برای centos7 گذاشته بودم.
چیزی که جالبه برام از یک متغیر استفاده کردم و بقیه که اموزش برای centos7 گذاشتن دارن همون متغیر رو کپی میکنن حتی زحمت عوض کردنش هم به خودشون نمیدن.