PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن امکانات = دستمزد

kavir
February 21st, 2011, 15:19
سلام
خیلی از دوستان این کار رو رایگان انجام نمیدن
من برای یه سرویس دهنده وبلاگ دهی نیاز دارم
wild card
رو فعال کنم
+
فعال کردن
dg
پنل وی پی اس من kloxo
هست برای انجام این کار هزینه رو اعلام کنید؟

amirizadi
February 21st, 2011, 15:30
در خدمتم عزیزم
gd عزیزم
مبلغ پ/خ شد

dg اشتباهه

kavir
February 21st, 2011, 17:06
کسی نبود دیگه

DeltaGostar
February 21st, 2011, 17:36
165 هزار تومان
+ full config و تست

نصف هزینه اول گرفته میشود . بعد از تحویل و تست الباقی . در صورت کوچیک ترین گیر و ناراحتی و افسردگی و چرکین بودن دل تمام هزینه برگشت خواهد خورد .

kavir
February 21st, 2011, 17:45
165 هزار تومان
+ full config و تست

نصف هزینه اول گرفته میشود . بعد از تحویل و تست الباقی . در صورت کوچیک ترین گیر و ناراحتی و افسردگی و چرکین بودن دل تمام هزینه برگشت خواهد خورد .

دوست عزیز من فقط اون دو تا امکانات رو خواستم نه کانفیگ کامل

Vahid
February 21st, 2011, 18:32
165 هزار تومان
+ full config و تست

جالب بود .
توی فروم سرچ کنید چندین برا آموزش داده شده

DeltaGostar
February 21st, 2011, 18:35
سلام
خیلی از دوستان این کار رو رایگان انجام نمیدن
من برای یه سرویس دهنده وبلاگ دهی نیاز دارم
wild card
رو فعال کنم
+
فعال کردن
dg
پنل وی پی اس من kloxo
هست برای انجام این کار هزینه رو اعلام کنید؟

wild card + gd

با کمترین هزینه صورت میگرید . اشتباه نکنید . فول کانفیگ عرض کردیم . چون برای وبلاگدهی بخواهید دردسر دارد و خیلی باید تست صورت گیرد . روی kloxo به هر حال در خدمتیم

amirHoseein
February 21st, 2011, 18:40
خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/f92/2630/

kavir
February 21st, 2011, 18:49
wild card + gd

با کمترین هزینه صورت میگرید . اشتباه نکنید . فول کانفیگ عرض کردیم . چون برای وبلاگدهی بخواهید دردسر دارد و خیلی باید تست صورت گیرد . روی kloxo به هر حال در خدمتیم

با کمترین هزینه یعنی چقدر؟

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/f92/2630/

دوست عزیز من اموزش رو دیدم ولی متاسفانه بلد نبود فعال کنم کسی هم رایگان فکر نکنم برای ما انجام بده
اگر کسی تو امکانات ما رو فعال کنه ما هم تو سایتی که می خواهیم راه اندازی کنیم بنر اون رو نمایش میدیم البته یکم امار گرفت