سلام
چند روزی هست در سایت هایی مثل gtmetrix یا webpagetest.org برای سایتم تست میگیرم لود سایتم حدود 13 ثانیه نشون داده میشه و TTFB بین 10 تا 12 ثانیه نشون داده میشه که خیلی غیرعادی هست.ولی خودم در سایت هیچ کندی نمی بینیم و به صورت عادی لود میشه.قبلا تست می گرفتم تست لود سایت در بین 2 تا 3 ثانیه بود و مقدار TTFB زیر 1 ثانیه بود.آیا ارقامی که این سایت ها نشون میدن قابل اطمینان هست؟ چون کندی نمی بینم در سایت.
tpark
February 20th, 2020, 10:46
سلام
چند روزی هست در سایت هایی مثل gtmetrix یا webpagetest.org برای سایتم تست میگیرم لود سایتم حدود 13 ثانیه نشون داده میشه و TTFB بین 10 تا 12 ثانیه نشون داده میشه که خیلی غیرعادی هست.ولی خودم در سایت هیچ کندی نمی بینیم و به صورت عادی لود میشه.قبلا تست می گرفتم تست لود سایت در بین 2 تا 3 ثانیه بود و مقدار TTFB زیر 1 ثانیه بود.آیا ارقامی که این سایت ها نشون میدن قابل اطمینان هست؟ چون کندی نمی بینم در سایت.
درود بر شما
این تست ها وحی منزل نیستند و لینک ارتباطی کشور با سرور تست ارتباط مستقیم با این تست ها داره و حتی لود سرور تست هم تاثیر گذار هستش.
2 تست معتبر وجود داره:
1- تست Network و Performance در DevTools گوگل کروم و یا تست های مشابه در مرورگرهای مختلف که به صورت لوکال و مستقیم وضعیت ارتباط شما با سایت رو بررسی و آنالیز میکنه.
2- تست Lighthouse که میتونید روی مرورگرها به صورت افزونه نصب کنید.
اگر روی اینترنت لوکال و تست های بالا مشکلی نبود، تست هایی که فرمودید آنقدر مهم نیستند.
پ.ن: در هفته ی اخیر حملات سنگینی روی دیتاسنترهای داخلی بوده که شاید دلیل کندی تست ها بوده. (مسدود کردن برخی مسیر ها توسط زیر ساخت)
موفق باشید.
bmi
February 24th, 2020, 15:55
با سلام و درود
وب سایت خودتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه
با تشکر
mohammad_satari
March 1st, 2020, 11:19
سلام
سلام
دوست عزیز اون تایمی که gtmetrix یا بقیه ابزار نشون میده ار داخل ایران نیست اگ دقت کنی مثلا نوشته کانادا با فلان مرورگر ولی خب چون گوگل هم از بیرون سایت مارو بررسی میکنه پس باید جدیش بگیری و مشکلاتی که داره رو رفع کنی.
رفع مشکلش کاره چند ساعته
rambomordo
March 25th, 2020, 01:31
اگه سرورتون ایران هست سایت های مشابه ایرانی هست برای تست سرعت با اون ها هم یه تست بزنید