سرویس های ایشون با 60 درصد تخفیف هم ارزش خرید ندارند. طبق اسکرین شات هایی که قبلا برام ارسال کردند مشخص شده که حداقل صد گیگ رم بر روی سرور با رم 32 گیگ فروش میکنند (کم فروشی)
کیفیت سرور هاشون بسیار پایین هست و همیشه هنگه
کانفیگ امنیتی بلد نیستند و حتی جلوی حملات بروت فورس نمیتونند بگیرن.
یکبار ازشون سرور تهیه کردم حتی پول بنده رو برگشت ندادند و از ای نماد شکایت کردم اونا هم پرونده رو ارسال کردن به مراجع ذیصلاح منتظر پاسخ ای نماد هستم
dc.saeed
February 20th, 2020, 15:39
سرویس های ایشون با 60 درصد تخفیف هم ارزش خرید ندارند. طبق اسکرین شات هایی که قبلا برام ارسال کردند مشخص شده که حداقل صد گیگ رم بر روی سرور با رم 32 گیگ فروش میکنند (کم فروشی)
کیفیت سرور هاشون بسیار پایین هست و همیشه هنگه
کانفیگ امنیتی بلد نیستند و حتی جلوی حملات بروت فورس نمیتونند بگیرن.
یکبار ازشون سرور تهیه کردم حتی پول بنده رو برگشت ندادند و از ای نماد شکایت کردم اونا هم پرونده رو ارسال کردن به مراجع ذیصلاح منتظر پاسخ ای نماد هستم
سلام و احترام
شما فقط قصد تخریب دارید ، ما هم منتظر پرونده شما هستیم .
اما در کل به نتیجه ای نخواهید رسید . ما مشتریان خودمان را داریم و انشالله موانعی مانند شما ، نمیتوانند از پیشرفت پویان آی تی جلوگیری کنند .
rahpoo
February 21st, 2020, 15:07
قصد تخریب ندارم ولی من ازیشون سرور خریدم قبلا هرچقدر سرور رو ارتقا میدادم بازم سرورم هنگ بود میگفتند که منابعتون مصرفش زیاده.تا اینکه سرورمو انتقال دادم نمایندگی یکی از شرکت ها نه تنها منابع زیاد نبود بلکه رو نمایندگی هم به راحتی و بدون فشار به سرور اصلی جواب میداد. نه تنها خرجم یک دهم شد بلکه سرعتمم سرسام آور زیاد شد با انتقال به نمایندگی...
dc.saeed
February 23rd, 2020, 14:12
قصد تخریب ندارم ولی من ازیشون سرور خریدم قبلا هرچقدر سرور رو ارتقا میدادم بازم سرورم هنگ بود میگفتند که منابعتون مصرفش زیاده.تا اینکه سرورمو انتقال دادم نمایندگی یکی از شرکت ها نه تنها منابع زیاد نبود بلکه رو نمایندگی هم به راحتی و بدون فشار به سرور اصلی جواب میداد. نه تنها خرجم یک دهم شد بلکه سرعتمم سرسام آور زیاد شد با انتقال به نمایندگی...
با تشکر از نظر ،
تغییرات زیادی در پویان آی تی ایجاد شده است و سعی ما در این چند سال در این بوده که کیفیت سرویس هارا هر چه بیشتر افزایش دهیم .
انشالله بتوانیم مجددا در خدمتتان باشیم تا تغییرات در پویان آی تی را مشاهده بفرمایید . :53:
NotAfraid
February 23rd, 2020, 14:21
دوستان عزیز سلام عرض شد.
بنده از این دوستمان و سایتشان به مدت 5 ماه هست یک سرویس خریداری کرده ام .
سرویس خریداری شده بنده - یک وی پی اس آلمان با هارد NVME و رم 4 گیگ میباشد (Windows Server 2016)
چند نکته باید عرض کنم خدمتتان :
1 - در این مدت من اصلا داخل سرور هنگی ندیدم__اگر هم بوده خیلی خیلی کم بوده که احساس نمیشد.
2-من برای دانلود این سرور را خریداری کردم , دانلود از تورنت و ... , ایشون به بنده گفتند سرعت دانلود تا 50 مگ در ثانیه تضمین میکنند__بیشتر اوقات این سرعت گفته شده قابل دریافت هست . گاهی اوقات به 30 مگ هم میرسد و بعضی مواقع هم روی 120 مگ دانلود میکنم.
3- نمیدانم که این سرور ها به چه صورتی هست که از آی پی ارائه شده نمیتوان توقع کارایی زیاد داشت__برای آی پی های ایران بلاک هست مثل این که , یا این که برای بنده بدین شکل میباشد . بنده فقط میتوانم از طریق آی پی به Remote Desktop متصل بشوم و در زمینه های دیگر مانند سرور گیم , (کانتر) و پروکسی و ... با آی پی ایران کار نمیکند و حتما باید به ***** شکن متصل شوید.
4-استفاده اصلی بنده برای دانلود میباشد و برای همین از سرور رضایت دارم و قیمت مناسبی هم به بنده ارائه کردند .
یک عکس هم از سرعت دانلود که چند دقیقه قبل در یافت کردم برای شما عزیزان قرار میدم , امید وارم کمکی کرده باشم .
https://img.techpowerup.org/200223/untitledaa.png
5500055
February 23rd, 2020, 14:46
سلام به همه ی بازدیدکنندگان این صفحه اللخصوص کاربری که اعتراض داشتند ، اول از همه بگم که اگر کسی پست های قبل من رو دیده باشه عموما تا 1-2 سال قبل اعتراضی شدید بود اما با مدارک دلایل فنی دقیق ، تا حدی که برای مدیران این وبسایت حتی خوشایند نبود و مدام پست هامو پاک می کردند ، این پست ها و اعتراضات بود تا تاپیک فروش پویان آی تی رو دیدم و اولین باز ازشون درخواست سرور مجازی لینوکس با 24 ساعت تست کردم که هیچ کجا نمیدن اما وقتی گفتم از پنجاه تا شرکت تا حالا گرفتم و به مشکلاتی خوردم انقدر از کارشون اطمینان داشتند که بهم سرور مجازی تست هم دادن و تا همین الان هم مشتریشون هستم ، اگر کسی هم خواست شمارمو میدم واتساپ تماس تصویری بگیره از تمام تیکت هام و تمام تمدید هام و پرداخت ها و ... بهش فیلم (لایو) میدم ، حالا چند مورد بگم از این شرکت:
1-بارها شد که دسترسی به پرداخت نداشتم تیکت زدم گفتم 3-4 روز دیگه میتونم پرداخت کنم بدون منت برام فعال کردند
2-بارها شد تو زمان های خاص سرورم اورلود داشت اما نه اخطاری نه محدودیتی نه جریمه ای ، فقط در کمال احترام و با داشتن دانش فنی بالا کمک به حل مشکل کردند
3- بارها شد به دلیل حساسیت های خودم خواستم سیستم عامل و عوض کنم ازشون یک سرور برای 3-4 روز خواستم که انتقال بدم و باز هم بدون هیییییچ منتی این کار رو کردند در صورتی که جاهای دیگه میگن 24 ساعت هم اگر می خواین هزینشو باید بدید
4-تمام سخت افزارهاشون جدید و به روز هستش و مثل خیلی جاها از قطعات کارکرده رو سرورهاشون استفاده نمی کنند
5-پشتیبانیشون معرکست ، واقعا میگم معرکست ، من از خیلی از شرکت های خارجی هم سرویس گرفتم ولی پویان آی تی واقعا از اونها هم بهتره
6-در مورد کم فروشی ، اصلا اصلا اصلا ایطور نیست ، شما خیلی راحت با زیر بار بردن سرور میتونید بفهمید منابع واقعی هستند یا نه
آخر حرفام بگم بازم که من قبلا بخاطر حساسیتهام از خیلی جاها سرور گرفتم ولی الان فکر کنم 2 سال شده که فقط با این شرکت کار می کنم ، هر کسی فکر کرد که می خوام الکی تایید کنم حاضرم با دلیل و مدرک بهشون ثابت کنم که کار این شرکت واقعا بی نقصه
آقای شاهرخی عزیز بابت تمام مدتی که قبول زحمت کردید و میزبانم بودید ممنونم ، مثل قبل و حتی بهتر جلو برید و حرفاهای آدمهایی که صراحتا قصد تخریب دارند رو جدی نگیرید ، خدا همیشه پشت آدمهاییه که سالم جلو میرن حتی اگر یه لشگر تخریبگر چوب لا چرخشون بزاره
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوستان ببخشید ، چقدر زود میگذره ، مدتی که پویان آی تی قبول زحمت کردن و در خدمتشون بودم وارد 4 سال شده ، تصویر اول فاکتور هامو ضمیمه کردم ، مال زمانیه که سرور مجازی 12.500 تومان بوده
40239
- - - Updated - - -
راستی در مورد کانفیگ هم که فرموده بودید ، در مورد سرور مجازی فقط منابع فروخته میشه اصولا ، کانفیگ مربوز به مباحث شبکه و نرم افزاره و مربوط به شرکت فروشنده سرور نیست ، سایت های بنده تا دلتون بخواد هکر پاشون نشسته ولی خب تا الان هک نشدن ، شما خودت باید کانفیگ حرفه ای بلد باشی و خودتون باید تامین امنیت کنید برای سرورتون ، اگر هم کانفیگ سرور بلد نیستید بهتره نمایندگی هاست بخرید هم ارزونتره هم بی دردسر تر و هم سرسام آور بیشتر مناسبتونه ، راستی در مورد کلمه ی سرسام یکم تحقیق کنید ، احتمالا مشکل سرورتون هم حل میشه وقتی کمی دانشتون رو بیشتر کنید ، اسکرین شات تست سرعت سرور لینوکس رو ضمیمه کردم برای بازدیدکنندگان عزیز
40240
demonvictor
February 23rd, 2020, 16:14
چقدر عجیب. با توجه به اعتراضی که دوستان کردن نسبت به سرویس ایشون،
خیلی سریع یه نفر بدون هیچ سابقه ای که فکر میکنم خیلی تازه ثبت نام کرده تو انجمن میاد و شروع میکنه تعریف کردن.(چقدر عجیب) و چقدر هم تلاش میکنه که لایو بده ثابت کنه سرویساش خوبه.(مشتریه واقعا؟)
ولی حداقل کسایی که نارضایتی داشتن و شاکی بودن خیلی معقول و منطقی انتقاد کردن. این دو نفر بعدی خیلی غیرمعقول بود واقعا.
انشالله که خیره.
- - - Updated - - -
عععععع
عکس زیر رو ببینین.
همین امروز ثبت نام کرده و شروع کرده به تعریف کردن از سرویس های پویان آی تی بعد از اینکه این شکایات درج شد. عکس زیر رو ببینین:
http://uupload.ir/files/a0fd_capture.png
البته منکه یقین دارم مشتری هستن ایشون.
فقط محض اطلاع دوستانی که اعتراض و شکایت کردن گفتم.
NotAfraid
February 23rd, 2020, 16:40
بله دوست عزیز و گرامی__شک کردن شما درست میباشد اما متاسفانه برای اکانت قبلی بنده مشکلی به وجود آمده بود.
این هم سند برای شما دوست عزیز.
https://img.techpowerup.org/200223/untitledaaa.png
(https://img.techpowerup.org/200223/untitledaaa.png)و این هم یکی دیگر :
https://img.techpowerup.org/200223/untitledfwf.png
- - - Updated - - -
این هم از کیفیت پورت سرور هم اکنون :
https://img.techpowerup.org/200223/untitledeee.png
والله من با این بنده خدا هیچ نسبتی ندارم__از سرویسی که به بنده ارائه داده است رضایت دارم__آن هم با قیمت بسیار عالی.
سرعت پورت سرور همیشه به این قدرت نیست__کم و زیاد میشود__اما به حالت بی کیفیت نمیرسد.
اگر هم هر گونه شک و تردیدی دارید اکانت تلگرام تقدیمتان کنم__ و ویدیو برایتان بفرستم.
miladgame
February 23rd, 2020, 17:45
چقدر ناشیانه خود فروشنده از خودش با یوزرهای که تازه عضو سایت شدن تعریف و تمجیدمیکنه! جالبیش اینه کاربر میاد سرعت دانلود وی پی اس رو میزاره اونم فایل هایی که خود دیتاسنتر میزاره برای تست سرعت که اکثرا خود هاستینگ ها در موردش اطلاع دارن :))
سعی کنید همیشه با مشتری صادق باشید و بجای این کارها کمی کیفیت سرویس هاتون رو بالا ببرید!مهمترین شرط فروش اینه که خریدار راضی باشه!
dc.saeed
February 23rd, 2020, 18:50
با تشکر از همه عزیزانی که نظرات مثبت یا منفیشونو در مورد پویان آی تی گذاشتند ، مطمئنا نظرات شما برای ما امید بخش و به اصلاح هرچه بیشتر خدمات ارائه شده کمک خواهد کرد .
تاپیک های فروش پویان آی تی که پیش از این ایجاد شده است :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177052&highlight=
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=180304&highlight=
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=198775&highlight=
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=210723&highlight=
roholghodos
February 23rd, 2020, 20:32
سلام بدون هیچ کم و کاستی صحبتم میگم
اقا سعید یکی از اون افراد نون حلال خوری هست که میشناسم و هیچوقت بخاطر ۱ هزار تومنی سود ندیدم دروغ بگه و درست کارتر از ایشون ندیدم
فقط میخواستم بگم شیر پیشت زانو میزنه سلطان
با اینکه بیشتر کارای پشتیبانی و نصب خودش برای مشتری انجام میده و همیشه پای کار هستش در مجموع ادم متواضع و ساده ای هستش
کیفیت محصولات خوب بوده و با اینکه خیلی دشمن داره هنوزم مثل یه ارتش تکنفره داره کار میکنه
ان شا ا... موفق باشید
NotAfraid
February 24th, 2020, 00:47
چرا بعضی از دوستان قدرت فکر کردن ندارند و به سرعت تهمت میزنند و قضاوت میکنند !!!!!!
استفاده کنید از آن مغز .
آی پی سروری که تست سرعت انجام شده است با آی پی سرور خریداری شده در پویان آی تی یکی هست __ چشم های زیبایت را باز کن و نگاه کن . (در جواب دوست باهوشمان آقای miladgame (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=16127) )
اگر باز هم متوجه نشدی تلگرام پیام بده تا توضیحات را ارائه بدهم خدمتت .
اکانت تلگرام : Love_Always_is_win@
آخرین نکته__مهم نیست شما بخواهید باور کنید یا نکنید.افکار شما کوچکترین ارزشی هم برای بنده ندارد.
همین که خودم دارم از سرویس دهی این آقا لذت میبرم کفایت میکند .
شما ها خوش آمدید :)
- - - Updated - - -
چقدر ناشیانه خود فروشنده از خودش با یوزرهای که تازه عضو سایت شدن تعریف و تمجیدمیکنه! جالبیش اینه کاربر میاد سرعت دانلود وی پی اس رو میزاره اونم فایل هایی که خود دیتاسنتر میزاره برای تست سرعت که اکثرا خود هاستینگ ها در موردش اطلاع دارن :))
سعی کنید همیشه با مشتری صادق باشید و بجای این کارها کمی کیفیت سرویس هاتون رو بالا ببرید!مهمترین شرط فروش اینه که خریدار راضی باشه!
-------------------------------------------------------
آدم را مجبور به چه کار هایی که نمیکنند امثال شما دوست عزیز:
بی دلیل تهمت نزنید. اول تفکر بعد صحبت کردن :))
ویدیو تست سرعت داخل آپارات :
https://www.aparat.com/v/eOA2W
(https://www.aparat.com/v/eOA2W)
5500055
February 24th, 2020, 07:01
سلام مجدد خدمت همه ی بازدیدکنندگان عزیز ، خب دوستانی که رفتید رو منبر و خیلی "سرسام آور" دارید تخریب می کنید ، دوست عزیز اکانت بنده هم جدید هست؟ تست سرعت بنده هم از خود دیتا سنتر بوده؟ من هم خود فروشنده هستم؟
آدم بی سواد ، آدم کم سواد ، آدم مقاوم به فهم و شعور ، تو گوگل سرچ کن Speed Test File ، امیدوارم حداقل از رو بلد باشی بنویسی ، من از 2 تا سایت اول گوگل فابل تست رو دانلود کردم ، اگر ساختگی بود مثل خیلی جاها میبردم رو 200 مگابایت ، یا رو یکی از سایت های خودم فایل رو آپلود میکردم بعد دانلود میزدم که نفهمی ، ولی من حقیقت کیفیت خوبه این شرکت رو نشون دادم ، فاکتورهامم بود ، نیاز هستش تراکنش بانکیمم بدم ، میدونید چرا گفتم مقاوم به فهم و شعور؟ چون بالاتر از لایو دادن چیزی نداریم برای اثبات ولی شما حتی قصد تخریب اون روش رو هم داری ، حالا آقای خیلی خیلی خیلی خیلی مقاوم به فهم اگر واقعا داره بهت فشار میاد بیا آدرس شرکتم رو میدم بیا حضوری هم فشارتو بیارم پایین هم بشینیم مثل مرد رو سرور های این شرکت کار کنیم ببینیم ایرادش چیه ، من مثل شما مقاومت نمی کنم ، شما جای بهتر و با کیفیت تر از همه نظر نشون بده من همین الان ازشون سرور میگیرم .
در پایان آقای شاهرخی عزیز اگر این تخریب گر ها رو میشناسید بفرمایید از طریق قانونی پیگیریشون کنیم ، من وکیل خیلی خیلی خوب سراغ دارم ، وکیل خوب با مخلفات جهت اجزای تخصصی احکام ، مخصوص تخریب گرهای زبون دراز
هر کس واقعا تخلفی دیده با سند و مدرک بیاد حرف بزنه
#سرسام_آور
#مقاوم_به_فهم
#مغز_گنجشکی
#سه_کله_پوک
- - - Updated - - -
راستی من کاربریم مال 9 سال قبله ، تازه یه اکانت دیگه هم داشتم که نتونستم ریکاوریش کنم و الا خیلی قدیمی تر بود ، ضمنا اگر تعداد تشکرم رو ببینید از شماها بیشتره ، پس حرفام همیشه نزدیک به واقعیت بوده
آقای شاهرخی مثل همیشه کارت عالیه ، گور بابای تخریب گر ها ، تو کار درآمد عامل مهمیه ، مهم اینه من خودم به شخصه مشتریه پر و پا قرصتم ، بزودی احتمالا بیشتر از قبل هم ازتون سرویس خواهم گرفت چون می خوام کارم رو گسترش بدم انشالله ، این تخریب گر ها نخرن بهتره ، می خوان بیان سرور 20 تومنی بگیرن فردشم بگن پولمون رو پس بده ، اینا نخرن بهتره ، مهم اون مشتریایی هستن که هر ماه تمدید می کنن ، برای خود من مشتریه دائمی اصولا مفیدتره ، مطمئن هستم مشتری های قدیمی و ثابت مثل من زیاد دارید و قطعا بیشتر هم خواهد شد
با آرزوی موفقیت برای هر کسی که صادقانه کار می کنه
برای همون تخریب گر ها هم آرزوی موفقیت می کنم بلکه موفق بشن از بیکاری در بیان ، نشینن خاله زنک بازی کنن
- - - Updated - - -
راستی قابل توجه همه ، demonvictor / Demon Victor / دیو برنده / آقا دیوه قد و وزنتو بده برای تو شیشه کردنت بدم یه شیشه خوب بسازن ، مرد اونیه که بیاد حضوری بحث فنی کنیم ، هر وقت خواستید اگر وجود خارجی دارید ، اگر واقعا مدرک دارید ، اگر ... دارید ، تشریف بیارید حضوری صحبت کنیم ، من آی پی دوربین های شرکت رو میدم هر کسی که خواست ببینه مذاکرمون رو میشینیم فنی درست بحث می کنیم ببینیم کی حرفش درسته آقا دیوه ، از شما که یه دیوه برنده هستید بعیده بیاین اینجا قیمه ها رو بریزید تو ماستا ، همه چی رو هم میکس کنید بنویسید ، اونی که کاربریش تازه بود که اومد توضیح داد ، اونی هم که گفت لایو میده من بودم ، چرا این دوتا رو قاطی کرده بودی ، فقط اومده بودی یه نطق بکنی رو منبر و بری و حول شده بودی قاطی کرده بودی ، شایدم قصد گول زدن کاربرهای دیگه رو داشتی
mehran2245
February 24th, 2020, 10:09
بنده به نظرات مثبت یا منفی بقیه کاری ندارم و اینکه مدیر پویان ای تی با اکانت های فیک از خودش تعریف میکنه هم ندارم حرف من خیلی سادست ایشون یک سرور با هارد Nvme بهم دادن که همه میدونیم سرعت این هارد ها بالای 1 GB/s هست ولی سرعت هارد که تست کردم نتیجش پیوست شده!!
40242
sniper007
April 10th, 2020, 22:40
یک عدد سرور مجازی هلند ازشون امروز خرید کردم سریع تحویل دادن کیفیت و اب تایمش هم عالی هست پشتیبانیشون هم بسیار سریع و عالی هست ...در کل راضی هستم ..